stef587 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πήρα χτες το κινητό και είπα να του κάνω μια αναβάθμιση στην version που δίνει η Sony Ericsson. Κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ο υπολογιστής έκανε επαννεκίνηση και έτσι δεν ξανακίνησε ποτε. Από κείνη στιγμή και μετά δεν ανάβει καθολου και ουτε ι υπολογιστης μπορει να το βρει. Καμιά ιδέα για επύλυση??? Και Hard reset έχω δοκιμάσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 οσοι το εχουν ας πουν σχολια γιατι σκοπευω να το παρω και εγω. ποσα ειναι η τιμη του στα καταστηματα ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Ρίξε μια ματιά προς τα πίσω για να δεις τις πρώτες εντυπώσεις των κατόχων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 http://pizazz.skroutzstore.gr/p.Sony-Ericsson-Xperia-II.188107.html εδώ λέει ότι το κινητό είναι διαθέσιμο!! :o Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 το ειχα προσέξει και εγώ αυτο. Αλλα καλυτερα να περιμενουμε να δουμε σε τι τιμες θα μπει μεσα στα καταστηματα νομιζω. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Αγοράζοντας το Xperia 2 από Ιρλανδία αν πάθει κάτι μπορούμε να το πάμε στην Sony Ericsson στην Ελλάδα για να το δούνε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 το θέμα είναι αν λες αγορά από e bay ήτανε πολλοί που λέγανε ότι το στέλνουνε από Ιρλανδία αλλά στη τελική ερχότανε από hong kong τώρα για εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει ένα παιδί που το πήρε από hong kong είχε πει πως το xperia έχει παγκόσμια εγγύηση επιδει είναι pro κινητό... Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 το xperia έχει παγκόσμια εγγύηση επιδει είναι pro κινητό... Επειδή είναι τι; :blink: Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) Πληροφοριες εγγυησης απο την sonyericsson για τα προιοντα της και το XPERIA X2 http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/655/094/1251813505/LegalAndWarranty_1222-9269_2_en_24.pdf *Geographical scope of the warranty If you have purchased your Product in a country member of the European Economic Area (EEA) or in Switzerland or the Republic of Turkey, and such Product was intended for sale in the EEA or in Switzerland or in Turkey, you can have your Product serviced in any EEA country or in Switzerland or in Turkey, under the warranty conditions prevailing in the country in which you require servicing, provided that an identical Product is sold in such country by an authorised Sony Ericsson distributor. To find out if your Product is sold in the country you are in, please call the local Sony Ericsson Contact Center. Please observe that certain services may not be available outside the country of original purchase, for example, due to the fact that your Product may have an interior or exterior which is different from equivalent models sold in other countries. Please note in addition that it may sometimes not be possible to repair SIM-locked Products. ** In some countries/regions additional information (such as a valid warranty card) may be requested. Edited May 1, 2010 by keltonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εγώ το κινητό το αγόρασα από την Ιρλανδία και το Invoice γράφει ότι ήρθε από Hong Kong αν πάθει κάτι μπορώ να το πάω στην δική μας Sony Ericsson??? Ισχύει η εγγύηση??? Αγορασμένο από ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εγώ το κινητό το αγόρασα από την Ιρλανδία και το Invoice γράφει ότι ήρθε από Hong Kong αν πάθει κάτι μπορώ να το πάω στην δική μας Sony Ericsson??? Ισχύει η εγγύηση??? Αγορασμένο από ebay. πως ειναι? δουλευει καλα ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εγώ το κινητό το αγόρασα από την Ιρλανδία και το Invoice γράφει ότι ήρθε από Hong Kong αν πάθει κάτι μπορώ να το πάω στην δική μας Sony Ericsson??? Ισχύει η εγγύηση??? Βάσει του pdf που ανέβασε ο keltonas, εάν η συσκευή προορίζεται για την Ασιατική αγορά και όχι την Ευρωπαϊκή... όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Εγώ το κινητό το αγόρασα από την Ιρλανδία και το Invoice γράφει ότι ήρθε από Hong Kong αν πάθει κάτι μπορώ να το πάω στην δική μας Sony Ericsson??? Ισχύει η εγγύηση??? Αγορασμένο από ebay. Μπορεις να στειλεις μια ερωτηση στον πωλητη απο το ebay ,ο οποιος αν ειναι καταστημα σοβαρο(εννοω power seller ή κατι παρομοιο ) θα μπορει να σε καλυψει στο θεμα εγγυησης δινοντας σου αποδειξη απο την Ιρλανδία που να αναγραφει ομως το ΙΜΕΙ της συσκευης ωστε να εχεις εγγυηση στην Ευρωπαικη Ενωση και κατα συνεπεια στην Ελλαδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Μια ερώτηση προς τους κατέχοντες το κινητό όταν το βάλουμε να φορτίσει με το φορτιστή όμως όχι μέσω pc αναβοβήνουν κάτι λαμπάκια κόκκινα στο πάνω και κάτω μέρος του κινητού??? Διότι αφού απέτυχε το update είπα να δοκιμάσω να δω γιατί δεν ανοίγει το κινητό...μήπως οφείλεται στην μπαταρία...γιατί την πρώτη φορά που ξεκίνησα να φορτίσω το κινητό έβλεπες και μια εικόνα στην οθόνη μια μπαταρία που φόρτιζε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 εχω παρει τηλεφωνο στη sony ericsson και στο plaisio. Στη sony ericsson μου ειπαν ειναι διαθεσιμο το κινητο και μετα πειρα τηλεφωνο στο plaisio και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε ακριβως θα το φερουν αλλα θα ειναι 487ευρο με φ.π.α και θα ειναι με το λογισμικο της vodafone. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Μα η Vodafone ειναι ενας απο τους παροχους που το απερριψε εδω και κατι μηνες :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Μα η Vodafone ειναι ενας απο τους παροχους που το απερριψε εδω και κατι μηνες :blink::blink: οτι μου ειπε σας ειπα. :) γιατι σκεφτομε και εγω να το παρω το κινητο. δεν θα το ηθελα με λογισμικο Vodafone παντως. Τι μειωνεκτηματα εχει δλδ να ειναι με το λογισμικο της Vodafone? πειτε μου αν ξερει καποιος. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Εάν δεν φοράει η συσκευή vodafone branded rom δεν έχεις πρόβλημα. Αλλιώς... θα αρχίσεις το ψάξιμο για άλλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει ROM της Vodafone, υπάρχει άλλωστε και επίσημη ανακοίνωση της Vodafone UK. Εν ολίγοις, «λόγω της καθυστέρησης κυκλοφορίας του, η οποία αναμενόταν την περίοδο των Χριστουγέννων, και εξαιτίας τεχνικών δυσκολιών με τα panels κυρίως, η Vf αποφάσισε να μην το διαθέσει.» Σε απλά ελληνικά, προωθεί κυρίως τις Android συσκευές ( γιατί άραγε; Μήπως επειδή ετοιμάζει και δική της :rolleyes:;) ) Υπήρξε βέβαια και ανάλογη ανακοίνωση της Sony Ericsson για τη μη-κυκλοφορία του απ'την Vodafone. Και γενικά, ο όμιλος ακολουθεί σχεδόν 100% κοινή πολιτική για τη διάθεση των συσκευών στις θυγατρικές του. Ό,τι ισχύει στην Αγγλία, ισχύει και στην Ελλάδα( ιδίως μετά την απομάκρυνση του μοντέλου απ'την ιστοσελίδα της VF GR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 όλα τα cab της UK version της MR2 http://www.out.gr/downloads/SEX2allcabs_en_mr2.rar Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Βάσει του pdf που ανέβασε ο keltonas, εάν η συσκευή προορίζεται για την Ασιατική αγορά και όχι την Ευρωπαϊκή... όχι. υπαρχεί και αυτό http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/xperiaservicesforx2additionalterms/xperiax2?lc=cs%3Dcz ανέβηκε στο seus η τελευταία rom MR2 (R3AA035_R22A) με winmobile 6.5.3 μέχρι στιγμής είναι τέλεια Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Θέλεις να μας πεις αναλυτικά τι περιέχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Κάποιο link; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Θέλεις να μας πεις αναλυτικά τι περιέχει; φυσικά :rolleyes: είναι το full dump του msdos16bitfat0.bin που περιέχει τα cab που έχει πρός εγκατάσταση η MR2 Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 (edited) Κάποιο link; :rolleyes: εχω το dump της rom αλλα δεν μπορείς να το περάσεις με κατι άλλο εκτός ΕΜΜΑ και απο SEUS κατεβαίνει μόνο αν έχεις UK ή SW γλώσσα http://www.out.gr/downloads/UK_R3AA035.rar θα χρειαστεις και αυτο για να κανεις unpack τα bin files απο την rom και μετά μπορείς να κανεις extract με το magiciso --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 16, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts