octavian46 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 γεια σας.παιδια εχω ενα προβλημα.το σημα του gps εχει εξαφανιστει.δηλαδη δεν μου δειχνει αν εχω πιασει η οχι τον δορυφορο. και τωρα οσο και να περιμενω δεν πιανει με τιποτα δορυφορο.και ολα αυτα συμβαιβουν απο τοτε που εκανα αναβαθμηση στους χαρτες.λετε να φταει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 γεια σας.παιδια εχω ενα προβλημα.το σημα του gps εχει εξαφανιστει.δηλαδη δεν μου δειχνει αν εχω πιασει η οχι τον δορυφορο. και τωρα οσο και να περιμενω δεν πιανει με τιποτα δορυφορο.και ολα αυτα συμβαιβουν απο τοτε που εκανα αναβαθμηση στους χαρτες.λετε να φταει αυτο? Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το υποβοηθούμενο για μία φορά. Εγώ να σου πω την αλήθεια, την πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση, χρειάστηκε να ανέβω στην ταράτσα για κάνα 15λεπτο, αλλά στο τέλος μου βρήκε σήμα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 γεια σας.παιδια εχω ενα προβλημα.το σημα του gps εχει εξαφανιστει.δηλαδη δεν μου δειχνει αν εχω πιασει η οχι τον δορυφορο. και τωρα οσο και να περιμενω δεν πιανει με τιποτα δορυφορο.και ολα αυτα συμβαιβουν απο τοτε που εκανα αναβαθμηση στους χαρτες.λετε να φταει αυτο? δεν ξερω αν εγινα κατανοητος.στη κατω γωνια δεξια εχει κατι γραμουλες που γινονται πρασινα οταν εχει gps.και απο πανω εχει μια κερραιουλα.ε,αυτεσ οι γραμουλες δεν υπαρχουν.μονο η κεραια που σου δειχνει ποσα kb σου εχει φαει.δοκιμασα απο τις ρυθμησεις πολλα αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) δεν ξερω αν εγινα κατανοητος.στη κατω γωνια δεξια εχει κατι γραμουλες που γινονται πρασινα οταν εχει gps.και απο πανω εχει μια κερραιουλα.ε,αυτεσ οι γραμουλες δεν υπαρχουν.μονο η κεραια που σου δειχνει ποσα kb σου εχει φαει.δοκιμασα απο τις ρυθμησεις πολλα αλλα τιποτα. Στις καινούργιες εκδόσεις των χαρτών έχουν κόψει τις πράσινες γραμμούλες. Με το 5800 πήγαινα από την Τοποθεσία για να δω την κατάσταση του GPS και μετά έμπαινα χάρτες, όπου βέβαια κλείδωνε αμέσως. Edited January 23, 2011 by mpapad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 οκ.θα το αφησω μια μερα πολυ να δω αν θα κλειδωσει δορυφορο.αλλιως το παω στη νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 οκ.θα το αφησω μια μερα πολυ να δω αν θα κλειδωσει δορυφορο.αλλιως το παω στη νοκια Είναι επιλογή σου να το κάνεις, εγώ πάντως δεν στο συμβουλεύω, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να αποχωριστείς άδικα το κινητάκι σου. Δεν οφείλεται σε βλάβη του κινητού, σε όλα τα κινητά με gps που είχα μέχρι τώρα, αντιμετώπιζα το ίδιο. Δες τι μπορείς να κάνεις, για να κλειδώσεις σίγουρα και σχετικά γρήγορα δορυφόρους: Καταρχήν βρες έναν ανοιχτό χώρο (κατά προτίμηση ταράτσα) και στη συνέχεια πήγαινε στις εφαρμογές και βρες στο μενού την "Τοποθεσία". Άνοιξε τα "Δεδομένα GPS". Στις επιλογές επέλεξε "Κατάσταση δορυφόρου. Περίμενε μέχρι να κλειδώσει τουλάχιστον 3-4 δορυφόρους (θα το καταλάβεις από το πόσες μπάρες θα φορτώσουν). Στο δικό μου Χ6 κάνει συνήθως 3-4 λεπτά. Λογικά και σε σένα κάπου τόσο θα χρειαστεί, χωρίς όμως να είναι και απαραίτητο. Άστο λιγάκι να μείνει σ' αυτή την κατάσταση και μετά από 1-2 λεπτά άνοιξε τους χάρτες. Είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή. Αν έχεις συνδρομή σε κάποιο πακέτο δεδομένων, χρησιμοποίησε και το υποβοηθούμενο και του δικτύου, για να ελαχιστοποιήσεις το χρόνο στο μισό τουλάχιστον. Καλή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavian46 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Είναι επιλογή σου να το κάνεις, εγώ πάντως δεν στο συμβουλεύω, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να αποχωριστείς άδικα το κινητάκι σου. Δεν οφείλεται σε βλάβη του κινητού, σε όλα τα κινητά με gps που είχα μέχρι τώρα, αντιμετώπιζα το ίδιο. Δες τι μπορείς να κάνεις, για να κλειδώσεις σίγουρα και σχετικά γρήγορα δορυφόρους: Καταρχήν βρες έναν ανοιχτό χώρο (κατά προτίμηση ταράτσα) και στη συνέχεια πήγαινε στις εφαρμογές και βρες στο μενού την "Τοποθεσία". Άνοιξε τα "Δεδομένα GPS". Στις επιλογές επέλεξε "Κατάσταση δορυφόρου. Περίμενε μέχρι να κλειδώσει τουλάχιστον 3-4 δορυφόρους (θα το καταλάβεις από το πόσες μπάρες θα φορτώσουν). Στο δικό μου Χ6 κάνει συνήθως 3-4 λεπτά. Λογικά και σε σένα κάπου τόσο θα χρειαστεί, χωρίς όμως να είναι και απαραίτητο. Άστο λιγάκι να μείνει σ' αυτή την κατάσταση και μετά από 1-2 λεπτά άνοιξε τους χάρτες. Είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή. Αν έχεις συνδρομή σε κάποιο πακέτο δεδομένων, χρησιμοποίησε και το υποβοηθούμενο και του δικτύου, για να ελαχιστοποιήσεις το χρόνο στο μισό τουλάχιστον. Καλή τύχη. aaaa.σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.το δοκιμασα ετσι και δουλευει.εγω δεν πηγαινα στην επιλογη τοποθεσια γιατι νομιζα οτι εκει ειναι μονο για gps αυτοκινητου αν εχεις.σε ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα τελικά ήρθαν τα ανταλλακτικά για την ολική αλλαγή του Χ6 μου.Πλέον όπως είχα πεί από το Black Red που είχα,πέρασα στο White-White.Πραγματικά αξίζει για τους λάτρες του λευκού.Είναι πανέμορφη η συσκευή έτσι.Πέρασα και το λογισμικό για την έκδοση White-White και έδεσε θαυμάσια.Σαν καινούργια συσκευή που βγήκε από το κουτί έγινε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα τελικά ήρθαν τα ανταλλακτικά για την ολική αλλαγή του Χ6 μου.Πλέον όπως είχα πεί από το Black Red που είχα,πέρασα στο White-White.Πραγματικά αξίζει για τους λάτρες του λευκού.Είναι πανέμορφη η συσκευή έτσι.Πέρασα και το λογισμικό για την έκδοση White-White και έδεσε θαυμάσια.Σαν καινούργια συσκευή που βγήκε από το κουτί έγινε Πόσο σου κοστισε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα τελικά ήρθαν τα ανταλλακτικά για την ολική αλλαγή του Χ6 μου.Πλέον όπως είχα πεί από το Black Red που είχα,πέρασα στο White-White.Πραγματικά αξίζει για τους λάτρες του λευκού.Είναι πανέμορφη η συσκευή έτσι.Πέρασα και το λογισμικό για την έκδοση White-White και έδεσε θαυμάσια.Σαν καινούργια συσκευή που βγήκε από το κουτί έγινε 72€ για να αλλάξεις ουσιαστικά την πίσω πρόσοψη, ε; Είμαι κι εγώ καψούρης με το τηλέφωνό μου, αλλά κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Περί ορέξεως... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) 72€ για να αλλάξεις ουσιαστικά την πίσω πρόσοψη, ε; Είμαι κι εγώ καψούρης με το τηλέφωνό μου, αλλά κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα. Ναι.Αλλάζουν αναγκαστικά τα πάντα.Είναι αρκετά κομμάτια όχι μόνο μπροστά και πίσω.Και τα frames πλάγια,κάτω,πάνω κ.τ.λ. Όπως όταν αγοράζεις από μάνα την άσπρη συσκευή.Και συγκεκριμένα η συσκευή με κωδικό White-White,έχει τα πλαϊνά frames ασημένια.Γύρω στα 12-13 κομμάτια αλλάζουν.Αλλά όπως και να έχει σίγουρα δεν είναι λίγα τα χρήματα.Απλά σκέφτηκα ότι θα το κάνω 1 φορά και θα το κρατήσω Πόσο σου κοστισε? 72 € Edited January 26, 2011 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Nokia X6 Gets Software Update http://symbianworld.org/8065-nokia-c6-and-nokia-x6-gets-software-update/ What’s new with Nokia X6 update? Here and Now application New Version of Web Browser Updated Ovi Maps, Ovi Store, Ovi Contacts Chat Παντως εδω δεν δειχνει μετα απο ένα μηνα πουθενα την εκδοση 30.2 μονο την 30.0.003 Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Παντως εδω δεν δειχνει μετα απο ένα μηνα πουθενα την εκδοση 30.2 μονο την 30.0.003 Η εκδοση 30.2 δεν ειναι για την εκδοση RM-559. Ναι.Αλλάζουν αναγκαστικά τα πάντα.Είναι αρκετά κομμάτια όχι μόνο μπροστά και πίσω.Και τα frames πλάγια,κάτω,πάνω κ.τ.λ. Όπως όταν αγοράζεις από μάνα την άσπρη συσκευή.Και συγκεκριμένα η συσκευή με κωδικό White-White,έχει τα πλαϊνά frames ασημένια.Γύρω στα 12-13 κομμάτια αλλάζουν.Αλλά όπως και να έχει σίγουρα δεν είναι λίγα τα χρήματα.Απλά σκέφτηκα ότι θα το κάνω 1 φορά και θα το κρατήσω 72 € Γιατι τοσα πολλα?Εγω που ρωτησα σε καταστημα NOKIA CARE μου είπαν 51€.Και αλλαζουν μου ειπαν 4 μερη του κινητου? Edited January 26, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Η εκδοση 30.2 δεν ειναι για την εκδοση RM-559. Καλά το δικό μου είναι αγορασμένο απο cosmote είναι RM-559, έχει την 20 και ακόμη δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση, τί διάολο δεν έχει κανείς άλλος το ίδιο ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Καλά το δικό μου είναι αγορασμένο απο cosmote είναι RM-559, έχει την 20 και ακόμη δεν μου βγάζει καμία ενημέρωση, τί διάολο δεν έχει κανείς άλλος το ίδιο ; Άλλαξε του το product code με το ελληνικο.Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Μια ερώτηση παιδιά.Μήπως γνωρίζει κανείς άν με το καινούργιο λογισμικό 30.0.003 το καινούργιο Flash Lite είναι ήδη προεγκατεστημένο;Γιατί έχει κυκλοφορήσει πιο καινούργια έκδοση από αυτήν που έιχε προεγκατεστημένη το λογισμικό 20.0.005 της συσκευής.Διότι όταν έψαξα για αναβαθμήσεις στο Ovi Suite δεν μου το εμφάνησε,όπου με την 21.0.004 το εμφάνιζε.Στις εγκατεστημένες εφαρμογές δεν το δίχνει πάντως.Δεν θυμάμαι αν το εμφανίζει κι όλας εκεί γενικά.Αυτά όλα μετά απο Hard Format και εγκατάσταση του 30.0.003 Edited January 31, 2011 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Άλλαξε του το product code με το ελληνικο.Για περισσοτερες πληροφοριες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203Γιατί πρέπει να αλλάξω το product code, αν δεν το κάνω δηλαδή δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού ; :down: Στο 5800 που είχα πριν δεν χρειάστηκε ποτέ, α ρε ΝΟΚΙΑ γιαυτό είσαι πίσω * Θα το πουλήσω και θα ησυχάσω :whistle: Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Γιατί πρέπει να αλλάξω το product code, αν δεν το κάνω δηλαδή δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού ; :down: Στο 5800 που είχα πριν δεν χρειάστηκε ποτέ, α ρε ΝΟΚΙΑ γιαυτό είσαι πίσω * Θα το πουλήσω και θα ησυχάσω :whistle: Έχω την εντύπωση πως δεν ευθύνεται η Nokia για το αν αγόρασες συσκευή παραεισαγωγής, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Έχω την εντύπωση πως δεν ευθύνεται η Nokia για το αν αγόρασες συσκευή παραεισαγωγής, έτσι δεν είναι;Κάνεις λάθος φίλε μου, το κινητό είναι αγορασμένο από Cosmote και δεν πιστεύω πως είναι παραεισαγωγή Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Κάνεις λάθος φίλε μου, το κινητό είναι αγορασμένο από Cosmote και δεν πιστεύω πως είναι παραεισαγωγή Ώπα, είχα ξεχάσει το λόγο για τον οποίο έγινε θέμα. Από την έκδοση 20.0.005 κι έπειτα, περιλαμβάνεται το Flash Lite, άρα και στην παρούσα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Πριν λίγο μπήκα στην ενημέρωση λογισμικού και μου εμφάνισε την έκδοση 31.0.004!!! Το πρόβλημα είναι ότι μέσω FOTA για κάποιο λόγο δεν μπορώ να την κάνω,δεν έχει πουθενά επιλογή για εγκατάσταση! Δυστυχώς μέσω NSU δεν μπορώ να δοκιμάσω γιατί το pc μου έχει πρόβλημα και δεν λειτουργεί και στο laptop έχω linux.Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Πριν λίγο μπήκα στην ενημέρωση λογισμικού και μου εμφάνισε την έκδοση 31.0.004!!! Το πρόβλημα είναι ότι μέσω FOTA για κάποιο λόγο δεν μπορώ να την κάνω,δεν έχει πουθενά επιλογή για εγκατάσταση! Δυστυχώς μέσω NSU δεν μπορώ να δοκιμάσω γιατί το pc μου έχει πρόβλημα και δεν λειτουργεί και στο laptop έχω linux.Τι να κάνω? Δυστυχως μεσω τηλεφωνου δεν αφηνει να γινει εγκατασταση. την εκανα στον Η/Υ ολα μια χαρα δεν ξερω πως ειναι ομως ακομα γιατι ειναι πολυ νωρις! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgp16V Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δυστυχως μεσω τηλεφωνου δεν αφηνει να γινει εγκατασταση. την εκανα στον Η/Υ ολα μια χαρα δεν ξερω πως ειναι ομως ακομα γιατι ειναι πολυ νωρις! Μήπως ξέρεις δεν γιατί αφήνει?Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό?:wacko: Αν δεις καμία βελτίωση πες το γιατί εγώ μάλλον θα αργήσω να την κάνω! Και κάτι ακόμα,έχει αντιμετωπίσει κανένας σας πρόβλημα στην διαχείριση εφαρμογών->εγκατεστημένες εφαρμογές? Όταν εγκαταστήσω αρκετές εφαρμογές σταματάει να μπαίνει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω απεγκατάσταση τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μήπως ξέρεις δεν γιατί αφήνει?Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό?:wacko: Αν δεις καμία βελτίωση πες το γιατί εγώ μάλλον θα αργήσω να την κάνω! Και κάτι ακόμα,έχει αντιμετωπίσει κανένας σας πρόβλημα στην διαχείριση εφαρμογών->εγκατεστημένες εφαρμογές? Όταν εγκαταστήσω αρκετές εφαρμογές σταματάει να μπαίνει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω απεγκατάσταση τίποτα! απεγκατασταση μπορεις να κανεις και αλιως .πατας στο μεσα στον φακελο που ειναι η εφαρμογη οργανωση,μετα πατας πανω σε αυτο που θες να αφαιρεσεις ,μετα επιλογες-αφαιρεση και εισαι οκ. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts