Jump to content

[Επίσημο] Nokia Χ6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο γαμπρός μου που το αγόρασε από vodafone το βρήκε σε άσπρο-ασημί.Που στην ουσία καθαρά είναι άσπρο.Και προσωπικά μου άρεσε πολύ.Ήδη έκανα παραγγελία από Nokia να μου αλλάξουν παντελώς την συσκευή απο Black Red σε White-White.Αντικαθιστούν όλα μα όλα τα πλαστικά,τα frames ,τα καπάκια κ.τ.λ. με αυτά της άσπρης συσκευής

μου αρεσει και εμενα το ασπρο.Γνωριζεις ποσο κοστιζει η ολη διαδικασια με τα ανταλακτικα?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

που είναι αυτή η προσφορά; Δεν το βρίσκω...

Στο site του e-shop λεει 276 ευρω αλλα εγω πηρα τηλεφωνο σε ενα καταστημα στη θεσσαλονικη και μου ειπανε οτι το εχουν προσφορα στα 230!

ρε παιδιά κατά το σερφαρηςμα μου ζητάει το adobe flash παω να το εγκαταστήσω αλλά δεν μπαίνει εσείς μπορείτε να το βάλετε;η καινούρια έκδοση 30.2 έχει βγει για ελληνικα κινητά κ αν ναι για ποιο product code?
Ακομα μαθαίνω......

ρε παιδιά κατά το σερφαρηςμα μου ζητάει το adobe flash παω να το εγκαταστήσω αλλά δεν μπαίνει εσείς μπορείτε να το βάλετε;η καινούρια έκδοση 30.2 έχει βγει για ελληνικα κινητά κ αν ναι για ποιο product code?

Η τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε είναι η 30.0.003.

Δοκίμασες μέσω Ovi Suite να ελέγξεις;

@tsafou και για όσους δεν το γνωρίζουν: Πως βλέπω την έκδοση λογισμικού της συσκευής μου από το FAQ :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

@tsafou και για όσους δεν το γνωρίζουν: Πως βλέπω την έκδοση λογισμικού της συσκευής μου από το FAQ :)

Ευχαριστώ πολύ αλλά όπως γνωρίζεις κάθε κωδικός προϊόντος έχει κ την δίκη του αναβάθμιση σου θυμίζω κ την τελευταία περίπτωση white white.

Ακομα μαθαίνω......

Τσεκάρεις πρώτα το Product Code της συσκευής σου και μετά ακολουθείς αυτά που γράφουμε στο : Πως ενημερώνομαι για την τελευταία έκδοση λογισμικού;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γεια σας! Θελω να ρωτησω μερικα πραγματα....

1. Οταν λαμβανω ενα mp3 για παραδειγμα μεσω bluetooth και βρισκεται στο φακελο με τα εισερχομενα δεν ξερω πως να το αποθηκευσω, δηλαδη να το μετακινησω!!! Παταω επιλογες ενω ειναι ανοιχτο το αρχειο και δεν λεει τπτ για αποθηκευση! Απο οτι καταλαβα τα αποθηκευει κατευθειαν στην Ε και κανω ανανεωση της βιβλιοθηκης στην μουσικη και τα εμφανιζει!!!!

2. Πως μπορώ να ελέγχω τη σύνδεδη του κινητου μου στο ιντερνετ μεσω 3G? Δηλαδη όταν ειμαι σε δικτυο μεσω WLAN, θέλω το κινητο να προτιμά να συνδεεται μεσω του WLAN και να μην διαλεγει μονο του το 3G! Γιατι νομιζω πως δεν βγαινει παντα η ερωτηση σχετικα με τον τροπο που θελω να συνδεθω! Πολυ απλα πως να κανω φραγη στο 3g της εταιρειας!

Edited by Bluejason

Τσεκάρεις πρώτα το Product Code της συσκευής σου και μετά ακολουθείς αυτά που γράφουμε στο : Πως ενημερώνομαι για την τελευταία έκδοση λογισμικού;

Ευχαριστώ.κ μια άλλη ερώτηση τώρα.πως μπορώ να δέχομαι τα μάιλ μου σαν μηνύματα;είδα στο iphone έρχεται το μάιλ κ χτυπά σαν μύνημα.δεν γίνεται κ με το χ6 αυτό.εννοείται ότι είμαι μόνιμα συνεδεδεμένος στο wlan.

Ακομα μαθαίνω......

Ευχαριστώ.κ μια άλλη ερώτηση τώρα.πως μπορώ να δέχομαι τα μάιλ μου σαν μηνύματα;είδα στο iphone έρχεται το μάιλ κ χτυπά σαν μύνημα.δεν γίνεται κ με το χ6 αυτό.εννοείται ότι είμαι μόνιμα συνεδεδεμένος στο wlan.

Για να λαμβάνεις απευθείας τα email σου θα πρέπει να ρυθμίσεις τον λογαριασμό σου σε exchange server. Δοκίμασε να περάσεις το Nokia messaging το οποίο υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Επίσης δοκίμασε την εφαρμογή mail for exchange.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδες να ρωτησω και κατι ακομα....Που βρισκεται ο φακελος με τα Ληφθεντα αρχεια (Recieved Files) στο κινητο?????? Βοηθεια!!!

Παιδες να ρωτησω και κατι ακομα....Που βρισκεται ο φακελος με τα Ληφθεντα αρχεια (Recieved Files) στο κινητο?????? Βοηθεια!!!

Στη "Μνήμη μαζικής αποθήκευσης".

Απορώ πώς δεν τον βρήκες.

Στη "Μνήμη μαζικής αποθήκευσης".

Απορώ πώς δεν τον βρήκες.

To βρηκααα! Ε μια μερα εχω το κινητο και η αλλαγη ηταν απο Nokia 6270! Τα βρισκω ζορικα :lol:

Να ρωτησω κατι ακομα.... πως μπορω να κανω φραγη στο 3G??? Να μην συνδεεται χωρις να με ρωτα....Να μπαινει μονο μεσω WLAN...πως αλλιως να το πω!:happy:

To βρηκααα! Ε μια μερα εχω το κινητο και η αλλαγη ηταν απο Nokia 6270! Τα βρισκω ζορικα :lol:

Να ρωτησω κατι ακομα.... πως μπορω να κανω φραγη στο 3G??? Να μην συνδεεται χωρις να με ρωτα....Να μπαινει μονο μεσω WLAN...πως αλλιως να το πω!:happy:

Στη συνδεσιμότητα που θα βρεις στις ρυθμίσεις, πήγαινε στους "προορισμούς" και όρισε σαν προτεραιότητα πρώτα το δίκτυο Wifi σου και μετά τη σύνδεση του δικτύου σου.

γεια..σορρυ εκ τν προταιρων αν κανω "απλεσ" η "αστειεσ" ερωτησεισ απλα σημερα πηρα το χ6 και δν εχς χρισιμοποιησει ποτε ξανα νοκια και δυσκολευομαι πραγματικα πολυ.εχς καποιεσ αποριεσ λοιπον

1. γτ ενω κανω κανονικα εγκατασταση μια εφαρμογη(για ενα θεμα αλλα και οχι μονο) δεν μου το δειχνει στα προγραμματα ενω λεει "εγκατασταθηκε"? μηπωσ αποθηκεθεται πουθενα αλλου?

2.βαζω βιντεο στο φακελο my video επιλεγοντασ μαζικη αποθηκευση (εχω δει σε προηγουμενο θεμα πωσ η διαδικασια ειναι σωστη) παρολα αυτα ομωσ δεν το εμφανιζει οταν αποσυνδεσω το κινητο.

3. υπαρχει καποιο προγραμμα να κανει την οθονη να κινειται δεξια αριστερα και να μπορω να κανω αντιγραφη επικολληση συντομευσεων?οπωσ πχ το samsung omnia i900.

4.πιο πανω αναφερθηκε "μνημη μαζικησ αποθηκευσησ" αυτο το βρισκω μονο αν κοιταξω τα "στοιχεια μνημησ" απο που ομωσ το βρισκω για να το ανοιξω?

ευχαριστω

Για να λαμβάνεις απευθείας τα email σου θα πρέπει να ρυθμίσεις τον λογαριασμό σου σε exchange server. Δοκίμασε να περάσεις το Nokia messaging το οποίο υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Επίσης δοκίμασε την εφαρμογή mail for exchange.

Δοκίμασα το πρώτο είναι πολύ καλό το άλλο όχι ακόμα.το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να τρέχει η εφαρμογή αλλά δεν μπορείς να ταχεις όλα!

Ακομα μαθαίνω......

ναι, αλλά το θέμα ήταν αν μπορούσε κάποιος από επαρχία να το πάρει με την τιμή των 179...

Η vodafone πόσο του το χρέωσε?

363 € κόστιζε το άσπρο 16GB αλλά το πήρε λιγότερο με επιδότηση.Άκουσα αυτές τις μέρες το έχει το άσπρο σε προσφορά στα Media Markt οπότε όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να τσεκάρετε

μου αρεσει και εμενα το ασπρο.Γνωριζεις ποσο κοστιζει η ολη διαδικασια με τα ανταλακτικα?

Η όλη διαδικασία κοστίζει 72 €.Είναι αρκετά τα κομμάτια που αλλάζουν στην συσκευή ολικά.Φυσικά ότι και να λέμε είναι αρκετά τα λεφτά

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Λοιπόν το νοκια messenger με το ασύρματο δίκτυο δεν τα πάει καθόλου καλά.είναι μάλλον για 3g γιατί στο σπίτι με το ρουτερ δεν κάνουμε δουλειά κ το χειρότερο είναι ότι μια στέλνει μια δεν στέλνει.θα δοκιμάσω το δεύτερο πρόγραμμα τώρα. Ξέρουμε ρύθμισεις για gmail?

Ακομα μαθαίνω......

δοκιμασε το mobile documents. το νοκια messaging μια δουλευει μια οχι.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός X6 16Gb και σκέφτομαι να το αλλάξω μιας και έχω πήξει στα random freezes... Κολλάει πιο πολύ και από PC με Windows 98 Me... έχω περάσει τα τελευταία updates του Symbian κλπ αλλά καμία αλλαγή... Έχετε καμιά ιδέα πριν αρχίσω να ψάχνω για νέο κινητό?

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

Κάνε format στη συσκευή και στη μαζική μνήμη χωρίς να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις από το backup.

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός X6 16Gb και σκέφτομαι να το αλλάξω μιας και έχω πήξει στα random freezes... Κολλάει πιο πολύ και από PC με Windows 98 Me... έχω περάσει τα τελευταία updates του Symbian κλπ αλλά καμία αλλαγή... Έχετε καμιά ιδέα πριν αρχίσω να ψάχνω για νέο κινητό?

κατι προβλημα εχει η συσκευει σου φιλε μου .κανε αυτο που σου ειπε ο mirrorofsorrow αλιως εχει εγγυηση 2 χρονια πανε να σου το κανουν.εχω 2 x6 και ειναι εντελος απροβληματιστο μοντελο.

Γιαννης

Το έκανα format (τηλέφωνο + μνήμη) και φαίνεται να δουλεύει καλύτερα, θα δούμε μόλις περάσω και τα τραγούδια που είχα πριν αλλά και το SPB Mobile Shell που χρησιμοποιούσα... Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

Την τελευταια βδομαδα,οταν μπαινω στο μενου για κατι και μετα επιστρεφω στην οθονη αναμονης χανεται το ρολοι απο εκει που ειναι(πανω αριστερα).Για να εμφανιστει παταω εκει που ηταν,εμφανιζει το μενου του ρολογιου παταω ενταξει και τσουπ νατο παλι στη θεση του.Δεν παιζει ρολο αν ειναι αναλογικο ή ψηφιακο,παντα χανεται οταν μπαινω στο μενου.Καμμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Το έκανα format (τηλέφωνο + μνήμη) και φαίνεται να δουλεύει καλύτερα, θα δούμε μόλις περάσω και τα τραγούδια που είχα πριν αλλά και το SPB Mobile Shell που χρησιμοποιούσα... Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

το SPB Mobile Shell ειναι το προβλημα σου φιλε μου.τρώει αρκετη ραμ και οταν πας να ανοίξεις κατι σχετικα βαρη μένει το τηλεφωνο απο ραμ και κολαει.το εχω δοκιμασει και εγω αυτο.

Γιαννης