Jump to content

[Επίσημο] Nokia Χ6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλο ένα βιντεάκι από Cellulare-Magazine.it

Παιδιά ιδέα μου είναι ή όλα τα review ασχολούντε με το πόσα megapixel κάμερα έχει και αν τραβάει καλές φωτογραφίες και πόσο "ντηζαηνάτο" είναι αυτό το κινητό:cool:!!! Αυτή είναι η ουσία πλέον όσο αφορά το Symbian 60?:cry:

Δεν λέω, είναι πολύ ωραία φάση να έχεις ένα όμορφο κινητό αλλά γιατί δεν εστιάζουν κατά πόσο έχει τελειοποιηθεί το λειτουργικό του ώστε να είναι καλύτερη η συσκευή, κτλ κτλ...?:confused:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ιδέα μου είναι ή όλα τα review ασχολούντε με το πόσα megapixel κάμερα έχει και αν τραβάει καλές φωτογραφίες και πόσο "ντηζαηνάτο" είναι αυτό το κινητό:cool:!!! Αυτή είναι η ουσία πλέον όσο αφορά το Symbian 60?:cry:

Δεν λέω, είναι πολύ ωραία φάση να έχεις ένα όμορφο κινητό αλλά γιατί δεν εστιάζουν κατά πόσο έχει τελειοποιηθεί το λειτουργικό του ώστε να είναι καλύτερη η συσκευή, κτλ κτλ...?:confused:

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου .;)

Δυστυχώς αυτά που αναφέρεις ,είναι αυτά που

τραβάνε την "μάζα" :(

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αυτό που θέλω να δω αν έχει βελτιωθεί, είναι η εμπειρία στο browsing. Με την γραφίδα ή την πέννα, κάναμε δουλειά στα προηγούμενα 5th edition αλλά, με την capacitive οθόνη του Χ6, αν δούμε την κατάντια του i8910 HD, στο οποίο πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις πετύχεις τα λινκ, θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά οι υποψήφιοι αγοραστές (αυτοί που χρησιμοποιούν το κινητό γι'αυτό τον σκοπό βέβαια).

Απ΄οτι είδα σε διάφορα βιντεάκια στο youtube φαίνεται πως δεν έχει kinetic scrolling στο μενού του(μάλλον μόνο σε μερικές εφαρμογές και στην μουσική,στις επαφές θα έχει),κρίμα,στο Ν97 που έχω τώρα μου αρέσει αρκετά αυτό σαν αίσθηση....(και το συνήθησα πλέον:),βέβαια το κύριο θέμα(για να αξίζει η αγορά/αναβάθμιση) που και στο Χ6 δεν αντιμετωπίστηκε κατάλληλα είναι το θέμα της χαμηλής RAM.....:(

άρα θα γίνει αυτό που γινότανε τα τελευταια χρόνια με τα symbian 60 3rd... Μια απο τα ίδια λειτουργικό με διακοσμητικού χαρακτήρα FP1, FP2, FP3 με διαφορές στα τηλέφωνα..το ένα πιο μικρό το άλλο πιο μεγάλο το ένα πιο ακριβό το άλλο πιο ντηζάϊν, κτλ κτλ...

Δηλαδή μέχρι του χρόνου θα έχουμε 5-6 συσκευές Symbian 60 5th με στάσιμο λειτουργικό αλλά και με μικρές διαφορές εξωτερικά μιας και βαδίζουμε στο "I-phonιασμα:hypno:"* όλων των συσκευών...:cold:

*για αποφυγή παρεξηγήσεων:συμπαθώ το I-phone αλλά επέλεξα ΝΟΚΙΑ επειδή γουστάρω το Symbian 60 και τις επιλογές που μου δίνει!!!

Ποτε θα κυκλοφορησει το Χ6 στα καταστηματα παιδια?

Ποσο θα στοιχιζει περιπου η φτηνη εκδοση γνωριζετε?

Ποτε θα κυκλοφορησει το Χ6 στα καταστηματα παιδια?

Ποσο θα στοιχιζει περιπου η φτηνη εκδοση γνωριζετε?

Κανείς δέν μπορεί να ξέρει σε αυτή τη φάση πότε θα έρθει Ελλάδα. Ακούστηκε κατι για τον Φεβρουαρίο. Πάντως μήν βιαστείτε να το παραγείλετε σε online μαγαζιά. Όσοι έτρεξαν να πάρουν πρώτοι το 5800 απ' έξω το πλήρωσαν 100-150 ευρώ παραπάνω απ όσο ήρθε τελικά στην Ελλάδα.

Προσωπικά θα περιμένω να δώ τι παίζει με την καμερά του και να το συγκρίνω με το SE Kukara. Επιτέλους ας βάλει μια αξιοπρεπή κάμερα η Nokia όπως η φανταστική του 6700 classic.

[Edit]: Βρήκα αρκετά δείγματα φωτογραφιών απο το X6 εδώ: http://share.ovi.com/search/x6

Ψιλοαπογοήτευση η κάμερα. Καλή απόδωση χρωμάτων αλλά υπερβολικό Noise reduction. Αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να βάλουν την κάμερα του 6700 έβαλαν την ίδια κάμερα με το N82.

• 2 weeks later...

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

κανα reviewadaki θα γίνει απο το myphone?

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

• 2 weeks later...

Unboxing the Nokia X6

http://dailymobile.se/2009/12/23/unboxing-the-nokia-x6/

Σημείωση, το βίντεο δυστυχώς δεν είναι στα Αγγλικά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

θελω νοκια με capacitive touch screen τώρα!!!! :lol:

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Μμμμ... Σιγά... Και να τη γεμίζεις δαχτυλιές και να μην μπορείς να πετύχεις τα links αν έχεις χοντροδάχτυλα σαν τα δικά μου :P

Κάτι μου λέει πως το Symbian δεν είναι iPhone OS και δεν θα τα πάμε και τόσο καλά μόνο με τα δάχτυλα... Και η τιμή... Που έφτασε; Δλδ στην Ελλάδα πόσο θα κάνει;

θελω νοκια με capacitive toucscreenh τώρα!!!! :lol:

για να καταλαβω γιατι εχω κολλησει λιγο.capacitive toucscreen ειναι σαν του iphone?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.:)

Η τεχνολογία της είναι ίδια με του iphone.Καλό είναι όμως να υπάρχει μια επιφύλαξη γιατί το ui δεν είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τέτοιες οθόνες,οπότε σε κάποια σημεία όπως ο browser πιθανότατα να υπάρχει θέμα δυσκολίας χειρισμού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Τελευταία ενημέρωση,μετά τις γιορτές ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

και λέγαν για νοέμβριο φαντάσου

Να υποθέσω ότι η πυξίδα που φαίνεται στο 3:56 σε αυτό το βίντεο είναι απάντηση στην απορία μου για το αν το X6 έχει πυξίδα;

Ως τώρα δε βρήκα κάποια πιο έγκυρη πηγή... :O

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Η ονομασία “Χ” αποτελεί, τη νέα έκδοση της σειράς XpressMusic...

... και το Χ6 είναι μια αναβάθμιση του 5800 ΧpressMusic. Πιο λεπτό από το 5800, διαθέτει capacitive οθόνη, καλύτερη κάμερα, και απευθύνεται στους λάτρεις της μουσικής και στους κοινωνικά ενεργούς χρήστες.

Το X6 διαθέτει ευρεία (16:9) οθόνη αφής 3,2 ιντσών με δυνατότητα απεικόνισης 16 εκατομμυρίων χρωμάτων και ανάλυση 360 x 640 pixels. Η κάμερα διαθέτει αισθητήρα 5 megapixels με οπτικά της Carl Zeiss, αυτόματη εστίαση, ψηφιακό zoom 4x, διπλό LED φλας και δυνατότητα εγγραφής βίντεο με μέγιστη ανάλυση VGA στα 30 fps. H multimedia φυσιογνωμία του κινητού ολοκληρώνεται με υποδοχή για ακουστικά, έξοδο για τηλεόραση, ολοκληρωμένο μουσικό και video player και, βέβαια, ραδιόφωνο FM με RDS.

Από πλευράς μνήμης δεν διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης, αφου με τέτοια τεράστια (32 GB) εσωτερική μνήμη λογικά, φτάνει και περισσεύει για τους περισσότερους χρήστες.

Το δίκτυο HSDPA υπόσχεται υψηλές ταχύτητες και γρήγορα downloads, ενώ με απευθείας πρόσβαση στο Ovi Store φέρνει στην οθόνη σας κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook.

Έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS με A-GPS, ασύρματο δίκτυο WiFi και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας με πολύ καλούς χρόνους ομιλίας (8,5 ώρες), αναμονής (401 ώρες) και αναπαραγωγής μουσικής (35 ώρες).

Το Χ6 θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2009 στην τιμή γύρο στα 450 ευρώ..

Nokia X6 Dimensions: 111.0 x 51.0 x 13.8 mm

Nokia 5800 Dimensions: 111 x 51.7 x 15.5 mm

iPhone 3GS Dimensions: 115.5 x 62.1 x 12.3 mm

κυκλοφορεί ήδη νομίζω. Έχει μεταλλικά μέρη? επιδή είναι λίγο ψυτήρι με 1.11 sar
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

πολυ αργεί παντως.φαινετε ομορφο

Στο e-click το έχει 389 ευρώπουλα....

Σε αναμονή βέβαια...

Το συγκεκριμένο κατάστημα φέρνει παραεισαγωγές από Γερμανία,άρα ίσως στα καταστήματα τύπου vodafone κτλ να έχει πολύ περισσότερο...