stendor Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Καλησπέρα. θα ήθελα την βοήθεια σας σαν καινούργιος κάτοχος του κινητού.Εχω λοιπόν το Ν97 mini παραεισαγωγής (Ισπανία) με πληκτρολόγιο μεν αγγλικό, αλλά όλο το μενού είναι στα ελληνικά. Σε περίπτωση που προκύψει κάποια νέα αναβάθμιση και την εκτελέσω, θα χάσω τα ελληνικά ? Η εναλλακτικά υπάρχει τρόπος αναβάθμισης, χωρίς την απώλεια της ελληνικής γλώσσας ? Επισης στην αναβάθμιση, θα χαθούν όσα προγράμματα πρόλαβα και πέρασα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων θερμά για βοήθεια σας.:rolleyes: Αν περάσεις την αναβάθμιση μέσω του προγράμματος Nokia Software Updater τότε θα χάσεις τα Ελληνικά. Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω Over The Air (γίνεται από το κινητό μέσω Wifi ή GSM/3G) δεν χάνεις τα Ελληνικά. Πάντως και να χαθούν τα Ελληνικά υπάρχει τρόπος να τα περάσεις ξανά, ακολουθείς απλά τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ -> Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής. Μετά από αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα από τα δεδομένα σου, όλα μένουν ως έχουν. Βέβαια πριν από αναβάθμιση καλό είναι να κρατάμε ένα αντίγραφο ασφαλείας για καλό και για κακό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Γειά σου φίλε.Έχεις κάνει αναβάθμηση το κινητό σου με την τελευταία έκδοση λογισμικου;Άν όχι.Κάντο και λογικά το πρόβλημα θα σου λυθεί.Άν τυχόν δεν ξέρεις πώς,μπορείς να την κάνεις την αναβάθμηση συνδέοντας το κινητό σου στον υπολγιστή σου σε λειτουργία Pc Suite και έπειτα ανοίγεις το Pc Suite και πατάς το εικονίδιο ενημέρωση λογισμικού ή Software Updater.Μετά ακολουθείς τις οδηγίες και διάβαζε τι γράφει βήμα-βήμα.Άν το έχεις κάνει αναβάθμηση,πήγαινε να τσεκάρεις στις ρυμθίσεις-συνδεσιμότητα-δίκτυο και εκεί που λέει λειτουργία δικτύου βάλε "διπλή λειτουργία" όπως επίσης εκεί που λέει Επιλογή Φορέα βάλε "Αυτόματη" Φίλε gaster σ' ευχαριστώ πολύ κατέβασα το pc suite στην αρχή κολλούσε σε κάποια φάση της εγκατάστασης, μετά μου είπαν για το ovi κ για το software updater από το σαιτ της νοκια, τελικά αφού κ τα τρία κάπου σκάλωναν το pc suite που μου πρότεινες ολοκλήρωσε τα βήματα αναβάθμισης κι η συσκευή είναι οκέικ :) Να είσαι καλά κ για την άμεση απάντηση που όμως την είδα πολύ αργότερα λόγω δουλειάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Καλησπέρα. Προσπάθησα μέσω ιντερνετ σε σάιτ να ακούσω ραδιόφωνο, η να δω τηλεόραση αλλά δεν γίνεται. Υπάρχει τρόπος ?:( Επίσης, για antivirus αξίζει τον κόπο να βάλω, και αν ναι, υπάρχει κάποια πρόταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;) Edited September 21, 2010 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lui3 Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 γεια.υπαρχει καποια αναβαθμηση του flash ?και αν ναι πως μπορει κανεις να την εγκαταστησει?thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Γεια σας παιδια μια ερωτηση ψαχνω προγραμματακι που να μου περασει τις εικονες απο το facebook στισ επαφες μου.Γινεται αυτο???? Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Καλησπέρα παιδιά, πως το αξιολογείται το εν λόγω κινητό? είχε κανα θέμα ή έχει βγει καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλησπέρα παιδιά, πως το αξιολογείται το εν λόγω κινητό? είχε κανα θέμα ή έχει βγει καλό? Διάβασε το thread από την 1η σελίδα και παρακάτω και κοίταξε τί λένε όσοι το έχουν.Σε γενικές γραμμές άκουστικαν καλά λόγια.Όσο περνάει ο καιρός το κινητό θα στρώνει Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Γεια σας παιδια μια ερωτηση ψαχνω προγραμματακι που να μου περασει τις εικονες απο το facebook στισ επαφες μου.Γινεται αυτο???? Αν έχεις περάσει την επίσημη εφαρμογή του Facebook για symbian τότε λογικά θα πρέπει να έχει επιλογή να συγχρονίσεις τις επαφές που έχεις στο facebook με αυτές του τηλεφωνικού σου καταλόγου. γεια.υπαρχει καποια αναβαθμηση του flash ?και αν ναι πως μπορει κανεις να την εγκαταστησει?thanks. Αναμένουμε την έκδοση 10 του Flash. Για την ώρα η συσκευή "φοράει" μια light έκδοση του flash. Για να δεις αν υπάρχει αναβάθμιση για το Flash light πήγαινε στο εικονίδιο το οποίο φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. http://img819.imageshack.us/img819/4821/scr0000011328792.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evilis Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλησπερα παιδια,θα ηθελα για μια ακομα φορα την βοηθεια σας.Δημιουργησα mail αλλα οταν παω να στειλω mail μου γραφει πακετα δεδομενων δεν διατιθετε η συνδεση με πακετα δεδομενων.Μηπως ξερει κανεις τι εννοει η μηπως κανω εγω καποιο λαθος?Εκανα και αναζητηση στο forum δεν εισα αναλογο θεμα(εκτος και αν δεν ειδα καλα οποτε ζητω συγγνωμη).ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 εχεις ριθμισεις και βεβαια καποιο πακετο ΜΒ ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evilis Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 εχεις ριθμισεις και βεβαια καποιο πακετο ΜΒ ?? Τι εννοεις δεν καταλαβα συγγνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Τι εννοεις δεν καταλαβα συγγνωμη Εννοεί έχεις περάσει τις ρυθμίσεις για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του παρόχου σου? Αν δεν το έχεις κάνει τότε διάβασε το Ρυθμίσεις συσκευών για λήψη/αποστολή MMS και πρόσβαση στο Διαδίκτυο Edited September 22, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Συγνώμη αλλα το Ν97 (οχι το μινι το "παλιο") επαψε να πουλιεται και αντικατασταθηκε πληρως απο το μινι αυτην την στιγμη στην αγορα? ευχαριστω Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Συγνώμη αλλα το Ν97 (οχι το μινι το "παλιο") επαψε να πουλιεται και αντικατασταθηκε πληρως απο το μινι αυτην την στιγμη στην αγορα? ευχαριστω Λογικά αν πάς σε Nokia Care κατάστημα να μπορούν να φέρουν το N97 διότι το έχει ακόμα στην επίσημη σελίδα της Nokia στις συσκευές.Τώρα σε καταστήματα όπως Πλαίσιο,e-shop,cosmote,wind κ.τ.λ ίσως να μην το φέρνουν πλέον Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evilis Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Εννοεί έχεις περάσει τις ρυθμίσεις για να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω του παρόχου σου? Αν δεν το έχεις κάνει τότε διάβασε το Ρυθμίσεις συσκευών για λήψη/αποστολή MMS και πρόσβαση στο Διαδίκτυο Προσβαση εχω στο internet γιατι συνδεομαι απο το ασυρματο που εχω στο σπιτι και χρησιμοποιω π.χ και facebook και youtube.mms στελνω επισης.Για να περασω αυτες τισ ρυθμισεις στο τηλ που παω σε ποιο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Προσβαση εχω στο internet γιατι συνδεομαι απο το ασυρματο που εχω στο σπιτι και χρησιμοποιω π.χ και facebook και youtube.mms στελνω επισης.Για να περασω αυτες τισ ρυθμισεις στο τηλ που παω σε ποιο μενου? Θα πας στην διαδρομή Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Προορισμοί. Εκεί θα βρεις διάφορες κατηγορίες. Κανονικά θα πρέπει να έχει ρυθμίσεις (μέσα σε αυτές τις κατηγορίες) για MMS και internet. Αν δεν έχει τότε δημιουργείς εσύ καινούργια σημεία πρόσβασης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisperistera Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 εχω ενα προβλημα αλλαξα το product code για να βαλω ελληνικα και μετα εκανα αναβαθμιση αλλα καταλαθως πατησα λαθος product code και τωρα δεν με αφηνει να ξανακανω αναβαθμιση τι μπορω να κανω please ειναι επειγων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evilis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Θα πας στην διαδρομή Μενού > Ρυθμίσεις και Συνδεσιμότητα > Προορισμοί. Εκεί θα βρεις διάφορες κατηγορίες. Κανονικά θα πρέπει να έχει ρυθμίσεις (μέσα σε αυτές τις κατηγορίες) για MMS και internet. Αν δεν έχει τότε δημιουργείς εσύ καινούργια σημεία πρόσβασης. Εχω ρυθμιισεις και απο οτι ειδα ειναι σωστες και για mms.wap internet παρολαυτα δεν μπορω να στειλω mail.Μηπως να παρω την cosmote που ειμαι για να δουν μηπως υπαρχει προβλημα?Μονο mail δεν μπορω να στειλω τα υπολοιπα ειναι οκ και συνδεομαι και στις εφαρμογες μπαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Εχω ρυθμιισεις και απο οτι ειδα ειναι σωστες και για mms.wap internet παρολαυτα δεν μπορω να στειλω mail.Μηπως να παρω την cosmote που ειμαι για να δουν μηπως υπαρχει προβλημα?Μονο mail δεν μπορω να στειλω τα υπολοιπα ειναι οκ και συνδεομαι και στις εφαρμογες μπαινω. Μήπως δεν έχουν περάσει σωστά οι ρυθμίσεις για mail? Λαμβάνεις κανονικά? Τι email έχεις (yahoo, gmail, hotmail, κτλ)? Όταν είσαι συνδεδεμένη σε κάποιο wifi μπορείς να στείλεις και να λάβεις email? Όταν προσπαθείς να στείλεις μέσω της cosmote επιλέγει το προφίλ wap ή το internet? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evilis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μήπως δεν έχουν περάσει σωστά οι ρυθμίσεις για mail? Λαμβάνεις κανονικά? Τι email έχεις (yahoo, gmail, hotmail, κτλ)? Όταν είσαι συνδεδεμένη σε κάποιο wifi μπορείς να στείλεις και να λάβεις email? Όταν προσπαθείς να στείλεις μέσω της cosmote επιλέγει το προφίλ wap ή το internet? Απο οτι ειδα ειναι σωστα συμφωνα με αυτα που γραφει σαυτο το site εκει.Οταν ειμαι συδεμενη σε wifi δεν μπορω να στειλω ουτε λαμβανω.Μεσω τησ cosmote δεν εχω δοκιμασει να στειλω.Αυτο που δοκιμασα ειναι να συνδεθω με wifi και να προσπαθησω να στειλω το οποιο δεν το καταφερα.Το mail που εχω ειναι hotmail.Το μηνυμα που βγαζει οταν παω να συνδεθω στο γραμματοκιβωτιο ειναι "πακετα δεδομενων δεν διατιθεται συνδεση πακετα δεδομενων" .Δεν ξερω τι αλλο να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Απο οτι ειδα ειναι σωστα συμφωνα με αυτα που γραφει σαυτο το site εκει.Οταν ειμαι συδεμενη σε wifi δεν μπορω να στειλω ουτε λαμβανω.Μεσω τησ cosmote δεν εχω δοκιμασει να στειλω.Αυτο που δοκιμασα ειναι να συνδεθω με wifi και να προσπαθησω να στειλω το οποιο δεν το καταφερα.Το mail που εχω ειναι hotmail.Το μηνυμα που βγαζει οταν παω να συνδεθω στο γραμματοκιβωτιο ειναι "πακετα δεδομενων δεν διατιθεται συνδεση πακετα δεδομενων" .Δεν ξερω τι αλλο να κανω.. Δοκίμασε να στείλεις 2 μηνύματα στο 1333.Στο ένα γράψε MMS και στο άλλο WAP.Λογικά θα σου στείλουν 2 μηνύματα τα οποία θα αποθηκεύσεις βάζοντας κωδικό 1.Σε ενημερώνουν και με sms για αυτό με ένα αρχικό μήνυμα πρίν σου στείλουν τα 2 των ρυμθίσεων.Από την άλλη αν θέλεις δοκίμασε και κάτι άλλο το οποίο δεν ξέρω αν πιάσει αλλά ίσως έχεις ελπίδες.Εγκατέστησε το Windows Live Messenger και συνδέσου 1 φορά σε αυτό κανονικά με το mail σου και τον κωδικό σου,έπειτα κλείσε το Windows Live Messenger και μετά προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις ξανά το mail σου κανονικά Edited September 27, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 τι θα γινει μαυτο το κινητο καμια καλη και ουσιωδη αναβαθμαθηση θα βγαλει η νοκια?κυκλοφορει εδω και 1.5 χρονο και ακομη ειμαστε στην 12...η το ξεχασε η εχει ρηξει ολο το βαρος στο symbian^3 Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Άκουσα και είδα σε διάφορα sites ότι έχει βγεί νέα έκδοση για το Ν97 Mini με κωδικό Nokia N97 Mini RM-555 EMEA 11.0.102 Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 εχω ενα προβλημα αλλαξα το product code για να βαλω ελληνικα και μετα εκανα αναβαθμιση αλλα καταλαθως πατησα λαθος product code και τωρα δεν με αφηνει να ξανακανω αναβαθμιση τι μπορω να κανω please ειναι επειγων Αρχικά βαλε το σωστο product code και μετα πρεπει να του κανεις flashing. Google it [GUIDE] Flashing your phone with a Custom Firmware. Θέλει πολυ προσοχή αυτη η διαδικασια!!!! Αν χρειαστεις βοήθεια στείλε μου ΠΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnt Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Κάτοχος και εγώ του N97 mini αλλά με κάποιες απορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις και γι αυτό θα ήθελα τη βοήθεια σας. 1. Στην οθόνη έχουμε 5 σειρές για συντομεύσεις αλλά όσο και αν το έψαξα τις δύο μόνο μπορούμε να τροποποιήσουμε ώστε να βάλουμε όποιες συντομεύσεις θέλουμε εμείς. Στις υπόλοιπες 3 η επιλογή που έχουμε είναι μόνο για εφαρμογές ή κάτι δεν κάνω σωστά? 2. Θέλω να τροποποιήσω την επιλογή για ανεύρεσης φωτογραφιών-video. Τώρα είναι στις επιλογές-φωτογραφίες αλλά θέλω να το κάνω όπως στα άλλα ΝΟΚΙΑ, σαν φάκελο έκθεση δηλ. 3. Οπουδήποτε και αν δημιουργήσω ένα φάκελο με το Ovi ή το PcSuite, είτε στη Phone memory είτε στην Mass memory, δεν μπορώ να τον βρω στο τηλ μετά. Όπως επίσης δεν μπορώ να δω στον υπολογιστή και πολλούς από τους φακέλους που βλέπω στο τηλέφωνο. 4. Ποια είναι η καλύτερη ver για Garmin και πως την περνάω? Αν υπάρχουν "περιορισμοί" για την παράγραφο αυτή θα to εκτιμούσα αν κάποιος μου έδινε αναλυτικές πληροφορίες με PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts