soublaki-3 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Στο συγκεκριμένο κατάστημα υπήρχαν 2G αλλά το αποθεματικό έλεγε 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 συγγνωμη για το offtopic αλλα επειδη δεν την παλευω να ψαχνω σε τοσες σελιδες... γιατι να αντιγραψετε την καρτα σας? που χρησιμευει? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Στο να έχουμε backup σε περίπτωση απώλειας της καρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Πηρα ενα πακετο wind international.Η sim ειναι 64K αλλα αντιγραφεται χωρις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Πηρα ενα πακετο wind international.Η sim ειναι 64K αλλα αντιγραφεται χωρις προβλημα. με magic sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 με magic sim? Sim Max 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Στις 18/1 είχα γράψει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στα Windows 7. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου προτείνει λύση ή κατεύθυνση;:worry::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Εχει δοκιμάσει κανείς sim max σε lg συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Εχει δοκιμάσει κανείς sim max σε lg συσκευή; Στο GT505 η 12in1 λειτουργει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Παιδιά οι 2in1 κάρτες της wind αντίγραφονται; Μπαίνω από κινητό και δεν μπορώ να ψάχνω το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Πηρα ενα πακετο wind international.Η sim ειναι 64K αλλα αντιγραφεται χωρις προβλημα. εγω εβαλα την καρτα του adsm 64k εψχνε ολο το βραδυ για κλειδι αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 εγω εβαλα την καρτα του adsm 64k εψχνε ολο το βραδυ για κλειδι αλλα τιποτα. Οι sim των προσφατων συμβολαιων δεν αντιγραφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Οποιος βρίσκει παλιά κάρτα Cosmote, Wind, να μας λέει το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Παιδιά οι 2in1 κάρτες της wind αντίγραφονται; Μπαίνω από κινητό και δεν μπορώ να ψάχνω το θέμα. Πάντως της cosmote τρείς κάρτες sim 2in1 που ετυχε να έρθουν στα χέρια μου κλωνοποιήθηκαν κανονικά Μάλιστα ξεχώρισα και καθένα απο τα δυο νούμερα που περιείχαν. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Πάντως της cosmote τρείς κάρτες sim 2in1 που ετυχε να έρθουν στα χέρια μου κλωνοποιήθηκαν κανονικά Μάλιστα ξεχώρισα και καθένα απο τα δυο νούμερα που περιείχαν. Ο μονος τρόπος για να τις κλωνοποιήσουμε είναι να τις κάνουν 2in1; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Παιδιά οι 2in1 κάρτες της wind αντίγραφονται; Μπαίνω από κινητό και δεν μπορώ να ψάχνω το θέμα. ...εχω αντιγραψει παλιοτερα μια 2in1 της Wind Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Στις 18/1 είχα γράψει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στα Windows 7. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου προτείνει λύση ή κατεύθυνση;:worry::blink: Κοιταξες αν η θυρα που παιρνει ο reader ειναι 1-8? Δες ενα οδηγο που ειχα βαλει παλιοτερα εδω μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Κοιταξες αν η θυρα που παιρνει ο reader ειναι 1-8? Δες ενα οδηγο που ειχα βαλει παλιοτερα εδω μεσα... Η θύρα στην οποία φαίνεται εγκατεστημένος ο card reader μάλλον είναι η "Port_#0005.Hub_#0004". Το reader είναι σωστά εγκατεστημένο, το πρόβλημα φαίνεται να είναι στην λειτουργία του προγράμματος sim max και στην επικοινωνία του με το reader:( Αν είναι εύκολο να δώσεις ένα link για τον οδηγό γιατί δεν τον βρίσκω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα από μόνο του!:D:up::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα από μόνο του!:D:up::yahoo: Καλωσήλθες στον κόσμο του SIM Cloning. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Επέστρεψα!!!:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Η θύρα στην οποία φαίνεται εγκατεστημένος ο card reader μάλλον είναι η "Port_#0005.Hub_#0004". Το reader είναι σωστά εγκατεστημένο, το πρόβλημα φαίνεται να είναι στην λειτουργία του προγράμματος sim max και στην επικοινωνία του με το reader:( Αν είναι εύκολο να δώσεις ένα link για τον οδηγό γιατί δεν τον βρίσκω...:rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2902204#post2902204 EDIT. εισαι ΟΚ τωρα το ειδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2902204#post2902204 EDIT. εισαι ΟΚ τωρα το ειδα... Ευχαριστώ!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Πριν από λίγο έγινε κάτι απίστευτο. Μιλούσα με ένα φίλο μου με μια κλωνοποιημένη κάρτα και εκείνη την ώρα με κάλεσε η μητέρα μου από την κλωνοποιημένη χωρίς να πέσει η γραμμή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Πριν από λίγο έγινε κάτι απίστευτο. Μιλούσα με ένα φίλο μου με μια κλωνοποιημένη κάρτα και εκείνη την ώρα με κάλεσε η μητέρα μου από την κλωνοποιημένη χωρίς να πέσει η γραμμή!! Καλό είναι να αποφύγεις τέτοιους πειραματισμούς, γιατί αν χτυπήσει Alarm στο Fraud Control της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ίσως σου απενεργοποιήσουν τη SIM, και είναι κρίμα... :X Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι πως, οι κλωνοποιημένες κάρτες πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν να ήταν η Original κάρτα SIM: μια κάρτα ενεργή στο δίκτυο με τον ίδιο αριθμό και σε καμία περίπτωση ο ίδιος αριθμός ενεργός σε δυο SIM ταυτόχρονα :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts