Jump to content

SΙΜ Cloning

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

συγγνωμη για το offtopic αλλα επειδη δεν την παλευω να ψαχνω σε τοσες σελιδες... γιατι να αντιγραψετε την καρτα σας? που χρησιμευει?
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Στις 18/1 είχα γράψει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στα Windows 7. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου προτείνει λύση ή κατεύθυνση;:worry::blink:

Παιδιά οι 2in1 κάρτες της wind

αντίγραφονται;

Μπαίνω από κινητό και δεν μπορώ να

ψάχνω το θέμα.

Πηρα ενα πακετο wind international.Η sim ειναι 64K αλλα αντιγραφεται χωρις προβλημα.

εγω εβαλα την καρτα του adsm 64k εψχνε ολο το βραδυ για κλειδι αλλα τιποτα.

εγω εβαλα την καρτα του adsm 64k εψχνε ολο το βραδυ για κλειδι αλλα τιποτα.

Οι sim των προσφατων συμβολαιων δεν αντιγραφονται.

αντίγραφονται;

ψάχνω το θέμα.

Πάντως της cosmote τρείς κάρτες sim 2in1 που ετυχε να έρθουν στα χέρια μου κλωνοποιήθηκαν κανονικά Μάλιστα ξεχώρισα και καθένα απο τα δυο νούμερα που περιείχαν.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πάντως της cosmote τρείς κάρτες sim 2in1 που ετυχε να έρθουν στα χέρια μου κλωνοποιήθηκαν κανονικά Μάλιστα ξεχώρισα και καθένα απο τα δυο νούμερα που περιείχαν.

Ο μονος τρόπος για να τις κλωνοποιήσουμε είναι να τις κάνουν 2in1; :O

αντίγραφονται;

ψάχνω το θέμα.

...εχω αντιγραψει παλιοτερα μια 2in1 της Wind

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Στις 18/1 είχα γράψει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στα Windows 7. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου προτείνει λύση ή κατεύθυνση;:worry::blink:

Κοιταξες αν η θυρα που παιρνει ο reader ειναι 1-8? Δες ενα οδηγο που ειχα βαλει παλιοτερα εδω μεσα...

Κοιταξες αν η θυρα που παιρνει ο reader ειναι 1-8? Δες ενα οδηγο που ειχα βαλει παλιοτερα εδω μεσα...

Η θύρα στην οποία φαίνεται εγκατεστημένος ο card reader μάλλον είναι η "Port_#0005.Hub_#0004". Το reader είναι σωστά εγκατεστημένο, το πρόβλημα φαίνεται να είναι στην λειτουργία του προγράμματος sim max και στην επικοινωνία του με το reader:(

Αν είναι εύκολο να δώσεις ένα link για τον οδηγό γιατί δεν τον βρίσκω...:rolleyes:

Η θύρα στην οποία φαίνεται εγκατεστημένος ο card reader μάλλον είναι η "Port_#0005.Hub_#0004". Το reader είναι σωστά εγκατεστημένο, το πρόβλημα φαίνεται να είναι στην λειτουργία του προγράμματος sim max και στην επικοινωνία του με το reader:(

Αν είναι εύκολο να δώσεις ένα link για τον οδηγό γιατί δεν τον βρίσκω...:rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2902204#post2902204

EDIT. εισαι ΟΚ τωρα το ειδα...

Πριν από λίγο έγινε κάτι απίστευτο.

Μιλούσα με ένα φίλο μου με μια κλωνοποιημένη κάρτα και εκείνη την ώρα με κάλεσε η μητέρα μου από την κλωνοποιημένη χωρίς να πέσει η γραμμή!!

Πριν από λίγο έγινε κάτι απίστευτο.

Μιλούσα με ένα φίλο μου με μια κλωνοποιημένη κάρτα και εκείνη την ώρα με κάλεσε η μητέρα μου από την κλωνοποιημένη χωρίς να πέσει η γραμμή!!

Καλό είναι να αποφύγεις τέτοιους πειραματισμούς, γιατί αν χτυπήσει Alarm στο Fraud Control της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ίσως σου απενεργοποιήσουν τη SIM, και είναι κρίμα... :X

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι πως, οι κλωνοποιημένες κάρτες πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν να ήταν η Original κάρτα SIM: μια κάρτα ενεργή στο δίκτυο με τον ίδιο αριθμό και σε καμία περίπτωση ο ίδιος αριθμός ενεργός σε δυο SIM ταυτόχρονα :!:

• The topic was unpinned