tazio Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Πιθανόν να εννοεί πως σε περίπτωση καταστροφής της κάρτας να μη του δώσουν νέα στο ίδιο πακέτο. Αν είναι αυτό τότε προχώρα, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Και να χαλάσει δηλώνεις απώλεια πληρώνεις το κόστος αντικατάστασης και παίρνεις νέα στο ίδιο πακέτο που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosmolingua Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ερωτηση Αν χαλασει η κλωνοποιημενη καρτα -εννοω την κινεζικη- τοτε μπορω να ξανακλωνοποιησω την αυθεντικη ξανα? Ή υπαρχει θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ερωτηση Αν χαλασει η κλωνοποιημενη καρτα -εννοω την κινεζικη- τοτε μπορω να ξανακλωνοποιησω την αυθεντικη ξανα? Ή υπαρχει θεμα? Φυσικά. Αλλά από την κλωνοποιημένη δεν μπορείς να δημιουργήσεις αντίγραφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Μιας και ήρθαν επιτέλους οι άγραφες σιμ ξεκίνησα την ανάγνωση της σιμ με το Magicsim v22. Στο normal mode μετά από ~1 ώρα σταμάτησε χωρίς κάποιο μήνυμα... οπότε ξεκίνησα με strong mode αλλά εδώ και 4 ώρες δεν βλέπω φως. Μάλλον το κόβω να δοκιμάζω άλλο πρόγραμμα. Πι.ες: παλιότερα είχα κλωνοποιήσει με επιτυχία τη συγκεκριμένη σιμ και αν θυμάμαι δεν είχε κάνει πάνω από ~30 λεπτά να βρει το ΚΙ. Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Φυσικά. Αλλά από την κλωνοποιημένη δεν μπορείς να δημιουργήσεις αντίγραφο. Εκτός κι αν έχεις κρατήσει τα αρχεία dat από την original ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Στον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, ΝΑΙ εννοώ την πιθανότητα καταστροφής της κάρτας sim μου f2g2 κατά τη διάρκεια προσπάθειας ανάγνωσής της από τον sim card reader. Αλήθεια ποια είναι η πιθανότητα καταστροφής μιας κάρτας sim όταν επιχειρεί ένα sim card reader να την διαβάσει; Είναι της τάξεως το 10% το 1% ή μια στο εκατομμύριο; Δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να καταστρέφεται η sim με την "ανάγνωσή" της. Αφού ο sim reader δεν γράφει τίποτα πάνω στην κάρτα! Απλά διαβάζει. Γνωρίζει κάποιος ΓΙΑΤΙ καταστρέφεται σε κάποιες περιπτώσεις η sim; thanks guys Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Αν δεν κάνω λάθος μόνο η simmax καταστρέφεται αν την σκανάρεις. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να καταστρέφεται η sim με την "ανάγνωσή" της. Αφού ο sim reader δεν γράφει τίποτα πάνω στην κάρτα! Απλά διαβάζει. Γνωρίζει κάποιος ΓΙΑΤΙ καταστρέφεται σε κάποιες περιπτώσεις η sim; thanks guys Το πρόγραμμα εφαρμόζει τη μέθοδο brute force για να εντοπίσει το σωστό Ki της κάρτας, που σημαίνει ότι "δοκιμάζει" τυχαία κλειδιά μέχρι να εντοπίσει το σωστό. Αυτό "στρεσάρει" τον επεξεργαστή της κάρτας SIM και μπορεί να τον καταστρέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Drivers gia windows 7 64 bit έχουν βγεί για την simax 12 ή 16 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 να εκφράσω μια απορία αν τυχόν ξέρει κανένας; έχω μια 12in1 sim κι εγώ κι εχω περάσει 6 διαφορετικά simακια. Για ευκολία στις αλλαγές μεταξύ των sim έχω απενεργοποιήσει το pin και ρωτώ αν τυχόν μου κλέψουν/χάσω το τηλέφωνο υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω τους κλώνους η θα μπορει αυτός μόνιμα να τουε χρησιμοποιώ; θα μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 να εκφράσω μια απορία αν τυχόν ξέρει κανένας; έχω μια 12in1 sim κι εγώ κι εχω περάσει 6 διαφορετικά simακια. Για ευκολία στις αλλαγές μεταξύ των sim έχω απενεργοποιήσει το pin και ρωτώ αν τυχόν μου κλέψουν/χάσω το τηλέφωνο υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω τους κλώνους η θα μπορει αυτός μόνιμα να τουε χρησιμοποιώ; θα μπορώ να κάνω κάτι; Αν χάσεις το τηλέφωνο μαζί με τη ξεκλείδωτη SIM, όποιος το βρει, θα έχει πλήρη πρόσβαση στους αριθμούς σου, με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλύτερα βάλε PIN να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αλλιώς σε βλέπω να τρέχεις για μαζικές αντικαταστάσεις καρτών SIM... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Το πρόγραμμα εφαρμόζει τη μέθοδο brute force για να εντοπίσει το σωστό Ki της κάρτας, που σημαίνει ότι "δοκιμάζει" τυχαία κλειδιά μέχρι να εντοπίσει το σωστό. Αυτό "στρεσάρει" τον επεξεργαστή της κάρτας SIM και μπορεί να τον καταστρέψει. Δεν το ήξερα αυτό. Δηλαδή αυτή η μικρή sim που ούτε 1 cm δεν είναι έχει μέσα της επεξεργαστή; Μπράβο... Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Αν χάσεις το τηλέφωνο μαζί με τη ξεκλείδωτη SIM, όποιος το βρει, θα έχει πλήρη πρόσβαση στους αριθμούς σου, με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλύτερα βάλε PIN να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αλλιώς σε βλέπω να τρέχεις για μαζικές αντικαταστάσεις καρτών SIM... :O ναι ε;; βασικά τόσο καιρό νόμιζα ότι μπορούσα μέσω της κανονικής sim να απενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο το κλώνο γι΄αυτό δεν ανησυχούσα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 ναι ε;; βασικά τόσο καιρό νόμιζα ότι μπορούσα μέσω της κανονικής sim να απενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο το κλώνο γι΄αυτό δεν ανησυχούσα. ο μονος τροπος να απενεργοποιησεις τον κλωνο............ειναι να ακυρωσεις την κανονικη σιμ και να ζητησεις αντικατασταση της. Οποτε στην περιπτωση σου πρεπει να κανεις αντικατασταση των 6 κανονικων σιμ. Η αλλη περιπτωση ειναι να μην αντικαταστησεις τιποτα.......... να ξαναπερασεις τις κανονικες σιμ σε αλλον κλωνο και απλα να ελπιζεις οτι αυτος που βρηκε/εκλεψε τον κλωνο δεν ειναι τοσο γατος ωστε να την χρησημοποιησει και πεταξε τον κλωνο κρατοντας απλα τη συσκευη. Αυτο θα το καταλαβεις αν δεις οτι δεν χανονται μοναδες απο καποια απ τα νουμερακια σου. Σε περιπτωση ομως που εχεις μεσα καρτα/συμβολαιο....................εκει δεν το ρισκαρεις!!! Δηλωνεις οτι εχασες τη σιμ -ασχετα αν την κανονικη την εχεις- και ζητας αντικατασταση της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Αν είναι καρτοκινητά, πάρε ένα αλλο καρτοκινητό και μετέφερε τις μονάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καλημέρα! Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια μία Sim max 12 in 1 κυρίως σε συσκευές Nokia, Motorola ή Samsoung και λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Έχει δοκιμάσει κανείς με κάποιο από τα παρακάτω LG? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=lg+wi+fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Γεια σας,προσφατα πηγα στην wind και εκανα το προγραμμα wind to all 350 και τους ζητησα να μου βγαλουν twin sim και μου απαντησαν πως δεν γινεται για το προγραμμα που ειμαϊ:( τι μπορω να κανω ξερει κανεις?(εκτος απο το να παω παλι στην cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis333 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Παιδια κατι που δεν εχω καταλαβει, κανω search ολο το thread για "PIN" και δε μου βγαζει τιποτα: Οταν βαλει καποιος PIN ειναι κοινο για ολες τις αποθηκευμενες SIM στη Simmax η μπορει να εχει καθε εικονικη καρτα διαφορετικο PIN ? :blink: Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Παιδια κατι που δεν εχω καταλαβει, κανω search ολο το thread για "PIN" και δε μου βγαζει τιποτα: Οταν βαλει καποιος PIN ειναι κοινο για ολες τις αποθηκευμενες SIM στη Simmax η μπορει να εχει καθε εικονικη καρτα διαφορετικο PIN ? :blink: Ευχαριστω Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση για λέξη κάτω από τέσσερις χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Γεια σας,προσφατα πηγα στην wind και εκανα το προγραμμα wind to all 350 και τους ζητησα να μου βγαλουν twin sim και μου απαντησαν πως δεν γινεται για το προγραμμα που ειμαϊ:( τι μπορω να κανω ξερει κανεις?(εκτος απο το να παω παλι στην cosmote) Εάν οι sim γι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι τίποτα 3g μπορείς να την κλωνοποιήσεις μόνος σου (σχετικό αυτό, εννοώ με δικό σου εξοπλισμό, χωρίς να χρειάζεσαι την wind). Βέβαια μέχρι να τη βάλεις σε sim reader να δοκιμάσεις να τη διαβάσεις δε θα ξέρεις αν είναι κλωνοποιήσιμη. Εγώ απλά να σχολιάσω το γεγονός ότι είναι εντελώς ηλίθιοι γιατί το σύστημά τους από τη μία είναι τρύπιο και από την άλλη "διαλέγουν" σε ποιους πελάτες θα δώσουν δυνατότητες σαν αυτή ενώ δεν υπάρχει πρακτικός λόγος να μην το κάνουν πέραν κάποιας βλακώδους πολιτικής. Παιδια κατι που δεν εχω καταλαβει, κανω search ολο το thread για "PIN" και δε μου βγαζει τιποτα: Οταν βαλει καποιος PIN ειναι κοινο για ολες τις αποθηκευμενες SIM στη Simmax η μπορει να εχει καθε εικονικη καρτα διαφορετικο PIN ? :blink: Ευχαριστω Αυτό με το διαφορετικό Pin ανά νούμερο το κάνουν οι silvercard με simemu. Οι simmax, από όσο θυμάμαι από το λίγο που είχα, είχαν ένα μόνο pin και για την αλλαγή πρέπει να χρησιμοποιείς το μενού τους. Το καλό με τα διαφορετικά pin ανα νούμερο είναι ότι αφενός μπορείς να διαλέγεις νούμερο κατά την εκκίνηση και κατά δεύτερο μπορούν με αυτό τον τρόπο να υποστηριχτούν συσκευές που δεν εμφανίζουν τα μενού της sim. Εγώ σπάνια έχω πέσει σε τέτοιο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Καλημέρα! Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια μία Sim max 12 in 1 κυρίως σε συσκευές Nokia, Motorola ή Samsoung και λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Έχει δοκιμάσει κανείς με κάποιο από τα παρακάτω LG? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=lg+wi+fi Στο Gt505 λειτουργει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 όταν πάω να ενεργοποιήσω το pin σε μια super sim μου ζητάει κωδικό pin. τι δίνω? πάνω η κάρτα γράφει μόνο έναν κωδικό PUK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 όταν πάω να ενεργοποιήσω το pin σε μια super sim μου ζητάει κωδικό pin. τι δίνω? πάνω η κάρτα γράφει μόνο έναν κωδικό PUK. Δοκιμασε το 0000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δοκιμασε το 0000 Αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Στο Gt505 λειτουργει μια χαρα. Σ' ευχαριστώ mythos_bt!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts