Jump to content

SΙΜ Cloning

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι και εγώ κανονικα έχω cosmokarta what's up kai free2go. Μακαρι να γινότανε και καμία cu..έτσι για το ****το! :P

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πού θα βρω παλιά κάρτα SIM Cosmote;

Σε ψιλικατζήδικο ίσως. Επίσης στα μαγαζάκια γύρω από την Ομόνοια. Στα πακέτα που έχουν 3g κάρτες αυτό συνήθως αναφέρεται στη συσκευασία ή στο αυτοκόλλητο αλλά και πάνω στην κάρτα sim στο στέλεχος της κάρτας με άσπρα γράμματα. Οι κάρτες frog είναι όλες κλωνοποίηση-ready.

[sIGPIC][/sIGPIC]

^Δύσκολο αυτό... Αν τους πας ένα νούμερο καρτοκινητού και ζητήσεις να το κάνεις συμβόλαιο σου δίνουν καιρνούργιο sim? Όταν από συμβόλαιο το έκανα καρτοκινητό (cosmote) δεν μου έδωσαν άλλη sim και χρησιμοποιούσα την ίδια με του συμβολαίου. Άρα ίσως να γίνεται το ίδιο και στην αντίστροφη περίπτωση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν πήρα 1 sim max μπλε χρώματός είναι (μάλλον η 12/1)

έχει μαζί ένα cd και sim reader.

τι software κάνω εγκατάσταση?

δοκίμασα με το software από το cd αλλά δεν έβγαλα άκρη

δοκίμασα διάφορα άλλα όπου έβρισκαν το ICCDI ,IMSI αλλά στο Ki έβγαζαν σφάλμα

τώρα δοκιμάζω με sim scaner 5.15 και φαίνεται να το παλεύει κάνα 20λεπτο και έχει μέλλον από ότι βλέπω

Ποιο software πρέπει να χρησιμοποιήσω ποιο είναι καλύτερο?

Αν μπορεί να πει κάποιος τα βήματα της διαδικασίας..

Παιδια καποιο software please! Touλαχιστων πρωτεινετε καποιο......και το βρισκω στο γουγλη!αν εχει ορεξη καποιο παιδι να μου στηλει,θα του ημουν υποχρεως!

με ενα 4.8 ολο conection failed μου βγαζει (3-free2go)

Παιδια καποιο software please! Touλαχιστων πρωτεινετε καποιο......και το βρισκω στο γουγλη!αν εχει ορεξη καποιο παιδι να μου στηλει,θα του ημουν υποχρεως!

με ενα 4.8 ολο conection failed μου βγαζει (3-free2go)

τελικά για να απαντήσω κι εδώ πέρα από το pm για όποιον ψάχνεται μετά από πολύ ψάξιμο κατάφερα να λειτουργήσω και την 16in1 κάρτα που δεν αναγνώριζε με τίποτα κανένα magic sim 4.9- 9 που έβαλα περνώντας την έκδοση 25.5 που υπάρχει εδώ http://www.magicsim.com/en/multi-sim.asp?new_id=6 περιλαμβάνει και το sim scanner 25.5 και εχει ένα πολύ πιο ωραίο interface σε σχέση με τα παλιά προγράμματα και όλα δουλεύουν ρολόι πλέον!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδιά χίλια συγνώμη αλλά επειδή δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω 100 σελίδες, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, για να καταλάβω τί παίζει. Έχω μια κάρτα voda και μια wind. Μπορώ να βάλω στην sim της wind ή στην sim της vodafone και τα 2 νούμερά μου ?? (Δηλ. και το νούμερο της wind και της voda) ?? Και να χρησιμοποιώ την 1 κάρτα έχοντας και τα 2 νούμερα μέσα? Και αν ναι είναι εύκολο να το κάνω από μόνος μου ?? Αν γίνεται αυτό ,ας μου στείλει κάποιος pm με τις οδηγίες. Ευχαριστώ πολύ.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Το έχουμε πει 1000 φορές, οι κάρτες Vodafone και Q δεν κλωνοποιούνται, καθώς και τα καινούρια συμβόλαια σε Cosmote και Wind.

εγραψε οτι δεν μπορει να κατσει να διαβασει τοσες σελιδες....δεν ειναι κακο να επαναλαμβανονται καποια πραγματα...και ισως αν ειναι ευκολο αν φτιαξετε και ενα ευρετηριο ;)

εγραψε οτι δεν μπορει να κατσει να διαβασει τοσες σελιδες....δεν ειναι κακο να επαναλαμβανονται καποια πραγματα...και ισως αν ειναι ευκολο αν φτιαξετε και ενα ευρετηριο ;)

Απλά, στο 4ο post της 1ης σελίδας αναφέρεται ακριβώς ποιές κάρτες κλωνοποιούνται...;)

Προχτές κλονοποιήσα μια κάρτα Wind F2G η οποία γράφει 64K πάνω.

Υπάρχει καμία περίπτωση να κλονοποιήσω την Q? Να την βάλω να την διαβάσει ή άδικος ο κόπος?

Προχτές κλονοποιήσα μια κάρτα Wind F2G η οποία γράφει 64K πάνω.

Υπάρχει καμία περίπτωση να κλονοποιήσω την Q? Να την βάλω να την διαβάσει ή άδικος ο κόπος?

Και κωλοτούμπες να κάνεις δεν την κλωνοποιείς.

Και κωλοτούμπες να κάνεις δεν την κλωνοποιείς.

Έτσι είναι δυστυχώς. Όλοι νομίζω το έχουμε δοκιμάσει, αλλά δεν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παίδες εγώ προσπαθώ να κλωνοποιήσω κάρτα twin sim (δύο κάρτες με το ίδιο νούμερο) της cosmote και δεν γίνεται με τίποτα..... ενώ κάποιες wind και cosmocarta απλές τις έχω κάνει. Παλιότερα είχα διαβάσει στο φορουμ ότι κάποιος το κατάφερε. Γνωρίζει κανείς πως γίνεται;
frastgr

Έχω μια κάρτα cosmote (από το 2004) και μια Wind F2G (από την προσφορά για το internet που είχε βγάλει).

Αγόρασα μια sim 12in1. Γίνεται να τις αντιγράψω αυτές τις δυο κάρτες στην κινέζικη;

Να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα που είχε η sim μαζί ή υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχεις κάποιο link για το Sim Max 7;

Βρήκα αυτό. Το ίδιο είναι;

Και μετά ακολουθώ τις οδηγίες...

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

• 1 month later...

Παιδιά σόρι που θα ξαναρωτήσω πιθανότατα απαντημένες ερωτήσεις, αλλά κάπου διαβάζοντας τα προηγούμενα έχασα τη μπάλα.

Έχω μία SIM WiND F2G (παλαιάς κοπής, την κίτρινη) στην οποία έχω ενεργοποιημένη την προσφορά του 1,5 GB. Αυτή κλωνοποιείται για να χρησιμοποιώ το 3G μέρος μόνο του (σε στικάκι) ταυτόχρονα με το κανονικό SIMάκι στο iPhone μου για σύνδεση και κλήσεις; Και αν ναι ποια η διαδικασία; Υπάρχει κάπου οδηγός με προαπαιτούμενα;

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Παιδιά σόρι που θα ξαναρωτήσω πιθανότατα απαντημένες ερωτήσεις, αλλά κάπου διαβάζοντας τα προηγούμενα έχασα τη μπάλα.

Έχω μία SIM WiND F2G (παλαιάς κοπής, την κίτρινη) στην οποία έχω ενεργοποιημένη την προσφορά του 1,5 GB. Αυτή κλωνοποιείται για να χρησιμοποιώ το 3G μέρος μόνο του (σε στικάκι) ταυτόχρονα με το κανονικό SIMάκι στο iPhone μου για σύνδεση και κλήσεις; Και αν ναι ποια η διαδικασία; Υπάρχει κάπου οδηγός με προαπαιτούμενα;

Δεν είναι τόσο απλό. Μπορείς να το κάνεις αλλά δε μπορείς να τα χρησιμοποιείς και τα δύο ταυτόχρονα. Όποιος χρησιμοποιήσει υπηρεσία τελευταίος αναλαμβάνει και τα πάντα και σε αυτόν φτάνουν τα πάντα (κλήσεις, sms, κλπ). Μόλις συνδέεσαι με το στικ θα χάνεις τις εισερχόμενες και τα μηνύματα προς το iphone. Τα μηνύματα θα έρχονται στο πρόγραμμα της σύνδεσης στον υπολογιστή και οι κλήσεις θα αγνοούνται. Όταν θα ξεσυνδέεσαι με το στικ θα πρέπει να κάνεις μία οποιαδήποτε κίνηση με το iphone (κλήση εστω αναπάντητη, αποστολή sms) ώστε να αναλαμβάνει και πάλι αυτό. Διαφορετικά το δίκτυο βλέπει την τελευταία συσκευή που δηλώθηκε (δηλαδή το στικ) να αποχωρεί και θεωρεί ότι απλά το τηλέφωνο είναι κλειστό.

Εάν σε ενδιαφέρει έπειτα από αυτά, η διαδικασία είναι απλή και γενικά περιγράφεται ως εξής: Αφού πάρεις άδεια sim και sim reader από ebay (ή όπου αλλού βρεις) με κόστος 10-20 ευρώ, βάζεις μέσα την πρωτότυπη sim και με προγραμματάκι (υπάρχουν διάφορα) ψάχνεις να βρεις έναν κωδικό imsi της κάρτας. Επίσης με το ίδιο βρίσκεις έναν άλλο κωδικό, το ki της κάρτας. Αυτά τα δύο σκέψου τα σαν τα username και password σου στο δίκτυο. Το imsi στο δίνει το πρόγραμμα εύκολα, το ki κάνει ώρα γιατί είναι κρυπτογραφημένο. Μόλις βρεις αυτά τα δύο, τα κρατάς και αφού βάλεις την άδεια κάρτα, ανοίγεις άλλο πρόγραμμα το οποίο σου δείχνει τις άδειες θέσεις της κάρτας και αντίστοιχα σου ζητάει να βάλεις για κάθε θέση ένα imsi, ένα ki, ένα κέντρο αποστολής sms και ίσως και κάποια περιγραφή. Γεμίζεις όσες θέσεις θες με στοιχεία από διάφορες sim σου και είσαι έτοιμος. Να ξέρεις δε κλωνοποιούνται vodafone καθώς και καμία usim. Επίσης έχει ακουστεί κατά καιρούς ότι δε κλωνοποιούνται κάποιες sim από συμβόλαια cosmote.

Δεν είναι τόσο απλό. Μπορείς να το κάνεις αλλά δε μπορείς να τα χρησιμοποιείς και τα δύο ταυτόχρονα. Όποιος χρησιμοποιήσει υπηρεσία τελευταίος αναλαμβάνει και τα πάντα και σε αυτόν φτάνουν τα πάντα (κλήσεις, sms, κλπ). Μόλις συνδέεσαι με το στικ θα χάνεις τις εισερχόμενες και τα μηνύματα προς το iphone. Τα μηνύματα θα έρχονται στο πρόγραμμα της σύνδεσης στον υπολογιστή και οι κλήσεις θα αγνοούνται. Όταν θα ξεσυνδέεσαι με το στικ θα πρέπει να κάνεις μία οποιαδήποτε κίνηση με το iphone (κλήση εστω αναπάντητη, αποστολή sms) ώστε να αναλαμβάνει και πάλι αυτό. Διαφορετικά το δίκτυο βλέπει την τελευταία συσκευή που δηλώθηκε (δηλαδή το στικ) να αποχωρεί και θεωρεί ότι απλά το τηλέφωνο είναι κλειστό.

Εάν σε ενδιαφέρει έπειτα από αυτά, η διαδικασία είναι απλή και γενικά περιγράφεται ως εξής: Αφού πάρεις άδεια sim και sim reader από ebay (ή όπου αλλού βρεις) με κόστος 10-20 ευρώ, βάζεις μέσα την πρωτότυπη sim και με προγραμματάκι (υπάρχουν διάφορα) ψάχνεις να βρεις έναν κωδικό imsi της κάρτας. Επίσης με το ίδιο βρίσκεις έναν άλλο κωδικό, το ki της κάρτας. Αυτά τα δύο σκέψου τα σαν τα username και password σου στο δίκτυο. Το imsi στο δίνει το πρόγραμμα εύκολα, το ki κάνει ώρα γιατί είναι κρυπτογραφημένο. Μόλις βρεις αυτά τα δύο, τα κρατάς και αφού βάλεις την άδεια κάρτα, ανοίγεις άλλο πρόγραμμα το οποίο σου δείχνει τις άδειες θέσεις της κάρτας και αντίστοιχα σου ζητάει να βάλεις για κάθε θέση ένα imsi, ένα ki, ένα κέντρο αποστολής sms και ίσως και κάποια περιγραφή. Γεμίζεις όσες θέσεις θες με στοιχεία από διάφορες sim σου και είσαι έτοιμος. Να ξέρεις δε κλωνοποιούνται vodafone καθώς και καμία usim. Επίσης έχει ακουστεί κατά καιρούς ότι δε κλωνοποιούνται κάποιες sim από συμβόλαια cosmote.

Να 'σαι καλά φίλε, μου τα ξεκαθάρισες αρκετά. Αυτό που μου είπαν σήμερα από τη WiND στο Mall είναι πως ακόμη και για τους πελάτες συμβολαίου δεν είναι δυνατόν να έχει και τις δύο κάρτες ενεργές ταυτόχρονα, οπότε δε χάνω κάτι με τη μέθοδο που προτείνεις σε σχέση με την πρωτότυπη (αν μου την επέτρεπαν).

Θα το ψάξω, ευχαριστώ:)

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Να 'σαι καλά φίλε, μου τα ξεκαθάρισες αρκετά. Αυτό που μου είπαν σήμερα από τη WiND στο Mall είναι πως ακόμη και για τους πελάτες συμβολαίου δεν είναι δυνατόν να έχει και τις δύο κάρτες ενεργές ταυτόχρονα, οπότε δε χάνω κάτι με τη μέθοδο που προτείνεις σε σχέση με την πρωτότυπη (αν μου την επέτρεπαν).

Θα το ψάξω, ευχαριστώ:)

Δεν είναι δυνατόν τεχνολογικά να είναι και οι δύο αριθμοί ενεργοί ταυτόχρονα εκτός κι αν προωθήσει η εταιρία και τα δύο νούμερα τηλεφώνου σε κοινό imsi. Και πάλι όμως δε θα είχες δυνατότητα να επιλέγεις αριθμό από τον οποίο θα γίνονται οι εξερχόμενες.

Η λύση του να κάνεις μόνος σου τη διαδικασία είναι απλή και ευέλικτη. Δε δίνεις σε καμία εταιρία λογαριασμό για τα νούμερα, και δε πληρώνεις νταβατζιλίκια και άλλα πάγια. Βγάζεις και βάζεις όσα νούμερα θες στην άδεια κάρτα σου όποτε θες στην άνεση του σπιτιού σου σε μερικά λεπτά. Επίσης έχεις τη δυνατότητα να έχεις νούμερα και από wind και από cosmote στην ίδια κάρτα και να χρησιμοποιείς όποιο θες ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Η επίσημη λύση είναι πολύ χειρότερη από την ανεπίσημη.

• 2 weeks later...

Παιδιά μήπως έχει κανείς λινκ για να κατεβάσω το SIMMAX Scanner, το πρόγραμμα; Όσα βρήκα ή δεν υπάρχουν ή έχουν διαγραφεί...

Βρήκα το παρακάτω, αλλά λέγεται Magicsim. Θα κάνει για την SIMMAX 12ιν1;

http://www.magicsim.com/en/multi-sim.asp?new_id=6

Παιδιά μήπως έχει κανείς λινκ για να κατεβάσω το SIMMAX Scanner, το πρόγραμμα; Όσα βρήκα ή δεν υπάρχουν ή έχουν διαγραφεί...

http://www.magicsim.com/en/multi-sim.asp?new_id=6

http://rapidshare.com/files/218903910/SimMaxSoftware.rar

http://www.brothersoft.com/sim-max-multisim-scanner-editor-download-28268.html

Edited by zampas

• The topic was unpinned