alexisco10 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Αποκλείεται να ισχύει αυτό που λες διότι για να γίνει εναλλαγή, χρειάζεται οπωσδήποτε επανεκκίνηση. Δε χρειάζεται πάντα να γίνει επανεκκίνηση. Έχει να κάνει με το μοντέλο του κινητού (υπάρχουν δηλαδή κινητά που δεν κάνουν επανεκκίνηση για εναλλαγή μεταξύ αριθμών) Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Δε χρειάζεται πάντα να γίνει επανεκκίνηση. Έχει να κάνει με το μοντέλο του κινητού (υπάρχουν δηλαδή κινητά που δεν κάνουν επανεκκίνηση για εναλλαγή μεταξύ αριθμών) Οκ, σε πολλά δεν χρειάζεται επανεκκίνηση αλλά η εναλλαγη απλά αποκλείεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Οκ, σε πολλά δεν χρειάζεται επανεκκίνηση αλλά η εναλλαγη απλά αποκλείεται εναλλαγη δεν γινεται στις κλωνοκαρτες αλλα μονο στις καρτες που περνουν δυο sim....και εκει βεβαια καταναλωνουν γρηγορα την μπαταρια.... pan82...δοκιμασε σε αλλο κινητο....μπορει να φταιει αυτο Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 εναλλαγη δεν γινεται στις κλωνοκαρτες αλλα μονο στις καρτες που περνουν δυο sim....και εκει βεβαια καταναλωνουν γρηγορα την μπαταρια.... pan82...δοκιμασε σε αλλο κινητο....μπορει να φταιει αυτο το σκέφτηκα αλλά τώρα ποιος γυρνάει σε άλλο, απλά οταν αρχίσει να το κάνει το κάνω μια επανεκκινηση και φτιαχνει προσωρινά. Σε 5800, N70 και εν παλιό νοκια που την εβαλα πάντως δε χρειάζετε επανεκίνηση σε κανένα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Λέω μήπως έχει καμία λειτουργία ΣΑΝ την παρακάτω και συμβαίνει αυτό Two number auto switch on line (two counters separately working) http://www.magicsim.com/en/multi-sim_show.asp?id=47&cp_id=36&sort2name=13&name=22th-multisim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Οι κάρτες αλλαγής q. που δίνει η wi.d από φορητότητα κλωνοποιούνται? Δοκίμασε κανένας? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 ναι,αν εννοεις οτι σου δινει wind sim. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Οι κάρτες αλλαγής q. που δίνει η wi.d από φορητότητα κλωνοποιούνται? Δοκίμασε κανένας? γιατι αν κάνεις φορητοτητα σε q σου δινουν wind sim; Ξερουμε αν κλωνοποιουνται οι κάρτες της Q στη wind εποχή; Edited March 22, 2010 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 γνωρίζει κανείς να μου πει εάν σε nokia 6300 χρειάζεται bootάρισμα για να γίνει η εναλλαγή των αριθμών; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 γιατι αν κάνεις φορητοτητα σε q σου δινουν wind sim; Ρώτα στο topic για τη φορητότητα. Ξερουμε αν κλωνοποιουνται οι κάρτες της Q στη wind εποχή; Δεν κλωνοποιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Λέω μήπως έχει καμία λειτουργία ΣΑΝ την παρακάτω και συμβαίνει αυτό Two number auto switch on line (two counters separately working) http://www.magicsim.com/en/multi-sim_show.asp?id=47&cp_id=36&sort2name=13&name=22th-multisim ενδιαφερουσα αυτη η καρτα...δεν την ειχα υπ'οψην μου...μιλαγα για simmax 12αρες και 16αρες....αυτη λεει ... 6. Two number auto switch on line (two counters separately working) βεβαια θελει ψαξιμο... ....αν και δεν θυμαμαι ....μηπως την εχει δοκιμασει κανενας;;;;... θα ψαξω στο e-bay και θα παραγγειλω μια.....μετα το 4ημερο :p + βρηκα αυτο http://cgi.ebay.com/SIM-with-Card-Software-and-USB-Reader-Multi-Operator_W0QQitemZ390114747855QQcmdZViewItemQQptZSIM_Cards?hash=item5ad4a6a5cf - Automatic dual operator / dual phone number stand-by features (periodically switches between specified phone numbers so that you can accept calls from both numbers) Edited March 22, 2010 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Στο deal extrem κοίτα, ότι κάρτα και να πας να αγοράσεις την βγάζει σαν προτεινόμενη για μεγαλύτερη συμβατότητά ...(όπως λέει) Βέβαια δεν προτείνει αυτήν ακριβώς....αλλά μια παλιότερη Κοίτα και τα σχόλια...ένας λέει ότι δεν είναι γνήσιες αυτές που στέλνει ...::lol: Αν βρεις κάπου αλλού εκτός από deal extrem ..ενημέρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 ενδιαφερουσα αυτη η καρτα...δεν την ειχα υπ'οψην μου...μιλαγα για simmax 12αρες και 16αρες....αυτη λεει ... 6. Two number auto switch on line (two counters separately working) βεβαια θελει ψαξιμο... ....αν και δεν θυμαμαι ....μηπως την εχει δοκιμασει κανενας;;;;... θα ψαξω στο e-bay και θα παραγγειλω μια.....μετα το 4ημερο :p + βρηκα αυτο http://cgi.ebay.com/SIM-with-Card-Software-and-USB-Reader-Multi-Operator_W0QQitemZ390114747855QQcmdZViewItemQQptZSIM_Cards?hash=item5ad4a6a5cf - Automatic dual operator / dual phone number stand-by features (periodically switches between specified phone numbers so that you can accept calls from both numbers) Δηλαδή σε αυτή τη sim 2 νούμερα είναι stand by, χωρίς να χρειάζεται εναλλαγή? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Να ρωτίσω κι εγώ. Οι κάρτες που έχουμε τώρα (πχ cosmote 2in1, Voda κλπ) που ξέρουμε αν είναι 3G και αν γίνεται κλώνος? Κάποτε μου είχανε πεί οτι ΄΄ολες οι κάρτες υποστηρίζουν 3G υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Στο deal extrem κοίτα, ότι κάρτα και να πας να αγοράσεις την βγάζει σαν προτεινόμενη για μεγαλύτερη συμβατότητά ...(όπως λέει) Βέβαια δεν προτείνει αυτήν ακριβώς....αλλά μια παλιότερη Κοίτα και τα σχόλια...ένας λέει ότι δεν είναι γνήσιες αυτές που στέλνει ...::lol: Αν βρεις κάπου αλλού εκτός από deal extrem ..ενημέρωσε. OK Δηλαδή σε αυτή τη sim 2 νούμερα είναι stand by, χωρίς να χρειάζεται εναλλαγή? φαινεται οτι εχουν καποιου ειδους χρονομετρες και περνανε απο το ενα νουμερο στο αλλο...βεβαια αυτο απο την μια δεν ειναι και πολυ υγιεινο...και απο την αλλη θα τελειωνει συντομα την μπαταρια του κινητου...:wacko: @ermis1975....στις καρτες της цwind μπαινεις και απο απλη σε 3g...ακομα και απο κλωνο :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Λοιπόν πήρα 1 sim max μπλε χρώματός είναι (μάλλον η 12/1) έχει μαζί ένα cd και sim reader. τι software κάνω εγκατάσταση? δοκίμασα με το software από το cd αλλά δεν έβγαλα άκρη δοκίμασα διάφορα άλλα όπου έβρισκαν το ICCDI ,IMSI αλλά στο Ki έβγαζαν σφάλμα τώρα δοκιμάζω με sim scaner 5.15 και φαίνεται να το παλεύει κάνα 20λεπτο και έχει μέλλον από ότι βλέπω Ποιο software πρέπει να χρησιμοποιήσω ποιο είναι καλύτερο? Αν μπορεί να πει κάποιος τα βήματα της διαδικασίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conmit Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 παιδια καλησπερα.Θα θελα εαν μπορει καποιος να με βοηθεισει ,γιατι εχω ταλαιπωρηθει.Εχω παρει μια super sim 16in 1 και μια 12in1.πηρα 2 και οποια δουλεψει.Λοιπον ,εχω cosmote και whach up και θελω να τις κλωνοποιησω.εβαλα λοιπον το προγραμμα magicsim 9.0 που ειχε μεσα,και ανοιξα το simscanner για να κανω scan την whach up sim μου.Ολα καλα λοιπον,γιατι την σκαναρισε και στο τελος εσωσα το αρχειο dat που εφτιαξε.Εως εδω ολα καλα λοιπον.Τωρα ,οταν ανοιγω το προγραμμα και βαζω την 12in1 η 16in1 blank sim,και κανω browse το αρχειο dat ,οπου εχω αποθηκευσει, παταω read και μετα write to sim ,μου βγαζει μηνυμα error :WRITE FAILED. Τι κανω λαθος? Ευχαριστω για την κατανοηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Και όμως βρήκα δυο κομμάτια!! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Και εμένα write failed έβγαζε αλλά έκανα κάτι κινέζικα ότι μου ερχότανε ..delete σε όλα και μετά write μερικές φορές μέχρι να το πάρει τώρα όλα καλά το πρόβλημα είναι με το pin Δεν μου ζήτησε pin ούτε κωδικό κλειδώματος και όταν από το μενού επέλεξα utilities-change stk pin, νόμισα ότι ζητάει να δώσω πρώτη φορά το pin που επιθυμώ ..έδωσα ένα ..έβγαλε λάθος και δεν το έδωσα δεύτερη φορά. Τι γίνετε με τα pin 1 και pin 2 για να μην κάνω κανένα λάθος,υπάρχει κάποιο default από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Τι γίνετε με τα pin 1 και pin 2 για να μην κάνω κανένα λάθος,υπάρχει κάποιο default από την αρχή? Νομιζω οτι ειναι 0000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Δεν είναι δοκίμασα 1 από το κινητό και μια από το sim editor δεν δοκιμάζω τρίτη φορά γιατί κάπου διάβασα ότι και το puk που αναγράφετε στην κάρτα είναι λάθος Ένας άλλος έλεγε οτι για να λειτουργεί το pin σωστά πρέπει να αγοράσουμε άλλη κάρτα και προτείνει ... (Try other one like SuperSim or use Silver Card, Green Card and Green Card-2. For these Cards you can programmme pin code and puk code according to your own choice) η Green Card and Green Card-2 ποιες είναι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Δεν είναι δοκίμασα 1 από το κινητό και μια από το sim editor δεν δοκιμάζω τρίτη φορά γιατί κάπου διάβασα ότι και το puk που αναγράφετε στην κάρτα είναι λάθος Ένας άλλος έλεγε οτι για να λειτουργεί το pin σωστά πρέπει να αγοράσουμε άλλη κάρτα και προτείνει ... (Try other one like SuperSim or use Silver Card, Green Card and Green Card-2. For these Cards you can programmme pin code and puk code according to your own choice) η Green Card and Green Card-2 ποιες είναι???? Εγω παντως αυτο το pin χρησιμποποιησα και στην 12in1 και στην 16in1 και μαλιστα 1-2 φορες που μπλοκαρα την καρτα το puk δουλεψε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Παιδια γεια σας! Μπορω να βαλω σε 1 sim και το whats up μου και το frog μιας και τα 2 ειναι της cosmote;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ναι, μπορείς. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω εγώ την ειδική κάρτα και τον εξοπλισμό με 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Στις SIM Max 16in1 το PIN 1 είναι 1234 και το PIN 2 είναι 0000 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts