mythos_bt Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ok ... Αυτη της Wind που με μπλοκαρε ηταν μια με λογοτυπο TIM πανω, και γραφει powersim 64k 64κ καρτες σπαει κανονικα ε? μηπως μπλοκαρε επηδει το powersim ειναι USIM ? Δυστυχως ουτε οι usim κλωνοποιουνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Οι καρτες ciao mobile κλωνοποιουνται χωρις προβλημα. σωστος :) ..μολις κλωνοποιησα μια :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Δυστυχως ουτε οι usim κλωνοποιουνται. Μπορω να κανω κατι για να την διορθωσω ? Επειδή το νουμερο δεν θελω να το χασω και τωρα δεν μπορω να το λειτουργήσω, επειδή δεν με δινει προσβαση στο δυκτιο και ετσι δεν εχω σημα. Στην wind για αντικατασταση μου ζητανε 17 ευρω... Κατι ακομα, στην simmax ποιο ειναι το pin της ? Μεσα στο μενου της STK εχει STK pin και STK pin change. Ποιος ειναι ο κωδικος απο default ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Μπορω να κανω κατι για να την διορθωσω ? Επηδει το νουμερο δεν θελω να το χασω και τωρα δεν μπορω να το λειτουργισω επηδει δεν με δινει προσβαση στο δυκτιο και ετσι δεν εχω σημα. στην wind για αντικατασταση μου ζητανε 17 ευρω... κατι ακομα, στην simmax ποιο ειναι το pin της ? μεσα στο μενου της STK εχει STK pin και STK pin change. ποιος ειναι ο κωδικος απο default ? Μπορεις να κανεις διπλη φορητοτητα (πρωτα σε αλλο δικτυο και μετα στη wind ). Το pin ειναι 0000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Έχω μια κάρτα United Mobile (αυτές που είναι για free roaming) και δεν τη διαβάζει καθόλου. Σα να μην υπάρχει sim στο reader. Τι σκατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Έχω μια κάρτα United Mobile (αυτές που είναι για free roaming) και δεν τη διαβάζει καθόλου. Σα να μην υπάρχει sim στο reader. Τι σκατά; ατυχησες σουβλακι....ακομα και αν την διαβασει δεν την κλωνοποιει...ισχυει και για την 0044 και για την 00423 ....τις εχω δοκιμασει και τις δυο...αλλα τζιφος :wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Κρίμα...Οχι τπτ άλλο, άλλα δεν συμφέρει να χω δύο κάρτες, γιατί τη χρησιμοποιεί και ο πατέρας μου και εγώ. Προτιμώ να του τη στέλνω με ΕΛΤΑ παρά να πάρω 2η... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Κρίμα...Οχι τπτ άλλο, άλλα δεν συμφέρει να χω δύο κάρτες, γιατί τη χρησιμοποιεί και ο πατέρας μου και εγώ. Προτιμώ να του τη στέλνω με ΕΛΤΑ παρά να πάρω 2η... ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ.... ...υπηρχε μια προσφορα της united mobile πριν καιρο....αν ησουν χρηστης της 00423 (λιχτενσταιν) σου εδιναν δωρεαν μια 0044 (αγγλια-jersey)...εγω την χρησιμοποιησα και μου εστειλαν μια τζαμπα....για ψαχτο λιγο μπας και υπαρχει η προσφορα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Πού το χες βρει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Πού το χες βρει αυτό; καπου μεσα στην ιστοσελιδα της united mobile...ψαχτο λιγο...ισως υπαρχει ακομα.. Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Μηπως εχει χρησιμοποιησει καποιος τη simmax στο samsung d880 που επιτρεπει την ταυτοχρονη λειτουργια 2 sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Μηπως εχει χρησιμοποιησει καποιος τη simmax στο samsung d880 που επιτρεπει την ταυτοχρονη λειτουργια 2 sim; ναι........ λειτουργει κανονικα....... το ενσωματομενο dual sim του τηλεφωνου δεν πεφτε πανω στο STK της σιμμαχ ετσι ωστε να αναιρει το μενου της, οπως γινεται με τα dual sim τσιπακια που μπαινουν ξεχωριστα!!! οποτε εχεις online...................2 αριθμους!!! εναν απ την κανονικη σου σιμ και οποιονδηποτε αριθμο θελεις απ τη σιμμαχ!!!!! η αλλαγη μεταξυ των αριθμων της σιμμαχ δεν αναγκαζει το τηλεφωνο να κανει επανεκκινηση!!!!! απλα πρεπει να επιλεγεις μια απ τις 2 ως κυρια γραμμη...κατι που δεν χρειαζονται τα cest (κινεζοκορεατικα τηλεφωνα με ενσωματομενο dual sim). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Πες μου ότι το τηλέφωνο έχει 3G και ότι στα 200€... Βλέπω δεν έχει 3G...Κρίμα...Πάνω που έλεγα ότι θα μείνω με μία συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Πες μου ότι το τηλέφωνο έχει 3G και ότι στα 200€... Βλέπω δεν έχει 3G...Κρίμα...Πάνω που έλεγα ότι θα μείνω με μία συσκευή... 233 περιπου....... το βρησκεις!!! δυστηχως δεν εχει 3G.........αλλα και ευτυχως γιατι η ελληψη 3G ειναι ενας απ τους λογους του πολυ χαμηλου SAR (0,22)!!!!! αληθεια........σε τι χρησημευει το 3G περα απ τις βιντεοκλησεις????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Στο γρήγορο internet...Για μένα που είμαι άπατρος, είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να ζητήσω. Αν ξέρεις για καμμιά συσκευή με dual sim που να έχει 3G, ενημέρωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 ναι........ λειτουργει κανονικα....... το ενσωματομενο dual sim του τηλεφωνου δεν πεφτε πανω στο STK της σιμμαχ ετσι ωστε να αναιρει το μενου της, οπως γινεται με τα dual sim τσιπακια που μπαινουν ξεχωριστα!!! οποτε εχεις online...................2 αριθμους!!! εναν απ την κανονικη σου σιμ και οποιονδηποτε αριθμο θελεις απ τη σιμμαχ!!!!! η αλλαγη μεταξυ των αριθμων της σιμμαχ δεν αναγκαζει το τηλεφωνο να κανει επανεκκινηση!!!!! απλα πρεπει να επιλεγεις μια απ τις 2 ως κυρια γραμμη...κατι που δεν χρειαζονται τα cest (κινεζοκορεατικα τηλεφωνα με ενσωματομενο dual sim). Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Γειά σας. Οι νέες cosmote 3G Κλωνοποιούνται? Αν όχι γνωρίζει κάποιος που υπάρχει (σε πιο κατ/μα Αθήνα) παλιά κάρτα sim για αλλαγή? Επίσης οι vodafone k Qu έχετε πει δεν υπάρχει τρόπος σωστά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Γειά σας. Οι νέες cosmote 3G Κλωνοποιούνται? Αν όχι γνωρίζει κάποιος που υπάρχει (σε πιο κατ/μα Αθήνα) παλιά κάρτα sim για αλλαγή? Επίσης οι vodafone k Qu έχετε πει δεν υπάρχει τρόπος σωστά? Ευχαριστώ Πλέον μόνο καρτοκινητά Wind και Cosmote κλωνοπιούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Εάν θέλετε να κλωνοποιήσετε τις κάρτες sim σας σε μία μπείτε ΕΔΩ,επικοινωνήστε με το τύπο που κλωνοποιεί της sim για να του πείτε μια προσφορά!!!!!:D.Άμεση & εγγυημένη δουλεία χωρίς πρόβλημα τις γραμμές!!!!!!!!:D Powered by:9Volto,gr! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Εάν θέλετε να κλωνοποιήσετε τις κάρτες sim σας σε μία μπείτε ΕΔΩ,επικοινωνήστε με το τύπο που κλωνοποιεί της sim για να του πείτε μια προσφορά!!!!!:D.Άμεση & εγγυημένη δουλεία χωρίς πρόβλημα τις γραμμές!!!!!!!!:D Powered by:9Volto,gr! Ούτε εμείς έχουμε πρόβλημα με τις κινέζικες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Γνωρίζει κάποιος αν και 16in1 sim δουλεύει το ιδιο καλά όπως και η δωδεκάρα?Εχω 12in1 και θέλω να παρω 16in1 θα δουλεύει το ίδιο καλά ή θα είναι συμβατή με το υπάρχων πρόγραμμα?Ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά της ''θαλασσί'' κάρτας sim με την ροζ-θαλλασσί kit k23? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Γνωρίζει κάποιος αν και 16in1 sim δουλεύει το ιδιο καλά όπως και η δωδεκάρα?Εχω 12in1 και θέλω να παρω 16in1 θα δουλεύει το ίδιο καλά ή θα είναι συμβατή με το υπάρχων πρόγραμμα?Ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά της ''θαλασσί'' κάρτας sim με την ροζ-θαλλασσί kit k23? δουλευει μια χαρα και ειναι συμβατη με τον προγραμματιστη και το προγραμμα που χρησημοποιεις για την 12σε1!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Eyxaristw poly Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 παιδια εχω μια κοσμοκαρτα και μια f2go και θελω να τις κανω 1. απο οτι διαβασα στο 9volto θα μου κανουν την δουλεια. ισχυει?(μην τρεχω τζαμπα στον πειραια) οι παλιες καρτες sim αχρηστευονται μετα την διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Δε ξέρω αν ακόμη το κάνει το 9volto αλλά με τις κάρτες που έχεις σίγουρα γίνεται. Όσο για το δεύτερο ερώτημα, όχι, οι παλιές οι κάρτες sim δουλεύουν κανονικά. Σημασία έχει ποια κάρτα μπήκε τελευταία στο δίκτυο ή ποια έκανε την πιο πρόσφατη κλήση (έστω κι αναπάντητη). Από εκείνη τι στιγμή αυτή γίνεται η ενεργή και είναι αυτή που θα λαμβάνει τις κλήσεις και τα μηνύματα. Δηλαδή έστω ότι έχεις στη συσκευή Α την κλωνοποιημένη κάρτα και στη συσκευή Β την πρωτότυπη. Ενεργοποιείς την Α οπότε είναι αυτή η ενεργή. Αν έπειτα ενεργοποιήσεις τη Β τότε η Β κάνει login στο δίκτυο και γίνεται εκείνη η ενεργή. Αν τώρα κάνεις μια κλήση από την Α θα ξαναγίνει η Α ενεργή. Πάντα κάποια από τις 2 είναι ενεργή, όχι όμως και οι 2 ταυτόχρονα. Μη φανταστείς δηλαδή ότι θα μπορείς να έχεις duplex με τις 2 sim! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts