Jump to content

[Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες ξερει κανεις πως το χρησιμοποιουμε αυτο ? http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/vncviewer/

κατεβασα το vncviewer στο κιν. απο κει και περα τι πρεπει να κανω ?> το ανοιγω και μου ζηταει τα στοιχεια του σερβερ. αλλα πως στηνω το σερβερ στο pc ?

μπορει να λειτθργησει μεσω teamviewer ?

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

-Αν κάνω κλήση σταθερού με skype, μετά στο αρχείο κλήσεων μου δείχνει μεν οτι έγινε κλήση skype αλλά αν δοκιμάσω να ξανακαλέσω (κλικάρωντας μέσα από το call log) μου εμφανίζει μόνο επιλογή κανονικής κλησης.

- το τερμιναλ δεν τα πάει καλά με τα ελληνικά. Μάλλον δεν έχει υποστήριξη utf-8. Πχ Συνδέομαι από το το n900 στο desktop και κάνω ls στο προσωπικό μου φάκελο ο οποίος περιέχει άλλους φακέλους με ελληνικά ονόματα. Το αποτέλεσμα είναι να εμφανίζει κάτι έξτρα περίεργους χαρακτήρες εκεί που υπάρχει ελληνικό όνομα αρχείου ή φακέλου.

Edited by nikcha

παιδες ξερει κανεις πως το χρησιμοποιουμε αυτο ? http://maemo.org/downloads/product/Maemo5/vncviewer/

κατεβασα το vncviewer στο κιν. απο κει και περα τι πρεπει να κανω ?> το ανοιγω και μου ζηταει τα στοιχεια του σερβερ. αλλα πως στηνω το σερβερ στο pc ?

μπορει να λειτθργησει μεσω teamviewer ?

Αυτό με ενδιαφέρει και έμενα. Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει..

Επίσης θυμάμαι πως είχα διαβάσει κάπου πως μπορείς να δεις μια ταινία ή να ακούσεις ένα τραγούδι μέσα από το ασύρματο δίκτυο και αρχεία που βρίσκονται σε άλλα pc του δικτύου. Ξέρει κανείς τίποτα ?

Κάθε software απομακρυσμένου ελέγχου, χρειάζεται έναν server και έναν client. Έτσι και στο vnc πρέπει να εγκαταστήσετε κάτι αντίστοιχο στο pc που θέλετε να ελέγξετε από απόσταση, π.χ. ultravnc, tightvnc.

Έχει κάνει κάποιος χρήση της εφαρμογής vnc?

Τι ρυθμίσεις χρειάζεται?

Μπορεί κάποιος να τις γράψει βημα-βήμα? :O

Γιάννης! :)

Κάθε software απομακρυσμένου ελέγχου, χρειάζεται έναν server και έναν client. Έτσι και στο vnc πρέπει να εγκαταστήσετε κάτι αντίστοιχο στο pc που θέλετε να ελέγξετε από απόσταση, π.χ. ultravnc, tightvnc.

αχαχαχ μη παρεξηγησεις μου θυμισες παλιο ηλεκτρονικο που τελειωσαν τα credit και θελει coin να συνεχισει :) οκ , σε google search το πρωτο λινκ που εβγαλε σε αναζητηση για vnc ηταν το teamviewer που το χρησιμοποιω κιολας. αλλα πως θα συνδεθω απο το κιν δεν εχω ιδεα. μπορεις να μας δωσεις λιγο τα φωτα σου αν το χεις το θεμα?

Δεν το έχω κάνει reset ακόμα αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνεται από το

menu - settings - phone - data counter - clear.

Ναι. Ακριβώς έτσι! Σε κάθε περίπτωση με τις επαφές σου "δουλεύεις".

Επίσης ένας άλλος ωραίος τρόπος να βλέπεις ποιοι από τους φίλους σου είναι online είναι αν ανοίξεις τα conversations και πατήσεις το tab "new IM".

Εναλλακτικά ανοίγεις τις επαφές σου και αντί για ταξινόμηση "ABC" επιλέγεις κατά "availability".

ωραίο κόλπο αλλά για κάποιο λόγο δε πετυχαίνει κάθε φορά.

σερφάρισμα στην σελίδα του facebook είναι πολύ σπαστικό και σου βγαίνει η παναγία να μιλήσεις με chat με όποιους είναι online. υπάρχει τρόπος να προσθέσουμε αυτές τις επαφές στο pidgin ?

Μόλις βγήκε και στο extras-devel υποστήριξη υποτίτλων για τον ενσωματωμένο media player. Επιλογή κωδικοποίησης από το control panel, restart και αποκτήσατε υπότιτλους!

Μόλις βγήκε και στο extras-devel υποστήριξη υποτίτλων για τον ενσωματωμένο media player. Επιλογή κωδικοποίησης από το control panel, restart και αποκτήσατε υπότιτλους!

δεν μου φορτώνει τους κατολόγους του extras-devel (μόνο αυτους) τι μπορώ να κάνω ?

δεν μου φορτώνει τους κατολόγους του extras-devel (μόνο αυτους) τι μπορώ να κάνω ?

Τέλη, ΙΜΗΟ, θα περίμενα να περάσει η εφαρμογή στους extras-testing.

Σε μερικές μέρες λογικά θα συμβεί!

Μην είμαστε ανυπόμονοι ;)

Γιάννης! :)

Eυχαριστούμε για την ενημέρωση. :) Το δοκίμασες; Δουλεύει σωστά με τους ελληνικούς υπότιτλους;

To όνομα του αρχείου είναι Sutitles Support και θα το βρείτε στην κατηγορία Multimedia.

Καλησπερα! εκανα την τελευταια ανβαθμηση και ο kmplayer δεν μου παιζει τους υποτιτλους; ειναι γενικο το προβλημα υπαρχει καποιος τροπος να τους ξανα παιξει;

ευχαριστω!

τους παιζει τωρα κανονικα τωρα μαλλον καποιο μικρο κολλημα

Edited by haris87

Eυχαριστούμε για την ενημέρωση. Το δοκίμασες; Δουλεύει σωστά με τους ελληνικούς υπότιτλους;

To όνομα του αρχείου είναι Sutitles Support και θα το βρείτε στην κατηγορία Multimedia.

Παίζει μια χαρά από όσο δοκίμασα. Απλώς θέλει restart μετά την εγκατάστασή του. Μετά πηγαίνεις στο control panel και επιλέγεις Windows CP1253 κωδικοποίηση και αυτό ήταν. Οι srt υπότιτλοι εμφανίζονται στον media player.

σερφάρισμα στην σελίδα του facebook είναι πολύ σπαστικό και σου βγαίνει η παναγία να μιλήσεις με chat με όποιους είναι online. υπάρχει τρόπος να προσθέσουμε αυτές τις επαφές στο pidgin ?

Υπάρχει κόλπο τελικά για αυτό.

Μπείτε στους καταλόγους των extra και κατεβάστε το pidgin facebook chat plugin (200KB)!

Υπάρχει κόλπο τελικά για αυτό.

Μπείτε στους καταλόγους των extra και κατεβάστε το pidgin facebook chat plugin (200KB)!

εγω αυτο γιατί δν το βρίσκω??

εγω αυτο γιατί δν το βρίσκω??

ουτε και εγω...

δεν εχει βγει ακομα σε καταλογους απ οτι ειδα και το manual installing ειναι πακετο για μενα. θα περιμενω να βγει ...

Edited by lucifsg

καλησπερα.. επειδη εκανα μια βλακεια και εκανα unistall το skype απο το ν900 μου και δεν μπορω να το βρω να το περασω ξανα.. μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος...?? παω στο (http://www.skype.com/m?phone=τον αριθμο μου)... αλλα δεν εχει εκει να διαλεξω το ν900 σαν συσκευη τηλεφωνου... και δεν μπορω να το βρω απο αλλου.. καμια ιδεα??

To έχουμε γράψει ήδη πολλές φορές. Δεν υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή skype στο κινητό. Είναι ενσωματωμένη η δυνατότητα στα contacts. Δεν ξέρω τι απεγκατέστησες, αλλά δεν ήταν το skype... δεν γίνεται κιόλας. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις/αφαιρέσεις VoIP και IM accounts από το σχετικό μενού στα settings.

Office document viewer for the N900

Ουσιαστικά είναι το kOffice και μπορεί να ανοίξει αρχεία από το Microsoft Office. Με μερικά .doc που δοκίμασα δουλεύει.

Περισσότερα εδώ: http://dailymobile.se/2010/01/19/nokia-n900-application-office-document-viewer-for-the-n900/

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή ukeyboard αλλά δεν είναι η έκδοση που έχει τα ελλήνικά.Πού μπορώ να βρώ την έκδοση με τα ελληνικά?Έχω την έκδοση 2.0-7 και αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα post αυτή με τα ελληνικά είναι η 2.1.1.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή ukeyboard αλλά δεν είναι η έκδοση που έχει τα ελλήνικά.Πού μπορώ να βρώ την έκδοση με τα ελληνικά?Έχω την έκδοση 2.0-7 και αν θυμάμαι καλά από προηγούμενα post αυτή με τα ελληνικά είναι η 2.1.1.

Θα πρέπει να περάσεις στο application manager το repository EXTRAS-TESTING. Για το πως θα το περάσεις διαβάζεις το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2978764#post2978764 (αν και ήδη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο θέμα).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εγώ σήμερα παιδιά δοκιμασα να σινδέσω το κηνιτό μου με το usb στο mp3 player του αυτοκηνίτου...λεω λες να μπορει να παιξει κανα τραγουδάκι??μου βγαλε error όμως αλλα τουλαχιστον φορτιζει...καλη μαγκιά αμα ξεμείνεις απο μπαταρία...γλιτώσαμε κ τον φορτιστή αυτοκηνίτου οποιος έχει usb!!!

• The title was changed to [Maemο 5] Εφαρμογές / Εργαλεία (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)