Jump to content

[Επίσημο] Nokia 7650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

DON, i anavathmisi me allagi glwssas entos egkyisis xrewnetai 17-misi Euro peripou (17.60 nomizw gia na eimai akribis). An theleis dwrean anabathmisi sou tin kanoun stin idia glwssa pou exei to kinito sou.

Afto toulaxiston synebi se emena pou agorasa to kinito mou stin Italia. Den kserw an isxyei to anditheto stin periptwsi twn prwtoeisaxthendwn 7650 apo tin A Copy. (tetoies diakriseis? dropi tous!)

http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif

• Απαντήσεις 849
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά κατάφερε κανείς να στείλει μήνυμα με τα προγράμματα που είναι πιο φθηνά ή και τσάμπα???Εμένα μου γράφει SMS SENDING... και δεν το στέλνει.Ξέρει κανείς πως μπορώ να το στείλω?

κάπου διάβασα μέσα στο φορουμ για εκκίνηση σε safe mode(? :wacko: ?) του 7650!! γίνεται αυτό το πράγμα??
http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr

Τελικά κατάφερε κανείς να στείλει μήνυμα με τα προγράμματα που είναι πιο φθηνά ή και τσάμπα???Εμένα μου γράφει SMS SENDING... και δεν το στέλνει.Ξέρει κανείς πως μπορώ να το στείλω?

Μα δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο! Στέλνω μια χαρά τόσο με το MobiSMS όσο και με το JSaveSMS! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα access point κι ενεργοποιημένη την υπηρεσία WAP (μόνο μέσω αυτής μου δουλεύει με σύνδεση Voda).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από τον maevius

κάπου διάβασα μέσα στο φορουμ για εκκίνηση σε safe mode(? :wacko: ?) του 7650!! γίνεται αυτό το πράγμα??

Nαι.Ανοίγεις το κινητό κρατώντας πατημένο μέχρι να μπει στο μενού το πλήκτρο abc.Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στα μενού όπως στα pc απλώς δεν φορτώνουν κάποια προγράμματα που τρέχουν στο background(fscaller,blacklist κτλ) και έτσι κερδίζεις λίγη μνήμη ακόμη που είναι χρήσιμη για να παίξεις κάποιο παιχνίδι για παράδειγμα με πολλά γραφικά.

Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb

Nαι.Ανοίγεις το κινητό κρατώντας πατημένο μέχρι να μπει στο μενού το πλήκτρο abc.Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στα μενού όπως στα pc απλώς δεν φορτώνουν κάποια προγράμματα που τρέχουν στο background(fscaller,blacklist κτλ) και έτσι κερδίζεις λίγη μνήμη ακόμη που είναι χρήσιμη για να παίξεις κάποιο παιχνίδι για παράδειγμα με πολλά γραφικά.

thnx! :o

http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr

Είδατε την ανανέωση στο http://kickme.to/s60island

Έγινε τέλειο το site.Μπείτε να δείτε.

Τίποτε καινούριο είδες να έχει; Τελευταία όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπω.

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Τίποτε καινούριο είδες να έχει; Τελευταία όλο τα ίδια και τα ίδια βλέπω.

Και εξακολουθεί να είναι το ίδιο αργό... :(

Ειναι παρα πολυ αργο.

Παντως οσες φορες εχω προσπαθησει να ανοιξω αυτη τη σελιδα παντα με πεταγε και δεν την ανοιγε.Τωρα μονο τα καταφερα για δευτερη φορα.

Περιεργα πραγματα.

Konstantinos

http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif

Πάντως απ' ότι είδα το περιεχόμενο είναι πολύ πιό πρόσφατο απ΄ότι του 7650forever. Έχει και τον webviewer 3.00

Παιδιά εμένα μπίνει κανονίκα και με κανονική ταχύτητα.Δεν κολλάει πλέον.Στο παλιό site κόλαγε και σε εμένα αλλά τώρα πηγαίνει μια χαρά.Το http://www.7650forever.com έχει να βάλει κανούργια προγράμματα εδώ και κάτι χρόνια.

Παιδιά πώς κάνουμε αντιγραφή των επαφών μας από το τηλ. στην κάρτα sim?

Να σημειώσω ότι οι επαφές είναι πολλαπλών πεδίων. Ξέρω πως δεν μπορούν να αντιγραφούν έτσι στην sim. Αλλά μία-μία?..

Πώς γίνεται? Αν ξέρει κανείς ας γράψει τα βήματα που κάνουμε στο μενού. :blink:

Αρχικό Μήνυμα από τον DON

Παιδιά πώς κάνουμε αντιγραφή των επαφών μας από το τηλ. στην κάρτα sim?

Να σημειώσω ότι οι επαφές είναι πολλαπλών πεδίων. Ξέρω πως δεν μπορούν να αντιγραφούν έτσι στην sim. Αλλά μία-μία?..

Πώς γίνεται? Αν ξέρει κανείς ας γράψει τα βήματα που κάνουμε στο μενού. :blink:

Δυστυχως απλα δεν γινεται....Μονο απο την sim στο τηλεφωνο γινεται!!!!! :mad: :mad: :mad:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Για να τις αντιγραψεις απο το τηλεφωνο στη sim μια λυση υπαρχει.Μια μια. :(

Konstantinos

http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον ksssk

Για να τις αντιγραψεις απο το τηλεφωνο στη sim μια λυση υπαρχει.Μια μια. :(

Όπως είπε και ο φίλος μας ο Γιάννης δεν γίνεται κάτι τέτοιο.Ο μόνος τρόπος αν κάποιος πάρει καινούργιο κινητό είναι ή με bt ή με ir

Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα.

Στο 7650 δεν μπορω να αντιγραψω μια μια επαφη απο την συσκευη συην καρτα σιμ?

Konstantinos

Αρχικό Μήνυμα από τον ksssk

Μαλλον δεν θα καταλαβα καλα.

Στο 7650 δεν μπορω να αντιγραψω μια μια επαφη απο την συσκευη συην καρτα σιμ?

Όχι δεν γίνεται αυτό.Αν θες να το κάνεις αυτό μάλλον θα ξεκινήσεις πάλι από την αρχή να γράφεις τα ονόματα.Γιατί να το κάνεις αυτό ρε.Δεν συμφέρει.Εξάλου η sim δεν έχει και πολύ χώρο.

Υπάρχει ένα προγραμματάκι, το phone2sim που κάνει αυτή τη δουλειά αυτόματα. Μου το είχε στείλει ένα παιδί από το unwired, αλλά, όπως έχω ξαναγράψει, το έσβησα κατά λάθος. Όποιος το βρει το θέλω κι εγώ :)

Να πουμε παλι κατι γιατι εγινε παρανοηση ...μια μια οι επαφες αντιγραφονται ...ολες μαζι δεν αντιγραφονται
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Και ξαναλέω ότι αντιγράφονται και όλες μαζί με το προγραμματάκι που ανέφερα στο αμέσως προηγούμενό μου post.

Καλησπέρα. Λέγομαι Αθηνά και μόλις έχω αγοράσει το Nokia 3650. To κινητό το έχω ψάξει καλά και ενώ δεν έχω αγοράσει ακόμα καλώδιο για να το συνδέσω με τον υπολογιστή ενημερώθηκα από έναν γνωστό μου για κάποια site που μπορώ από φορητό υπολογιστή να κατεβάσω μέσω υπέρυθρων διάφορα. Έχω βρει κάποια προγραμματάκια που κατεβαίνουν στον υπολογιστή με κατάληξη .sis αλλά μετά δεν ξέρω πως να συνεχίσω και να τα στείλω με υπέρυθρες στο κινητό μου. (αν γίνεται φυσικά έστω κάποια screensaver). Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποια σελίδα και να μου πει ποια είναι ενολιγης η διαδικασία. Γνωρίζω από υπολογιστές δεν χρειάζομαι πολλές λεπτομέρειες. Θα ξαναμπώ στο forum αλλά θα παρακαλούσα να μου στείλει η απάντηση και στο mail μου για να την βρω σίγουρα (ath_geor@pathfinder.gr). Ευχαριστώ!!!

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον ath_geor

Καλησπέρα. Λέγομαι Αθηνά και μόλις έχω αγοράσει το Nokia 3650. To κινητό το έχω ψάξει καλά και ενώ δεν έχω αγοράσει ακόμα καλώδιο για να το συνδέσω με τον υπολογιστή ενημερώθηκα από έναν γνωστό μου για κάποια site που μπορώ από φορητό υπολογιστή να κατεβάσω μέσω υπέρυθρων διάφορα. Έχω βρει κάποια προγραμματάκια που κατεβαίνουν στον υπολογιστή με κατάληξη .sis αλλά μετά δεν ξέρω πως να συνεχίσω και να τα στείλω με υπέρυθρες στο κινητό μου. (αν γίνεται φυσικά έστω κάποια screensaver). Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποια σελίδα και να μου πει ποια είναι ενολιγης η διαδικασία. Γνωρίζω από υπολογιστές δεν χρειάζομαι πολλές λεπτομέρειες. Θα ξαναμπώ στο forum αλλά θα παρακαλούσα να μου στείλει η απάντηση και στο mail μου για να την βρω σίγουρα (ath_geor@pathfinder.gr). Ευχαριστώ!!!

γεια σου Αθηνα.καλυτερα γραψε στο forum για το 3650 θα σε κατατοπισουν πιο ευκολα!εδω ειναι για 7650.και ακομα καλυτερα στις "εφαρμογες" ;)

Παιδιά τα *.rar αρχεία παίζουν στο 7650??Αν όχι πρέπει να τα κάω μεταονομασία σε *.jar για να παίξουν???