Jump to content

[LG Arena (KM900)] Οδηγός Φλασαρίσματος / Εκδόσεις Firmware

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανώς θα είναι και πιο "γρήγορο" το κινητό με τη νέα έκδοση...

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις λειτουργίες του κινητού μου (κι ας μην έχει fmt π.χ.) απλά θα το ήθελα λίγο πιο γρήγορο... Θα βγει κάποια στιγμή κάποια πιο νέα έκδοση που θα μπορούσα να την περάσω από το PC Suite όπως έχω κάνει ήδη μία φορά? Η έκδοση που αναφέρεστε ότι πρόκειται να βγει θα θέλει κι αυτή φλασάρισμα ή θα υπάρχει ο εύκολος -για μένα- τρόπος μέσω του Suite?

• Απαντήσεις 968
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι τώρα είδα ότι έκανε το αρχείο cab...απλά πατάς πρώτα το Ι στα dos για να σου κάνει το cab και μετά σβήνεις το kdz δεν χρειάζεται....και κάνεις τα ίδια με τους οδηγούς απλά αντί για το Ι που τα φλάσαρνε πατάς J και τελειώνεις...τώρα το φλασάρω το δικό μου....να δω αν διορθώθηκε το προβληματάκι με το wifi που δεν φόρτωνε σελιδες ύστερα από κανά 10λεπτο....
technoholic maniac reviewer

Παιδιά περιμένουμε εντυπώσεις. Εναγωνίως!:lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

μηπως η καινουρια γερμανικη εχει κ handwriting να γελασουμε λιγακι????

θα τη φλασαρω το αργοτερο το απογευμα...

Η έκδοση είναι τέλεια, ο πομπός έχει μπάσο, οι λίστες δουλεύουν, youtube έχει... είναι πιο γρήγορη από την Open Europe... τώρα το gps δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω ακόμα.. το Τ9 ποτέ δεν μου είχε πρόβλημα σε οποιαδήποτε έκδοση...

δεν έχει από ότι βλέπω

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

μηπως τσεκαρε κανεις αν εχει αλφαβητικη ταξινομηση στις επαφες κ στα ελληνικα?

Παιδιά περιμένουμε εντυπώσεις. Εναγωνίως!:lol:

Άψογη μέχρι τώρα.Η νέα έκδοση google είναι full touch-χωρίς το d-pad,και με βρήκε σε 1 λεπτό..δεν αστειεύομαι...την ώρα που η παλιά με έκδοση v10B_02 open europe, ήταν τα ζα μου αργά..θα δοκιμάσω αργότερα και το wetravel.

Δεν έχει δυστυχώς.Εν τω μεταξύ, έχουν βγάλει και μια ισπανική, η οποία δεν είναι καλή...κλασική LG....:p

Η έκδοση είναι τέλεια, ο πομπός έχει μπάσο, οι λίστες δουλεύουν, youtube έχει... είναι πιο γρήγορη από την Open Europe... τώρα το gps δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω ακόμα.. το Τ9 ποτέ δεν μου είχε πρόβλημα σε οποιαδήποτε έκδοση...

δεν έχει από ότι βλέπω

Έτσι ακριβώς..:)

ΠΡΟΣ LG: Αν κάποιος από εσάς διαβάζει το φόρουμ, ναι είναι καλή ή έκδοση, είμαστε beta testers καλοί.Ανεβάστε την στον σέρβερ...

Ace of Hearts..

μηπως τσεκαρε κανεις αν εχει αλφαβητικη ταξινομηση στις επαφες κ στα ελληνικα?

Έχει...Αν θυμάμαι καλά, έχεις τη γερμανική v10m_02..ωραία έκδοση, αλλά ήρθε η ώρα να φλασάρεις...:D

Ace of Hearts..

οχι την εχω αλλαξει εδω κ καιροοοοοοοοο...!! την Ο εχω κ ηταν κλασεις ανωτερη απο την Μ...φανταζομαι η Ο ειναι η ιδια με την Ρ απλα εχει λιστες αναπαραγωγης ε?? κατι ειναι κ αυτο...

θα κανω επανεκκινηση να μπω σε windows να τη φλασαρω αλλα δεν εχω πολυ μπαταρια ακομα..

τσέκαρα τον πομπό μόνο μπορώ να πω ότι το μπάσο είναι τέλειο!! αλλά μπορώ να μεταδώσω στερεοφωνικά τον ήχο στο ράδιο? δεν ξέρω σε ποιο σταθμό είναι καλύτερα....gps έβαλα το wetravel,αλλά κανα 5λεπτο και δεν με βρήκε...βέβαια στο μπαλκόνι είμουν και όχι στο δρόμο...πάντως είναι γρήγορη έκδοση ανταποκρίνεται πολύ καλά....τώρα θα δω για το wifi

edit: το wifi έχει πρόβλημα ακόμα...μετά από 10-15 λεπτά surfing στο browser του κινητού όταν προσπαθεί να ανοίξει νέα σελίδα βγάζει ότι ο απομακρισμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται....τουλάχιστον σε εμένα.ίσως φταίει κάτι από το ρούτερ μου? αν και δεν νομίζω.επίσης στο surfing μέσω του browser του κινητού είναι ακόμα αρκετά χρονοβόρο στο να ανοίξει σελίδες....και καταντάει σπαστικό! οπότε ακόμα η λύση είναι ο operamini και στην fullscreen έκδοση χωρίς τα σπαστικά βελάκια κ.λ.π

τσέκαρα τον πομπό μόνο μπορώ να πω ότι το μπάσο είναι τέλειο!! αλλά μπορώ να μεταδώσω στερεοφωνικά τον ήχο στο ράδιο? δεν ξέρω σε ποιο σταθμό είναι καλύτερα....gps έβαλα το wetravel,αλλά κανα 5λεπτο και δεν με βρήκε...βέβαια στο μπαλκόνι είμουν και όχι στο δρόμο...πάντως είναι γρήγορη έκδοση ανταποκρίνεται πολύ καλά....τώρα θα δω για το wifi

edit: το wifi έχει πρόβλημα ακόμα...μετά από 10-15 λεπτά surfing στο browser του κινητού όταν προσπαθεί να ανοίξει νέα σελίδα βγάζει ότι ο απομακρισμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται....τουλάχιστον σε εμένα.ίσως φταίει κάτι από το ρούτερ μου? αν και δεν νομίζω.επίσης στο surfing μέσω του browser του κινητού είναι ακόμα αρκετά χρονοβόρο στο να ανοίξει σελίδες....και καταντάει σπαστικό! οπότε ακόμα η λύση είναι ο operamini και στην fullscreen έκδοση χωρίς τα σπαστικά βελάκια κ.λ.π

Το πρόβλημα σου με το Wifi δεν το είχα σε καμία έκδοση, ούτε στην original που είχε μέσα, ούτε στην τελευταία του PC suite, ουτε και στην OpenEurope...δοκίμασες factory reset?

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

πως κανω back up κ επαναφορα τις επαφες στο νεο pc suite??? το παλιο ηταν πολυ καλυτερο παντως κ ας μην ειχε αυτο το ωραιο Interface...

edit: ακυρο αλλου εψαχνα...το βρηκα κ εκανα factory reset..σαν ταχυτητα ειναι ιδια με την Ο..περιμενω να δοκιμασω λιστες αναπαραγωγης επιτελους..

Το πρόβλημα σου με το Wifi δεν το είχα σε καμία έκδοση, ούτε στην original που είχε μέσα, ούτε στην τελευταία του PC suite, ουτε και στην OpenEurope...δοκίμασες factory reset?

χμμ σε αυτήν την τελευταία έκδοση δεν το έκανα factory reset θα το κάνω όμως...εσύ δεν έχεις αυτό το πρόβλημα με το internet? δηλαδή έχεις δοκιμάσει να κάνεις πχ κανα μισάωρο surfing χωρίς να σου κολλήσει η σύνδεση? ίσως είναι πιθανόν κάποιο μπούκωμα του δικτίου δεν ξέρω....

χμμ σε αυτήν την τελευταία έκδοση δεν το έκανα factory reset θα το κάνω όμως...εσύ δεν έχεις αυτό το πρόβλημα με το internet? δηλαδή έχεις δοκιμάσει να κάνεις πχ κανα μισάωρο surfing χωρίς να σου κολλήσει η σύνδεση? ίσως είναι πιθανόν κάποιο μπούκωμα του δικτίου δεν ξέρω....

σήμερα που είμαι απο το πρωί στο wifi του σπιτιού μου, (2ώρες+) δεν μου κόλλησε!

Μπορώ να πώ πως ο Browser ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προήγουμενες εκδόσεις! Επιτέλους μπορώ να τσεκάρω μικρά κουτάκια χωρίς να ζουμάρω..

hackfree το πρόβλημα με το wifi το εχω και γω, με ολες τις εκδοσεις λογισμικου,δεν του εχω βέβαια δώσει σημασία καθως σπανιότατα σερφαρω με το αρενα..

τι router έχεις? με τι ασφάλεια?

εγω εχω ενα 3com χωρίς ασφάλεια αλλα με mac adress filtering

εν τω μεταξυ εβαλα και γω την v10p και την επεξεργάζομαι..

dum spiro spero

μετά το factory reset πάλι το ίδιο πρόβλημα με το wifi...όχι πως δουλεύω με το browser του κινητού αλλά θέλω να είναι τέλειο στο θέμα software...

για οσους ειχαν βαλει την Ο ειναι ακριβως η ιδια μονο που εχει λιστες αναπαραγωγης κ αποθηκευση λεξεων στο Τ9...θα προτιμουσα στις λιστες η ταξινομηση να γινεται κατα αλμπουμ κ οχι να σου εμφανιζει ΟΛΑ τα τραγουδια αλφαβητικα...εχω καμια 10αρια αλμπουμ κ ψαχνουμαι για να βρω τα τραγουδια που θελω..

το προβλημα με το ιντερνετ το εχω και εγω:wacko:

μετα απο 10-15 λεπτα σερφαριμα το ιντερνετ αποσυνδεοταν μονο του( το παραδοξο ειναι οτι το παρατηρησα μονο σε δικτυα που εμπαινα με ασφαλεια και οχι στα free-wifi spots. :wacko:)

ειχα την γερμανικη εκδοση την 02 και τωρα περασα την καινουρια εκδοση v10p.

δεν την εχω τσεκαρει ακομα.

Είχα πει οτι μάλλον δε θα ξαναφλασάρω, αλλά με έπεισε ο spidey με τα λεγόμενά του. Τί κατάλαβα? Οτι η C που είχα τόσο καιρό "υπάρχει" μέσα στη νέα P μαζί και με πομπό fm και μερικές ακόμη βελτιώσεις (πχ. τις σημαίες στον μετατροπέα νομισμάτων τις εμφανίζει σωστά τώρα). Την παράσταση φυσικά έκλεψε ο πομπός. Τέλεια ποιότητα ήχου, μεγαλύτερη εμβέλεια, στερεοφωνική εκπομπή και μπάσα. Φανταστικά νέα. Επίσης η έκδοση είναι σταθερή αλλά όπως όλες οι γερμανικές, δεν ομαδοποιεί αλφαβητικά τα ελληνικά αρχεία αλλά λίγο το κακό.

Με την κίνηση αυτή η LG μας απέδειξε οτι επιτέλους το Arena είναι έτοιμο να δείξει όλα του τα χαρακτηριστικά χωρίς να φοβηθεί τίποτα και "βούλωσε" όσους την κατέκριναν τόσο καιρό.

Μόνο το AppStore μένει τώρα. Για να δούμε....

jimdem μπορω να flasharw με vista?

Μπορείς. Έχω δοκιμάσει και σε vista x64 και σήμερα στα win 7 x64. Κατέβασε τα νέα kp500 utilities απο την αρχική σελίδα. Διάβασε αυτά που είπε ο spidey και μετετρεψε το kdz που κατέβασες σε cab. Μετά απο το ίδιο πρόγραμμα πάτα J και ακολούθησε τη γνωστή διαδικασία για φλασάρισμα. Μόλις τελειώσει κάνε ένα factory reset (γιατί εμένα είχε πρόβλημα με τις πόλεις αλλά μετά διορθώθηκε) και είσαι οκ!!!:)

ναι μια χαρα μπορεις να φλασαρεις με vista...

το google maps τα σπαει ετσι οπως το εκαναν...

αυτα που μου λειπουν ειναι ενα οπερα χωρις d-pad κ κολληματα...

το ebuddy το δοκιμασα μεσω browser κ ηταν πολυ ωραιο σε σημειο να μη χρειαζεται η εφαρμογη java..

απο ταχυτητα μια χαρα...

πομπο ραδιοφωνου δεν εχω δοκιμασει ποτε...

τα του gps στον jimdem..

η επομενη ελπιζω επιτελους να αλλαζουν τα backgrounds στις οθονες...

κ LG σε παρακαλω θελω handwriting για να κανουμε κ λιγο πλακα...κ ας μας ταλαιπωρησεις με τα ελληνικα..!! :lol:

διαβασα τον οδηγο σου και δεν μπορω να πω οτι καταλαβα και πολλα :((

ποτε θα βγει νεα εκδοση στο pc suite?(απο εκει ξερω να κανω αναβαθμηση!!)

• The title was changed to [LG Arena (KM900)] Οδηγός Φλασαρίσματος / Εκδόσεις Firmware