Phoenix10 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 3)Γίνεται με ένα πρόγραμμα. Σχετικά με αυτο, ποιο είναι το όνομα του προγράμματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Καλησπερα παιδες...! Θα ηθελα να κανω αναβαθμιση του κινητου μου και λεω να την κανω για αρχη μεσω pc suite για να μην εχω τιποτα προβληματα.... Ωστοσο ηθελα να ρωτισω. 1) βιδεακια youtube θα μπορω να βλεπω??? 2)Μηνυματα και επαφες χανονται ολα ετσι??? 3)Yπαρχει περιπτωση να εχω κανενα προβλημα μετα την αναβαθμιση??? Κι εγώ μέσω PC suite έκανα αναβάθμιση και μου μπήκε η V10v... Τα βίντεο παίζουν μια χαρα... Δεν μου χάθηκε τίποτα... Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Σχετικά με αυτο, ποιο είναι το όνομα του προγράμματος? Το Gsm Multi. Αν το χρειαστείς εδώ είμαστε. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 μετά τις διθυραμβικές κριτικές που διάβασα για την νέα γερμανική έκδοση είπα να κάνω και γώ για πρώτη φορά φλασινγκ αλλά...πόλο! το μήνυμα λάθους φαίνεται παρακάτω. καμιά βοήθεια????? ΑΚΥΡΟ το παραπάνω. όλα μια χαρά πήγαν. ευχαριστώ για τον οδηγό και τις παρατηρήσεις σας σε αυτό το φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Κι εγώ μέσω PC suite έκανα αναβάθμιση και μου μπήκε η V10v... Τα βίντεο παίζουν μια χαρα... Δεν μου χάθηκε τίποτα... Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα... Oκ μεγαλε ευχαριστω. Μια χαζη ερωτηση πως κανω αναβαθμιση με το pc suite??? Μπαινω στο site και το κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Oκ μεγαλε ευχαριστω. Μια χαζη ερωτηση πως κανω αναβαθμιση με το pc suite??? Μπαινω στο site και το κανω??? απλα συνδέεις το usb στο αρένα και μέσω του pc suite θα σου βγάλει μυνηματάκι για αναβάθμιση, αυτόματα! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Eκανα την αναβαθμιση και εγινε v10c. Οταν παω να δω βιδεακι στο youtube φορτωνει και μετα μου βγαζει ενα μηνυμα σφαλμα χρονου.................... Γιατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Eκανα την αναβαθμιση και εγινε v10c. Οταν παω να δω βιδεακι στο youtube φορτωνει και μετα μου βγαζει ενα μηνυμα σφαλμα χρονου.................... Γιατι??? WI-FI συνδέεσαι; Αν ναι Συνδεσιμότητα – ρυθμίσεις ροής βάλε WI-FI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Μολις εβαλα την v10c δεν μπορω να κανω δημιουργια λιστας μουσικης...:(:(:( Ενω επιλεγω τα τραγουδια και δινω ονομα στον φακελο παταω να κανω save δεν κανει τιποτα. Γιατι τωρα γινεται αυτο??? Με την v10b που ειχε αρχικα το κινητο μπορουσα κανονικα... Να χανακανω αναβαθμιση με pc suite????:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HERMA666 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Μόλις περασα την V10P και δεν μου δέχεται νέες επαφές *** εκανα factory reset επανεκκίνηση τίποτε !!!! ξαναγυρνώ στην 10Μ ή έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο **** η αναβάθμιση τελείωσε κανονικά (και την δεύτερη φορά) Mετά απο 4 φλασαρίσματα 2 με v10p 1 v10o,1 me v10m στις επαφές μου κάνει reset Που μπορώ να βρώ το gsm multi για να επαναφέρω το κινητό ;(αν επαναφέρεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Μπορει καποιος να μου δωσει τα αρχεια με το firmware V10P_00 σε μορφη cab.Εχω vista και δεν μπορω να φλασαρω την γερμανικη εκδοση!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Μπορει καποιος να μου δωσει τα αρχεια με το firmware V10P_00 σε μορφη cab.Εχω vista και δεν μπορω να φλασαρω την γερμανικη εκδοση!!!!!!!!! Bρες μου ένα site που επιτρέπει upload πάνω από 200mb να στην ανεβάσω.Λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο να σου απαντήσω. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Bρες μου ένα site που επιτρέπει upload πάνω από 200mb να στην ανεβάσω.Λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο να σου απαντήσω. αν θες στειλτο στο rapidshare σε 2 αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Μολις εβαλα την v10c δεν μπορω να κανω δημιουργια λιστας μουσικης...:(:(:( Ενω επιλεγω τα τραγουδια και δινω ονομα στον φακελο παταω να κανω save δεν κανει τιποτα. Γιατι τωρα γινεται αυτο??? Με την v10b που ειχε αρχικα το κινητο μπορουσα κανονικα... Να χανακανω αναβαθμιση με pc suite????:blink: Μπορει να μου απαντησει καποιος ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 αν θες στειλτο στο rapidshare σε 2 αρχεια ΟΚ Μπορει να μου απαντησει καποιος ??? Καταρχήν, επειδή δεν είμαστε chatroom, αν δει κάποιος την απορία σου και ξέρει,θα απαντήσει.Στην προκειμένη περίπτωση, το έχουμε συζητήσει εδώ σε προηγούμενα ποστς, η 10c δεν υποστηρίζει playlists.Για την ακρίβεια η 10c από το ιντερνετ, ενώ η 10c που σου περνάνε στο σέρβις υποστηρίζει. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Καλως μεγαλε ευχαριστω... κ σορρυ. Δηλαδη πρεπει να το στειλω στην lg??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Καλως μεγαλε ευχαριστω... κ σορρυ. Δηλαδη πρεπει να το στειλω στην lg??? Μπορείς ναι, φυσικά.Εναλλακτικά μπορείς να φλασάρεις στη γερμανική 10p που είναι και καλύτερη.Δες πληροφορίες στο πρώτο ποστ και ποστ από άτομα που έχουν φλασάρει.Όλα είναι εδώ μέσα :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 ποτε περιπου βγαινει κανουργια ελληνικη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 ποτε περιπου βγαινει κανουργια ελληνικη εκδοση? Δεν ξέρουμε... μακάρι να μας ενημέρωνε η LG αλλά..! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Αν και θα έπρεπε, με όλο αυτό το research που έχει γίνει εδώ από τα παιδιά.:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Καλησπέρα σας Έχω το κινητό 3-4 μήνες τώρα και είμαι οκ μέλα του αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι η ταχύτητα του μενού του ( πατάς ημερολόγιο και βγαίναι μετά απο ένα τσιγάρο με καφέ :lol::lol:) Η έκδοση του λογισμικού είναι : ΚΜ900ΑΤ_V10i Προβλήματα τίποτα , δέν έχω δοκιμάσει gps άν και θα το ήθελα , αλλά με fm trasmiter / Τ9 / Wifi / τηλεφωνικό κατάλογο οκ Ταχύτητααααααααααα :superman: θέλω ρε παιδιά αλλιώς :kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Εμένα πάντως, με τα google maps (μου αρκούν μια χαρά για την δουλειά που τα θέλω) λοκάρει σχεδόν ακαριαία. Έχω κουφαθεί! Τεράστια διαφορά με προηγούμενες εκδόσεις. Σε σημείο που υποπτεύομαι ότι το GPS δουλεύει στο background συνεχώς, απλά παρακολουθόντας το στήγμα. Δεν είναι δυνατόν να λοκάρει τόσο γρήγορα!:worry: PS: Την τελευταία Γερμανική φοράω και εγώ. Φιλαράκι με internet λοκάρει ή χωρίς Εμένα τουλάχιστον στο Α-gps test στο κρυφό μενού αργεί αρκετά Την τελευταία γερμανική φοράω και ‘γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Λοιπον η νεα γερμανική 10p μου κάνει κατι που μου είχε κάνει και η v10c.. χαλάει τα προφιλ.. ενω στην αρχη δουλευαν κανονικά τώρα οτι και να πατήσω ενεργοποιείται το κανονικο με άλλο όνομα.. διορθώνεται με factory reset αλλά είναι περίεργο.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Φιλαράκι με internet λοκάρει ή χωρίς Εμένα τουλάχιστον στο Α-gps test στο κρυφό μενού αργεί αρκετά Την τελευταία γερμανική φοράω και ‘γω Με τα google maps είμαι, οπότε ΜΕ internet. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_vankel Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 ξερει κανεις αν τα dll που υπαρχουν στην αρχη του θεματος,αν ταιριαζουν για να φλασαρω gc900? Παράθεση Homtom HT7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts