mythoc Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Για τις επαφές back up μπορείς να κάνεις και μέσω κινητού! Τις αποθηκεύει στην εξωτερική μνήμη :) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Eκανα το update απο KM900AT_V10b στην KM900AT_V10c , με pcsuite , αλλα προσωπικα , τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν βλεπω καμια διαφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ακολουθησα τις οδηγιες για το φλασάρισμα της γερμανικης εκδοσης απλα σε ενα σημειο μου βγαζει σφαλμα συστηματος, μηπως επειδη εχω vista? το εχει δοκιμασει κανεις σε Vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 ακολουθησα τις οδηγιες για το φλασάρισμα της γερμανικης εκδοσης απλα σε ενα σημειο μου βγαζει σφαλμα συστηματος, μηπως επειδη εχω vista? το εχει δοκιμασει κανεις σε Vista? Γίνεται σε vista.Λοιπόν.. 1-Με το κινητό χωρίς μπαταρία, το συνδέεις με τον υπολογιστή, θα σου περάσει έναν driver. 2-Κατεβάζεις τον usb driver IFXG (1o post) και κάνεις εγκατάσταση και τον infineon(όταν το ξεζιπάρεις θα τον δεις).Δηλαδή εγκαθιστάς και τους 2 drivers από το αρχείο αυτό. 3)Κατεβάζεις τα dll (1o post) και τα αντικαθιστάς με αυτά που υπάρχουν στο Κ500utils. 4)Έχεις τον οδηγό και τον ακολουθείς (1ο ποστ). 5)Φαντάζομαι ότι έχεις πρόβλημα με το kdz αρχείο της γερμανικής.Οπότε, με το LG Utils 0.42, μετατρέπεις το kdz σε cab. (Τρέχοντας τα LGUtils v.042 , πατάμε I και μετά την έκδοση kdz που έχουμε κατεβάσει.Περιμένουμε και μόλις τελειώσει το "loading" θα δούμε ότι στο directory του σκληρού μας, μαζί με την kdz έκδοση που είχαμε, έχει δημιουργηθεί και η αντίστοιχη cab . Κατόπιν πάμε στα κλασικά LGUtils (υπάρχουν στο πρώτο ποστ, ως k500utils και k360utils) και φλασάρουμε κανονικά, όπως κάναμε και πριν) Για κάνε μια προσπάθεια ... Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim88 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Γίνεται σε vista.Λοιπόν.. 1-Με το κινητό χωρίς μπαταρία, το συνδέεις με τον υπολογιστή, θα σου περάσει έναν driver. 2-Κατεβάζεις τον usb driver IFXG (1o post) και κάνεις εγκατάσταση και τον infineon(όταν το ξεζιπάρεις θα τον δεις).Δηλαδή εγκαθιστάς και τους 2 drivers από το αρχείο αυτό. 3)Κατεβάζεις τα dll (1o post) και τα αντικαθιστάς με αυτά που υπάρχουν στο Κ500utils. 4)Έχεις τον οδηγό και τον ακολουθείς (1ο ποστ). 5)Φαντάζομαι ότι έχεις πρόβλημα με το kdz αρχείο της γερμανικής.Οπότε, με το LG Utils 0.42, μετατρέπεις το kdz σε cab. (Τρέχοντας τα LGUtils v.042 , πατάμε I και μετά την έκδοση kdz που έχουμε κατεβάσει.Περιμένουμε και μόλις τελειώσει το "loading" θα δούμε ότι στο directory του σκληρού μας, μαζί με την kdz έκδοση που είχαμε, έχει δημιουργηθεί και η αντίστοιχη cab . Κατόπιν πάμε στα κλασικά LGUtils (υπάρχουν στο πρώτο ποστ, ως k500utils και k360utils) και φλασάρουμε κανονικά, όπως κάναμε και πριν) Για κάνε μια προσπάθεια ... Μου ωγαζει σφαλμα φιλε spidey οταν πληκτρολογω απο το LGUTLIS 042 οτι σταματει το application εμενα μεσα στο LG Utils στον φακελο V10P_00 εχει το αρχειο V10P_00.kdz.Αθτο το αρχειο λειτουργει στα vista? Μου βγαζει σφαλμα οταν παω να κανω την εκτελεση στο LGutils 0.42, μπορει καποιος να στελει το V10P_00.cab Please!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbmrfrost Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Μου ωγαζει σφαλμα φιλε spidey οταν πληκτρολογω απο το LGUTLIS 042 οτι σταματει το application εμενα μεσα στο LG Utils στον φακελο V10P_00 εχει το αρχειο V10P_00.kdz.Αθτο το αρχειο λειτουργει στα vista? Μου βγαζει σφαλμα οταν παω να κανω την εκτελεση στο LGutils 0.42, μπορει καποιος να στελει το V10P_00.cab Please!!!! Βάλε τo V10P_00.kdz στον C: και στο LG Utils θα γράψεις C:\V10P_00.kdz ώστε να το βρεί. Σου κλείνει η εφαρμογή γιατί μάλλον δεν βρίσκει την έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbmrfrost Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Λίγο help και για μένα please... Έκανα όλη την διαδικασία που περιγράφει ο φίλος Jimdem, άνοικα το LG Utils και το έκανα σωστά, άνοιξε από μόνο του μετά το Phone Upgrade window τηςs LG και αφού κάνει μια διαδικασία μου γράφει κάτω "Phone restart" και κάνει restart η συσκευή. Ψάχνει μετά μάταια να την βρει και κάνει time out το πρόγραμμα. Μου λέει να ξαναδοκιμάω να το συνδέσω. Ξαναδοκίμασα και πάλι τίποτα. Τελικά δοκίμασα αυτοβούλως να βγάλω την μπαταρία, να κάνω επανάληψη το πρόγραμμα και να το βρει. Στο τέταρτο βήμα όμως που κάνει "Phone software update" κόλλησε το πρόγραμμα και αχριστεύτηκε πάλι το κινητό. Anyway θα το επαναφέρω με το GSMulti το κινητό αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν κάνω σωστά και δεν πετυχαίνειν το flasharisma?? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serlal Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Σημερα εβαλα με επιφυλαξη την νεα ταιλανδικη εκδοση V10G. Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι δεν υποστηριζει ελληνικα (κανω και με αγλικα τη δουλεια μου), θα ελεγα οτι ειναι μια πολυ καλη και γρηγορη εκδοση με.. -YOUTUBE -Λιστες μουσικης -Πολυ γρηγορο GPS - Το γρηγοροτερο που εχω δοκιμασει, (Εχω δοκιμασει ολες τις γνωστες εκδοσεις, οπως GREEK, EUROPE OPEN, GERMAN κλπ...) και... -HANDWRITING - το οποιο εχει πολυ πλακα και ειναι και μουρατο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 παιδιά εγώ με την νέα γερμανική λοκάρω σε 2-5 δευτερόλεπτα με το wetravel.. καλα με το google maps είναι στιγμιαίο το λοκάρισμα! Στον υπολογισμό αργεί λίγο αλλα ντάξι :) Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ρε spidey! Εισαι μορφη. Τι αλλο να σου πω. εκπληκτικη δουλεια. Παιδες τα λεει τελεια. Απλα υαρχει ενασ πανικος αλλα ολα οκ μολις τελειωσεις το φλασαρισμα. Ετσι δεν ειναι; χεχε.:lol::):lol: εμενα εφταιγε το kdz. Θα το κ..λοδαχτυλισω λιγο το κινητο :X κ αμα εχω κανα νεο(απορια δηλαδη ;) θα σας πω). κοσμοτε ειχα Κ παλι ευχαριστω! Τα ξαναλεμε παιδια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_i_tris Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Μετα το factory reset δε χαθηκε τιποτα. καλο ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serlal Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Μετα το factory reset δε χαθηκε τιποτα. καλο ειναι αυτο; Ναι.... φυσιολογικο. Το Factory reset "ξαναφτιαχνει" τα αρχεια συστηματος του τηλεφωνου. Δε σβηνει αρχεια οπως φοτο, τραγουδια κλπ.... ειναι κατι σαν το REPAIR των windows, οχι ομως σαν το FORMAT που διαγραφει τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 εχω την v10C το κινητο το πηρα προχθες, να αλλαξω firm ? το δικο μου δεν κάνει κατι? σορρυ αλλα λιγο μπερδευτηκα με ολα αυτα τα Vbcg.. κατι ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 εχω την v10C το κινητο το πηρα προχθες, να αλλαξω firm ? το δικο μου δεν κάνει κατι? σορρυ αλλα λιγο μπερδευτηκα με ολα αυτα τα Vbcg.. κατι ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. δοκίμασε αν το κινητό σου αποθηκευει playlists στα τραγουδια και αν κρατάει τις λέξεις του Τ9 που του βάζεις εσυ.. αν τα κάνει αυτά δεν έχει άλλα μειονεκτήματα.. αα.. οι ελληνικες εκδόσεις δεν εχουν ενεργοποιημένο τον fm transmiter, αν σε νοιάζει το συγκεκριμένο πρέπει να βάλεις κάποια ξένη. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marioslol Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 καλησπερα παιδια...προκειται να αγορασω και εγω το κινητο αυτο αλλα πριν το αγορασω θελω να μου ξεκαθαρισετε καποια πραγματα:) 1ον)ποια ειναι η καλυτερη εκδοσι για το κινητο?(το φλασσαρισμα που λεμε) 2on) τι προσφερει η εκδοση αυτη? 3ον)αν παει κατι στραβα και πχ γινετε να επαφανφερω το κινητο οπως ακριβως το πηρα? 4ον)GPS-WIFI FM TRASMITER δεν δουλευουν αρκετα καλα με την εκδοση της LG Την κανονικη δηλαδη οπως ακριβως το παρω οταν το αγορασω? 5oν)video απο youtube μπορω να δω?? 6ον)ελπιζω να μου τα απαντησετε ολα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. October 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 καλησπερα παιδια...προκειται να αγορασω και εγω το κινητο αυτο αλλα πριν το αγορασω θελω να μου ξεκαθαρισετε καποια πραγματα:) 1ον)ποια ειναι η καλυτερη εκδοσι για το κινητο?(το φλασσαρισμα που λεμε) 2on) τι προσφερει η εκδοση αυτη? 3ον)αν παει κατι στραβα και πχ γινετε να επαφανφερω το κινητο οπως ακριβως το πηρα? 4ον)GPS-WIFI FM TRASMITER δεν δουλευουν αρκετα καλα με την εκδοση της LG Την κανονικη δηλαδη οπως ακριβως το παρω οταν το αγορασω? 5oν)video απο youtube μπορω να δω?? 6ον)ελπιζω να μου τα απαντησετε ολα:O 1)Η γερμανική 10p 2)fm transmitter με μπάσα, γρηγορότερο gps, youtube over wifi ,βελτιώσεις σε bugs, λίστες μουσικής. 3)Γίνεται με ένα πρόγραμμα. 4)Εξαρτάται την έκδοση που έχεις, η ελληνική η v10c είναι καλή. 5)Ναι Αν έχεις ελληνική έκδοση δεν έχεις πομπό ραδιοφώνου.Λίστες στον mp3 player κάνεις;Ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 εχω περασει την γερμανικη 10p ωστοσο το gps δεν λοκαρει. τι ρυθμισεις εχετε στο service menu για το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronkou Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 δοκίμασε αν το κινητό σου αποθηκευει playlists στα τραγουδια και αν κρατάει τις λέξεις του Τ9 που του βάζεις εσυ.. αν τα κάνει αυτά δεν έχει άλλα μειονεκτήματα.. αα.. οι ελληνικες εκδόσεις δεν εχουν ενεργοποιημένο τον fm transmiter, αν σε νοιάζει το συγκεκριμένο πρέπει να βάλεις κάποια ξένη. ok ευχαριστώ . Παράθεση ANDROID FOLLOWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Εμένα πάντως, με τα google maps (μου αρκούν μια χαρά για την δουλειά που τα θέλω) λοκάρει σχεδόν ακαριαία. Έχω κουφαθεί! Τεράστια διαφορά με προηγούμενες εκδόσεις. Σε σημείο που υποπτεύομαι ότι το GPS δουλεύει στο background συνεχώς, απλά παρακολουθόντας το στήγμα. Δεν είναι δυνατόν να λοκάρει τόσο γρήγορα!:worry: PS: Την τελευταία Γερμανική φοράω και εγώ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaniou Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Στην γερμανική 10P ταξινομεί τα ονόματα στις επαφές χωρίς προβλήματα αλφαβητικά .Έχω την OPEN EUROPE 10b_02 αξίζει να βάλω την 10P ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Τα ταξινομεί μια χαρά. Και η αναζήτηση δουλεύει μια χαρά. Δεν τα κάνει ομαδοποίηση μόνον. Ελάχιστη συμασία έχει όμως. Είναι πραγματικά πολύ καλή έκδοση! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Παιδια καλησπερα πηρα ΕΝΑ Αρενα απο vodafone πως μπ[ορω να το κανω unbranded Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 στο πρωτο ποστ του τοπικ αναφερονται οι οδηγιες φιλε μου...κατεβασε τον ωραιο οδηγο του jimdem κ θα βρεις οτι χρειαζεσαι..δεν ειναι κατι δυσκολο μην ανησυχεις.. κ οτι βοηθεια χρειαστεις εδω θα ειμαστε να στη δωσουμε Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HERMA666 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Μόλις περασα την V10P και δεν μου δέχεται νέες επαφές *** εκανα factory reset επανεκκίνηση τίποτε !!!! ξαναγυρνώ στην 10Μ ή έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο **** η αναβάθμιση τελείωσε κανονικά (και την δεύτερη φορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XFLOYDX Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Καλησπερα παιδες...! Θα ηθελα να κανω αναβαθμιση του κινητου μου και λεω να την κανω για αρχη μεσω pc suite για να μην εχω τιποτα προβληματα.... Ωστοσο ηθελα να ρωτισω. 1) βιδεακια youtube θα μπορω να βλεπω??? 2)Μηνυματα και επαφες χανονται ολα ετσι??? 3)Yπαρχει περιπτωση να εχω κανενα προβλημα μετα την αναβαθμιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts