Jump to content

pbmrfrost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pbmrfrost

  1. Λίγο help και για μένα please... Έκανα όλη την διαδικασία που περιγράφει ο φίλος Jimdem, άνοικα το LG Utils και το έκανα σωστά, άνοιξε από μόνο του μετά το Phone Upgrade window τηςs LG και αφού κάνει μια διαδικασία μου γράφει κάτω "Phone restart" και κάνει restart η συσκευή. Ψάχνει μετά μάταια να την βρει και κάνει time out το πρόγραμμα. Μου λέει να ξαναδοκιμάω να το συνδέσω. Ξαναδοκίμασα και πάλι τίποτα. Τελικά δοκίμασα αυτοβούλως να βγάλω την μπαταρία, να κάνω επανάληψη το πρόγραμμα και να το βρει. Στο τέταρτο βήμα όμως που κάνει "Phone software update" κόλλησε το πρόγραμμα και αχριστεύτηκε πάλι το κινητό. Anyway θα το επαναφέρω με το GSMulti το κινητό αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τι δεν κάνω σωστά και δεν πετυχαίνειν το flasharisma?? :mad:
  2. Βάλε τo V10P_00.kdz στον C: και στο LG Utils θα γράψεις C:\V10P_00.kdz ώστε να το βρεί. Σου κλείνει η εφαρμογή γιατί μάλλον δεν βρίσκει την έκδοση...
  3. Παίδες λίγο βοήθεια... 1) Το GPS ή είναι για πέταμα ή δεν έχω σωστές ρυθμίσεις. Έχω internet, μπαίνω στο Google maps και με βρίσκει όπου να 'ναι! Γράφει από κάτω "σε εμβέλεια 3400m" και με βγάζει αλλού για αλλού, όσο και να περιμένω. Το iPhone ενός φίλου τον βρήκε στο δευτερόλεπτο, και με ακρίβεια 100%. 2) Σε ποιό λογισμικό παίζει youtube; Στην V10c δεν παίζει, σε εμένα τουλάχιστον...
  4. Ευχαριστώ πολύ παίδες! Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω...
  5. Το έκανα και μόλις το συνδέω απλώς μου δείχνει το λογότυπο και ο υπολογιστής κάνει τον κλασικό ήχο που κάνει μόλις μπει νέα συσκευή και μετά από λίγο κάνει τον κλασικό ήχο που κάνει όταν αποσυνδέεις μία συσκευή. Δεν το βλέπει ούτε το PCSuite, ούτε ως αφαιρούμενο δίσκο.
  6. Καλησπέρα παιδιά! Καινούργιος και εγώ... Έκανα ζημιά στο Arena μου και μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε. Πήγα να κάνω update μέσω του LG Update και την ώρα της διαδικασίας έβγαλα το καλώδιο κατά λάθος. Πλέον αν προσπαθήσω να ανοίξω το κινητό, μου βγάζει μόνο το σήμα της LG και κολλάει εκεί. Προσπάθησα να κάνω και την "διαδικασία επαναφοράς" αλλά μου λέει πως δεν γίνεται. Επίσης δεν το αναγνωρίζει και το PCsuite. Γίνεται τίποτα ή να το στείλω για επισκευή;:D Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...