stred Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Reset έκανα και πριν και μετά την αναβάθμιση,και είμαι σίγουρος ότι πριν το κινητό δούλευε πολύ ποιο smouth.. Η αναβάθμιση που έκανα ήταν από το pc suite γης LG, και σίγουρα μου έβαλε cosmote fimware, μιας και με τις open εκδόσεις δεν μπόρεσα να τα καταφέρω με τίποτα. Όπως αναφέρω και ποιο πάνω προσπαθώ εδώ και πολλές μέρες να βάλω την V10b_02 (cab)αλλα δεν γινόταν με τίποτα. ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό όλα καλά μέχρι το 4% μετά μου έλεγε για το LGMUpgradeDL.dll άλλαξα τα dll δοκίμασα και τα kp500-360 tools,αλλα τα ίδια. Διάβασα και διαβάζω αρνητικά σχόλια για την συσκευή αλλα εγώ την πήρα γιατί μου άρεσε παρα πολύ από την πρώτη στιγμή που την είδα. Οποια βοήθεια δεκτη και να είστε καλά για το χρόνο που μας αφιερώνεται. τι λειτουργικό έχεις? για κάνε ενα copy-paste μέχρι ποιό σημείο φτάνεις, δλδ τι μύνημα λάθους σου βγάζει.. ειδικά με .cab αρχεία δε θε έπρεπε να έχεις κάποιο πρόβλημα.. είσαι σίγουρος πως έχεις βάλει ΟΛΟΥΣ τους απαραίτητους drivers? αν ναι κάνε uninstall ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ξαναβάλτα ενα ενα ακριβως με τη σειρά που γράφει ο οδηγός του jimdem.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 τα παράπονα πρέπει πρωτίστος να ακούγονται ΑΡΚΕΙ να οφείλονται σε αδυναμίες του κινητού και όχι σε ελλατωματικές συσκευες.. εκεί απλα την φτιάχνεις. ειδικά αν κάτι έχει διορθωθεί με firmware update κάτι που γίνεται αυτόματα απο το εργαλείο της LG τότε δε βλέπω λόγο να υπάρχει παράπονο.. στην τελική τόσα χρόνια που τα στέλναμε για σερβις γι'αυτό ακριβώς το λόγο ήταν καλύτερα? για εμένα 2 είναι τα κύρια προβλήματα του κινητού: 1. απουσία νυχτερινής λήψης.. έχω και το LG cookie με σαφώς χειρότερη κάμερα και όμως τη νύχτα βγάζω καλύτερες.. τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν? μια ρύθμιση στο λογισμικό της κάμερας είναι στην τελικη.. 2. η αστάθεια που παρουσιάζει στην αναβάθμιση λογισμικού.. με την ίδια έκδοση σε αλλους δουλευουν κάποια πράγματα σε άλλους όχι.. πχ με τις λίστες αναπαραγωγής και την v10c.. είδικα το 2ο είναι πολύ σημαντικό.. έχουν κάνει απο την LG την διαδικασία αναβάθμισης όσο πιο "soft" γίνεται με αποτέλεσμα να έχουμε πραγματικά ελάχιστες brickarismenes συσκευές ΑΛΛΑ και αρκετές με προβλήματα.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unbreak2009 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 τα παράπονα πρέπει πρωτίστος να ακούγονται ΑΡΚΕΙ να οφείλονται σε αδυναμίες του κινητού και όχι σε ελλατωματικές συσκευες.. εκεί απλα την φτιάχνεις. ειδικά αν κάτι έχει διορθωθεί με firmware update κάτι που γίνεται αυτόματα απο το εργαλείο της LG τότε δε βλέπω λόγο να υπάρχει παράπονο.. στην τελική τόσα χρόνια που τα στέλναμε για σερβις γι'αυτό ακριβώς το λόγο ήταν καλύτερα? για εμένα 2 είναι τα κύρια προβλήματα του κινητού: 1. απουσία νυχτερινής λήψης.. έχω και το LG cookie με σαφώς χειρότερη κάμερα και όμως τη νύχτα βγάζω καλύτερες.. τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν? μια ρύθμιση στο λογισμικό της κάμερας είναι στην τελικη.. 2. η αστάθεια που παρουσιάζει στην αναβάθμιση λογισμικού.. με την ίδια έκδοση σε αλλους δουλευουν κάποια πράγματα σε άλλους όχι.. πχ με τις λίστες αναπαραγωγής και την v10c.. είδικα το 2ο είναι πολύ σημαντικό.. έχουν κάνει απο την LG την διαδικασία αναβάθμισης όσο πιο "soft" γίνεται με αποτέλεσμα να έχουμε πραγματικά ελάχιστες brickarismenes συσκευές ΑΛΛΑ και αρκετές με προβλήματα.. Τελικα αμα εχω το vodafone software version V101 δεν μου βγαζει οτι υπαρχει αναβάθμηση απο το επισημο software της LG, αρα για να διορθώσο τα λαθη μονο με φλασαρισμα θα μπορέσω? Η μηπως εχει καταφερει κανενας τιποτα αλλο? (το κουφο ειναι οτι στην αρχη το αθλιο software ths LG μου λεει οτι εχει αναβάθμηση, μετα ομως μου λεει δεν υπαρχει τελικα - φαινεται οταν διαπιστωνει οτι εχω την version ths vodafone) εστω το progress bar seek στα αυdio να μπορουσα να φτιαξω καλο θα ηταν ... Μα πως ηταν δυνατον η LG να βγαλει λογισμικο και να μην προσεξει οτι δεν δουλεβει αυτο??? Στα βιντεο δουλευει το progress bar seek (δηλαδη να πας με το δαχτυλο στο progress bar το αudio εκει που θες, χωρις να χρειαστει να πατας το FFW βελακι μια ωρα.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Τελικα αμα εχω το vodafone software version V101 δεν μου βγαζει οτι υπαρχει αναβάθμηση απο το επισημο software της LG, αρα για να διορθώσο τα λαθη μονο με φλασαρισμα θα μπορέσω? Η μηπως εχει καταφερει κανενας τιποτα αλλο? (το κουφο ειναι οτι στην αρχη το αθλιο software ths LG μου λεει οτι εχει αναβάθμηση, μετα ομως μου λεει δεν υπαρχει τελικα - φαινεται οταν διαπιστωνει οτι εχω την version ths vodafone) εστω το progress bar seek στα αυdio να μπορουσα να φτιαξω καλο θα ηταν ... Μα πως ηταν δυνατον η LG να βγαλει λογισμικο και να μην προσεξει οτι δεν δουλεβει αυτο??? Στα βιντεο δουλευει το progress bar seek (δηλαδη να πας με το δαχτυλο στο progress bar το αudio εκει που θες, χωρις να χρειαστει να πατας το FFW βελακι μια ωρα.....) Mόνο η πρώτη έκδοση-αυτή που έχεις εσύ- υπάρχει το πρόβλημα με το bar seek(το ξερω και εγώ γιατί είχα την έκδοση voda που έχεις κ εσύ, ώσπου φλάσαρα).Το κινητό αν το φλασάρεις κ δεν είναι ελαττωματικό, θα σου φανεί πολύ καλύτερο.Αν φλασάρεις και κάτι πάει στραβά, μπορείς να το επαναφέρεις αφενός, αφετέρου αν το πας στο σέρβις, κατά 99% θα στο φτιάξουν χωρίς να σε ρωτήσουν.Εσύ απλά θα τους πεις, οτι συνέβη με το επίσημο πρόγραμμα της LG από το σπίτι. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Reset έκανα και πριν και μετά την αναβάθμιση,και είμαι σίγουρος ότι πριν το κινητό δούλευε πολύ ποιο smouth.. Η αναβάθμιση που έκανα ήταν από το pc suite γης LG, και σίγουρα μου έβαλε cosmote fimware, μιας και με τις open εκδόσεις δεν μπόρεσα να τα καταφέρω με τίποτα. Όπως αναφέρω και ποιο πάνω προσπαθώ εδώ και πολλές μέρες να βάλω την V10b_02 (cab)αλλα δεν γινόταν με τίποτα. ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό όλα καλά μέχρι το 4% μετά μου έλεγε για το LGMUpgradeDL.dll άλλαξα τα dll δοκίμασα και τα kp500-360 tools,αλλα τα ίδια. Διάβασα και διαβάζω αρνητικά σχόλια για την συσκευή αλλα εγώ την πήρα γιατί μου άρεσε παρα πολύ από την πρώτη στιγμή που την είδα. Οποια βοήθεια δεκτη και να είστε καλά για το χρόνο που μας αφιερώνεται. Αρχικά, πριν κάνεις ο,τιδήποτε,το κινητό κλειστό, χωρίς μπαταρία, το συνέδεσες με τον υπολογιστή;Αυτό είναι απαραίτητο γιατί περνάει έναν driver. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtony Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Αρχικά, πριν κάνεις ο,τιδήποτε,το κινητό κλειστό, χωρίς μπαταρία, το συνέδεσες με τον υπολογιστή;Αυτό είναι απαραίτητο γιατί περνάει έναν driver. !!!...Αυτό ήταν το λάθος μου τελικά...!!! Έκανα τα πάντα σωστά εκτός απο το να συνδέσω το κινητό κλειστό... Δεν το έλεγε αυτο ο οδηγος,και την πατησα. Το upgrate έγινε ακουμπιτά χωρίς το παραμικρό προβλημα, και το ποιο σημαντικο το Arena δουλευει σφαιρα ολα τα bugs διορθωθηκαν. Απο V10C (που εμενα δεν δουλεψε καθόλου), έβαλα την V10B_02.cab Και λίστες σώζει και η κάμερα δουλευει μια χαρα και Fmt έχω++++ και ολα αυτα χάρις σε εσας ρε παιδια. Μολις βάλω και το Wetravel θα είμαι κομπλέ. Μπραβο ρε παιδιά πολυ καλη δουλεια...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Τελικα αμα εχω το vodafone software version V101 δεν μου βγαζει οτι υπαρχει αναβάθμηση απο το επισημο software της LG, αρα για να διορθώσο τα λαθη μονο με φλασαρισμα θα μπορέσω? Η μηπως εχει καταφερει κανενας τιποτα αλλο? (το κουφο ειναι οτι στην αρχη το αθλιο software ths LG μου λεει οτι εχει αναβάθμηση, μετα ομως μου λεει δεν υπαρχει τελικα - φαινεται οταν διαπιστωνει οτι εχω την version ths vodafone) εστω το progress bar seek στα αυdio να μπορουσα να φτιαξω καλο θα ηταν ... Μα πως ηταν δυνατον η LG να βγαλει λογισμικο και να μην προσεξει οτι δεν δουλεβει αυτο??? Στα βιντεο δουλευει το progress bar seek (δηλαδη να πας με το δαχτυλο στο progress bar το αudio εκει που θες, χωρις να χρειαστει να πατας το FFW βελακι μια ωρα.....) Ενώ οι άλλες εταιρείες βγάζουν software που δουλεύουν όλα κατ' ευθείαν! :confused: Τες πα. Αν δεν θες να διαμαρτήρεσαι μόνον για να διαμαρτήρεσαι, λύσεις σου είπαν τα παιδιά. Είναι πολύ απλές, τόσο απλές που εμείς που δεν έχουμε τις δικές σου εξιδικευμένες γνώσεις στους υπολογιστές, τα καταφέραμε. πιστεύω ότι αν ασχολιθείς ελάχιστα, θα τα καταφέρεις. Αλλιώς όπως είπες, δώσε το στην φίλη σου και πάρε κάτι άλλο εσύ. Προσωπικά θα σου πρόστεινα το Jet (samsung), αφού μετά το Arena, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η απόφαση είναι δικιά σου, αλλά ήμαρτον, μην το συνεχήσουμε άλλο αυτό που γίνεται!! :X Και τα δύο τόπικ του Arena τα κάναμε .... <μπιπ>! Όπως σου είπε και ο Spidey, εντάξει καταγράφηκε η άποψή σου! Πάμε παρακάτω?:!: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 η v10b_02 open europe ειναι η καλυτερη πιστευω, γιατι δοκιμασα μια εβδομαδα την open greece v10c_01 και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Στην 10b εγώ είχα στάνταρ πρόβλημα με το wifi. Κάποια στιγμή έκοβε την σύνδεση και τέρμα. Έπρεπε να κλείσω το wifi και να το ξανανοίξω για να πάρει πάλι εμπρός. Και υπόψιν ότι δεν είχε καμία προστασία το wifi, αφού ουσιαστικά το έκλεβα από τον γείτονα που το έχει ξεκλείδωτο. Χήμα τελείως!!!:lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Στην 10b εγώ είχα στάνταρ πρόβλημα με το wifi. Κάποια στιγμή έκοβε την σύνδεση και τέρμα. Έπρεπε να κλείσω το wifi και να το ξανανοίξω για να πάρει πάλι εμπρός. Και υπόψιν ότι δεν είχε καμία προστασία το wifi, αφού ουσιαστικά το έκλεβα από τον γείτονα που το έχει ξεκλείδωτο. Χήμα τελείως!!!:lol: οταν ειναι ξεκλειδωτο σημαινει πως ειναι ελευθερο το wi-fi να το χρησιμοποιηση ο καθενας,τι ενοεις χημα τελειως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 ναι με το ξεκλειδωτο μαλλον εννοει οτι δεν ειχε καμια ασφαλεια με κωδικο η με μπλοκαρισμα μεσω mac adress ολοι ειμαστε στην αναμονη για μια καλη Open europe... η τελευταια που ειχε βγει απο thailand κ ειχε handwriting ξερουμε αν υποστηριζει youtube ??? (με βλεπω να τη δοκιμαζω οπως κ να εχει βεβαια) κ κατι ασχετο που μπορει να ειναι κ η ιδεα μου...αλλαξα τη γλωσσα σε αγγλικα κ μου φανηκε πως οι αλλαγες στον κυβο ηταν πιο ομαλες...πιθανοτατα ομως κατι τετοιο δεν ισχυει κ απλα το αναφερω ως υποψια Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Πρώτα θα βρεις μια άδεια συχνότητα στο ραδιόφωνο (όχι του κινητού, το εξωτερικό ραδιόφωνο) μετά θα βάλεις τη συχνότητα αυτή στο FMTransmitter, θα πατήσεις "μετάδοση" και θα βάλεις μπρος το media player. Δεν χρειάζεται να βάλεις τα ακουστικά στο κινητό όπως λέει ο fanatikos. Το κινητό να το έχεις δίπλα στο ραδιόφωνο. Σχεδόν κολλημένο. Στην Αθήνα είναι δύσκολο να βρεις άδεια συχνότητα στα FM. Εγώ στην Παλλήνη βρήκα άδεια την 87,5 Στην Επαρχία είναι πολύ εύκολο. Εννοείται πως για να παίξει στερεοφωνικά πρέπει το εξωτερικό ραδιόφωνο να παίζει stereo. Εμένα πάντως, στην επαρχεία που λες και εσύ, σε ένα Nissan X-Trail καινούργιο (στο ράδιό του), δεν μπόρεσα να το πιάσω. Στο χειροκίνητο το βρήκα με πολλά-πολλά παράσητα και με το κινητό κυριολεκτικά πάνω στο ραδιόφωνο. (Για όσους ξέρουν το αμάξι, έχει ακριβώς πάνω από το ραδιόφωνο μια θηκούλα. Εκεί το βάζω. Είναι σχεδόν κολητά στο ράδιο). Δεν είχα μαζί μου όμως ακουστικά ενσήρματα και έτσι απλά τα παράτησα. Στο ΙΧ (Μazda 6) ούτε κατά ιδέα δεν το εύρισκα! Ούτε και με παράσητα! Τώρα με την 10c ούτως ή άλλως δεν έχω την λειτουργεία. Τα ακουστικά τα ανάφερα γιατί κάποιος άλλος φίλος εδώ είπε ότι είδε διαφορά όταν έβαλε τα ακουστικά Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ναι. Ο γείτονας το έχει "free hot spot" :lol: Ο οποιοσδήποτε μπαίνει, χωρίς κωδικούς χωρίς τίποτα! Το πρόβλημα ήταν ότι αν καθηστερούσες λίγο (πχ να διαβάσεις κάτι σε κάποια σελίδα) σε έκοβε και τέρμα. Ενώ έδειχνε ότι ήταν συνδεμένο δεν είχε επικοινωνία. Έπρεπε να κλείσεις το WiFi να το ξανανοίξεις και μετά είχες και πάλι data. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Εμένα πάντως, στην επαρχεία που λες και εσύ, σε ένα Nissan X-Trail καινούργιο (στο ράδιό του), δεν μπόρεσα να το πιάσω. Στο χειροκίνητο το βρήκα με πολλά-πολλά παράσητα και με το κινητό κυριολεκτικά πάνω στο ραδιόφωνο. (Για όσους ξέρουν το αμάξι, έχει ακριβώς πάνω από το ραδιόφωνο μια θηκούλα. Εκεί το βάζω. Είναι σχεδόν κολητά στο ράδιο). Δεν είχα μαζί μου όμως ακουστικά ενσήρματα και έτσι απλά τα παράτησα. Στο ΙΧ (Μazda 6) ούτε κατά ιδέα δεν το εύρισκα! Ούτε και με παράσητα! Τώρα με την 10c ούτως ή άλλως δεν έχω την λειτουργεία. Τα ακουστικά τα ανάφερα γιατί κάποιος άλλος φίλος εδώ είπε ότι είδε διαφορά όταν έβαλε τα ακουστικά Προσωπικά, με v10_A &B (greek +open europe) δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Έπιανε καλά χωρίς παράσιτα (αλλά ήταν mono) σ'όλο τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου (mercedes clk w209 facelift). Πιθανών να είναι θέμα με τα αυτοκίνητα στα οποία το δοκίμασες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Δεν το έχει κλειδωμένο το ΕΣΡ? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 το εχει κλειδωμενο σαν λειτουργια στην εκδοση λογισμικου που κυκλοφορει για ελλαδα...με το φλασαρισμα υπαρχει η δυνατοτητα να το ξεκλειδωσεις κ να παιξει κανονικα...οπου βρεις κενη συχνοτητα εννοειται Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Άρα ποια πρεπει να βαλω? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 οποιαδηποτε μη ελληνικη branded (cosmote-voda)... δοκιμασε τη V10 O ειναι καλη σε ταχυτητα το βραδυ θα βαλω τη G να δω τι λεει Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 κ εγω ειμαι καλος γειτονας...ξεκλειδωτο τελειως (λογω xbox 360)..αλλα ενας το ειχε παρακανει κ τον μπλοκαρα κ ησυχασα! ειπαμε να υπαρχουν καλοι γειτονες αλλα οχι τετοια εκμεταλευση :lol: Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 ΚΜ900AT_V10b εχω αλλα δεν παιζει... Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Το ανέφερε προχθες o jimdem,το επιβεβαιώνω και εγώ ότι πληροφορίες λένε ότι MAJOR UPDATE έρχεται τον Σεπτέμβριο :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Το ανέφερε προχθες o jimdem,το επιβεβαιώνω και εγώ ότι πληροφορίες λένε ότι MAJOR UPDATE έρχεται τον Σεπτέμβριο :) Αντε να δούμε! Θα κάνουν τίποτα για να το βελτιώσουν ή πάλι τα ίδια σκ@.. edit: Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν οτι θα γίνει το Update τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτέμβρη. Για να είναι Major, πιστεύω (και ελπίζω) οτι θα ενσωματώσουν το appstore στο Αρένα. Μακάρι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 οποιαδηποτε μη ελληνικη branded (cosmote-voda)... δοκιμασε τη V10 O ειναι καλη σε ταχυτητα το βραδυ θα βαλω τη G να δω τι λεει Η G έχει youtube over wifi. Αλλά : 1-Το Τ9 δεν απενεργοποιείται, επιπλέον, αν κλείσεις το κινητό, λέξεις που έχουμε αποθηκεύσει, διαγράφονται :wacko:. 2-Ανύπαρκτα μπάσα στα βίντεο 3-Βugs στον player 4-Hand writing υπάρχει , αλλά είναι τόσο δυσλειτουργικό, που ουσιαστικά είναι άχρηστο. 5-Playlists δεν υπάρχουν. Αντε να δούμε! Θα κάνουν τίποτα για να το βελτιώσουν ή πάλι τα ίδια σκ@.. Ίδωμεν..δε θα εκπλαγώ αν δεν βελτιώσουν πράγματα πάντως ειλικρινά..τους έχω μάθει καιρό τώρα..:mad: Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtony Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Εμένα πάντως, στην επαρχεία που λες και εσύ, σε ένα Nissan X-Trail καινούργιο (στο ράδιό του), δεν μπόρεσα να το πιάσω. Στο χειροκίνητο το βρήκα με πολλά-πολλά παράσητα και με το κινητό κυριολεκτικά πάνω στο ραδιόφωνο. (Για όσους ξέρουν το αμάξι, έχει ακριβώς πάνω από το ραδιόφωνο μια θηκούλα. Εκεί το βάζω. Είναι σχεδόν κολητά στο ράδιο). Δεν είχα μαζί μου όμως ακουστικά ενσήρματα και έτσι απλά τα παράτησα. Στο ΙΧ (Μazda 6) ούτε κατά ιδέα δεν το εύρισκα! Ούτε και με παράσητα! Τώρα με την 10c ούτως ή άλλως δεν έχω την λειτουργεία. Τα ακουστικά τα ανάφερα γιατί κάποιος άλλος φίλος εδώ είπε ότι είδε διαφορά όταν έβαλε τα ακουστικά Σημερα δοκιμασα το fmt σε ενα στερεοφωνικο sony που εχω στο σαλονι. Βρηκα λοιπον μια αδεια συχνοτητα και ιδου το θαυμα,επεξε καλλυτερα απο οτι περιμενα, απλα οταν κανεις μεταδωση του σηματος δεν σου δινει την επιλογη dolby στο EQ, αλλα το αποτελεσμα ηταν φοβερο, επεξε στερεο κανονικα μονο οταν πηγα λιγο ποιο μακρια εχανε το στερεο(3 μετρα). Οταν δε εβαλα τα ακουστικα ενισχύθηκε το σημα και μπορεσα να παω εως 4 μετρα χωρις να χασω το στερεο. Οταν χανει το στερεο παιζει κανονικα αλλα δυφωνικα χωρις κανενα προβλημα. Αυριο θα το δοκιμασω και στο αμαξι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finaldestiny86 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Η G έχει youtube over wifi. Αλλά : 1-Το Τ9 δεν απενεργοποιείται, επιπλέον, αν κλείσεις το κινητό, λέξεις που έχουμε αποθηκεύσει, διαγράφονται :wacko:. 2-Ανύπαρκτα μπάσα στα βίντεο 3-Βugs στον player 4-Hand writing υπάρχει , αλλά είναι τόσο δυσλειτουργικό, που ουσιαστικά είναι άχρηστο. 5-Playlists δεν υπάρχουν. Ίδωμεν..δε θα εκπλαγώ αν δεν βελτιώσουν πράγματα πάντως ειλικρινά..τους έχω μάθει καιρό τώρα..:mad: κατα την αποψη σου δεν αξιζει καν ο χρονος που θα αφιερωσω για τη δοκιμη??? Παράθεση OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ LG KM900 http://d01.megashares.com/dl/6269b30/Flash%20KM900-finaldestiny86.rar ALBUM ARTS LGKM900 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=99 GMAIL SETTINGS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=230298&page=101 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts