tasosvel Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 ego paizo sunithos to kalokairi me tis ores !!:) ton xeimona den xero giati alla paizo spania !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Μπορείς να κερδισεις μόνο αν του πιάσεις κ εσύ τη μάνα αλλιώς είναι διπλό.salonicafan_TASO κατέβασε το τάβλι από το http://www.netgammon.com κ ετοιμάσου να χάσεις Πως θα κερδισει αν του πιασει και αυτος τη μανα;;;;:confused: :confused: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 αν εχει περασει ολα τα πουλια απο την αλλη πλευρα,και μονο η μανα ειναι εκτος(αντε και ακομα κανενα) ειναι πιθανο....αλλα σπανιοτατο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Κερδίζεις ένα χαμένο παιχνίδι. Βγαίνει ισοπαλία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 emena mou arese otan eblepa tous alous na paizoun alla den me emathe kaneis! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 emena mou arese otan eblepa tous alous na paizoun alla den me emathe kaneis! Ελα ρε φιλε 14 χρονων εισαι ακομα εχεις καιρο να μαθεις. Ειδικα οταν θα γινεις φοιτητης διδακτορικο θα παρεις!!! :p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik92 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Εγώ παίζω πόρτες που είναι και το αγαπημένο μου, πλακωτό και γκιούλ [και φεύγα] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 ειμαι ερασιτεχνης στο ταβλι. παιζω λιγο πλακωτο κ πορτες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Πήρα το πτυχίο μου στο τάβλι μαζί με το πτυχίο στο ΤΕΙ. Master πήρα μαζί με το master στη Σκωτία. Πήρα και διδακτορικό στο στρατό. :p :D Παίζω, με την σειρά που αναφέρονται, πόρτες, πλακωτό και φεύγα. Για κανά επίσημο τουρνουά έχετε ακούσει τίποτα; Κάπου έχει πάρει το αυτί μου ότι παίζει. Έστω και για πόρτες ή, ακόμα καλύτερα, το κλασικό backgammon με βίδο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 κεγω λιγακι παιζω. πλακωτο μονο. αλλα αν παιξω ενα παιχνιδι μετα κολλαω κ μπορω να φτασω σε σημειο να παιξω κ 8 παιχνιδια στη σειρα!:happy: την αλλα μερα ομως δν θα εχω ορεξη ουτε τα πουλια να φτιαξω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Εγω το σιχαινομαι. Το θεωρω απιστευτα βαρετο!!! Και αυτο αποτελει προβλημα, γιατι ολες οι φιλες μου τρελαινονται, οποτε καθε καλοκαιρι μαθαινω να παιζω για να παιζω μαζι τους καμια παρτιδα και καθε χειμωνα το ξεχναω! Πολλη πλακα ομως εχει το ποση ωρα κανω να κουνησω τα πουλια :lol: Σκεφτομαι απο εδω, μετραω ενα-ενα απο εκει...και στο τελος τα κουναω και λαθος :lol: :p :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Εγω το σιχαινομαι. Το θεωρω απιστευτα βαρετο!!! Και αυτο αποτελει προβλημα, γιατι ολες οι φιλες μου τρελαινονται, οποτε καθε καλοκαιρι μαθαινω να παιζω για να παιζω μαζι τους καμια παρτιδα και καθε χειμωνα το ξεχναω! Πολλη πλακα ομως εχει το ποση ωρα κανω να κουνησω τα πουλια :lol: Σκεφτομαι απο εδω, μετραω ενα-ενα απο εκει...και στο τελος τα κουναω και λαθος :lol: :p :D μια απο τα ιδια:lol: ειδικα οσο σπουδαζα βαριοουνα ακομα πιο πολυ την ολη διαδικασια την ταβλαδοριστικης τεμπελιας:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Από που μπορούμε να αγοράσουμε τάβλι; Βιβλιοπωλείο...;:ninja: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 φυσικα και παιζω!! :p ειναι το εθνικο σπορ των Ελληνων...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Μπορώ να παίζω με τις ώρες τάβλι!! Δυστυχώς όμως απο τις παρέες μου λίγοι είναι αυτοί που παίζουν. Φοιτητής χωρίς τάβλι δεν λέει :p Τώρα είδα και την αρχική ερώτηση! Τα παιχνίδια που παίζω είναι πόρτες, πλακωτό, φεύγα (το αγαπημένο μου) και ασσόδυο (αυτό όχι και τόσο πολύ.. βασικά δεν το ξέρουν και πολλοί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 http://www.langkawi.dk/r67.gif "Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλα λόγια μη λες!" Χε,χε,χε!!! Μεγάλο λιόσιμο στο τάβλι!!! Πόρτες πλακωτό φεύγα ασόδυο!!! :!:10 παιχνιδάκια την βδομάδα τα έχω σίγουρα!!!:!: Όποτε θέλετε πάει μία κοντριτσα:!::p:lol::rolleyes::ninja::X:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Εννοείται πως ναι!!!Φοιτητής χωρίς καφέ(φραπέ κλασσικά) κ τάβλι δεν λέει. Από παιχνίδια πιό πολύ πλακωτό κ πόρτες,λιγότερο ασόδυο κ σπάνια φεύγα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Από που μπορούμε να αγοράσουμε τάβλι; Βιβλιοπωλείο...;:ninja: πουλανε και σε μαγαζακια με ειδη λαικης τεχνης(αλλα αρκετα πιο ακριβα),σε παιχνιδαδικα,βιβλιοπωλεια,ακομα και σε σουπερ μαρκετ εχω δει Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Από που μπορούμε να αγοράσουμε τάβλι; Βιβλιοπωλείο...;:ninja:Jumbo νομίζω για πιο φτηνά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα και εξειδικευμένα μαγαζάκια (όπως π.χ. στην Ηφαίστου στο Μοναστηράκι) με καλύτερης ποιότητας αλλά πιο ακριβά (λογικό). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Αν ήξερα θα έπαιζα!:p . Δεν έχω παίξει ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 πόρτες και πλακωτό μόνο ξέρω αλλά παίζω μόνο το καλοκαίρι σε καμοιά παραλία και έτσι δεν έχω μάθει και τα υπόλοιπα:p Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Ναιιι τρελαινομαι για ταβλι! :p Με καλη παρεα ομως.Ξερω πορτες,πλακωτο,ασσοδυο κ ειχα μαθει κ φευγα αλλα τωρα δεν το θυμαμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 paizw poly tavli kai mou aresei poly. me kalh parea kai gnwstous kai syggeneis. paizw mono portes. ta ypoloipa den ta antexw.. einai apisteuta vareta...... portes -4- ever!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 τον τελευταίο χρόνο παίζω τάβλι...:) πόρτες, πλακωτό και φεύγα. εκτός από τους φίλους,παίζω συχνά με τον παππού μου, που παίζει πολύ καλά και σπάνια παίρνω παιχνίδι.:(:cry: Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 εγω εχω λιωσει στο ταβλι,καθε μερα απο 2 ωρες το λιγοτερο.Πορτες και ασσοδυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts