Jump to content

Παίζετε τάβλι;

swiffer
 Κοινοποίηση

Εσυ...ξερεις να παιζεις ταβλι?  

277 members have voted

1. 1. Εσυ...ξερεις να παιζεις ταβλι?

• Ναι!
      234
    • Οχι!
      43

Recommended Posts

• Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να κερδισεις μόνο αν του πιάσεις κ εσύ τη μάνα αλλιώς είναι διπλό.salonicafan_TASO κατέβασε το τάβλι από το http://www.netgammon.com κ ετοιμάσου να χάσεις

Πως θα κερδισει αν του πιασει και αυτος τη μανα;;;;:confused: :confused:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

αν εχει περασει ολα τα πουλια απο την αλλη πλευρα,και μονο η μανα ειναι εκτος(αντε και ακομα κανενα) ειναι πιθανο....αλλα σπανιοτατο
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 3 months later...
emena mou arese otan eblepa tous alous na paizoun alla den me emathe kaneis!

Ελα ρε φιλε 14 χρονων εισαι ακομα εχεις καιρο να μαθεις. Ειδικα οταν θα γινεις φοιτητης διδακτορικο θα παρεις!!! :p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Πήρα το πτυχίο μου στο τάβλι μαζί με το πτυχίο στο ΤΕΙ. Master πήρα μαζί με το master στη Σκωτία. Πήρα και διδακτορικό στο στρατό. :p :D

Παίζω, με την σειρά που αναφέρονται, πόρτες, πλακωτό και φεύγα.

Για κανά επίσημο τουρνουά έχετε ακούσει τίποτα; Κάπου έχει πάρει το αυτί μου ότι παίζει. Έστω και για πόρτες ή, ακόμα καλύτερα, το κλασικό backgammon με βίδο.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

κεγω λιγακι παιζω. πλακωτο μονο. αλλα αν παιξω ενα παιχνιδι μετα κολλαω κ μπορω να φτασω σε σημειο να παιξω κ 8 παιχνιδια στη σειρα!:happy: την αλλα μερα ομως δν θα εχω ορεξη ουτε τα πουλια να φτιαξω!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω το σιχαινομαι. Το θεωρω απιστευτα βαρετο!!! Και αυτο αποτελει προβλημα, γιατι ολες οι φιλες μου τρελαινονται, οποτε καθε καλοκαιρι μαθαινω να παιζω για να παιζω μαζι τους καμια παρτιδα και καθε χειμωνα το ξεχναω! Πολλη πλακα ομως εχει το ποση ωρα κανω να κουνησω τα πουλια :lol: Σκεφτομαι απο εδω, μετραω ενα-ενα απο εκει...και στο τελος τα κουναω και λαθος :lol: :p :D
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω το σιχαινομαι. Το θεωρω απιστευτα βαρετο!!! Και αυτο αποτελει προβλημα, γιατι ολες οι φιλες μου τρελαινονται, οποτε καθε καλοκαιρι μαθαινω να παιζω για να παιζω μαζι τους καμια παρτιδα και καθε χειμωνα το ξεχναω! Πολλη πλακα ομως εχει το ποση ωρα κανω να κουνησω τα πουλια :lol: Σκεφτομαι απο εδω, μετραω ενα-ενα απο εκει...και στο τελος τα κουναω και λαθος :lol: :p :D

μια απο τα ιδια:lol:

ειδικα οσο σπουδαζα βαριοουνα ακομα πιο πολυ την ολη διαδικασια την ταβλαδοριστικης τεμπελιας:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

You are Beautiful Its True...

• 1 year later...

Μπορώ να παίζω με τις ώρες τάβλι!! Δυστυχώς όμως απο τις παρέες μου λίγοι είναι αυτοί που παίζουν. Φοιτητής χωρίς τάβλι δεν λέει :p

Τώρα είδα και την αρχική ερώτηση! Τα παιχνίδια που παίζω είναι πόρτες, πλακωτό, φεύγα (το αγαπημένο μου) και ασσόδυο (αυτό όχι και τόσο πολύ.. βασικά δεν το ξέρουν και πολλοί)

http://www.langkawi.dk/r67.gif

"Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλα λόγια μη λες!"

Χε,χε,χε!!!

Μεγάλο λιόσιμο στο τάβλι!!!

Πόρτες πλακωτό φεύγα ασόδυο!!!

:!:10 παιχνιδάκια την βδομάδα τα έχω σίγουρα!!!:!:

Όποτε θέλετε πάει μία κοντριτσα:!::p:lol::rolleyes::ninja::X:O

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Εννοείται πως ναι!!!Φοιτητής χωρίς καφέ(φραπέ κλασσικά) κ τάβλι δεν λέει.

Από παιχνίδια πιό πολύ πλακωτό κ πόρτες,λιγότερο ασόδυο κ σπάνια φεύγα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Από που μπορούμε να αγοράσουμε τάβλι; Βιβλιοπωλείο...;:ninja:

πουλανε και σε μαγαζακια με ειδη λαικης τεχνης(αλλα αρκετα πιο ακριβα),σε παιχνιδαδικα,βιβλιοπωλεια,ακομα και σε σουπερ μαρκετ εχω δει

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Από που μπορούμε να αγοράσουμε τάβλι; Βιβλιοπωλείο...;:ninja:
Jumbo νομίζω για πιο φτηνά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα και εξειδικευμένα μαγαζάκια (όπως π.χ. στην Ηφαίστου στο Μοναστηράκι) με καλύτερης ποιότητας αλλά πιο ακριβά (λογικό).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

πόρτες και πλακωτό μόνο ξέρω αλλά παίζω μόνο το καλοκαίρι σε καμοιά παραλία και έτσι δεν έχω μάθει και τα υπόλοιπα:p
Hip Hop.

Ναιιι τρελαινομαι για ταβλι! :p

Με καλη παρεα ομως.Ξερω πορτες,πλακωτο,ασσοδυο κ ειχα μαθει κ φευγα αλλα τωρα δεν το θυμαμαι..

paizw poly tavli kai mou aresei poly. me kalh parea kai gnwstous kai syggeneis. paizw mono portes. ta ypoloipa den ta antexw.. einai apisteuta vareta...... portes -4- ever!!!!!

τον τελευταίο χρόνο παίζω τάβλι...:)

πόρτες, πλακωτό και φεύγα.

εκτός από τους φίλους,παίζω συχνά με τον παππού μου, που παίζει πολύ καλά και σπάνια παίρνω παιχνίδι.:(:cry:

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif