Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικες ερωτησεις για τους κατοχους του Ε52 και συγκεκριμενα για την ποιοτητα της καμερας στην κατηγορια 3.2ΜΡ, την αποδοση του GPS και της μπαταριας, την αντοχη και τελος της ενταση του ηχου (κλησεις & ξυπνητηρι).

Ευχαριστω :)

Kάμερα σχεδόν άριστη, από τις καλύτερες σε κινητό, δεν φλουτάρει και έχει άριστη ευκρίνεια την ημέρα. Πρόβλημα μόνο σε βραδυνές -σκοτεινές λήψεις (αυξημένος κόκκος), το φλας δεν επαρκεί....

Το GPS δεν με έχει προβληματίσει, αλλά δεν το έχω τεστάρει αρκετά.....

Η μπαταρία καλή, αλλά θα την περίμενα ακόμα καλύτερη.....Κρατά γύρω στις 4 ημέρες με μέτρια χρήση και χωρίς να λειτουργεί τις νύχτες.....

Αντοχή, δεν είναι ανθεκτικό κινητό και δεν θέλω να το τεστάρω....

Η ένταση του ήχου στις κλήσεις δεν είναι το πλεονέκτημά του, max ένταση στο 60% της επιθυμίας μου. Αρκετές φορές αντιλαμβάνομαι την κλήση από την δόνηση και όχι από τον ήχο.....

Πάντως γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το Μ.Ο του κινητού....:)

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα σε ολους!

έχω πρόβλημα με τον αντάπτορα φόρτισης που είχε μέσα στην συσκευασία.. (έχω πάρει και ένα ακόμα) ενώ δείχνει ότι φορτίζει (μάλιστα δεν σταματάει ούτε μετά απο 10ώρες) δεν "γεμίζει" η μπαταρία.. ενώ με το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή και με τον κανονικό φορτιστή, φορτίζει κανονικα!

Υπάρχει τρόπος βελτίωσης της έντασης του ήχου καθώς το τηλ. χτυπά (ή στείλτε μου ήχο κλήσης αρκετά δυνατό που τυχόν χρησιμοποιείτε) καθώς και του ήχου που ακούμε τον συνομιλητή μας μέσω του ηχείου του? Ευχαριστώ.

Υπάρχει τρόπος βελτίωσης της έντασης του ήχου καθώς το τηλ. χτυπά (ή στείλτε μου ήχο κλήσης αρκετά δυνατό που τυχόν χρησιμοποιείτε) καθώς και του ήχου που ακούμε τον συνομιλητή μας μέσω του ηχείου του? Ευχαριστώ.

Και αν γνωρίζει κάποιος ας πει και ένα τρόπο βελτίωσης (αν υπάρχει) του ήχου κατά τη διάρκεια συνομιλίας με hands-free.

Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βαθμονομήσω την πυξίδα;

Στο manual λέει ότι πάω Εφαρμογές-->GPS-->Χάρτες, και απλά περιστρέφω το κινητό προς διάφορες κατευθύνσεις.... Παρ όλα αυτά, δε φαίνεται να συγκινείται. Κάνω κάτι λάθος;

john

κάνε το αρκετή ώρα (1-2 λεπτά δηλαδή) και κάνε και "οχτάρια" με το κινητό, επίσης από τα ψηλά στα χαμηλα (τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα και δούλεψε). Περίμενε μέχρι το σήμα να δείξει "best)
CARPE DIEM :)

Δες ΕΔΩ και βρες πώς σε βολεύει.

Εγώ το κάνω κάπως

.

Είναι υπόθεση δευτερολέπτων. :)

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Χαίρεται και ευχαριστώ για το χώρο. Το κινητό το εχω ενα μηνα επαγγελματικη χρηση. Αρκετα ευχαριστημένος παρα τα καποια λιγα κοληματα...Αλλά: Μετα την αναβαθμηση, με bluetooth Jabra BT5020=> δεν ακουω τπτ και επιπλεον κολλαει και θελει restart

Χαίρεται και ευχαριστώ για το χώρο. Το κινητό το εχω ενα μηνα επαγγελματικη χρηση. Αρκετα ευχαριστημένος παρα τα καποια λιγα κοληματα...Αλλά: Μετα την αναβαθμηση, με bluetooth Jabra BT5020=> δεν ακουω τπτ και επιπλεον κολλαει και θελει restart

Blue tooth προβλήματα έχουν αναφερθεί από πολλούς.

Ας ελπίσουμε στην επόμενη αναβάθμιση.

Εμένα το δικό μου εξακολουθεί να με προτρέπει να συνδεθώ στο internet κάθε μισή ώρα περίπου. Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη αναζήτηση δικτύων, έχω ορίσει να μην κάνει ΠΟΤΕ έλεγχο συνδεσιμότητας. Έχω ορίσει στα 2 mail μου να μην κάνουν μόνα τους update. Έχω ορίσει στο traveler το update intervel ως manual. Στο ρολόι μου έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση ώρας. Έχω απενεργοποιήσει το A-GPS.

Έχω εγκαταστήσει το GoogleMaps και το SkypeMobile αλλά τους έχω ορίσει να μη συνδέονται μόνα τους.

Κάτι άλλο;

john

τα ίδια και εγώ φίλε μου, ψάχνει κάθε τόσο για σύνδεση. Έχω αφαιρέσει τα πάντα, το ρυθμίζω στην αναζήτηση "ποτέ" αλλά μετά από κανένα μισάωρο το βλέπω να κάνει αναζήτηση... μπαίνω πάλι στις ρυθμίσεις και βλέπω να μην είναι ρυθμισμένο στο "ποτέ".... περίεργα πράγματα.....
CARPE DIEM :)

μπαίνω πάλι στις ρυθμίσεις και βλέπω να μην είναι ρυθμισμένο στο "ποτέ".... περίεργα πράγματα.....
Μπα, εμένα δε μου αλλάζει ρυθμίσεις μόνο του αλλά για κάποιο λόγο ζητάει internet. Έκανα και software update αλλά και πάλι τζίφος.

Μενού-->Πίνακας Ελέγχου-->Ρυθμίσεις-->Σύνδεση-->Πακέτα δεδομένων

Η ρυθμίσεις μου είναι:

Συνδ. πακέτων δεδομ. --> Όταν απαιτείται

Σημείο Πρόσβασης --> Κανένα

Πακέτα υψηλής ταχύτ --> Ενεργοποιημένα

Κατ' αρχάς τι σημαίνει Πακέτα Δεδομένων (όλη η ηλεκτρονική πληροφορία πακέτα δεδομένων είναι ούτως ή άλλως) :confused:

Εσάς σας φαίνονται σωστές αυτές οι ρυθμίσεις;

john

καλημερα και απο εμενα, παιδια εκανα update πριν 2 βδομαδες περιπου και απο τοτε εχω προβλημα με το μικροφωνο. Ο συνομιλητης δεν με ακουει παρα μονο οταν βάλω ανοιχτη ακρόαση. Υπάρχει καποια λυση για αυτο το προβλημα ?? ή να το στείλω service ??

any infos??? plz..

Αφου το προβλημα δημιουργηθηκε μετα απο update δοκιμασε να κανεις hard format και format στην καρτα μπορει να στρωσει!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μπα, εμένα δε μου αλλάζει ρυθμίσεις μόνο του αλλά για κάποιο λόγο ζητάει internet. Έκανα και software update αλλά και πάλι τζίφος.

Μενού-->Πίνακας Ελέγχου-->Ρυθμίσεις-->Σύνδεση-->Πακέτα δεδομένων

Η ρυθμίσεις μου είναι:

Συνδ. πακέτων δεδομ. --> Όταν απαιτείται

Σημείο Πρόσβασης --> Κανένα

Πακέτα υψηλής ταχύτ --> Ενεργοποιημένα

Κατ' αρχάς τι σημαίνει Πακέτα Δεδομένων (όλη η ηλεκτρονική πληροφορία πακέτα δεδομένων είναι ούτως ή άλλως) :confused:

Εσάς σας φαίνονται σωστές αυτές οι ρυθμίσεις;

Εμένα δεν δίνει την τελευταία επιλογή (πακέτα υψηλής ταχύτητας). Αλλά θεωρώ πως εφόσον στην πρώτη επιλογή έχεις όταν απαιτείται, κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να έχεις και στην τελευταία ή απενεργοποιμένα.

Επίσης ελέγξτε δευτερεύουσες εφαρμογές όπως το fring ή αντίστοιχες.

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Λοιπον,εχω το κινητο.Ωραιο ειναι,καλο ειναι αλλα smartphone δεν ειχα ποτε ξανα.Οποτε τωρα δεν ξερω τι να το κανω.Χθες χωρις να το πολυκαταλαβω περασα τνη εφαρμογη Ovi επαφες στο τηλεφωνο.Ουτε ξερω τι κανει,ουτε πως το σβηνω.

Υπαρχει κανεις που να εχει το χρονο να μου στειλει 2-3 ΡΜ ισα να καταλαβω λιγο τι γινεται με το κινητο και πως βρισκω εφαρμογες,πως τις περναω και πως τις σβηνω,ας πουμε;

Οποιος μπορει,ας βοηθησει παρακαλω

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Λοιπον,εχω το κινητο.Ωραιο ειναι,καλο ειναι αλλα smartphone δεν ειχα ποτε ξανα.Οποτε τωρα δεν ξερω τι να το κανω.Χθες χωρις να το πολυκαταλαβω περασα τνη εφαρμογη Ovi επαφες στο τηλεφωνο.Ουτε ξερω τι κανει,ουτε πως το σβηνω.

Υπαρχει κανεις που να εχει το χρονο να μου στειλει 2-3 ΡΜ ισα να καταλαβω λιγο τι γινεται με το κινητο και πως βρισκω εφαρμογες,πως τις περναω και πως τις σβηνω,ας πουμε;

Οποιος μπορει,ας βοηθησει παρακαλω

Καλορίζικο και καλώς ήρθες στα Symbian.

Διάβασε το S60 3rd Edition Platform FAQ για να πάρεις τις απαντήσεις σε όσα ρωτάς στο ποστ σου. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ διαβάζοντας τον οδηγό. :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αφου το προβλημα δημιουργηθηκε μετα απο update δοκιμασε να κανεις hard format και format στην καρτα μπορει να στρωσει!

εγινε hard format το κινητο , αλλα τα ιδια παλι !! γνωστος που το πηγε σε ΝΟΚΙΑ store το πηρε πισω με το ιδιο προβλημα ... προφανώς θα του εκαναν Update..

Χαίρετε,συγχαρητήρια για το φόρουμ και για το βήμα που μας δίνετε.

Κάτοχος και εγω του E52 εδώ και 3 ημέρες παράλληλα έχω και ένα iphone 3G εδώ και ένα χρόνο.

Όλα δουλεύουν ρολόι προς το παρόν,έχω περάσει και την τελευταία έκδοση fw.

και το γκάρμιν δουλεύει καλά και ίντερνετ και gmail κτλ.Είναι το πρώτο μου κιν. Nokia και έχω μαύρα μεσάνυχτα,αλλά μέρα με την μέρα εξοικειώνομαι ... :O

Έχω όμως ένα μικρό θέμα :

Από την πρώτη ημέρα αναβοσβήνει ένα εικονίδιο κλειστού φακέλου πάνω δεξιά στην οθόνη,

ανάμεσα στο εικονίδιο για το ξυπνητήρι και στου key lock.

Δέν υπάρχει κανένα νέο sms μήνυμα ή email ή οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί σε τι αναφέρεται αυτό το εικονίδιο και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τις προσεχείς ημέρες θα αναφερθώ στο τι μ αρέσει κ τι όχι στην συσκευή καθώς ακόμα το στρώνω :O

@gorgotzo

Καλορίζικο καλώς ήρθες.

Αυτό το φακελάκι αναβοσβήνει επειδή είναι γεμάτη η κάρτα sim με sms. Πήγαινε στα μηνύματα, πάτα επιλογές, μετά διάλεξε τον φάκελο sim και σβήσε όσα μηνύματα έχει εκεί μέσα.

By default, μία συνάντηση εμφανίζεται στην αρχική οθόνη μέχρι και 30 λεπτά μετά την έναρξή της. Μετά εξαφανίζεται. Γνωρίζει κανείς αν και πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;

Στις εγκατεστημένες εφαρμογές κάτι Turkce, Olbra, pyccknn μπορούμε να τα απεγκαταστήσουμε και να τα σβήσουμε χωρίς κανένα πρόβλημα?

Παιδιά καλησπέρα.

Επειδή δε μπορεσα να βγάλω άκρη σιγουρη μέχρι τώρα.

Το Ε52 υποστηρίζει microSDHC ή μόνο την απλή microSD?

Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα.

Επειδή δε μπορεσα να βγάλω άκρη σιγουρη μέχρι τώρα.

Το Ε52 υποστηρίζει microSDHC ή μόνο την απλή microSD?

Ευχαριστώ

Η microSDHC είναι αυτές που έχουν χωρητικότητα από 4GB και πάνω, οι microSD έχουν χωρητικότητα από 2GB και κάτω.

To E52 μια χαρά αναγνωρίζει κάρτες microSDHC, μπορείς άνετα να βάλεις 8 ή 16GB.

Για πιο πολλά ρίξε μια ματιά και στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

Χαίρετε,συγχαρητήρια για το φόρουμ και για το βήμα που μας δίνετε.

Κάτοχος και εγω του E52 εδώ και 3 ημέρες παράλληλα έχω και ένα iphone 3G εδώ και ένα χρόνο.

Όλα δουλεύουν ρολόι προς το παρόν,έχω περάσει και την τελευταία έκδοση fw.

και το γκάρμιν δουλεύει καλά και ίντερνετ και gmail κτλ.Είναι το πρώτο μου κιν. Nokia και έχω μαύρα μεσάνυχτα,αλλά μέρα με την μέρα εξοικειώνομαι ... :O

Έχω όμως ένα μικρό θέμα :

Από την πρώτη ημέρα αναβοσβήνει ένα εικονίδιο κλειστού φακέλου πάνω δεξιά στην οθόνη,

ανάμεσα στο εικονίδιο για το ξυπνητήρι και στου key lock.

Δέν υπάρχει κανένα νέο sms μήνυμα ή email ή οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί σε τι αναφέρεται αυτό το εικονίδιο και πως μπορώ να το απενεργοποιήσω ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τις προσεχείς ημέρες θα αναφερθώ στο τι μ αρέσει κ τι όχι στην συσκευή καθώς ακόμα το στρώνω :O

Πήγαινε στα Μηνύματα, και δες αν έχει αποθηκευτεί κάποιο στα Πρόχειρα ή σε κάποιον ανάλογο φάκελο. Αν βρεις κάποιο, σβήστο.

Αν δεν είναι αυτό, ίσως είναι ένδειξη να ρυθμίσεις κάτι, δεν θυμάμαι τι παίζει ακριβώς μιας και το κινητό το έχω από τον Αύγουστο...