Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Smartmovie ή CorePlayer.

Έχουν δοθεί πάρα μα πάρα πολλές φορές...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως μπορώ να απεγκαθιστώ θέματα? Αν τα σβήσω από την κάρτα μνήμης (γιατί όταν τα εγκατέστησα είπα στο τηλ. να τα εγκαταστήσει εκεί αλλά και σε ποιό φάκκελο το έκανε) γίνεται?

Πως μπορώ να απεγκαθιστώ θέματα? Αν τα σβήσω από την κάρτα μνήμης (γιατί όταν τα εγκατέστησα είπα στο τηλ. να τα εγκαταστήσει εκεί αλλά και σε ποιό φάκκελο το έκανε) γίνεται?

Για να απεγκαταστήσεις εφαρμογές ή θέματα θα πηγαίνεις στην διαχείριση εφαρμογών και θα απεγκαθηστάς πατώντας το πλήκτρο http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14245&stc=1&d=1246265811. Στην κάρτα μνήμης απλά κρατάς τα αρχεία sis, αυτά μπορείς να σβήσεις από την διαχείριση αρχείων ή με κάποιον άλλο file manager.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Thanks φίλε sendor για την ΑΜΕΣΗ απάντηση. Και αν θες να βάλεις υπενθύμιση σε συγκεκριμένη ώρα -να χτυπήσει αλλά και να φαίνεται στην αρχική οθόνη- τι από όλα τα, σύσκεψη, υπόμνημα, επέτειος, υποχρέωση βάζεις ????Ευχαριστώ.

Όλα φαίνονται στην οθόνη αναμονής εφόσον έχεις ενεργοποιημένη την ενεργή αναμονή. Σε όλα πρέπει να μπαίνει υπενθύμιση όπως γίνεται σε όλα τα symbian 3rd edition. Κάνε μερικές δοκιμές να δεις, γιατί εγώ δεν έχω την συσκευή οπότε μου είναι αδύνατον να το δοκιμάσω. :)

Thanks φίλε sendor για την ΑΜΕΣΗ απάντηση. Και αν θες να βάλεις υπενθύμιση σε συγκεκριμένη ώρα -να χτυπήσει αλλά και να φαίνεται στην αρχική οθόνη- τι από όλα τα, σύσκεψη, υπόμνημα, επέτειος, υποχρέωση βάζεις ????Ευχαριστώ.

Και τα τέσσερα που αναφέρεις φαίνονται στην αρχική οθόνη (εκτός αν επιλέξεις άλλο Θέμα Αρχικής οθόνης από την αντίστοιχη επιλογή), όπως λέει και ο stendor.

Για να βάλεις υπενθύμιση σε συγκεκριμένη ώρα πρέπει να επιλέξεις νέο/α "Επέτειο", "Υποχρέωση" ή "Σύσκεψη" με επιλεγμένο το κουτάκι του Ολοήμερου συμβάντος.

Το τελευταίο ναι μεν εμφανίζεται στην αρχική οθόνη αλλά την ημέρα που είναι ορισμένη η Ολοήμερη σύσκεψη, ως δια μαγείας, εξαφανίζεται (και εξαφανισμένο όμως η ειδοποίηση χτυπάει).

το Ε52 ειναι FP1 ή FP2;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Κατά προτίμηση Sandisk class 4 ή 6. Και πριν την χρησιμοποιήσεις, είτε την νέα ή αυτές που ήδη έχεις, κάνε τους μορφοποίηση μέσα από την συσκευή.

Έχω να πω πως το κόλπο ήταν να κάνεις διαμόρφωση μέσα από το κινητό. Πλέον δεν κολλάει στο video.

Επίσης έχω να πω πως ο mirrorofsorrow είναι πολύ μεγάλος... :blink:

λοιπόν το δικό μου θέμα πάει ως εξής.

έχασα το πολυαγαπημένο μου Ε52 χθές και μου έχει μείνει στο χέρι - ο φορτιστής,τα ακουστικά και το usb.:cry:

επειδή μου το είχαν κάνει δώρο δεν γνωρίζω καθόλου τιμές και τα σχετικά.

--> Που μπορώ να προμηθευτώ ένα νεο Ε52 ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ? μετά απο σχετική σας έρευνα τι μου προτείνετε? (τιμές-καταστήματα)

καθώς επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω, όπως προείπα, όλα τα αξεσουάρ ακόμα.

αυτά! thanx:O

λοιπόν το δικό μου θέμα πάει ως εξής.

έχασα το πολυαγαπημένο μου Ε52 χθές και μου έχει μείνει στο χέρι - ο φορτιστής,τα ακουστικά και το usb.:cry:

επειδή μου το είχαν κάνει δώρο δεν γνωρίζω καθόλου τιμές και τα σχετικά.

--> Που μπορώ να προμηθευτώ ένα νεο Ε52 ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ? μετά απο σχετική σας έρευνα τι μου προτείνετε? (τιμές-καταστήματα)

καθώς επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω, όπως προείπα, όλα τα αξεσουάρ ακόμα.

αυτά! thanx:O

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει...

http://skroutz.gr/s/86343/Nokia-E52.html?keyphrase=e52

Μήπως εννοείς που μπορείς να βρεις ένα... σκέτο Ε52 χωρίς τα παρελκόμενα ώστε να σου έρθει φτηνότερα;

ναι αν είναι εφικτό ..

μερσί για τη σελίδα...λες να μου κοστίσει φθηνότερα η αγορά μέσω κάποιου site η να το ψάξω και σε κανά plaisio,vodafone etc etc?

Εγώ προχθές το πήρα από Πλαίσιο, ήταν από alpha copy, είδα το product code, τη σφραγίδα κ.λ.π. Αν μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει

α) θέλω να περάσω μία κάρτα 8 Gb, την κάρτα που ήδη έχει μέσα να την αντιγράψω όπως είναι ή να επιλέξω ό,τι θέλω να πάρω?? εννοώ μήπως υπάρχουν τίποτα κρυφά αρχεία που θα τα χρειαστώ οπωσδήποτε οπότε να αντιγράψω όλη την κάρτα όπως έχει ??

β) έχω σε άλλη κάρτα κάπου 250 κομμάτια. Στο προηγούμενο νόκια που είχα είχα κάνει γύρω στις 15 λίστες μουσικές. Αυτό γίνεται και τώρα αποκλειστικά μέσω του τηλεφώνου (δηλαδή να επιλέγω ένα ένα τα κομμάτια και να τα εντάσσω σε λίστα, κάτι που ειναι πάρα πολύ χρονοβόρο) ή υπάρχει άλλος τρόπος να δημιουργήσω λίστες αναπαραγωγής??? μέσα από το nokia pc suite?

CARPE DIEM :)

Α. Ρύθμισε από τον πίνακα ελέγχουν του υπολογιστή σου να βλέπεις κρυφούς φακέλους, μετά σύνδεσε το κινητό, επέλεξε μαζικής αποθήκευση, επέλεξε και αντέγραψε όλους τους φακέλους της κάρτας μνήμης στον υπολογιστή, βάλε την κάρτα στο κινητό, κάνε της μορφοποίηση, σύνδεσε το κινητό και μετέφερε όλους τους φαακέλους από τον υπολογιστή στην νέα κάρτα.

Β. Οι λίστες αυτές θα μεταφερθούν και θα μπορούν να αναπαραχθούν στο Ε52 σου. Για νέες λίστες, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι γίνεται αν έχεις συνδεδεμένο το κινητό μέσω μαζικής αποθήκευσης και φτιάξεις λίστες μέσω του winamp.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την άμεση ανταπόκριση :)

sorry που επανέρχομαι, τη διαμόρφωση κάρτας πώς θα την κάνω μέσα από το τηλέφωνο???? (επίσης υπάρχει κάποια σελίδα που να λέει τί περιέχει κάθε φάκελος, π.χ. τις διάφορες φωνές στα κροτατικά, ουγγρικά κ.λ.π. δεν τις χρειάζομαι και θέλω να τις σβήσω). Ευχαριστώ ξανά

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

@BLUESWIRE

Τις φωνές που αναφέρεις μπορείς να τις σβήσεις άφοβα!Είναι η φωνητική πλοήγηση του ovi maps!

ναι αν είναι εφικτό ..

μερσί για τη σελίδα...λες να μου κοστίσει φθηνότερα η αγορά μέσω κάποιου site η να το ψάξω και σε κανά plaisio,vodafone etc etc?

Να βρεις σκέτο Ε52 χωρίς το κουτί του γενικώς, μόνο αν βρεις κάποιον που να θέλει να στο πουλήσει μεταχειρισμένο, υποθέτω... Αλλά και πάλι, πόσοι είναι αυτοί που θα δεχτούν να σου κάνουν σκόντο στην τιμή επειδή θα πάρεις μόνο το κινητό χωρίς τα υπόλοιπα, διατρέχοντας έτσι τον κίνδυνο να τους μείνουν στο χέρι;

καλησπερα σας

εχω ενα νοκια ε52 γερμανικο με αγγλικο μενου

πως μπορω να περασω τα ελληνικα?οποιος μπορει ας με βοηθησει αμεσα

ευχαριστω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

S60 3rd Edition Platform FAQ ερωτηση #10

:rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

μιλάμε για απίστευτη μπαταρία!!! δύο μέρες τώρα ακούω όλη μέρα μουσική, είμαι πολλές ώρες στο ιντερνετ, μιλάω αρκετά, σκαλίζω το τηλέφωνο... και η μπαταρία έχει ακόμη 5 μπάρες... επίσης κάτι πάρα πολύ χρήσιμο (τουλάχιστον για μένα που ακουω πολύ ραδιόφωνο): το ραδιόφωνο λειτουργεί και σε προφίλ εκτός σύνδεσης!

τα κανο ολα οπως λενε οι οδηγιες και μου βγαζει συνεχεια error το nemesis

τι να κανω?

οταν παταω το εικονιδιο με το Upgrade μου λεει Unable to load framework!

οταν κανουμε εγκατασταση του nemesis την πρωτη εντολη παταμε απο τις 5 που εχει?

virtual usb device?

f1 usb device?

nemesis usb multi-flashing device?

diamond protection device?

prodigy lpt device?

ας με βοηθησει οποιος μπορει

ευχαριστω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δοκιμασε με τον δευτερο τροπο..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ποιος ειναι ο δευτερος τροπος?το f1 usb device?το κανω αλλα δεν βρισκει καμια συσκευη
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.