Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να προτιμησεις το Ε75, υπερτερει στα παντα εκτος απο τη μπαταρια (οχι οτι εκει τα παει ασχημα)

μια κατηγορια πανω;)

έχωντας το Ε55 μπορώ να σου πω πως δεν έχει και τόσο καλή ποιότητα(κακή θα έλεγα) κατασκευής. Το ε71 και το 75 έχουν ΠΟΛΥ καλύτερη ποιότητα κατασκευής

Ας επιχειρήσουμε...

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήμουν έτοιμος να στείλω screenshot αλλά για να το λες ότι και στο 55 δεν το έχει...

Το δοκίμασα πάντως σε ανοικτό μέρος και δεν αλλάζει τπτ... Συνεχίζει να μου βγάζει χωρίς σύνδεση... Επίσης μου βγάζει μερικές φορές και ένα μήνυμα ότι το GPS δε δουλεύει σωστά σε κλειστούς χώρους. Θα ανέβω στην ταράτσα του σπιτιού και θα το αφήσω εκεί να "ψάχνει", δεν κατεβαίνω αν δεν κλειδώσει!!

Η κατάσταση δορυφόρων έχει αφαιρεθεί πλέον στα καινούργια fp2 μοντέλα(Ε52,Ε55,6720c,6710n....) στα δεδομένα GPS;)

thanks rostropol...προσωπικά με το google maps έχω καταφέρει να ''ξυπνήσω'' το gps και να μου δώσει στίγμα...τότε και μόνο τότε βλέπω από το gps data τους δορυφόρους και τα λοιπά...από το ovi maps μόνο του gps δεν είδα ποτέ...και μιλάω πάντα για μπαλκόνι 5ου ορόφου,χωρίς ταράτσα ή κάτι άλλο από πάνω,πλην του απέραντου γαλάζιου...:)

Που το είδες το απέραντο γαλάζιο; Όλο συννεφιά έχει. :p :)

Αν ανοίξεις το Δεδομένα GPS και περιμένεις λίγο, μετά δεν εμφανίζεται η επιλογή Κατάσταση Δορυφόρων; Μόνο αν ανοίξεις το google maps το βλέπεις; Αν ισχύει το δεύτερο, είναι πολύ περίεργο. Δεν έχεις καταφέρει ποτέ να κλειδώσεις δορυφόρους;

κι όμως..από τα δεδομένα gps δε κάνει τίποτα...εκτός αν θέλει κανά 8ωρο..:O

εξίσου τίποτα παίρνω και από το nokia maps...μπαίνω online όπως με προτρέπει (με wifi) και πατώντας ύστερα το 0 για να βρει το my position, μου ανακοινώνει όλο υπερηφάνια ''no gps signal found''.

βασικά,όπως είπα, μόνο με το google maps ενεργοποιείται κάποια στιγμή το gps (ακόμα και στο μπαλκόνι, θέλει κανά 3-5 λεπτά να βρει τους δορυφόρους και άλλα 2-3 για να σου δώσει τελικά το στίγμα). Μόλις πάρεις στίγμα , τότε βλέπεις και στο gps data την κατάσταση των δορυφόρων και μάλιστα είτε σε ένα κυκλικό πεδίο είτε σε γράφημα (ευθείες κατακόρυφες στήλες) της έντασης του σήματος.

Συμπέρασμα;!

Πρέπει να δοκιμάσω και εγώ το google maps! Είναι δωρεάν να υποθέσω ε;! Επίσης δουλεύει offline που θέλω, οχι ε...;

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα υπόλοιπα navigators και να δούλεψε πάλι;

Εντελώς δωρεάν. Μπαίνεις από τον browser της συσκευής σου στην διεύθυνση m.google.com/maps και το κατεβάζεις. Πρέπει οπωσδήποτε να έχεις κάποια ενεργή σύνδεση (wi-fi ή data) γιατί οι χάρτες δεν αποθηκεύονται.

Ναι... όπως ήταν και για windows mobile...

Θέλω κάποιο που να έχει τους χάρτες ήδη και προπαντώς να κάνει το gps να "δουλέψει"!!

Απορώ πως έλεγαν κάποιοι ότι κλειδώνει αμέσως και είναι φοβερό...

Σημαντικά βοηθάει το Υποβοηθούμενο GPS (A-GPS). Επίσης, δεν εξαρτάται από κάποια εφαρμογή το πόσο γρήγορα θα λοκάρει. Εξαρτάται 100% από το hardware της συσκευής. όποια εφαρμογή και αν ανοίξεις, ο ίδιος δέκτης θα ενεργοποιηθεί και στον ίδιο χρόνο θα κλειδώσει την θέση σου.

Οπότε, ο μοναδικός τρόπος για να δεις πόσο γρήγορα βρίσκει την θέση σου, είναι να ανοίξεις το Δεδομένα GPS και να πας στο Θέση.

Έχεις ενεργοποιημένο το Υποβοηθούμενο GPS;

ναι βρε, εννοείται...όλα ενεργά εκτός από το bluetooth gps..:)

δε τίθεται θέμα..χρήζει αναβάθμισης και μάλιστα σύντομα...:O

εμένα το Gps συνδέεται σε 5-6 δευτερόλεπτα στο Nokia Maps... (e55).

δεν είχα κανένα πρόβλημα από την αρχή

Ας επιχειρήσουμε...

απενεργοποιηστε την επιλογη βασει δικτυου καθως κ το bluettoht gps κ θα δουλεψει...

Τα γρήγορα πλήκτρα υπάρχει τρόπος να αλλάξουν; δηλαδή να κάνω το κουμπί με το φακελάκι να μη μου ανοίγει τα mail αλλά τα μηνύματα

Παιδιά γνωρίζετε αν το nokia E52 είναι άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα της vodafone???

Από ότι γνωρίζω υπάρχει διαθέσιμο, μας έστειλαν 2 Ε52 με εταιρικά πακέτα την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα γρήγορα πλήκτρα υπάρχει τρόπος να αλλάξουν; δηλαδή να κάνω το κουμπί με το φακελάκι να μη μου ανοίγει τα mail αλλά τα μηνύματα

Ναι και φυσικά υπάρχει.

Κοίταξε στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσωπικές ρυθμίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

απενεργοποιηστε την επιλογη βασει δικτυου καθως κ το bluettoht gps κ θα δουλεψει...

μπααα...και τα 2 off και πάλι ψάχνει και ψάχνει...:wacko:

ακόμα και στο google maps που δείχνει ότι έχει βρει 5 δορυφόρους, στίγμα δε λέει να μου δώσει (τουλάχιστον όχι σε εύλογο χρονικό διάστημα)

Εχει αγορασει κανεις την θηκη CP-371? Ειναι καλη?

την αγόρασα σήμερα 15 ευρώ (από ηλεκτρονικό κατάστημα) και είναι πολύ καλή...αγκαλιάζει το κινητό και το προστατεύει πλήρως χωρίς να δείχνει ''γκουμούτσα''...:)

(η τιμή πρέπει να είναι λίγο τσιμπημένη...πήρα χτες καμιά 10αριά nokia shops και μου έδιναν τιμές από 11 εώς 15 ευρώ , αλλά κανένας δεν είχε διαθέσιμη...την περιμέναν από βδομάδα)

την αγόρασα σήμερα 15 ευρώ (από ηλεκτρονικό κατάστημα) και είναι πολύ καλή...αγκαλιάζει το κινητό και το προστατεύει πλήρως χωρίς να δείχνει ''γκουμούτσα''...:)

(η τιμή πρέπει να είναι λίγο τσιμπημένη...πήρα χτες καμιά 10αριά nokia shops και μου έδιναν τιμές από 11 εώς 15 ευρώ , αλλά κανένας δεν είχε διαθέσιμη...την περιμέναν από βδομάδα)

Με το Ε51 ταιριαζει αυτη η θηκη?

thanks rostropol...προσωπικά με το google maps έχω καταφέρει να ''ξυπνήσω'' το gps και να μου δώσει στίγμα...τότε και μόνο τότε βλέπω από το gps data τους δορυφόρους και τα λοιπά...από το ovi maps μόνο του gps δεν είδα ποτέ...και μιλάω πάντα για μπαλκόνι 5ου ορόφου,χωρίς ταράτσα ή κάτι άλλο από πάνω,πλην του απέραντου γαλάζιου...:)

Τελικά ο mirrorofsorrow είχε δίκιο,όταν λοκάρει στα δεδομένα GPS και μόνο τότε μπορείς να δεις την Κατάσταση δορυφόρου και να αλλάξεις και προβολή αυτών σε σχέδιο γύρω από την Γη και θέση Ήλιου.Για το σωστό του πράγματος,εγώ είχα λάθος.

Με το Ε51 ταιριαζει αυτη η θηκη?

λοολ...μιας και το Ε51 δεν το έχω αποσύρει ακόμα στο συρτάρι (περιμένω ένα τσικ ακόμα από το 55 να το βάλω στην άκρη και να γυρίσω στο σούπερ 51) , το δοκίμασα τώρα και ταιριάζει σούπερ..:)

Ποσο ευκολο ειναι για καποιον απο εσας να τραβηξει μια φωτο του? Θελω να δω πως ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο. Ευχαριστω προκαταβολικα! :)

Τελικά ο mirrorofsorrow είχε δίκιο,όταν λοκάρει στα δεδομένα GPS και μόνο τότε μπορείς να δεις την Κατάσταση δορυφόρου και να αλλάξεις και προβολή αυτών σε σχέδιο γύρω από την Γη και θέση Ήλιου.Για το σωστό του πράγματος,εγώ είχα λάθος.

Εμένα δεν έχει καταφέρει να μου δείξει στίγμα ακόμα... Το έχω δοκιμάσει με όλους τους τρόπους ακόμα και το google maps που υποτίθεται ότι κλειδώνει αμέσως μου αλλάζει συνεχώς το στίγμα μου στο χάρτη και πάντα είναι λάθος!! με ακρίβεια 1 χιλιομέτρου περίπου!!!

Ευτυχώς που το gps δεν ήταν από τους λόγους που πήρα το κινητό... Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα ενοχλήσω λιγάκι και τη φίλη μου nokia

Ποσο ευκολο ειναι για καποιον απο εσας να τραβηξει μια φωτο του? Θελω να δω πως ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο. Ευχαριστω προκαταβολικα! :)

http://img183.imageshack.us/img183/3839/img0006b.th.jpg

Λοιπόν... μετα απο λίγες μέρες χρήσης του Ε52 έχω να αναφέρω τα εξής...

πρώτα τα θετικά, η μπαταρία είναι απίστευτη ίσως θα είναι το πρώτο κινητό μου που δεν θα φορτίζω κάθε βράδυ... :p , το μενου (όλο), τα mail... η ταχύτητα απόκρυσης του!

τα αρνητικά, δυο bag... το πρώτο όταν εστειλά κάποιες φωτογραφίες μέσω bluetooth μία δεν άνοιγε-δεν έσβηνε με τιποτα (απο τα μηνύματα) και έκανα τα παντα!! (τελικά έσβησα την κάρτα μνήμης :( ) το δεύτερο (και εδώ θέλω την βοήθεια σας γιατι δεν ξέρω αν ευθύνεται το κινητό η το δίκτυο..)

έχω την λειτουργία δικτύου στο ''διπλή λειτουργία'' και κατα την διάρκεια τών κλήσεων όταν απο κάλυψη δικτύου 3G λόγο κακού σήματος αλλάζει αυτόματα σε 2G χάνεται η κλήση γιατι ξαφνικά δέν ακούω τον συνομιλητή μου και φυσικά ούτε αυτός με ακούει... είναι θέμα κινητού η δικτύου?

η έκδοση λογισμικού που έχει η συσκευή μου είναι 021.013 με ημ/νία έκδ. 03-jul-2009 αλλα πρέπει να έχει έρθει νέα! (ρώτησα σε ΝΟΚΙΑ store και το μεσημέρι θα ξέρω σίγουρα!

Ευχαριστώ :)