Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα... μια ερώτηση, τι κάρτα μνήμης έχει μέσα στην συσκευασία το Ε52?

χωρητικότητα? κατασκευαστής? (πχ nokia, sandisk)

ευχαριστώ...

Για αυτους που το πηραν απο vodafone ειναι branded?

Έχει απαντηθεί εδώ,δεν είναι..

1gb κάρτα μνήμης,made in Taiwan εχει μέσα το τηλέφωνο.

Στο Ελληνικό site της Nokia αναφέρει Κάρτα microSD (MU-22) 1 GB της Nokia εντός της συσκευής.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παντως αν διαβασει καποιος το threat δεν προκειται να παρει Ε 55 -52 γιατι πολλα κουσουρια το βγαζετε!:lol:

Μια θετικη επισημανση: To GPS κλειδώνει απιστευτα γρηγορα...πολυ πιο γρηγορα απο το Ν86...

Συμφωνω απολυτα...

Παντως αν διαβασει καποιος το threat δεν προκειται να παρει Ε 55 -52 γιατι πολλα κουσουρια το βγαζετε!:lol:

Θα διαφωνισω.Για τα λεφτα του...μια χαρα ειναι!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Στο θέμα του E52 (ή του E55, λίγη σημασία έχει) είχαν αναφερθεί συσκευές με χαμηλή ποιότητα ήχου από το ακουστικό. Από το review του mobile-review (μεταφρασμένο κατά προσέγγιση από τα ρώσικα στα αγγλικά) φαίνεται ότι το πρόβλημα έχει σχέση με το Noise Cancelation και θα λυθεί στο επόμενο firmware.

Πάντως ο Eldar το εκθειάζει. Καιρό είχα να τον δω να γράφει με τέτοιο ύφος.

Πέρασα σήμερα από το Oteshop εδώ Δράμα. Δεν γνωρίζουν αν και πότε θα το φέρουν αλλά τουλάχιστον θα μάθουν (μετά επικοινωνίας με κεντρικά/Alpha Copy) για το αν θα το φέρουν. Αν μου πουν όχι θα παω μια βόλτα Vodafone μάλλον..

γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια από τα Internet shops? έχει επιλογές εδώ http://www.skroutz.gr/s/86343/Nokia-E52.html?keyphrase=nokia+e52

Μα και το 55 έχει

Ας επιχειρήσουμε...

γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια από τα Internet shops? έχει επιλογές εδώ http://www.skroutz.gr/s/86343/Nokia-E52.html?keyphrase=nokia+e52

Το "πρόβλημα" μου είναι οτι τώρα έχω κάρτα και σκοπεύω να την γυρίσω σε συμβόλαιο. Οπότε νομίζω είναι λίγο χαζό το να πάρω σκέτη την συσκευή για 300 ευρώπουλα και μετά να κανω συμβόλαιο αντί για να κανω συμβόλαιο με αγορά συσκευής και να γλιτώσω 80-100 ευρώ. Για διάφορους λόγους δεν θέλω να καταφύγω στην Vodafone αλλά αν από ΟΤΕ μου πουν οτι δεν θα το φέρουν τώρα στα κοντά εκεί θα καταλήξω.

έχετε καταφέρει να παίρνει η συσκεύή internet από το pc? είμαι πολύ νέος στα symbian αλλά δεν μπορώ να κατευάζω τα email μου στο κινητό κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο στο Pc και τρελαίνομαι
Ας επιχειρήσουμε...

έχετε καταφέρει να παίρνει η συσκεύή internet από το pc? είμαι πολύ νέος στα symbian αλλά δεν μπορώ να κατευάζω τα email μου στο κινητό κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο στο Pc και τρελαίνομαι

Το έχεις μπερδέψει με τα άθλια Windows Mobile μάλλον....τα Symbian δεν δουλεύουν έτσι.

Την Παρασκευη ενω το δικτυο των ΠΛΑΙΣΙΟ ελεγε οτι θα ειχε νεες παραλβες απο την προηγουμενη δευτερα δεν τα ειχαν επαραλαβει ακομ απο Νοκια και ειπαν πως ημερομηνια Νεας παραλαβης θα ειναι 30 Σεπτεμβριου. Ετσι τους εβαλα και εψαξαν και βρηκαν 1 στο δικτυ καταστηματων τους (πιθανον και το τελευταιο) απο το Ψυχικο και πηγα και το πηρα... Μεχρι στιγμης μπορω να πω δουλευει καλα αν και εκλεισε μια φορα μονο του
Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock...

Το έχεις μπερδέψει με τα άθλια Windows Mobile μάλλον....τα Symbian δεν δουλεύουν έτσι.

αυτό δεν τα ΤΙΜΑ ΌΜΩΣ. Είναι απογοήτευση να μην μπορείς να πάρεις τα email με το που συνδέσεις το κινητό στο pc

Ας επιχειρήσουμε...

Μπορεί μήπως κάποιος να βοηθήσει με τις ρυθμίσεις δικτύου.?

Έχω Vodafone και απ'ότι είδα το κινητό πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις του δικτύου της:

-Web Vodafone για το διαδίκτυο

-Vf MMS για τα mms

-Vf GPRS - Vf GPRS Prepay - Vf live - Vf live Prepay για Υπηρεσίες Wap όπως λέει..

Το πρόγραμμα που έκανα των 30mb/μήνα αρκεί για την ανάγνωση ή απλά την ενημέρωση των mail μου??

Οι ρυθμίσεις είναι σωστές?Έχω βάλει να κάνει ερώτηση "πάντα" όταν πάει να συνδεθεί.Δηλαδή Wifi ή Vf..

Στο μόνο που δε μπαίνει είναι η ερώτηση και μπαίνει πάντα μέσω Vodafone είναι το mail...Γιατί?

Έχω Vodafone και απ'ότι είδα το κινητό πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις του δικτύου της:

-Vf MMS για τα mms

-Vf GPRS - Vf GPRS Prepay - Vf live - Vf live Prepay για Υπηρεσίες Wap όπως λέει..

Το πρόγραμμα που έκανα των 30mb/μήνα αρκεί για την ανάγνωση ή απλά την ενημέρωση των mail μου??

Οι ρυθμίσεις είναι σωστές?Έχω βάλει να κάνει ερώτηση "πάντα" όταν πάει να συνδεθεί.Δηλαδή Wifi ή Vf..

Στο μόνο που δε μπαίνει είναι η ερώτηση και μπαίνει πάντα μέσω Vodafone είναι το mail...Γιατί?

Δεν μπορω να σου απαντησω αλλα καθως περιμενω Ε52 απο Vodafone ισως μπορεις εσυ να μου λυσεις κανα 2 αποριες:

1. Ειναι branded? Δηλαδη γραφει πουθενα πανω στην συσκευη "Vodafone"?

2. Μπορεις να τραβηξεις μια φωτο του να δω πως ειναι το αγγλο-ελληνικο πληκτρολογιο? Εδω Δραμα που το παρειγειλα ουτε dummy δεν ειχαν.

Στην αγορά κυκλοφορούν και τα δύο χρώματα; Γιατί νομίζω ότι έχει έρθει μόνο το ανθρακί.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Τα Ε52 που φέρνει το Πλαίσιο είναι κανονικά τα Ελληνικά ή είναι τα Γερμανικά που φέρνουν κάποια άλλα καταστήματα;

Μπορείτε να πείτε και πόσο το βρίσκετε; (και σε pm αν δε θέλετε να πείτε εδω)

Δεν μπορω να σου απαντησω αλλα καθως περιμενω Ε52 απο Vodafone ισως μπορεις εσυ να μου λυσεις κανα 2 αποριες:

1. Ειναι branded? Δηλαδη γραφει πουθενα πανω στην συσκευη "Vodafone"?

2. Μπορεις να τραβηξεις μια φωτο του να δω πως ειναι το αγγλο-ελληνικο πληκτρολογιο? Εδω Δραμα που το παρειγειλα ουτε dummy δεν ειχαν.

Από πλαίσιο το πήρα.Δεν είναι branded Vodafone.

Το πληκτρολόγιο είναι Αγγλικά (κεφαλαία) και Ελληνικά (πεζά).

-Vf MMS για τα mms

το ιδιο προγραμμα εχω και εγω και μου φτανει ακομα και για λιγο messenger

στις ρυθμισεις του mail επελεξε ερωτηση παντα

Τα Ε52 που φέρνει το Πλαίσιο είναι κανονικά τα Ελληνικά ή είναι τα Γερμανικά που φέρνουν κάποια άλλα καταστήματα;

Μπορείτε να πείτε και πόσο το βρίσκετε; (και σε pm αν δε θέλετε να πείτε εδω)

Τουλαχιστον για αυτες τις παρτιδες ειναι σιγουρα εληηνικα αλφα κοπυ.

319.00 ευρω εχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

319.00 ευρω εχει.

πανακριβα ειναι 291,5 τα χουν τα κλαμπ νοκια και 294 η βονταφον

319.00 ευρω εχει.

κάτι λάθος πρέπει να έχεις κάνει...τελευταία φορά που μίλησα μαζί τους είχαν 319 το Ε55 και 295 το Ε52.