dimis74 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Για αυτους που το πηραν απο vodafone ειναι branded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 καλησπέρα... μια ερώτηση, τι κάρτα μνήμης έχει μέσα στην συσκευασία το Ε52? χωρητικότητα? κατασκευαστής? (πχ nokia, sandisk) ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Για αυτους που το πηραν απο vodafone ειναι branded? Έχει απαντηθεί εδώ,δεν είναι.. 1gb κάρτα μνήμης,made in Taiwan εχει μέσα το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Στο Ελληνικό site της Nokia αναφέρει Κάρτα microSD (MU-22) 1 GB της Nokia εντός της συσκευής. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παντως αν διαβασει καποιος το threat δεν προκειται να παρει Ε 55 -52 γιατι πολλα κουσουρια το βγαζετε!:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Μια θετικη επισημανση: To GPS κλειδώνει απιστευτα γρηγορα...πολυ πιο γρηγορα απο το Ν86... Συμφωνω απολυτα... Παντως αν διαβασει καποιος το threat δεν προκειται να παρει Ε 55 -52 γιατι πολλα κουσουρια το βγαζετε!:lol: Θα διαφωνισω.Για τα λεφτα του...μια χαρα ειναι!!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Στο θέμα του E52 (ή του E55, λίγη σημασία έχει) είχαν αναφερθεί συσκευές με χαμηλή ποιότητα ήχου από το ακουστικό. Από το review του mobile-review (μεταφρασμένο κατά προσέγγιση από τα ρώσικα στα αγγλικά) φαίνεται ότι το πρόβλημα έχει σχέση με το Noise Cancelation και θα λυθεί στο επόμενο firmware. Πάντως ο Eldar το εκθειάζει. Καιρό είχα να τον δω να γράφει με τέτοιο ύφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 το 52 έχει το internet telephony..?? ή έκαναν την ίδια πατάτα με το 55αρι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Πέρασα σήμερα από το Oteshop εδώ Δράμα. Δεν γνωρίζουν αν και πότε θα το φέρουν αλλά τουλάχιστον θα μάθουν (μετά επικοινωνίας με κεντρικά/Alpha Copy) για το αν θα το φέρουν. Αν μου πουν όχι θα παω μια βόλτα Vodafone μάλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια από τα Internet shops? έχει επιλογές εδώ http://www.skroutz.gr/s/86343/Nokia-E52.html?keyphrase=nokia+e52 Μα και το 55 έχει Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια από τα Internet shops? έχει επιλογές εδώ http://www.skroutz.gr/s/86343/Nokia-E52.html?keyphrase=nokia+e52 Το "πρόβλημα" μου είναι οτι τώρα έχω κάρτα και σκοπεύω να την γυρίσω σε συμβόλαιο. Οπότε νομίζω είναι λίγο χαζό το να πάρω σκέτη την συσκευή για 300 ευρώπουλα και μετά να κανω συμβόλαιο αντί για να κανω συμβόλαιο με αγορά συσκευής και να γλιτώσω 80-100 ευρώ. Για διάφορους λόγους δεν θέλω να καταφύγω στην Vodafone αλλά αν από ΟΤΕ μου πουν οτι δεν θα το φέρουν τώρα στα κοντά εκεί θα καταλήξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 έχετε καταφέρει να παίρνει η συσκεύή internet από το pc? είμαι πολύ νέος στα symbian αλλά δεν μπορώ να κατευάζω τα email μου στο κινητό κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο στο Pc και τρελαίνομαι Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 έχετε καταφέρει να παίρνει η συσκεύή internet από το pc? είμαι πολύ νέος στα symbian αλλά δεν μπορώ να κατευάζω τα email μου στο κινητό κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο στο Pc και τρελαίνομαι Το έχεις μπερδέψει με τα άθλια Windows Mobile μάλλον....τα Symbian δεν δουλεύουν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foufoutosx Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Την Παρασκευη ενω το δικτυο των ΠΛΑΙΣΙΟ ελεγε οτι θα ειχε νεες παραλβες απο την προηγουμενη δευτερα δεν τα ειχαν επαραλαβει ακομ απο Νοκια και ειπαν πως ημερομηνια Νεας παραλαβης θα ειναι 30 Σεπτεμβριου. Ετσι τους εβαλα και εψαξαν και βρηκαν 1 στο δικτυ καταστηματων τους (πιθανον και το τελευταιο) απο το Ψυχικο και πηγα και το πηρα... Μεχρι στιγμης μπορω να πω δουλευει καλα αν και εκλεισε μια φορα μονο του Παράθεση Πωλείται Atrix μαζί με Lapdock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Το έχεις μπερδέψει με τα άθλια Windows Mobile μάλλον....τα Symbian δεν δουλεύουν έτσι. αυτό δεν τα ΤΙΜΑ ΌΜΩΣ. Είναι απογοήτευση να μην μπορείς να πάρεις τα email με το που συνδέσεις το κινητό στο pc Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Μπορεί μήπως κάποιος να βοηθήσει με τις ρυθμίσεις δικτύου.? Έχω Vodafone και απ'ότι είδα το κινητό πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις του δικτύου της: -Web Vodafone για το διαδίκτυο -Vf MMS για τα mms -Vf GPRS - Vf GPRS Prepay - Vf live - Vf live Prepay για Υπηρεσίες Wap όπως λέει.. Το πρόγραμμα που έκανα των 30mb/μήνα αρκεί για την ανάγνωση ή απλά την ενημέρωση των mail μου?? Οι ρυθμίσεις είναι σωστές?Έχω βάλει να κάνει ερώτηση "πάντα" όταν πάει να συνδεθεί.Δηλαδή Wifi ή Vf.. Στο μόνο που δε μπαίνει είναι η ερώτηση και μπαίνει πάντα μέσω Vodafone είναι το mail...Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Μπορεί μήπως κάποιος να βοηθήσει με τις ρυθμίσεις δικτύου.? Έχω Vodafone και απ'ότι είδα το κινητό πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις του δικτύου της: -Web Vodafone για το διαδίκτυο -Vf MMS για τα mms -Vf GPRS - Vf GPRS Prepay - Vf live - Vf live Prepay για Υπηρεσίες Wap όπως λέει.. Το πρόγραμμα που έκανα των 30mb/μήνα αρκεί για την ανάγνωση ή απλά την ενημέρωση των mail μου?? Οι ρυθμίσεις είναι σωστές?Έχω βάλει να κάνει ερώτηση "πάντα" όταν πάει να συνδεθεί.Δηλαδή Wifi ή Vf.. Στο μόνο που δε μπαίνει είναι η ερώτηση και μπαίνει πάντα μέσω Vodafone είναι το mail...Γιατί? Δεν μπορω να σου απαντησω αλλα καθως περιμενω Ε52 απο Vodafone ισως μπορεις εσυ να μου λυσεις κανα 2 αποριες: 1. Ειναι branded? Δηλαδη γραφει πουθενα πανω στην συσκευη "Vodafone"? 2. Μπορεις να τραβηξεις μια φωτο του να δω πως ειναι το αγγλο-ελληνικο πληκτρολογιο? Εδω Δραμα που το παρειγειλα ουτε dummy δεν ειχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Το πλαισιο καλαμαριας εχει 4 κομματια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Στην αγορά κυκλοφορούν και τα δύο χρώματα; Γιατί νομίζω ότι έχει έρθει μόνο το ανθρακί. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Τα Ε52 που φέρνει το Πλαίσιο είναι κανονικά τα Ελληνικά ή είναι τα Γερμανικά που φέρνουν κάποια άλλα καταστήματα; Μπορείτε να πείτε και πόσο το βρίσκετε; (και σε pm αν δε θέλετε να πείτε εδω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Δεν μπορω να σου απαντησω αλλα καθως περιμενω Ε52 απο Vodafone ισως μπορεις εσυ να μου λυσεις κανα 2 αποριες: 1. Ειναι branded? Δηλαδη γραφει πουθενα πανω στην συσκευη "Vodafone"? 2. Μπορεις να τραβηξεις μια φωτο του να δω πως ειναι το αγγλο-ελληνικο πληκτρολογιο? Εδω Δραμα που το παρειγειλα ουτε dummy δεν ειχαν. Από πλαίσιο το πήρα.Δεν είναι branded Vodafone. Το πληκτρολόγιο είναι Αγγλικά (κεφαλαία) και Ελληνικά (πεζά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Μπορεί μήπως κάποιος να βοηθήσει με τις ρυθμίσεις δικτύου.? Έχω Vodafone και απ'ότι είδα το κινητό πήρε αυτόματα τις ρυθμίσεις του δικτύου της: -Web Vodafone για το διαδίκτυο -Vf MMS για τα mms -Vf GPRS - Vf GPRS Prepay - Vf live - Vf live Prepay για Υπηρεσίες Wap όπως λέει.. Το πρόγραμμα που έκανα των 30mb/μήνα αρκεί για την ανάγνωση ή απλά την ενημέρωση των mail μου?? Οι ρυθμίσεις είναι σωστές?Έχω βάλει να κάνει ερώτηση "πάντα" όταν πάει να συνδεθεί.Δηλαδή Wifi ή Vf.. Στο μόνο που δε μπαίνει είναι η ερώτηση και μπαίνει πάντα μέσω Vodafone είναι το mail...Γιατί? το ιδιο προγραμμα εχω και εγω και μου φτανει ακομα και για λιγο messenger στις ρυθμισεις του mail επελεξε ερωτηση παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τα Ε52 που φέρνει το Πλαίσιο είναι κανονικά τα Ελληνικά ή είναι τα Γερμανικά που φέρνουν κάποια άλλα καταστήματα; Μπορείτε να πείτε και πόσο το βρίσκετε; (και σε pm αν δε θέλετε να πείτε εδω) Τουλαχιστον για αυτες τις παρτιδες ειναι σιγουρα εληηνικα αλφα κοπυ. 319.00 ευρω εχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τουλαχιστον για αυτες τις παρτιδες ειναι σιγουρα εληηνικα αλφα κοπυ. 319.00 ευρω εχει. πανακριβα ειναι 291,5 τα χουν τα κλαμπ νοκια και 294 η βονταφον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Τουλαχιστον για αυτες τις παρτιδες ειναι σιγουρα εληηνικα αλφα κοπυ. 319.00 ευρω εχει. κάτι λάθος πρέπει να έχεις κάνει...τελευταία φορά που μίλησα μαζί τους είχαν 319 το Ε55 και 295 το Ε52. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts