moment_v Δημοσιεύτηκε August 13, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2009 Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του 8520 έρχεται και το πρώτο review στο κρακ berry http://cr a c kberry.com/blackberry-curve-8520-one-week-later Design Impressions The solid logo-embossed battery door is a nice touch, but I think that if RIM has chosen more of a rubberized door (like the Seidio rubberized battery door I had on my 8330) the flow into the design would have been much better. I like the fact that there are no moving parts on the door (no latch) but it still fits snug and isn't loose at all (like I found to be the case on my Tour as well as some doors on my 8330). Under the hood the SIM card fits nicely under the battery, and the media card slot is well placed off to the side. You don't have to remove the battery to get at it as on some devices, so that is definitely helpful. Overall Overall I'm impressed with the Curve 8520. At this point I can't say I would use it daily due to my needs (and wants), but as I said previously I only wish it were around a few years back when I could have put it to the test. For me the deal breaker is jumping back to the lower resolution screen. The main thing to keep in mind is that the 8520 isn't necessarily an "upgrade" for current users, but designed as an entry level device for new users or those on a budget. It has nearly all the features of full powered devices like the Curve 8900, Bold and Tour, only with some slimmed-down specs. As Kevin put it a while back, the 8520 is like the BMW 3 Series. Its not the top of the line model or an upgrade for some drivers, but the need for an entry level option is always there. Curve 8520 Highlights Quad-band world phone with support for EDGE/GPRS/GSM (850/900/1800/1900 MHz) Networks 256MB Flash memory and 512MHz processor Available in black and frost colors Built in Wifi (802.11 b/g) 2MP digital camera Expandable memory via hot swappable microSD/SDHC memory card slot High resolution 320x240 pixel color display Full details and specs can be found here. For more on the BlackBerry Curve 8520, check out my first impressions and Kevin's full 8520 review. Πλέον αναμένουμε την κυκλοφορία του στην εγχώρια αγορά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 The main thing to keep in mind is that the 8520 isn't necessarily an "upgrade" for current users, but designed as an entry level device for new users or those on a budget. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Για τους περισσότερους εδω μέσα που έχουν μια απο τισ τελευταίες συσκευές δεν έχει κάτι να προσφέρει. για αυτούς που το σκέφτονται ή χαμηλή (???) λογικά τιμή θα είναι δέλεαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. August 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2009 επίσης είναι μια πολύ καλή φτηνή λύση για επιχειρίσεις που δεν είχαν αρκετά χρήματα και μέχρι τώρα κοιτούσαν το κόστος των συσκεύων. Για μένα θα αντικαταστήσει το 8330 καθώς σε όσους χρήστες το είχαμε δώσει δεν χρησιμοποιούσαν όλες τις δυνατότητες του (gps, photo, wifi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 γνωρίζουμε πότε έρχεται? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Αν εννοείς Ελλάδα άγνωστο. Λογικά και εδώ μέσω vodafone θα έρθει. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Δεν το έχει ανακοινώσει η vodafone όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 179 λιρες στην Αγγλια. Ειναι λιγο πεσμενο σε κατασκευη και σπεκς, κυριως η οθονη. Εχει wi-fi ομως. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Το είδα απο κοντά. Η οθόνη του είναι τουλάχιστον 1 κλικ παρακάτω σε σχέση με το 8900 που έχω. Επίσης απο ποιότητα κατασκευής δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Το site της Vodafone το έχει "coming soon" αλλά απ'οσο ξέρω Δευτέρα-Τρίτη παραλαμβάνει η αποθήκη τους. Αντε να δούμε σε τι τιμή θα το βγάλουν..... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Welcome !!! http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-30700,5240.action Στα 300 €. Καλό. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Το είδα απο κοντά. Η οθόνη του είναι τουλάχιστον 1 κλικ παρακάτω σε σχέση με το 8900 που έχω. Επίσης απο ποιότητα κατασκευής δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Το site της Vodafone το έχει "coming soon" αλλά απ'οσο ξέρω Δευτέρα-Τρίτη παραλαμβάνει η αποθήκη τους. Αντε να δούμε σε τι τιμή θα το βγάλουν..... Και πάλι ψιλοακριβό για κάποιον που θέλει να αποκτήσει το πρώτο του blackberry... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Λέτε να το δούμε και στην Ελλάδα άσπρο;;;; http://i654.photobucket.com/albums/uu270/Natemz/white8520.png φαίνεται πολύ ωραίο και διαφορετικό απο τα υπόλοιπα ΒΒ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligator Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 χλωμό για το λευκό στην Ελλάδα αλλά ποτέ δε ξέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 ΕΔΩ μιλαει για integrated GPS.Τελικα η vodafone εχει δικιο ή η παραπανω σελιδα? Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 H σελίδα που παραθέτεις είναι η μοναδική που λέει οτι θα έχει gps, oπότε μάλλον δίκιο έχει η vodafone. http://na.blackberry.com/eng/devices/blackberrycurve8500/curve_specifications.jsp http://www.gsmarena.com/blackberry_curve_8520-2889.php http://blackberryrocks.com/2009/05/05/blackberry-gemini-curve-8520-features-specifications-available/ Ελπίζω να σε κάλυψα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 το έφερε τελικά η vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Όχι ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Τι εννοείς? Αυτό τι είναι??? Το έχω παραθέσει και πιο πάνω. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 :lol: νόμιζα οτι έγραφα στο 9700!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Στην ίδια τιμή (299) το έχει και το φυλλάδιο του Γερμανού (Κοσμοτέ). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Στην ίδια τιμή (299) το έχει και το φυλλάδιο του Γερμανού (Κοσμοτέ). :) Kαι στο Αγγλικό expansys 190 λίρες - ήτοι 172 ευρώ :X:X ("price Reduce" αναφέρει) Στο Ελληνικό κοστίζει 197 ευρώ. Μιλάμε για διαφορά πάνω από 100 ευρώ! Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Για να ειμαστε ακριβείς ειναι £190 ητοι €208. Αν συνυπολογίσει κανεις και τα εξοδα αποστολής παμε στα €223. Παλι βεβαια η διαφορα ειναι αρκετα μεγάλη Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 . http://www.plaisio.gr/images/icons/LstFr.png 299,00 ευρώ / Plaisio.gr . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Διονύση καλορίζικο. Περιμένουμε review! Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Ευχαριστώ πολύ! Μόλις βρώ λίγο χρόνο θα το ανεβάσω. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και υπάρχουν μερικά bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Τα απαραίτητα που πρέπει να ξέρει κάποιος χρήστης για το 8520 και γενικά για τα full-qwerty blackberries. Θα φανεί πολύ χρήσιμο στους νέους χρήστες http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fdocs.blackberry.com%2Fen%2Fsmartphone_users%2Fdeliverables%2F9251%2FBlackBerry_Curve_8520_Smartphone-4.6.1-US.pdf&ei=wUXjSpy3LsTB-Qac1oXnAQ&usg=AFQjCNEq37iSg8R3bL7GuXUnK6ufq0-Yxw&sig2=_y0Rxdu8kQp0pV0wjsF41Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts