mcde Δημ. November 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Όχι, δεν έχει βγει ακόμα, θα βγει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) Μπορει να αλλάξει το φοντο νομιμα; Edited December 2, 2010 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μπορει να αλλάξει το φοντο νομιμα; Τι εννοείς? Το wallpaper? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μάλλον στα σταρτερ εννοεί. Μια αναζήτηση του "7 starter wallpaper" στο google και θα βρεις διάφορες λύσεις για να διαλέξεις και οι περισσότερες νόμιμες αφού δε χρησιμοποιείς σπασμένα προγράμματα. Αν πάλι εννοείς να αλλάξει χωρίς τη χρήση προγραμμάτων και χωρίς να πειράξεις το λειτουργικό, δε γίνεται. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ναι το φοντο σε ultimate. απο τα win. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Στα ultimate γίνεται κανονικά από τις ρυθμίσεις.. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> pesronalize -> Desktop Background Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) Πήγα πριν λίγο να κάνω backup σε εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσω του προγράμματος που έχουν τα windows 7 και μου έβγαλε αυτό: "windows cannot find the disk or network location where your backups are being saved" Ο δίσκος C που θέλω να κάνω back up είναι γύρω στα 90gb, ενώ ο ελεύθερος χώρος στον σκληρό 149gb. Αν επιλέξω να κάνω backup στον ίδιο σκληρό αλλά σε άλλο partition ξεκινάει κανονικά, αλλά στον εξωτερικό όχι. Καμιά ιδέα? edit: Βρήκα την λύση. Έβαλα να κάνει έλεγχο τον εξωτερικό σκληρό για σφάλματα και είναι εντάξει τώρα. Edited December 3, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μπορω να ρυθμισω απο καπου οτι την καρτα sd του κινητου οταν το συνδεω, δεν θελω να την repair ποτε;;; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μπορω να ρυθμισω απο καπου οτι την καρτα sd του κινητου οταν το συνδεω, δεν θελω να την repair ποτε;;; Για να σου θίγει θέμα repair, προφανώς έχει εντοπίσει ορισμένα σφάλματα. Γνώμη μου, είναι να κάνεις copy-paste τα δεδομένα της κάρτας SD στον υπολογιστή, στη συνέχεια να κάνεις διαμόρφωση την κάρτα SD και τέλος να περάσεις ξανά τα δεδομένα σου στην κάρτα. Κάνε και ένα Scan τα δεδομένα σου με το Antivirus του υπολογιστή σου. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν υπαρχει ιος. το ειχα κανει μια φορα repair και μου εσβησε ΟΛΕΣ τις java εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 8, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Εννοεί να βγάλεις την κάρτα από το κινητό, να αντιγράψεις τα περιεχόμενα της σε έναν φάκελο στον δίσκο του υπολογιστή σου, να κάνεις format στην κάρτα και μετά να αντιγράψεις πάλι τα αρχεία σε αυτήν. Αν έχεις κάνει έλεγχο για σφάλματα, συνεχίζει να εμφανίζει πρόβλημα και δεν κάνεις αυτή τη διαδικασία πιθανότατα θα συνεχίσει να σε πρήζει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 αν ξαναεγκαταστησεις τις java εφαρμογες με εγκατασταση απο το κινητο, πάλι το ιδιο θα δειξει!... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Αν μπορειτε, πως απενεργοποιουνται ολα τα εφε; τι μπορω να κανω για να τα ελαφρυνω; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Αν μπορειτε, πως απενεργοποιουνται ολα τα εφε; τι μπορω να κανω για να τα ελαφρυνω; Τι εννοεις σαν εφε? :confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Τα γραφικα της οθονης Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjkarag Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ξαφνικά χάθηκαν τα gadget από το δεξί μέρος της οθόνης Τα κάνω ξανά εγκατάσταση & βγαίνει ένα Αγγλικό θαυμαστικό & ρο Χ για να το κλείσω Κάθε βοήθεια δεκτή Ευχαριστώ Πολύ jjkarag Παράθεση jjkarag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 Ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα οτι τα windows μου δεν είναι genuine ενώ στο στάτους δείχνει οτι είναι κανονικά ενεργοποιημένα, τι πρόβλημα μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό; θα κλειδώσουν κάποια στιγμή; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μετά από restart στο ξαναεμφανίζει; Φαίνονται ακόμα ενεργοποιημένα στο status? Ναι, θα κλειδώσουν κάποια στιγμή αν είναι όντως μη αυθεντικά και δεν έχει γίνει ενεργοποίηση. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 πως απενεργοποιω το ανοιγμα σε πληρη οθονη οταν το μετακινουμε ενα παραθυρο; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Το άνοιγμα σε πλήρη οθόνη κατά τη μετακίνηση γίνεται μόνο αν "φτάσεις" στο άνω άκρο της οθόνης. Εάν αυτό εννοείς, τότε θα πας Control panel -> Ease of Access -> Ease of Access Center -> Make the mouse easier to use (ή Change how your mouse works αν είσαι σε προηγούμενη σελίδα). Κατόπιν, ενεργοποιείς το "Prevent windows from being automatically arranged κλπ κλπ". Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Μετά από restart στο ξαναεμφανίζει; Φαίνονται ακόμα ενεργοποιημένα στο status? Ναι, θα κλειδώσουν κάποια στιγμή αν είναι όντως μη αυθεντικά και δεν έχει γίνει ενεργοποίηση. κάθε φορά μου το εμφανίζει, και το στάτους δεν αλλάξει ποτέ! πως μπορώ να το αποφύγω αυτό τώρα γιατί δεν με παίρνει να κλειδώσουν λόγο πτυχιακής και άλλων δεδομένων. προσπάθησα με την επιλογή που μου δίνει από το μήνυμα αλλά δεν λειτουργεί. υπάρχει άλλος τρόπος; please είναι υπερ-επείγον! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjkarag Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 κάθε φορά μου το εμφανίζει, και το στάτους δεν αλλάξει ποτέ! πως μπορώ να το αποφύγω αυτό τώρα γιατί δεν με παίρνει να κλειδώσουν λόγο πτυχιακής και άλλων δεδομένων. προσπάθησα με την επιλογή που μου δίνει από το μήνυμα αλλά δεν λειτουργεί. υπάρχει άλλος τρόπος; please είναι υπερ-επείγον! Αν όπως λες είναι γνήσιο καλείς την Microsoft(στο 8015003000) & θα σου λύσει το πρόβλημα Παράθεση jjkarag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 κάθε φορά μου το εμφανίζει, και το στάτους δεν αλλάξει ποτέ! πως μπορώ να το αποφύγω αυτό τώρα γιατί δεν με παίρνει να κλειδώσουν λόγο πτυχιακής και άλλων δεδομένων. προσπάθησα με την επιλογή που μου δίνει από το μήνυμα αλλά δεν λειτουργεί. υπάρχει άλλος τρόπος; please είναι υπερ-επείγον! Κατέβασε και χρησιμοποίησε το Remove WAT. Αυτό το πρόγραμμα θα σου αφαιρέσει (ή θα σου παγώσει) τελείως την ενέργοποιηση των Windows και έτσι δεν θα'χεις πρόβλημα. ;) Εάν στο μέλλον αγοράσεις αυθεντικό Product Key ή εάν λύσεις το πρόβλημα της αυθεντικότητας (εάν τα έχεις γνήσια) μπορείς να επιστρέψεις τα αρχεία ενεργοποίησης και όλα θα είναι όπως πρώτα. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 Κατέβασε και χρησιμοποίησε το Remove WAT. Αυτό το πρόγραμμα θα σου αφαιρέσει (ή θα σου παγώσει) τελείως την ενέργοποιηση των Windows και έτσι δεν θα'χεις πρόβλημα. ;) Εάν στο μέλλον αγοράσεις αυθεντικό Product Key ή εάν λύσεις το πρόβλημα της αυθεντικότητας (εάν τα έχεις γνήσια) μπορείς να επιστρέψεις τα αρχεία ενεργοποίησης και όλα θα είναι όπως πρώτα. το έχω κάνει αυτό, χωρίς αποτέλεσμα... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 το έχω κάνει αυτό, χωρίς αποτέλεσμα... Σοβαρά ;;; Το χρησιμοποιούσα και'γω το καλοκαίρι στα 7αρια μου χωρίς πρόβλημα και όλοι όσοι έχουν πλαστά τα Windows τους, χρησιμοποιούν το Remove WAT για να αφαιρέσουν το μήνυμα της Microsoft και να μπορούν να χρησιμοποιήσουν ξανά wallpaper. :cool: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts