Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τη βοηθεια σας. Εχω 2 θεματα

1)Πριν λιγες μερες δοκιμασα ενα προγραμματακι που αλλαζει και καλα background.Το δοκιμασα για να δω αν κανει δουλεια για να το βαλω στο νετμπουκ μου. Απο εκεινη την ημερα λοιπον, δε μου αλλαζει κανενα background με δεξι κλικ / save as και εχω μαυρο φοντο... Πως φτιαχνει?

2)Δε μου ανοιγει το jdownloader.

Τι το τρεχω κανονικα, τι ως αντμιν, τι το εγκατατεστησα παλι , τιποτα.

Δειχνει οτι διαβαζει αλλα δε ξεκιναει ποτε!

2) εχει περασει το java runtime??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Πηρα ενα sony vaio και εχει windows 7 προσπαθω να βρώ αν εχει κατι αντίστοιχο με το outlookexpress και το μόνο που βρίσκω είναι windows live mail στο οποίο εχω λογαριασμό e mail αλλα σε hotmail.com,και δεν με αφήνει να βάλω τους λογαριασμούς που εχω στην otenet.Που μπορώ να βρώ το αντίστοιχο πρόγραμμα
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πηρα ενα sony vaio και εχει windows 7 προσπαθω να βρώ αν εχει κατι αντίστοιχο με το outlookexpress και το μόνο που βρίσκω είναι windows live mail στο οποίο εχω λογαριασμό e mail αλλα σε hotmail.com,και δεν με αφήνει να βάλω τους λογαριασμούς που εχω στην otenet.Που μπορώ να βρώ το αντίστοιχο πρόγραμμα

Βαλε το office η τον Thunderbird

Βάλε το thunderbird.

thurderbind τι ειναι;; χτεσ εβαλα τα 7 ευτυχως ολα καλα. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τ εξης εχω 2gb μνημη ddr2 στα 1066 αν βαλω 4gb μνημη και προσθεσω ενα ssd σκληρο δισκο της intel οπου εγκατατσησω εκει τα προγραμματα κ το λειτουργικο θα δω διαφορα στο συστημα θα γινει ποιο γρηγορο;; επισης βαζοντας ενα ssd σκληρο θα μπορω να συνδεσω san deytero sklhro to 500 που εχω τωρα ωστε να εχω εκει μουσικη και φωτογραφιες και ταινιες;;ολα αυτα σε win 7. αναμενω τη βοηθεια σας.

thurderbind τι ειναι;; χτεσ εβαλα τα 7 ευτυχως ολα καλα. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τ εξης εχω 2gb μνημη ddr2 στα 1066 αν βαλω 4gb μνημη και προσθεσω ενα ssd σκληρο δισκο της intel οπου εγκατατσησω εκει τα προγραμματα κ το λειτουργικο θα δω διαφορα στο συστημα θα γινει ποιο γρηγορο;; επισης βαζοντας ενα ssd σκληρο θα μπορω να συνδεσω san deytero sklhro to 500 που εχω τωρα ωστε να εχω εκει μουσικη και φωτογραφιες και ταινιες;;ολα αυτα σε win 7. αναμενω τη βοηθεια σας.

thunderbird http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/ ειναι email/news client.. με 4GB ram συνολο αλλα κυριως με τον ssd, θα αυξηθει πολυ η αποκριση του συστηματος.

thunderbird http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/ ειναι email/news client.. με 4GB ram συνολο αλλα κυριως με τον ssd, θα αυξηθει πολυ η αποκριση του συστηματος.

Τα 4GB αν εχει βαλει τα 32διαβιτα δεν θα την αναγνωρισουν

Τα 4GB αν εχει βαλει τα 32διαβιτα δεν θα την αναγνωρισουν

Θα τα αναγνωρισουν, απλα δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν ολα γιατι ενα μερος απο την "οροφη" των 4GB χανονται απο το virtual mem mapping των mem i/o των διαφορων περιφερειακων ( ολων των εξτρα pci/pcie/agp controllers/cards πχ - αλλα κυριως απο την καρτα γραφικων που μπορει να χρειαζεται να κανει map εως και 384ΜΒ, ολα τα υπολοιπα κανουν map λιγα KB τις περισσοτερες φορες ). επισης ειναι αναλογα το chipset.. πχ σε intel chipsets συνθως βλεπει 3-3.2GB, εγω εχω nvidia kai 6GB και βλεπει σε xp 32 3.5GB usable, παρολο που εχω καρτα γραφικων με 768ΜΒ ram. φυσικα ειναι καλυτερο να παει σε windows 64bit, ωστε να μην χανει ουτε αυτο το μισο με ενα GB, πλεον τα προβληματα συμβατοτητας ειναι ελαχιστα.

εχω βαλει win 7 ultimate 32 θεωρησα οτι τα 32 ειναι καλυτερα απο 64 τουτη τη στιγμη. αρα απ οτι καταλαβα ssd δισκο λετε να βαλω ως προ τη μνημη δε καταλαβα τι λετε. εχω gigabyte x38ds5 mobo και geforce 512mb 8800gt. δινω κ αυτες τις πληροφοριες ειναι υπερβολη ας πουμε πιστευω να βαλω 6gb μνημη; αρα με 4gb ειμαι ok;αναμενω τη γνωμη σας. αν βαλω το ssd δισκο μπορω να εχω σα δευτερο το σκληρο το 500 που εχω τωρα;;

εχω βαλει win 7 ultimate 32 θεωρησα οτι τα 32 ειναι καλυτερα απο 64 τουτη τη στιγμη. αρα απ οτι καταλαβα ssd δισκο λετε να βαλω ως προ τη μνημη δε καταλαβα τι λετε. εχω gigabyte x38ds5 mobo και geforce 512mb 8800gt. δινω κ αυτες τις πληροφοριες ειναι υπερβολη ας πουμε πιστευω να βαλω 6gb μνημη; αρα με 4gb ειμαι ok;αναμενω τη γνωμη σας. αν βαλω το ssd δισκο μπορω να εχω σα δευτερο το σκληρο το 500 που εχω τωρα;;

Να βαλεις τα win 7 ultimate 64bit, αν προκειται να εχεις 4GB ram. μπορεις να εχεις και τον ssd και τον σκληρο 500GB που εχεις τωρα κανονικα.

γιατι να βαλω 64;; ειναι σιγουρο οτι τα 32 win 7 θα βλεπουν 3gb απο τα 4 που θα βαλω;επισης εχω τωρα 2gb 1επι2 kingston hyperx sta 1066. αν παρω ενα 2gb pali kingston hyperx θα μπορω να το συνδεσω κ να κρατησω κ τ αλλα 2επι1 που εχω ωστε να εχω συνολο 4gb και να μη πεταχω αυτα που ηδη εχω για να παρω 2επι2gb;;επισης στο ssd εχω βρει κ ενα kingston 64gb σε καλη τιμη σε σχεση με τον intel ssd 40gb. σαν εταιρεια προτεινεις ιντελ η kingston;;απ οπτι καταλαβα συνδεονατι usb αρα τα win 7 το βλεπουν κατευθειαν; ελπιζω να μπορω να βαλω το ssd san κυριο δισκο για να φωρτωσω το λειτουργικο και εφαρμογες και το 500 που ηδη εχω να το βαλω σ δευτερο για μουσικη και ταινιες.http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30900(o 40 ssd της ιντελ .http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30943(ο 64 gb της kingston)

Τι εγινε σημερα 16 αναβαθμισεις ασφαλειας!!! Στο τελος θα γεμισει ο δισκος:p

Λίγο offtopic αλλά και σε μένα(Windows Vista 32-bit) έσκασαν μύτη 16 αναβαθμίσεις :p

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

γιατι να βαλω 64;; ειναι σιγουρο οτι τα 32 win 7 θα βλεπουν 3gb απο τα 4 που θα βαλω;επισης εχω τωρα 2gb 1επι2 kingston hyperx sta 1066. αν παρω ενα 2gb pali kingston hyperx θα μπορω να το συνδεσω κ να κρατησω κ τ αλλα 2επι1 που εχω ωστε να εχω συνολο 4gb και να μη πεταχω αυτα που ηδη εχω για να παρω 2επι2gb;;επισης στο ssd εχω βρει κ ενα kingston 64gb σε καλη τιμη σε σχεση με τον intel ssd 40gb. σαν εταιρεια προτεινεις ιντελ η kingston;;απ οπτι καταλαβα συνδεονατι usb αρα τα win 7 το βλεπουν κατευθειαν; ελπιζω να μπορω να βαλω το ssd san κυριο δισκο για να φωρτωσω το λειτουργικο και εφαρμογες και το 500 που ηδη εχω να το βαλω σ δευτερο για μουσικη και ταινιες.http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30900(o 40 ssd της ιντελ .http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30943(ο 64 gb της kingston)

Ειναι σιγουρο οτι τα 32bit windows θα δουν 3.2-3.5GB το πολυ, βαλε 64bit. μπορεις να παρεις αλλα δυο 1GB dimms ιδια με αυτα που εχεις, αλλα δεν ειναι η καλυτερη λυση, δεν εχεις καθολου επεκτασιμοτητα μετα. τα παλια dimms, αν πας σε 2x2GB, μπορεις ειτε να τα αφησεις επανω και να πας σε 6GB, η να τα πουλησεις.. αλλα και 4x1GB θα δουλεψουν.

Σχετικα με τους ssds, δες εδω http://www.legitreviews.com/article/1237/1/ o Kingston ειναι ταχυτερος απο τους λεγομενους value πχ αυτον τον intel 40GB, αλλα αργοτερος φυσικα απο ακριβοτερους ssds οπως intel g2 80GB ( που ειναι και 80GB, αλλα κανει 230 ευρω περιπου ).. τεσπα, νομιζω στα 140 ευρω ο kingston ειναι καλη αγορα.

Και στο netbook μου (Win 7 Starter) εμφανίστηκαν 16 ενημερώσεις ασφαλείας τόσο για τα Windows όσο και για το Microsoft Office. :blink:

Λίγο offtopic αλλά και σε μένα(Windows Vista 32-bit) έσκασαν μύτη 16 αναβαθμίσεις :p

Χα,χα, σε πέρασα.. :p 17 βγήκαν σ'εμένα στον σταθερό (Win Vista Home Premium).. :p

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Στα 2 μηχανήματα που έχω 7άρια μου έκανε από 12 αναβαθμίσεις. Σε άλλο ένα με xp έκανε 11. Όλα αυτά σήμερα, αλλά γιατί τέτοιες μεγάλες διαφορές στα νούμερα (άλλοι 17 και άλλοι 12) ?

Παίζει ρόλο ότι δεν έχω office ούτε mse πουθενά ?

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το offtopic που το είδες?

Παντως πολλα προβλήματα εχουν τα 7 οσο αφορά την ασφαλεια. Δεν μπορει, τοσα κενα ασφαλείας!!!

Φανταστείτε τι επιθέσεις δεχόμαστε ολη μερα απο ιντερτετ:cry: και εμεις χαμπάρι δεν παίρνουμε:p

Edited by nikos_kallithea

Το offtopic που το είδες?

Microsoft Windows 7 είναι το θέμα κι εγώ αναφέρθηκα στα Windows Vista:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Microsoft Windows 7 είναι το θέμα κι εγώ αναφέρθηκα στα Windows Vista:rolleyes:

ok sorry νόμιζα απευθυνόσουν σε μένα!!

Ειναι σιγουρο οτι τα 32bit windows θα δουν 3.2-3.5GB το πολυ, βαλε 64bit. μπορεις να παρεις αλλα δυο 1GB dimms ιδια με αυτα που εχεις, αλλα δεν ειναι η καλυτερη λυση, δεν εχεις καθολου επεκτασιμοτητα μετα. τα παλια dimms, αν πας σε 2x2GB, μπορεις ειτε να τα αφησεις επανω και να πας σε 6GB, η να τα πουλησεις.. αλλα και 4x1GB θα δουλεψουν.

Σχετικα με τους ssds, δες εδω http://www.legitreviews.com/article/1237/1/ o Kingston ειναι ταχυτερος απο τους λεγομενους value πχ αυτον τον intel 40GB, αλλα αργοτερος φυσικα απο ακριβοτερους ssds οπως intel g2 80GB ( που ειναι και 80GB, αλλα κανει 230 ευρω περιπου ).. τεσπα, νομιζω στα 140 ευρω ο kingston ειναι καλη αγορα.

αν αγορασω τα 4gb 2επι2 και αφησω πανω τα 2επι1gb συνολο δηλαδη 6gb θα μ προκαλεσουν καποιο προβλημα οι παλιες μνημες;; διοτι αν μ προκαλεσουν προβλημα να τις αφαιρεσω. οσο γ πωληση που λες που να ψαχνω να βρω να τις πουλησω θα τις πεταξω σε κανα συρταρι.

επειδη κανω το κοστολογιο διοτι αυριο πρπει να κανω παραγγελια ο ssd εχει κλεισει θα το βαλω στανταρ. ως προ τη μνημη με τα 4gb θα δω μεγαλη διαφορα; σε games px;; win 7 64 με games δε θα χω καποιο προβλημα;;

επειδη κανω το κοστολογιο διοτι αυριο πρπει να κανω παραγγελια ο ssd εχει κλεισει θα το βαλω στανταρ. ως προ τη μνημη με τα 4gb θα δω μεγαλη διαφορα; σε games px;; win 7 64 με games δε θα χω καποιο προβλημα;;

Θα δεις αρκετη διαφορα στα 4GB, στα 6 μικροτερη.. παρε μνημες η ιδιες η τουλαχιστον με ιδια timings. στα 7 64bit με games δεν θα εχεις κανενα προβλημα.