Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γνωριζει καποιος να εξηγησει λεπτομερως τι περιεχει το partition των 100mb οταν εγκαθισταντε τα win7 και γιατι σε αλλους εμφανιζεται και σε αλλους οχι???

Εγώ προσωπικά δεν έχω 2ο partition, προφανώς γιατί είναι επώνυμο το notebook.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το partition δημιουργείται αν πας να βάλεις τα 7 σε σκληρό που δεν έχει καθόλου partitions. Αν τον έχεις χωρίσει από πριν, τον αφήνει όπως είναι και βάζει τα σχετικά αρχεία μέσα στο φάκελο των Windows.

Αυτά που περιέχει είναι κάποια system files για την εκκίνηση των Windows.

Edited by gkr41

ακριβώς. μόνο τότε.

αν έχεις ήδη διαμόρφωση τότε δεν υπάρχει.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

εγω που τα περασα σε καινουριο αδιαμορφωτο δισκο, πως και δν το χω?? πουθενα δν φαινεται
Shit Happens!!!

εγω που τα περασα σε καινουριο αδιαμορφωτο δισκο, πως και δν το χω?? πουθενα δν φαινεται

Θα πας "ο υπολογιστής μου" -> "διαχείριση" -> "διαχείριση δίσκων". Εκει θα τον βρεις και με δεξί κλικ επανω του καν' του φορματ.

Αν τον κάνει format δε θα κάνει boot το λειτουργικό!

Αν τον κάνει format δε θα κάνει boot το λειτουργικό!

Αφου λεει "δεν τον εχω πουθενα", αρα ειναι 2ος, τι boot?

Επεξήγηση για το κρυφό partition που δημιουργούν τα Windows 7 σε δίσκο που δεν έχουν γίνει partitions.

http://www.mydigitallife.info/2009/01/09/how-to-avoid-200mb-hidden-system-partition-from-been-created-during-windows-7-installation/

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Αφου λεει "δεν τον εχω πουθενα", αρα ειναι 2ος, τι boot?

Μιλάει για το κρυφό partition, το οποίο δεν το βλέπει. Και του προτείνεις να πάει να πάει στη διαχείριση δίσκων για να το βρει και να το κάνει format.

Που κολλάει ο δεύτερος δίσκος;

Μιλάει για το κρυφό partition, το οποίο δεν το βλέπει. Και του προτείνεις να πάει να πάει στη διαχείριση δίσκων για να το βρει και να το κάνει format.

Που κολλάει ο δεύτερος δίσκος;

Ok νομιζα για δισκο μιλαγε!!!

Δεν υπαρχει που-θε-να! ;)

Επεξήγηση για το κρυφό partition που δημιουργούν τα Windows 7 σε δίσκο που δεν έχουν γίνει partitions.

http://www.mydigitallife.info/2009/01/09/how-to-avoid-200mb-hidden-system-partition-from-been-created-during-windows-7-installation/

πρεπει να παμε στο αλλο λινκ στο τελος της σελιδας

http://www.mydigitallife.info/2009/08/20/hack-to-remove-100-mb-system-reserved-partition-when-installing-windows-7/

Edited by mcde
Shit Happens!!!

Ρε παιδια μονο αυτα τα gadgets εχει για να κατεβασεις απτα windows?δεν εινει πολυ λιγα?

Τι εννοεις λιγα 8232 ειναι λιγα

http://gallery.live.com/results.aspx?bt=1&pl=1&ds=2&la={}&tier=0&st=5&p=1&c=0

Edited by mcde

Ρε παιδια μονο αυτα τα gadgets εχει για να κατεβασεις απτα windows?δεν εινει πολυ λιγα?

μαλλον πηγες στο ελληνικο site ε?? δοκιμασε στο λινκ που δινεται απο πανω ;)

edit: hmmm το οποιο δν δουλευει :p

Shit Happens!!!

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το λογισμικό των Microsoft Windows 7 και συγκεκριμένα για ορισμένες εκδόσεις.

Microsoft Windows 7 Ultimate Αγγλικά - Πλήρες πακέτο

Microsoft Windows 7 Ultimate 32bit DSP Αγγλικά - Άδεια χρήσης και DVD

Microsoft Windows 7 Ultimate Αγγλικά - Πακέτο αναβάθμισης έκδοσης

Microsoft Windows 7 Ultimate Αγγλικά - Product upgrade package (WAU)

Ναι μεν βρήκα τα Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit τα οποία και με ενδιαφέρουν αλλά τα υπόλοιπα προϊόντα σε τι ακριβώς διαφέρουν μεταξύ τους?

Ποιες οι διαφορές μεταξύ των παραπάνω προϊόντων τόσο στα χαρακτηριστικά τους όσο και στις τιμές τους?:confused::worry:

Προσπαθώ να βγάλω άκρη για να προχωρήσω στην αγορά τους!:D

Edited by eatmydust

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

μαλλον πηγες στο ελληνικο site ε?? δοκιμασε στο λινκ που δινεται απο πανω ;)

edit: hmmm το οποιο δν δουλευει :p

δουλευει ρε παιδια καντε το copy-paste!!!

Η ζωγραφικη στα windows 7 δεν εχει την επιλογη αρνητικα χρωματα?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε μια ενημερωση απο την λιστα των ενημερωσεων που δινει καθε φορα η MS, ετσι ωστε να μην γινει ποτε αυτη η ενημερωση?

Κάνοντας δεξί κλικ επάνω στην ενημέρωση που δεν θέλεις σου εμφανίζει σχετική επιλογή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε μια ενημερωση απο την λιστα των ενημερωσεων που δινει καθε φορα η MS, ετσι ωστε να μην γινει ποτε αυτη η ενημερωση?

Ναι αμε, πηγαινε στο Windows Update, και στην επιλογη αλλαγη ρυθμισεων. Εκει επιλεγεις εσυ πως θες να γινεται η ληψη και εγκατασταση των διαφορων updates.

Δες εδω:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ναι αμε, πηγαινε στο Windows Update, και στην επιλογη αλλαγη ρυθμισεων. Εκει επιλεγεις εσυ πως θες να γινεται η ληψη και εγκατασταση των διαφορων updates.

Δες εδω:

Αυτο το ξερω εγω θελω την αυτοματη ενημερωση αλλα απο ολες τις ενημερωσεις που ερχονται μια να μην συμπεριλαμβανεται, για αυτη την μια λεω μπορω να την απενεργοποιησω?

Αυτο το ξερω εγω θελω την αυτοματη ενημερωση αλλα απο ολες τις ενημερωσεις που ερχονται μια να μην συμπεριλαμβανεται, για αυτη την μια λεω μπορω να την απενεργοποιησω?

αυτο που ειπε ο mod. το κανεις μια φορα κ δεν ξαναερχεται. πως θα την απενεργοποιησεις αν δεν ερθει πρωτα να την δεις ποια ειναι??

Shit Happens!!!