Demis_CY Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Η εποχή των Windows 7 ήρθε και στις 31/1/0 η Ελληνική έκδοση. Η επιτυχία όμως του λειτουργικού εξαρτάται απο την εκπλήρωση των στόχων της MS αλλά και την αποδοχή των χρηστών που διανύουν περίοδο προσαρμογής με το νέο OS. Συστήνουμε πάντως μετά την εγκατάσταση να κατεβάσετε τα πρώτα security updates ως συνήθως και φυσικά να κάνετε ένα γερό back up. Εξάλλου μετά απο 2 χρονια θα δούμε την επόμενη έκδοση των Windows 8 που λέγεται ότι θα κινείται στο χώρο του cluod computing... 1 μόνο update δεν έχουμε για τα 7 μέχρι στιγμής? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 δε νομίζω. 2-3 πρέπει να είναι. αν βάλεις και τα λοιπά πάνε στα 10. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 1 μόνο update δεν έχουμε για τα 7 μέχρι στιγμής? τα updates με τις ημερομηνιες. ;) [ATTACH]14847[/ATTACH] Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 γεια σας παιδιά....καινούριος σε αυτό το φόρουμ..(είμαι εδώ και καιρό στο φόρουμ για το χ1)..μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω...είχα πάρει πριν από κανένα μήνα ένα desctop από το πλαίσιο με δωρεάν αναβάθμιση στα windows 7 όταν θα βγουν..την έκανα λοιπόν( μου έστειλε η microsoft το πρόγραμμα με ένα cd). Χθες τα έβαλα τα 7 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...όταν πήρα τον υπολογιστή είχε για τους ιούς το panda internt security 2010, πριν κάνω την αναβάθμιση μου ζητήθηκε να το απενεργοποιήσω (όχι απεγκατάσταση)..γίνεται η αναβάθμιση και το πρόγραμα για τους ιούς δεν είναι συμβατό με τα 7. αγοράζω το panda pro2010 για τα windows 7 αλλά δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση στο προηγούμενο, δεν μου το διαγράφει..όταν πάω να το διαγράψω από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων ή από την επιλογή κατάργηση που έχει στον υποφάκελο του panda στο μενού έναρξη ενώ ξεκινάει η διαδικασία μετά σταματάει και μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με αυτή την έκδοση windows.Όπως καταλαβαίνεται δεν έχω πρόγραμμα για ιούς. έκανα διπλό κλικ για να το ανοίξω και μου βγάζει ότι δεν έιναι συμβατό. πατάω ιδιότητες στο panda και στην επιλογή συμβατότητα το βάζω να ανοίγει με vista και πράγματι άνοιξε. τώρα έχω το παλιό panda το οποίο συνεχίζει να μην καταργείται (μου βγάζει ακόμα το μηνυμα περί συμβατότητας όταν πάω να το καταργήσω) αλλά δείχνει ότι δουλεύει (το μόνο που δεν δουλεύει έιναι το firewall). τι μπορώ να κάνω για να το καταργήσω και να εγκαταστήσω το καινούριο το οποίο και αυτό όταν πήγα να το βάλω μου λέει ότι δεν είναι συμβατό ενώ στο κουτί του λέει για windows 7????ευχαριστώ και ελπίζω να έγινα κατανοητός!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 τα updates με τις ημερομηνιες. ;) [ATTACH]14847[/ATTACH] Γιατί έχεις installed update από 7/8/09 ? Για το επίσημο release (Oct 22nd) μια μόνο επίσημη patch υπάρχει σύμφωνα με το πιο κάτω article του Neowin.net: Microsoft is set to release six security bulletin patches this coming Tuesday. Three of the six have been labeled as Critical, Microsoft's highest security rating, and three more patches labeled as Important, the second highest security rating. The patches are due to release on November 10 and will focus on patching Remote Code Executions and DoS (Denial of Service) flaws in the Windows operating system. Four of the patches will be released for Windows, while two will patch Remote Code Executions in Microsoft Office. The patches will fix security holes in: Windows 2000 Service Pack 4 Windows XP Service Pack 2 & 3 * Windows Vista Service Pack 1 & 2 * Windows Server 2003 Service Pack 2 * Windows Server 2008 Service Pack 2 * Microsoft Office XP Microsoft Office 2003 Microsoft Office 2007 Microsoft Office 2004 (Mac) Microsoft Office 2008 (Mac) * Both 32bit and 64bit architecture No updates for Windows 7 will be released. Currently, Windows 7 only has one officially released security patch, released on October 8, 2009. Some of the updates may require a restart. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 http://forum-en.msi.com/index.php?topic=99884.0 Thanks θα το δοκιμασω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ειναι ενας φακελος ο οποιος οταν παταω πανω του και ανοιγει λεει οτι ειναι αδειος....οταν παω να τον σβησω φαινεται οτι εχει μεσα 100κατι mb...πως γινεται να φανει τι εχει μεσα?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Γιατί έχεις installed update από 7/8/09 ? Για το επίσημο release (Oct 22nd) μια μόνο επίσημη patch υπάρχει σύμφωνα με το πιο κάτω article του Neowin.net: γιατί πολύ απλά από το msdaa αλλά και το msdn έχουμ ΔΩΡΕΑΝ εκδόσεις της rtm από τον Αύγουστο :) της prof 32 + 64 bit ;) Ειναι ενας φακελος ο οποιος οταν παταω πανω του και ανοιγει λεει οτι ειναι αδειος....οταν παω να τον σβησω φαινεται οτι εχει μεσα 100κατι mb...πως γινεται να φανει τι εχει μεσα?? θα είναι κρυμμένα. μπορείς να βρεις την απάντηση στο help. tip: δες στην επιλογή organize του explorer ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 γεια σας παιδιά....καινούριος σε αυτό το φόρουμ..(είμαι εδώ και καιρό στο φόρουμ για το χ1)..μία ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω...είχα πάρει πριν από κανένα μήνα ένα desctop από το πλαίσιο με δωρεάν αναβάθμιση στα windows 7 όταν θα βγουν..την έκανα λοιπόν( μου έστειλε η microsoft το πρόγραμμα με ένα cd). Χθες τα έβαλα τα 7 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...όταν πήρα τον υπολογιστή είχε για τους ιούς το panda internt security 2010, πριν κάνω την αναβάθμιση μου ζητήθηκε να το απενεργοποιήσω (όχι απεγκατάσταση)..γίνεται η αναβάθμιση και το πρόγραμα για τους ιούς δεν είναι συμβατό με τα 7. αγοράζω το panda pro2010 για τα windows 7 αλλά δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση στο προηγούμενο, δεν μου το διαγράφει..όταν πάω να το διαγράψω από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων ή από την επιλογή κατάργηση που έχει στον υποφάκελο του panda στο μενού έναρξη ενώ ξεκινάει η διαδικασία μετά σταματάει και μου λέει ότι δεν είναι συμβατό με αυτή την έκδοση windows.Όπως καταλαβαίνεται δεν έχω πρόγραμμα για ιούς. έκανα διπλό κλικ για να το ανοίξω και μου βγάζει ότι δεν έιναι συμβατό. πατάω ιδιότητες στο panda και στην επιλογή συμβατότητα το βάζω να ανοίγει με vista και πράγματι άνοιξε. τώρα έχω το παλιό panda το οποίο συνεχίζει να μην καταργείται (μου βγάζει ακόμα το μηνυμα περί συμβατότητας όταν πάω να το καταργήσω) αλλά δείχνει ότι δουλεύει (το μόνο που δεν δουλεύει έιναι το firewall). τι μπορώ να κάνω για να το καταργήσω και να εγκαταστήσω το καινούριο το οποίο και αυτό όταν πήγα να το βάλω μου λέει ότι δεν είναι συμβατό ενώ στο κουτί του λέει για windows 7????ευχαριστώ και ελπίζω να έγινα κατανοητός!!!!!!!! λοιπόν παιδιά όπως αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με εμένα για να βγάλει άκρη ας στείλει ένα email στην panda και του στέλνουν ένα link στο οποίο κατεβάζεις ένα αρχείο για απεγκατάσταση του παλιού προγράμματος και ένα άλλο για εγκατάσταση του καινούριου συμβατό με τα windows 7... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 καλύτερα βάλε το mse. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 παιδια δεν βρισκω την επιλογη πουθενα για να 'ηχογραφω΄απο το pc και οχι μεσω mic κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Thanks θα το δοκιμασω.;) Σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Σου δούλεψε; Δεν προλαβα ακομα ειμαι στο αλλο PC 2 μερες τωρα με Vista & Leopard.:p Θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Απο το in.gr: Η Microsoft προσπάθησε να αναπαράγει στα Windows 7 την εμφάνιση και την ευχρηστία του «φανταστικού» λειτουργικού συστήματος της Apple, παραδέχεται στέλεχος της Microsoft, σε μια συνέντευξη που μάλλον άφησε πολλά στόματα ανοιχτά. Με αφορμή το μεγάλο συνέδριο συνεργατών της Microsoft που πραγματοποιείται στο Λονδίνο, ο Σάιμον Αλντους, partner group manager της εταιρείας, έδωσε συνέντευξη στο δικτυακό τόπο PCR. Σε ερώτηση για το εάν τα νέα Windows 7 ένα πιο «ευέλικτο» λειτουργικό σύστημα, όσον αφορά τις ειδικές λειτουργίες στις οποίες μπορούν να προσαρμοστούν, ο Αλντους απαντά ότι τα Windows 7 είναι κάτι σαν «Vista με αναβολικά». Και συνεχίζει: «Ένα από τα πράγματα που λέει ο κόσμος για τους Apple Mac είναι ότι το λειτουργικό [τους] σύστημα είναι φανταστικό, ότι είναι πολύ γραφικό και εύχρηστο». »Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε με τα Windows 7 -είτε πρόκειται για το παραδοσιακό φορμά ή σε ένα φορμά αφής- ήταν να δώσουμε την εμφάνιση και την αίσθηση των Mac όσον αφορά τα γραφικά». Τόνισε πάντως ότι τα Windows 7 «αναπτύχθηκαν στην ίδια σταθερή τεχνολογία πυρήνα των Vista, η οποία είναι κατά πολύ σταθερότερη από τη σημερινή πλατφόρμα των Mac». Αν μη τι αλλο, ενδιαφεροντα τα λεγομενα του στελεχους της MS.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Δεν προλαβα ακομα ειμαι στο αλλο PC 2 μερες τωρα με Vista & Leopard.:p Θα ενημερωσω. Είμαι σε αναμονή. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Είμαι σε αναμονή. :rolleyes: Τιποτα δεν πιανει. Καταρχην το guide ειναι για xp, στα 7 δεν υπαρχουν καν αυτοι οι φακελοι. Δοκιμασα σε παρομοιους αλλα ουτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 δουλεύω και τα 2 και πραγματικά δεν βλέπω ομοιότητες. το X είναι X και τα 7 είναι windows. απλά τα πράγματα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Μια ερώτηση, έχω Vista Ultimate 64 bit μπορώ να κάνω downgrade σε Windows 7 Home premium; α και κάτι ακόμα υπάρχουν Home Premium 64 bit; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Τα "κολλήματα" στο Media Center τα έχω δει κι εγώ και μάλιστα μου χάλασε κατά πολύ ο υπολογιστής την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα (χάλαγε η οθόνη και δεν επανερχόταν με τίποτα με αποτέλεσμα να θέλει επανεκκίνηση).. :( Nα σε ρωτησω Γιαννη, οταν παιζει μουσικη ο player σου εμφανιζει τα εξωφυλλα των αλμπουμ???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Είμαι σε αναμονή. :rolleyes: Ελυθη. :) http://social.answers.microsoft.com/Forums/en/w7hardware/thread/722221d6-d59c-4cf7-803c-8203e6344b93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ελυθη. :) http://social.answers.microsoft.com/Forums/en/w7hardware/thread/722221d6-d59c-4cf7-803c-8203e6344b93 Σωστός! Σε ευχαριστώ πολύ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 έχουν απαντηθεί. έχουμε πει για τις εκδόσεις. περισσότερα στο σάιτ της msft. μισό κλικ ψάξιμο... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Μια ερώτηση, έχω Vista Ultimate 64 bit μπορώ να κάνω downgrade σε Windows 7 Home premium; α και κάτι ακόμα υπάρχουν Home Premium 64 bit; Ναι, υπάρχει Windows 7 Home Premium 64. Σου προτείνω Clean Installation γιατί ο καθηγητής της πληροφορικής στο σχολείο έκανε Upgrade από Vista Business σε Windows 7 Ultimate και δεν δούλευε τίποτα.. :( Nα σε ρωτησω Γιαννη, οταν παιζει μουσικη ο player σου εμφανιζει τα εξωφυλλα των αλμπουμ???:) Ναι.. Μου εμφανίζει και το εξώφυλλο από το τραγούδι που ακούω, αλλά και τα εξώφυλλα από τ'άλλα τραγούδια/cd.. Πιστεύω ότι αυτό το extra το κάνει λίγο πιο βαρύ.. Ο Media Center των XP που δεν είχε όλα αυτά τα extra, ήταν πολύ γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ναι, υπάρχει Windows 7 Home Premium 64. Σου προτείνω Clean Installation γιατί ο καθηγητής της πληροφορικής στο σχολείο έκανε Upgrade από Vista Business σε Windows 7 Ultimate και δεν δούλευε τίποτα.. :( Ναι.. Μου εμφανίζει και το εξώφυλλο από το τραγούδι που ακούω, αλλά και τα εξώφυλλα από τ'άλλα τραγούδια/cd.. Πιστεύω ότι αυτό το extra το κάνει λίγο πιο βαρύ.. Ο Media Center των XP που δεν είχε όλα αυτά τα extra, ήταν πολύ γρήγορος. Λοιπον, θα πας στις ρυθμισεις του media center>Moυσικη>Αναπαραγωγη σε εκτελεση και στην επιλογη Φοντο ¨Αναπαραγωγη σε εκτελεση" θα επιλεξεις κανενα... Εισαι ετοιμος, ο Media center θα ειναι γρηγοροτερος και θα καταναλωνει λιγοτερη ram:) Το δοκιμασα σε netbook και πεταει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 για να δουλέψει καλά ο mce θέλει core2duo και 2+ GB ram. όλα τα άλλα είναι κολπάκια. στο κάτω κάτω είναι μόνο για συστήματα τηλεόρασης (δεν τον ανοίγω ποτέ στο tablet, μόνο στο media center είναι ανοιχτός όλη την ώρα και locked) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts