johnthegreek Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Το πιο απλό, πολλά προγράμματα ήδη εγκατεστημένα να μην παίζουν έπειτα. Σε'μένα κανένα παιχνίδι ή πρόγραμμα δεν έπαιζε έπειτα από Upgrade (Windows XP -> Windows 7 RC). Παιδιά, δεν μου δουλεύει ο "Καιρός" από τις μικροεφαρμογές. Μόλις ανοίγω τον υπολογιστή γράφει:"Getting Data" και μετά από λίγο γράφει:" 24 - 11 Kerkira, GRC, Forecasted". Επίσης, ενημερωτικά,όποτε ανοίγω τον Internet Explorer και πάει να "μπει" στο Msn.gr μου γράφει:"Connecting..." και μετά από λίγο:"Internet Explorer cannot display that webpage", ενώ αν αφήσω το Msn και γράψω "Myphone.gr" μπαίνει κανονικότατα. :blink: Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Και να μπορουσες να κανεις αναβαθμιση, ειναι προτιμοτερο να κανεις καθαρη εγκατασταση! Όπως και να το κάνουμε μια εγκατάσταση απο τα BIOS είναι πάντα το προτιμότερη. Το upgrade είναι λίγο επίφοβο. Δίνω ένα λίγο off-topic παράδειγμα: Μία φορά έκανα μόνο upgrade λογισμικού από Linux 8.10 σε 9.04 και μου υπολειτουργούσαν όλα. Με κανονική εγκατάσταση έτρεχαν όλα ρολόϊ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Όπως και να το κάνουμε μια εγκατάσταση απο τα BIOS είναι πάντα το προτιμότερη. Το upgrade είναι λίγο επίφοβο. Δίνω ένα λίγο off-topic παράδειγμα: Μία φορά έκανα μόνο upgrade λογισμικού από Linux 8.10 σε 9.04 και μου υπολειτουργούσαν όλα. Με κανονική εγκατάσταση έτρεχαν όλα ρολόϊ Ε ναι!! Ποτε δεν ξερεις τι conflicts μπορει να δημιουργηθουν!! Εδω γινονται σε απλα πραγματα σε κοτζαμ upgrade δεν θα υπαρξουν?? :rolleyes:;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 ερώτηση: στο κάτω δεξιά μέρος της taskbar , δίπλα στο ρολόι, οριοθετείται ένα μικρό μέρος της γραμμής εργασιών και πατώντας το λειτουργεί το γνωστό ''εμφάνιση επιφάνειας εργασίας''....παίζει αυτό το ''κουτάκι'' να έρθει αριστερά δίπλα στο start, είτε σαν τετραγωνάκι πάλι, είτε σαν κουμπάκι όπως στα XP-VISTA?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Νίκο μπορείς να ενεργοποιήσεις τη quicklaunch bar η οποία περιέχει το εικονίδιο εμφάνισης της επιφάνειας εργασίας. Δες εδώ. Αλλιώς αν θέλεις μπορείς να δημιουργήσεις το εικονίδιο αυτό ανοίγοντας το σημειωματάριο, κάνοντας επικόλληση το παρακάτω κείμενο: [shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop και σώζοντάς το ως desktop.scf. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 χχμμ...η δεύτερη λύση δεν είναι και τόσο καλή...κατεβάζοντας το εικονίδιο κάτω δίπλα στο start, συνεχίζει να μου το γυρνάει στο windows explorer, όπου κάνοντας κλικ ανοίγουν οι libraries, ενώ με δεξί κλικ μου βγάζει τελικά το show desktop...το ίδο συμβαίνει αν θελήσω να κατεβάσω το εικονίδιο του my computer...κοινώς τα ενσωματώνει και τα 2 στον windows explorer...not good..:( edit: τελικά δούλεψε ο τρόπος που περιγράφει το λινκ και έχω στην taskbar τα παλιά καλά εικονίδια..:) thanks...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 χχμμ...η δεύτερη λύση δεν είναι και τόσο καλή...κατεβάζοντας το εικονίδιο κάτω δίπλα στο start, συνεχίζει να μου το γυρνάει στο windows explorer, όπου κάνοντας κλικ ανοίγουν οι libraries, ενώ με δεξί κλικ μου βγάζει τελικά το show desktop...το ίδο συμβαίνει αν θελήσω να κατεβάσω το εικονίδιο του my computer...κοινώς τα ενσωματώνει και τα 2 στον windows explorer...not good..:( edit: τελικά δούλεψε ο τρόπος που περιγράφει το λινκ και έχω στην taskbar τα παλιά καλά εικονίδια..:) thanks...;) Νίκο αν δεν κάνω λάθος έχεις περάσει τα ultimate στο netbook σου. Τραβάει καθόλου;; Εμένα με τα starter μου πετάνε κάτι 100άρια οι επεξεργαστές στιγμιαία βέβαια αλλά είναι ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 απαπα..στο μικρό σου είπα ότι δεν έχω ασχοληθεί ακόμα λόγω του 4αρη δίσκου , που δε χωράει σχεδόν κανένα λειτουργικό... στο μεγάλο πισι έκανα φορμάτ και πέρασα τα 7 ultimate..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 ok, είχα μείνεί λίγο όταν είχα δει το πόστ σου! Λέω καλά πως τα κατάφερε το θυρίο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 και ναι...μετά το shut down χτες, άνοιξα σήμερα τον υπολογιστή και το πολυπόθητο quick launch είχε εξαφανιστεί...απ'ότι είδα με μια γρήγορη ματιά συμβαίνει σε όλους...και τώρα πρέπει να ψάξω να βρω λύση..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 μετά από πολύ testing στο tablet η μπαταρία σε vista sp2 κρατούσε 4-5 ώρες. στα 7 pro κρατάει 5-6.5 ώρες... απίστευτη διαφορά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 μετά από πολύ testing στο tablet η μπαταρία σε vista sp2 κρατούσε 4-5 ώρες. στα 7 pro κρατάει 5-6.5 ώρες... απίστευτη διαφορά. Δυστυχώς το αντίστροφο συμβαίνει σε netbook. Στο Samsung NC10, ενώ η μπαταρία με XP κρατούσε 5-6 ώρες, με Windows 7 Ultimate μάξιμουμ 2.5-3 ώρες. Back to XP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Να πώ κ εγώ τον πόνο μου.... Tα 7 με απογοήτευσαν πλήρως. Ολο ******** κάνουν... και μεγάλα προβλήματα!! Εχω ενα λάπτοπ Core2Duo 2.20, 4GB Ram, NVidia 8600M GT. Πέρασα τα 64άρια και έχω τα εξής προβλήματα : 1) Ενώ η εγκατάσταση ολοκληρώνεται χωρις πρόβλημα, βάζοντας τους 191.00 drivers ειδικά για τα W7 απο το Laptopvideo2go.com η οθόνη γίνεται τέρμα σκοτεινή, σάν να έχω πειράξει το brightness. Ενω δεν είναι αυτό. Και δε γίνεται ούτε πιο σκοτεινή ούτε πιο φωτεινή. Μένει εκεί. Αναγκαστικά περνάω τους 185.20 για Vista, οι οποιοι παίζουν κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα είχα και στις προηγούμενες δοκιμαστικές εκδόσεις των 7. 2) Δεν παίζει το Lineage2. Βγάζει σφάλμα στο Gameguard. Εκαν επανεγκατάσταση του παιχνιδιού 2 φορές. 3) Αυτό το ριμάδι το L2 Walker, το bot πρόγραμμα για το Lineage, δεν τρέχει με την καμία. Ούτε αν αλλάξω compatibility mode σε Vista. 4) Τέλος, ενα πολύ σπαστικό... έχει να κάνει με την μπάρα εργαλείων στο Start. Τα Vista είχαν μια επιλογή οπου κάλυπταν ΑΠΟ ΠΑΝΩ αυτή την μπάρα όταν γινόταν maximize το παράθυρο ή το παιχνίδι, χωρίς η μπάρα να φεύγει πχ με auto hide. Αυτό γίνεται στα 7? Να βλέπω πχ full τον Mozilla αλλα η μπάρα με το start να είναι απο κάτω? Αυτα τα προβλήματα έχω τις πρώτες 6 ώρες. Αν δεν λυθεί αυτό με το Lineage θα φάνε σούτ γιατι έιναι για τα σκουπίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 2) Δεν παίζει το Lineage2. Βγάζει σφάλμα στο Gameguard. Εκαν επανεγκατάσταση του παιχνιδιού 2 φορές. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το Redalert 2, δοκίμασε να τρέξεις το αρχείο με δεξί κλικ και "run as administrator". Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Αν δεν σου λειτουργήσει ούτε αυτό υπάρχει το καλό και αξιόπιστο compatibility mode Όσο για το taskbar εμένα δεν μου παρουσιάζει τέτοιο θέμα, υπάρχει κανονικά το auto hide. Μήπως έχεις επιλέξει always on top of other windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Ειναι λιγο αδικο να κρινουμε το λειτουργικο απο συμπεριφορα παιχνιδιων και εν προκειμενω μονο ενος! Ειναι νεο λειτουργικο, ειναι και 64bit, ειναι και οι drivers των VGA (και των 2 εταιριων) περιεργοι.. Ας μην τα κρινουμε τοσο απλοϊκα! Αφου βρηκες drivers που δουλευουν κρατα αυτους!! Ψαξε και κανα patch κλπ και δες τι θα γινει! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το Redalert 2, δοκίμασε να τρέξεις το αρχείο με δεξί κλικ και "run as administrator". Δεν έχω προβλημα στο να ξεκινήσω το παιχνίδι.... αλλα το Lineage έχει μια προστασία της GameGuard. Και όταν ανοίγει η πρώτη οθόνη για να βάλω username / password δεν με αφήνει γιατι το κλύπτει ενα σφάλμα. Με ενα search στο ίντερνετ είδα οτι το πρόβλημα αυτό είναι καθολικό. Το έχουν όλοι όσοι παίζουν Lineage και έχουν τα 7. Βέβαια υπάρχει ενας τρόπος να το φτιάξεις, πειράζοντας ενα αρχείο, η κίνηση όμως αυτή είναι παράνομη και μπορείς να φάει ban το account σου. hellsangel81 said : Όσο για το taskbar εμένα δεν μου παρουσιάζει τέτοιο θέμα, υπάρχει κανονικά το auto hide. Μήπως έχεις επιλέξει always on top of other windows; Αυτό ακριβώς εξηγώ. Δεν θέλω το auto hide. Τα Vista έχουν το "Keep the Taskbar on Top of other Windows". Εγω ξετσεκάρω αυτή την επιλογή γιατι είναι πάρα μα πάρα πολύ χρήσιμη για μένα. Αυτό υπάρχει στα 7? Το έχει βρει κάποιος? Η το ξέχασαν ? Α και κάτι ακόμα. Έπαιζε μόνο το 1 ηχείο στο λάπτοπ μου, και όταν έβαζα το βύσμα για τα εξωτερικά ηχεία, εκείνα δεν έπαιζαν... Είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζουν τα 7 κάτι τέτοιες συσκευές 3ετίας και βάλε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 βάζω στοίχημα ότι κανείς δεν έχει περάσει τους σωστούς οδηγούς για μητρική κάρτα γραφικών και inf. ;) πλάκα έχει που ζητάτε και τα ρέστα. αν δε βάλεις αυτά ούτε σταθερότητα μπορείς να έχεις ούτε αυτονομία. απλά πράγματα. το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγει ποτέ (τουλάχιστον για pc) σύμφωνα με όλους τους reviewers δεν περιμένει κάτι καλύτερο από κάποιους που παίζουν ένα παιχνίδι. μην ξεχνάτε ότι ΔΕΝ έχει επίσημα κυκλοφορήσει. από τις 22 του μήνα και μετά θα έχουν βγει οδηγοί και patches (updates) για προγράμματα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 αξιζει να βαλει κανεις xp -> ms 7? υπαρχουν προβληματα συμβατοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 αξιζει να βαλει κανεις xp -> ms 7? υπαρχουν προβληματα συμβατοτητας? Εγώ δεν έχω δει προβλήματα συμβατότητας. Βέβαια, χρησιμοποιώ βασικά προγράμματα (Adobe Reader, Microsoft Office 2007, Win Zip κλπ), αλλά μια χαρά πήγαν και σε δύο παιχνίδια που δοκίμασα. Το μόνο (-) σε σχέση με τα Windows XP είναι ότι κάθε μέρα η μνήμη του σκληρού ανεβοκατεβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Εγώ δεν έχω δει προβλήματα συμβατότητας. Βέβαια, χρησιμοποιώ βασικά προγράμματα (Adobe Reader, Microsoft Office 2007, Win Zip κλπ), αλλά μια χαρά πήγαν και σε δύο παιχνίδια που δοκίμασα. Το μόνο (-) σε σχέση με τα Windows XP είναι ότι κάθε μέρα η μνήμη του σκληρού ανεβοκατεβαίνει. Δεν ειναι (-) Εχει ειπωθει ααααααααπειρες φορες! Ειναι απο το shadow copying, system restore κ.α. ... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Στο 11αρι το asus με τον z520 λετε να τα σηκωσει τα ultimate?Εχει 1gb ram αλλα θα το παω 2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 και ενώ το quick launch δε λέει να παραμείνει και το εγκαταλείπω μέχρι νεωτέρας, δείτε ένα ωραίο βιντεάκι ... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xc2duv_AOso]YouTube - Windows 7 - Tweak Useful Shortcuts from My Computer[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 σχετικα με τους drivers για τον Η/Υ δλδ mobo,καρτα ηχου,γραφικων..θα ναι οκ η θα υπαρχουν ασυμβατοτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ολα οκ θα ναι :) Drivers να υπαρχουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts