Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για βοηθηστε ρε παιδια λιγο

καποιο παιδικο σαιτ με παιχνδια ζητησε το shockwave player plugin παω να το κατεβασω (οπως το ειχα παλαιοτερα) και μου βγαζει να κανω agree αλλα δεν πατιεται!ειτε κλικαρω το κουτακι του νορτον (που δεν θελω ).το πισι πεταει δεν ειχε ποτε τετοιο θεμα εχω κανει επανεκκινησεις! καμια ιδεα?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και γιατι να κανεις agree και να περασεις και το συγκεκριμενο προγραμμα?

δεν χρειαζεται το norton να το εγκαταστησεις παραλληλα!

για διαφημηστικους λογους στο << προτεινει....>

πατα ακυρο η κανα χ.καπως ακυρωσε το.

αν δεν γινεται,ξανατρεξε την εγκατασταση του flash player και προσεξε τιποτε αχνα γραμματα πριν πατας το next .

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

και γιατι να κανεις agree και να περασεις και το συγκεκριμενο προγραμμα?

δεν χρειαζεται το norton να το εγκαταστησεις παραλληλα!

για διαφημηστικους λογους στο << προτεινει....>

πατα ακυρο η κανα χ.καπως ακυρωσε το.

αν δεν γινεται,ξανατρεξε την εγκατασταση του flash player και προσεξε τιποτε αχνα γραμματα πριν πατας το next .

δεν εχει την επιλογη!flash εχω αυτο ειναι ,λεει,player!δεν μουδινει την επιλογη να ΑΠΟΕΠΙΛΕΞΩ πχ τον νορτον!κατευθειαν παει να κατεβασει το installer!δεν μου εχει ξανατυχει.εχω 64 bit αλλα και ffox(που ειναι 32) και με τον chrome(που ειναι 64) το ιδιο προβλημα!

τελικα το εγκατεστησα απο τον internet explorer!μονο ετσι εγκατασταθηκε σωστα!

EDIT2 τελικα μαλλον σε 64bit δεν παιζει γιατι στον 64bit chrome δεν δουλευει!μονο σε αλεπου και iexplorer!

Edited by ilka71

ε ναι,.

με την φωτο καταλαβα πως κατεβασες τον installer με το Norton Μεσα..

τελος καλο ολα καλα ! :D

ε ναι,.

με την φωτο καταλαβα πως κατεβασες τον installer με το Norton Μεσα..

τελος καλο ολα καλα ! :D

τελικα το θεμα ηταν οτι δεν δουλευει σε 64bit browser οπως ο chrome που δοκιμαζα στην αρχη!

τελικα το θεμα ηταν οτι δεν δουλευει σε 64bit browser οπως ο chrome που δοκιμαζα στην αρχη!

ναι,αναφερομαι στο γεγονος που σου ελεγε να εγκαταστησεις και το norton μαζι.

• 2 weeks later...

Από εχθές, 13 Ιανουαρίου 2015, τα Windows 7 είναι πλέον σε κατάσταση extended support.

Αυτό σημαίνει πως δε θα προστίθενται πλέον νέα χαρακτηριστικά, αλλά η Microsoft θα συνεχίσει να παρέχει λύσεις σε ζητήματα ασφαλείας, μέσω hotfixes και patches.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα αυτές τις ημέρες το laptop της μητέρας μου όταν βλέπω webtv απο το mega tv ξεκινάει η διαφήμιση και όταν ξεκινάει η ταινία , είναι μαύρη η οθονη και έχει μόνο ήχο. Και μετα κάνω ανανέωση και ξανά προσπαθω και τίποτα. Τα ίδια πάλι και ξανά ανανέωση στην σελίδα και στρώνει ένω μερικές άλλες φορές δεν διορθώνει και σβήνω το ιστορικό και άλλες φορές στρώνει και άλλες όχι. Το ίδιο μου γίνεται και τον οπερα , δοκίμασα και μέσω ίντερνετ εξπλορερ και δεν φορτώνει καθολου το βίντεο γράφει ότι υπάρχει προβλημα στην σελίδα . Τι μπορώ να κάνω για να μην μου το κάνει αυτο ; μπορεί να φταιει η σελίδα του mega;

• 2 weeks later...

εγκατεστησα ενα προγραμμα και μαλλον εκανε κατι αλλαγες στα windows. Τωρα οταν ανοιγω ενα φακελο εμφανιζει στη γραμμη εργασιων κατω την διαδρομη του φακελου και οχι το ονομα του.

Δηλαδη αντι για "ΤΑΙΝΙΕΣ" γραφει C:\Users\homepc..........

Πως μπορω να το αλλαξω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
υπάρχει εφαρμογή για Bluetooth δωρεάν; έχω ένα turbox στικακι, κατέβασα της bluesoleil αλλά τώρα πρέπει να τελείωσε η trial έκδοση και περιορίζει στα 2 γιγα τα αρχεία που μπορείς να μεταφέρεις.

υπάρχει εφαρμογή για Bluetooth δωρεάν; έχω ένα turbox στικακι, κατέβασα της bluesoleil αλλά τώρα πρέπει να τελείωσε η trial έκδοση και περιορίζει στα 2 γιγα τα αρχεία που μπορείς να μεταφέρεις.

Θες να πεις ότι κάθεσαι και μεταφέρεις μέσω ΒΤ αρχεία στα 2 gb;

Τι κάνεις, το αφήνεις ανοιχτό και κοιτάς την άλλη μέρα αν τελείωσε;;

Ούτε 50mb δεν αξίζει με τόσο αργό που είναι.

Η αντιγραφή γίνεται από κινητό προς pc;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• 1 month later...
Καλημέρα έχω τα windows 7 ξαφνικά έχω χάσει το εικονικό πληκτρολόγιο οθόνης πως μπορώ να βρω την λύση, μπήκα στις ρυθμίσεις (βοηθήματα, άτομα ειδικές ανάγκες) αλλά πληκτρολόγιο οθόνης δεν υπάρχει:worry::worry:

Καλημέρα έχω τα windows 7 ξαφνικά έχω χάσει το εικονικό πληκτρολόγιο οθόνης πως μπορώ να βρω την λύση, μπήκα στις ρυθμίσεις (βοηθήματα, άτομα ειδικές ανάγκες) αλλά πληκτρολόγιο οθόνης δεν υπάρχει:worry::worry:

εκει δεν έπρεπε νά είναι ; κάτι άλλο με επαναφορά συστήματος μην πως στο επαναφέρεί ;

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

γνωριζει κανεις ,γιατι μου βγαζει αυτο το κιτρινο τριγωνακι ?

οτι ρυθμιση και να βαλω για επαναφορα,μετα πηγαινει απο μονο του στο 50% δεσμευση συστηματος.

παλια δεν μου το εβγαζε αυτο και κρατουσε την ρυθμιση του 4% που του εβαζα.

http://i.imgur.com/7RkZ895.jpg

• 3 weeks later...

εχω εγκαταστησει ενα προγραμμα στο προφιλ μου στον υπολογιστη μου, αλλα τα αλλα προφιλ δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν.

τι πρεπει να κανω ωστε το προγραμμα να μπορει να χρησιμοποιηθει και απο τους αλλους χρηστες του υπολογιστη;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Μπορεί κάποιος να παραθέσει ένα link για να κατεβάσω τα windows 7;

Επίσης γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω μέσα από τα windows 7, επαναφορά ή format; Θέλω να επαναφέρω ένα laptop ενός φίλου που έχει τα 7άρια και έχει κολλήσει aids το laptop του. Πρέπει να έχει δει πολύ τσόντα ο τύπος. Τέσπα, όποιος μπορεί ας με εξυπηρετήσει. Και εννοείτε μόνο original. Έχω product key. Ευχαριστώ πολύ

Μπορεί κάποιος να παραθέσει ένα link για να κατεβάσω τα windows 7;

Επίσης γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω μέσα από τα windows 7, επαναφορά ή format; Θέλω να επαναφέρω ένα laptop ενός φίλου που έχει τα 7άρια και έχει κολλήσει aids το laptop του. Πρέπει να έχει δει πολύ τσόντα ο τύπος. Τέσπα, όποιος μπορεί ας με εξυπηρετήσει. Και εννοείτε μόνο original. Έχω product key. Ευχαριστώ πολύ

http://www.microsoft.com/en-us/software-recovery

ή http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

δεν εχει recovery λειτουργία απο μόνο του;

Δεν ξέρω καθόλου. Δεν τα έχω δουλέψει καθόλου τα 7άρια. Θα μου το φέρει σε κανένα 2ωρο... Αν έχει recovery θα γλιτώσω και τους drivers λογικά...

To πιο πιθανό είναι να εχει recovery ετοιμο,οντως θα γλυτώσεις ταλαιπωρία.

Τελικά το έκανα έτσι μέσα από τα win 7 και είναι πραγματικά πολυ εύκολο. Και να σκεφτείς πάλι έφαγα αρκετό χρόνο μέχρι να κάνει τις ενημερώσεις....

Σε ευχαριστώ

• 2 weeks later...

αγορασα ενα καινουριο laptop και ο σκληρος του δισκος ειναι χωρισμενος σε δυο τομους ( C και D).

Για να αλλαξω το μεγεθος του καθε τομου πρεπει να κανω φορματ και partition και να χαθουν δεδομενα ή γινεται και χωρις να χαθουν δεδομενα;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

αγορασα ενα καινουριο laptop και ο σκληρος του δισκος ειναι χωρισμενος σε δυο τομους ( C και D).

Για να αλλαξω το μεγεθος του καθε τομου πρεπει να κανω φορματ και partition και να χαθουν δεδομενα ή γινεται και χωρις να χαθουν δεδομενα;

Γίνεται και με προγραμμα πχ http://www.aomeitech.com/aomei-partition-assistant.html

λενε οτι δεν χάνεις τίποτα αλλα καλου κακού κανε backup πρώτα.

Σε καινουριο laptop hp 250 g3 εγκατασταθηκαν με επιτυχια τα windows 7 ultimate (x64) ,drivers κτλ μια χαρα όλα

Δε μπορω με τιποτα να κανω ενεργοποιηση ( activation) τα windows μεσω των γνωστων loaders v2.2.1 -2 ( by daz ) μου βγαζει μηνυμα " unsuported partition tablet " , κατι τετοιο ,γνωριζει κανεις κατι γιατι σε εμενα δεν εχει ξανατυχει αυτό ,δούλευαν κανονικά ...

Ευχαριστω :)

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)