Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτό που λες είναι το back up κ όχι το create system image.

με το back up απλά αποθηκεύεις τα δικά σου αρχεία, κ αν τα λέω σωστά, κ τις ρυθμίσεις του κάθε προγράμματος (application data). όχι όμως τα ίδια τα προγράμματα.

προς nikos_kallithea:

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί ακριβής απεικόνιση για μεταφορά σε άλλον υπολογιστή??

Edited by mpempoulinos

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτό που λες είναι το back up κ όχι το create system image.

με το back up απλά αποθηκεύεις τα δικά σου αρχεία, κ αν τα λέω σωστά, κ τις ρυθμίσεις του κάθε προγράμματος (application data). όχι όμως τα ίδια τα προγράμματα.

στο κινητο μου το hd εχω ενα προγραμμα το spb back up που μετα απο hard reset το τρεχω και μου επαναφερει τα παντα οπως ηταν πριν!ακομα και τις τελευταιες ρυθμισεις εγκατεστημενων προγραμματων!αυτο γινεται στα 7 και με ποιο τροπο?δηλαδη να κανω φορματ και μετα να επαναφερω τον υπολογιστη ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ηταν πριν.οπως σου ειπα για το κινητο!

στο κινητο μου το hd εχω ενα προγραμμα το spb back up που μετα απο hard reset το τρεχω και μου επαναφερει τα παντα οπως ηταν πριν!ακομα και τις τελευταιες ρυθμισεις εγκατεστημενων προγραμματων!αυτο γινεται στα 7 και με ποιο τροπο?δηλαδη να κανω φορματ και μετα να επαναφερω τον υπολογιστη ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ηταν πριν.οπως σου ειπα για το κινητο!

μέσα από τον πίνακα ελέγχου=> system and back up=> κ μετά ψάχνεις για κάπου που λέει για create system image. εγώ προσωπικά μετά από φορμάτ, εγκατέστησα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ κ θέλω να έχω όπωσδήποτε, κ μετά πρόσθεσα τα αρχεία μου.

έτσι, έχω ένα καθαρό αντίγραφο, χωρίς προβλήματα κ κολλήματα στο λειτουργικό σύστημα.

γιατί τι στιγμή που κάνεις φορμάτ, νομίζω πως θέλεις να φρεσκάρεις το σύστημά σου, κ δεν καταφέρνεις τίποτα, αν στη ίδια θέση, βάλεις ξανά τα σκουπίδια που είχες ήδη..

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!.Μια ερωτησουλα.Εχω τα win 7 και εγω και αντιμετωπιζω ενα προβληματακι.Μου βγαζει ενα μηνυμα ''δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της υπηρεσιας στοιβας bluetooth''......:confused:

Δεν εχω ιδεα γιατι εγινε αυτο.Δεν μπορω να στειλω τιποτα στο κινητο μου απο το λαπτοπ ουτε και απο το κινητο στο λαπτοπ.Συνδεεται κανονικα ομως το κινητο με το pc studio.Exει κανεις καμια ιδεα???

Edited by jtgiannis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω ένα λάπτοπ vaio vgn-fe31m.

Τι λέτε να βάλω τα windows 7 ή να παραμείνω στα xp?

Το σύστημα είναι το παρακάτω:

cpu : intel core 2duo processor T5600

memory: 1 gb/go ddr2 sdram

hdd : 160 gb

Ξέρω είναι λίγο παλιό αλλά μπορεί να πάρει χωρίς πρόβλημα τα 7?

Service Pack 1 on its way soon...

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/04/win7sp1-04-07-2010.png:D

Ποτε;;;αναμενουμε....

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

παιδια εχω βαλει σαν ρυθμιση για τα windows update να με ενημερωνει πριν κατεβασει-εγκαταστησει οτιδηποτε.εβλεπα εδω και καποιες μερες τι ηθελε να μου κατεβασει 14 important και 1 optional update ηταν . και τα αγνοουσα.σημερα που πηγα να ξαναδω την λιστα ενω μου λεει οτι υπαρχουν 14 και 1 ΔΕΝ μου τα δειχνει αναλυτικα να τα ξαναδω και να διαλεξω τι θελω και τι οχι!ξαναεκανα search for updates αλλα παλι δεν τα δειχνει.τι συμβαινει?μετα απο καποιες μερες δεν τα δειχνουν τα windows ?τι να κανω?EDIT εκανα restart και φαινονται τωρα ολα οκ! Edited by ilka71

έχω τα 7 και έχω εγκαταστήσει ενα παιχνίδι.

οταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα

ότι δεν μπορεί να βρει το cwl και λέει κάτι για open gl.

έκανα αναβάθμιση την κάρτα γραφικών αλλά πάλι μου το βγάζει.

καμία λύση?

Επίσης, από το ίδιο μενού του πίνακα ελέγχου, κάνε και ένα recovery DVD (ή όπως αλλιώς το ονομάζει αυτό το DVD).

Έτσι, όταν θα θελήσεις να περάσεις το image που έχεις δημιουργήσει, θα κάνεις boot από το DVD, θα συνδέσεις τον εξωτερική σκληρό στον οποίο θα έχεις το image, και τα υπόλοιπα είναι piece of cake ;)

μέσα από τον πίνακα ελέγχου=> system and back up=> κ μετά ψάχνεις για κάπου που λέει για create system image. εγώ προσωπικά μετά από φορμάτ, εγκατέστησα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ κ θέλω να έχω όπωσδήποτε, κ μετά πρόσθεσα τα αρχεία μου.

έτσι, έχω ένα καθαρό αντίγραφο, χωρίς προβλήματα κ κολλήματα στο λειτουργικό σύστημα.

γιατί τι στιγμή που κάνεις φορμάτ, νομίζω πως θέλεις να φρεσκάρεις το σύστημά σου, κ δεν καταφέρνεις τίποτα, αν στη ίδια θέση, βάλεις ξανά τα σκουπίδια που είχες ήδη..

Let me be your fantasy

Επίσης, από το ίδιο μενού του πίνακα ελέγχου, κάνε και ένα recovery DVD (ή όπως αλλιώς το ονομάζει αυτό το DVD).

Έτσι, όταν θα θελήσεις να περάσεις το image που έχεις δημιουργήσει, θα κάνεις boot από το DVD, θα συνδέσεις τον εξωτερική σκληρό στον οποίο θα έχεις το image, και τα υπόλοιπα είναι piece of cake ;)

επειδη το κομπιουτερ το πηρα απο το πλαισιο μου εδωσαν και το οριτζιναλ dc των windows.απο εκει δεν μπορω να κανω boot εαν χρειαστει?αλλο ειναι το recovery cd?

επισης το image που εχω φτιαξει περιλαμβανει και ολα τα drivers updates μεχρι τη στιγμη που εκανα το image?

Παιδιά έχω ένα λάπτοπ vaio vgn-fe31m.

Τι λέτε να βάλω τα windows 7 ή να παραμείνω στα xp?

Το σύστημα είναι το παρακάτω:

cpu : intel core 2duo processor T5600

memory: 1 gb/go ddr2 sdram

hdd : 160 gb

Ξέρω είναι λίγο παλιό αλλά μπορεί να πάρει χωρίς πρόβλημα τα 7?

Τα σηκώνει ανετότατα. Και εγώ παρόμοιων χαρακτηριστικών laptop έχω (με 1GB ram) και πιο αδύνατο επεξεργαστή και παίζει φυσέκι.:D

μολις τωρα το MSE εκανε update μονο του ενω το WU βρηκε κατι αλλες ενημερωσεις! λετε να το εφτιαξαν??
Shit Happens!!!

Να ρωτήσω ένα - δύο πραγματάκια.

α) Κατέβασα ένα θέμα αλλά οι εικόνες αλλάζουν κάθε 1 - 1,5 λεπτό με αποτέλεσμα να γίνεται βαρετό. Μπορώ να αλλάξω το χρόνο αλλαγής και να αλλάζουν οι εικόνες κάθε 5 - 6 λεπτά;

β) Το Avast! Antivirus είναι ασύμβατο με τα Windows 7. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει μήνυμα το Action Center να ενεργοποιήσω το avast!, αλλά ενώ πατάω να ενεργοποιηθεί μου βγάζει ξανά το μήνυμα. :blink:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

μολις τωρα το MSE εκανε update μονο του ενω το WU βρηκε κατι αλλες ενημερωσεις! λετε να το εφτιαξαν??

Όντως. Είχα να ανοίξω το WU καμιά 20αριά ημέρες και σήμερα είδα πως είχε τελευταία definitions χωρις να έχω πειράξει τίποτα.

Μάλλον το έφτιαξαν :)

β) Το Avast! Antivirus είναι ασύμβατο με τα Windows 7. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει μήνυμα το Action Center να ενεργοποιήσω το avast!, αλλά ενώ πατάω να ενεργοποιηθεί μου βγάζει ξανά το μήνυμα. :blink:

Απόλυτα συμβατό στο δικό μου υπολογιστή.

Δοκιμασμένο σε Windows 7 Ultimate, τόσο 32-bit όσο και 64-bit.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

σε όλους κατέβηκαν μια χαρά τα updates της τρίτης? εμένα δεν μου τα περνάει... χμμμ.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

απο win 7 starter σε home premium πως μπορει να παει καποιος νομιμα?

το anytime upgrade δεν δουλευει φυσικα για Ελλαδα, τα μαγαζια δεν πουλανε την αναβαθμιση απο οτι ξερω....