parafron4 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ρε παιδια προσπαθω να δω web tv με τον firefox αλλα μου λεει οτι χρειαζομαι τον windows media player 11... τα win7 τον wmp 12 δεν εχουν?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ρε παιδια προσπαθω να δω web tv με τον firefox αλλα μου λεει οτι χρειαζομαι τον windows media player 11... τα win7 τον wmp 12 δεν εχουν?? Ο Mozilla χρειάζεται το add on του Windows Media Player 11. "Κατέβασέ" το από'δω: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx . Σε περίπτωση που δεν δουλέψει, προσπάθησε να δεις Web Tv με τον Internet Explorer. :) Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα... Δεν βρηκα λύση και έκανα Format... Tωρα ειναι μια χαρα Δεν ξέρεις όμως τι προκάλεσε αυτό το σφάλμα, ε; Μήπως να αναβαθμίσω τη Ram ή το πρόβλημα δεν είναι στο hardware, αλλά στο software; Αν παρουσιάσουν προβλήματα τα Windows 7, δεν έχω πρόβλημα. Πάω και βάζω μια Ram 2Gb, βάζω και τα HP των (S)Vista και είμαι Jet. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 το εχω περασει το plug αλλα τιποτα...θα δοκιμασω το ie... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 ακριβώς :) όπως στις Γάτες. και καλύτερα έτσι: θες να πειράξεις το ποντίκι? απλά γράφεις mouse και όλα είναι εδώ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 πως γινεται να χακαρω την win 7 starter edition? ειναι τελειως απογοητευση Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 πως γινεται να χακαρω την win 7 starter edition? ειναι τελειως απογοητευση Τι ακριβώς να χακάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 ως προς τι? ίδια (πραγματικά) είναι με τις άλλες. απλά δεν έχει media center (άχρηστο σε netbook) και κάποια θέματα δικτύου είναι κρυμμένα (τα βρίσκεις όμως). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 ως προς τι? ίδια (πραγματικά) είναι με τις άλλες. απλά δεν έχει media center (άχρηστο σε netbook) και κάποια θέματα δικτύου είναι κρυμμένα (τα βρίσκεις όμως). Και δεν υπάρχει το Εξατομίκευση - Personalize.;)Μάλλον αυτό θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 γεια σας παιδιά...μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως να κάνω format στο pc το οποίο έχει windows 7 για να του τα ξαναβάλω??ευχαριστώ..... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 βάλε το dvd τον windows 7 και πριν διαλέξεις τον δίσκο που θα κανεις εγκατάσταση τα windows κάτω δεξιά νομίζω έχει κουμπάκι για format και delete partition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 βάλε το dvd τον windows 7 και πριν διαλέξεις τον δίσκο που θα κανεις εγκατάσταση τα windows κάτω δεξιά νομίζω έχει κουμπάκι για format και delete partition ευχαριστώ φίλε... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Και δεν υπάρχει το Εξατομίκευση - Personalize.;)Μάλλον αυτό θέλει. ΑΥΤΟ θελω οντως.πως μπορω να αλλαξω την registry?:p Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 ΑΥΤΟ θελω οντως.πως μπορω να αλλαξω την registry?:p Μόνο με προγράμματα "τρίτων" μπορείς να αλλάξεις το φόντο της Επιφάνειας. Δοκίμασε αυτό: http://download.cnet.com/Wallpaper-Switcher-NET/3000-2336_4-10558039.html Κάτι άλλο σχετικό με τα Windows 7 Starter: Μπορούμε στη Starter έκδοση να πειράξουμε τη Registry και να βάλουμε aero; Στα (S)Vista Home Basic γίνεται κάτι τέτοιο. Στα Windows 7; Όσοι έχετε Windows 7 Starter Edition και θέλετε να πειράξετε την Registry, κάν'τε το εξής "κόλπο": Πως να ενεργοποιήσετε το aero (για Windows Vista) 1)Στο Search Box της "Έναρξης" θα πατήσετε "Regedit" 2)Στο "HKEY_CURRENT_USER" θα βρείτε το "Software" 3)Εκεί μέσα θα βρείτε το "Microsoft", μετά θα επιλέξετε το "Windows" και στη συνέχεια θα επιλέξετε το "DWM". 4)Στο "CompositionPolicy" θα υπάρχει -λογικά- η τιμή "0". Εσείς θα την αλλάξετε σε "2" θα βγείτε. 5)Μετά απ'αυτό, θα ανοίξετε το "Command Prompt" (σημείωση: Μόλις το βρείτε θα κάνετε δεξί κλικ και θα πατήσετε "Run As Admin) και θα γράψετε: net stop uxsns. Μετά απ'αυτό θα γράψετε το αντίθετο. Δηλαδή: net start uxsns. Σε Windows Vista Home Basic λειτούργησε το παραπάνω "κόλπο". Σε Windows 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 νομίζω ότι δεξί κλικ σε μια εικόνα στο wlpg και την αλλάξη. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 οσοι θελετε να αλλαξετε φόντο ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασια. Step by Step: 1. Open regedit (aka registry editor; you can access it from the star menu by typing “regedit” in the search box…) 2. Go to “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\” folder and click on it 3. On the right hand side find there are a bunch of entries. Find the key named “Wallpaper” and double click on it and put the path of the picture you want as your new wallpaper (example path is “C:\Users\Bob\Pictures\new_wallpaper.jpg”) 4. Right-click on the “Desktop” folder in regedit that you found in step 2 and click Permissions. 5. Click “Advanced” 6. Go to “Owner” tab, highlight your name in the box that says ‘Change owner to’ ( There are only two choices the other is Administrator )… once your user name is highlighted click “OK” 7. Click on “Advanced” again 8. Uncheck the button that reads “Include inheritable permissions from the object’s parent”… click “Remove” when prompted 9. Click “Add” 10. Type “Everyone” and click “OK” 11. Check Allow “Read Control” and click “OK” 12. Click “OK” again 13. Highlight “Everyone” and check to Allow “Read” and click “OK” 14. Restart Computer and enjoy new Wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ενδιαφέρον: http://agnipulse.com/2009/12/xp-mode-in-windows-7-without-hardware-virtualization/ Το κατεβάζω τώρα για να δω τι παίζει, μιας και χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που δουλεύει μόνο σε XP. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 εδω και 2-3 μερες εχω τρομερο leaking του σκληρου μου απο 18 gb ελευθερα, οσο περναει η ωρα κατεβαινει σταδιακα μεχρι που κολλαει ολο το συστημα γιατι ? τρωει η ραμ απο το δισκο? καμια ιδεα τι να κανω? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 εδω και 2-3 μερες εχω τρομερο leaking του σκληρου μου απο 18 gb ελευθερα, οσο περναει η ωρα κατεβαινει σταδιακα μεχρι που κολλαει ολο το συστημα γιατι ? τρωει η ραμ απο το δισκο? καμια ιδεα τι να κανω? Το ίδιο και εγώ. Το πρωί που τον άνοιξα είχα 205Gb ελεύθερα και τώρα έχει "πέσει" στα 194Gb. Επίσης, όταν "πέφτει" τόσο πολύ, χαλάει τρομερά ο ήχος τόσο στο Media Player όσο και σ'άλλους players (συμπεριλαμβανομένου και του YouTube). Θα περάσω τα (S)Vista το απόγευμα μήπως και φτιάξει λίγο ο υπολογιστής γιατί δεν παλεύεται καθόλου έτσι όπως είναι! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Το ίδιο και εγώ. Το πρωί που τον άνοιξα είχα 205Gb ελεύθερα και τώρα έχει "πέσει" στα 194Gb. Επίσης, όταν "πέφτει" τόσο πολύ, χαλάει τρομερά ο ήχος τόσο στο Media Player όσο και σ'άλλους players (συμπεριλαμβανομένου και του YouTube). Θα περάσω τα (S)Vista το απόγευμα μήπως και φτιάξει λίγο ο υπολογιστής γιατί δεν παλεύεται καθόλου έτσι όπως είναι! :down: μα φανέλα είναι και τα περνάς? τι να πω... Λογικά φταίει το shadow copy. το έχω ξαναπεί. δες αν έχεις όλους τους σωστούς οδηγούς και κλείσε τις εφαρμογές (περιτές) που ανοίγουν στο boot) επίσης κάνε disk clean up. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων ξαφνικά χάθηκε ο ήχος! Πατώντας πάνω στο ηχείο είδα ένα διαφορετικό εικονίδιο: http://i47.tinypic.com/6eq0.pngΠριν το restart δεν είχε αυτό το μαύρο κουτί, αλλά έχει ηχείο. Τι να κάνω για να επανέλθει ο ήχος; Στις "συσκευές αναπαραγωγής", τα "Spekers" μου τα βγάζει ως "Εκτός σύνδεσης". Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τους "οδηγούς" της κάρτας ήχου, αλλά δεν έγινε τίποτα. Υ.Γ: Τα ηχεία είναι ενσωματωμένα πάνω στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Θα έχουν πρόβλημα οι νέοι οδηγοί. Αν μπορείς ξαναεγκατέστησε τους παλιούς και δες αν λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 system restore & trial and error. και δες ποιο Upd φταίει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 τα windows 7 ειναι συμβατo με το kaspersky?? η με το nod32?? ευχαριστω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 τα windows 7 ειναι συμβατo με το kaspersky?? η με το nod32?? ευχαριστω!!:) Φυσικά είναι. Προγράμματα είναι και αυτά. NOD 32 χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 γιατι καποιος μου ειπε οτι δεν υποστηριζει το kasper10 που εχω και επειδη θελω να τα περασω απο εβδομαδα τα 7. ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts