Alexkass Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 1. έτσι κάνεις τις νέες δυνατότητες του αέρο. μάλιστα τώρα ΔΕΝ θέλεις κλικ απλά σύρσημα πάνω από τη διαφανή μπάρα! 2. μπορείς να το κάνεις να ανοίγει το my computer αντί για τις βιβλιοθήκες. υπάρχει tip στο net. 3. μα καλά τι ανάλυση έχεις? ακόμα και σε netbook θέλει πάνω από 10 συντομεύσεις για να γεμίσει. έτσι και αλλιώς να έχεις όλα τα εικονίδια (πέρα των βασικών) με το γνωστό πια σύρσημο κρυμμένα δεξιά. 4. δεν είσαι περίεργος :) δες τα παραπάνω και θα καταλάβεις ότι όλα είναι πιο εύκολα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Θα παρακαλέσω πολύ όταν κάποιος ζητάει βοήθεια για να κάνει κάτι να μην προσπαθείτε να τον πείσετε να αλλάξει γνώμη για να μην το κάνει, αλλά να του απαντήσετε αν γίνεται και πώς. Ειδικά με θέματα όπως αυτό του Nikos_s3 που άπτονται και λίγο της συνήθειας θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί. Υ.Γ.: Τα Windows 7 είναι το πρώτο OS της Microsoft στο οποίο δεν έχω ενεργό το Classic Theme! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Δεν υπάρχει ούτε και στη σελίδα για τα θέματα της Microsoft. Το αφαίρεσε τελείως απο τα 7 και λογικά για τα επόμενα OS της. Πολύ σωστή παρατήρηση. :) πάντως το 7600 build έχει παρά πολύ λίγες διάφορες σε σχέση με το 6731 (νομίζω) που είχα. Μια ακόμα παρατήρηση από εμένα. Όταν έβαλα τα 7 (beta) και τα Vista (ξανά) χρειάστηκε να εγκαταστήσω drivers για το Wi-Fi. Στο 7600 δεν χρειάστηκαν. (σε λάπτοπ) Ηταν προ-εγκατεστημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Δεν νομίζω να ήταν προεγκατεστημένοι. Τους κατεβάζει αυτόματα απο το νετ. Τουλάχιστον αυτό έκανε σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 ε αφού δε καταλαβαίνεις τις ανάγκες ή τις περιέργιες του καθενός άντε να σου εξηγήσω τα προσωπικά μου κολήματα: 1) θέλω το show desktop αριστερά δίπλα στο start όπως έχω συνηθίσει 15+ χρόνια τώρα... 2) θέλω να έχω εικονίδιο του my computer ώστε να έχει χρησιμότητα η συντόμευση (ένα κλικ) και όχι συντόμευση του explore , όπου θα περιλαμβάνει το my computer, το show desktop κτλ κτλ...αν είναι να κάνω 2 κλικ, χρησιμοποιώ και τα keyboard shortcuts που είναι και πιο γρήγορα..;) 3) θέλω χώρο στο taskbar...δε μαρέσει με 3-4 συντομεύσεις να γεμίζει... 4) είμαι περίεργος και με βολεύει το quicl launch...εκτός λοιπόν αν πουν ότι έχει καταργηθεί οριστικά και αμετάκλητα , επιθυμώ να μπορώ να το έχω και να δουλεύει απροβλημάτιστα. φιλε μου αν καταλαβα καλα θες να κανει κατι τετοιο?? --->http://www.neowin.net/news/main/09/01/14/windows-7-tips-and-tricks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Δεν νομίζω να ήταν προεγκατεστημένοι. Τους κατεβάζει αυτόματα απο το νετ. Τουλάχιστον αυτό έκανε σε εμένα. Εγώ μόλις τα έβαλα είχα Wi-Fi. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 1. έτσι κάνεις τις νέες δυνατότητες του αέρο. μάλιστα τώρα ΔΕΝ θέλεις κλικ απλά σύρσημα πάνω από τη διαφανή μπάρα! 2. μπορείς να το κάνεις να ανοίγει το my computer αντί για τις βιβλιοθήκες. υπάρχει tip στο net. 3. μα καλά τι ανάλυση έχεις? ακόμα και σε netbook θέλει πάνω από 10 συντομεύσεις για να γεμίσει. έτσι και αλλιώς να έχεις όλα τα εικονίδια (πέρα των βασικών) με το γνωστό πια σύρσημο κρυμμένα δεξιά. 4. δεν είσαι περίεργος :) δες τα παραπάνω και θα καταλάβεις ότι όλα είναι πιο εύκολα. 1) δεν είναι αυτό που θέλω...το γνωρίζω το feature αλλά δε με εξυπηρετεί...άσε που λόγω κάποιων ''ανέτοιμων'' ίσως προγραμμάτων γυρνάω αναγκαστικά σε basic theme , με αποτέλεσμα να χάνω τα aero χαρακτηριστικά.. 2) γνωρίζω επίσης το τιπ, το έχω κάνει, αλλά με την ίδια λογική, γιατί είμαι αναγκασμένος να ψάχνω τώρα για τιπς και κόλπα..? γιατί δε μου λες ότι έτσι πάμε μπροστά και το feature αυτό είναι καλύτερο..?:rolleyes: 3)1920χ1080 έχω....δε παίζει ρόλο...εξακολουθεί να μη μ'αρέσει αισθητικά το αποτέλεσμα η taskbar να γεμίζει με εικονίδια... 4) συμπέρασμα..: όπως είπε ο elektrik eye, δεν υπάρχει ''πρέπει''...έτσι με βολεύει έτσι θέλω να μου πει κάποιος αν γίνεται...;) p.s: ευτυχώς πάντως γιατί με διάφορα tips and tricks , φαίνεται να ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 δεν σου λέω ότι έχεις άδικο. απλά και με το quick launch γεμίζει η μπάρα με μικρά χαμηλής ανάλυσης άσχημα εικονίδια. καλύτερα να είναι πιο μεγάλα και Live (αυτό είναι το βασικό). γιατί να έχεις δύο εικονίδια wmp (ένα που τρέχει και ένα για launch) ενώ καλύτερα είναι να τα έχεις σε ένα? :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Μπορώ να κάνω τον Windows Media Player όπως ήταν στα Windows XP; Δηλαδή, όταν πατάω "Ελαχιστοποίηση" να πηγαίνω κάτω δεξιά και να μπορώ να αλλάζω τα τραγούδια χωρίς να τον ανοίγω κάθε φορά. Γίνεται αυτό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 όχι και ευτυχώς. έκανε το σύστημα αργό και άσχημο. νάνε καλά τα live thumbnails :) από εκεί μπορείς. αλλά και τα jump lists. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Μπορώ να κάνω τον Windows Media Player όπως ήταν στα Windows XP; Δηλαδή, όταν πατάω "Ελαχιστοποίηση" να πηγαίνω κάτω δεξιά και να μπορώ να αλλάζω τα τραγούδια χωρίς να τον ανοίγω κάθε φορά. Γίνεται αυτό; :worry: Φυσικά και γίνεται! Όλα μπορείς να τα πειράξεις έτσι ώστε να είναι όπως παλιά. 1) Κάνοντας downgrade στο wmp 11: http://www.askvg.com/how-to-get-windows-media-player-wmp-taskbar-toolbar-back-in-windows-7/ 2) Ακολουθώντας την διαδικασία χρησιμοποιώντας το wmp 12: http://www.vista123.net/content/windows-media-player-12-taskbar-toolbar-windows-7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 για μασ που εχουμε το evaluation copy build 7100 τι γινεται απο τις 22 οκτ και επειτα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 για μασ που εχουμε το evaluation copy build 7100 τι γινεται απο τις 22 οκτ και επειτα? Κάποια μέρα του 2010 θα σου λήξουν. Τότε θα πρέπει να βάλεις το τελευταίο build. Το 7600. Αυτό δεν λήγει ποτέ. Είναι το τελικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 η γνωμη μου ειναι να μην προβειτε σε upgrade αλλα σε κανονικη εγκατασταση των 7 αφου το upgrade απλα αναβαθμιζει δεν επιλυει τυχον δυσλειτουργιες Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 η γνωμη μου ειναι να μην προβειτε σε upgrade αλλα σε κανονικη εγκατασταση των 7 αφου το upgrade απλα αναβαθμιζει δεν επιλυει τυχον δυσλειτουργιες είναι κανόνας αυτός για όλα τα OS. ακόμα και για τα Linux. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Win+H - Move current window to full screen Win+I - Restore current full screen window to normal size or minimize it if not full screen Win+Shift+arrow - Move current window to alternate screen Win+D - Minimize all windows and show the desktop Win+E - Launch Explorer with Computer as the focus Win+F - Launch a search window Win+G - Cycle through gadgets Win+L - Lock the desktop Win+M - Minimize the current window Win+R - Open the Run window Win+T - Cycle through task bar opening Aero Peek for each running item Win+U - Open the Ease of Use center Win+Space - Aero Peek the desktop Ctrl+Win+Tab - Open persistent task selection window, roll mouse over each icon to preview item and minimize others Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ηλιθια ερωτηση! Εχω διαφορες εκδοσεις των Windows 7 σε dvd (beta, rc, τελικη, κτλ). Μπορω να βρω απο τα περιεχομενα των dvd ή ξεκινωντας να τα τρεχω ποιο περιεχει την τελικη εκδοση (γιατι για καποιο λογο δεν ειμαι και πολυ βεβαιος ποιο dvd περιεχει τι!); EDIT: Υποθετω οτι αν το cversion.ini περιεχει τα παρακατω, ειναι και η τελικη εκδοση: "MinClient=7233.0 MinServer=7100.0" :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 1. έτσι κάνεις τις νέες δυνατότητες του αέρο. μάλιστα τώρα ΔΕΝ θέλεις κλικ απλά σύρσημα πάνω από τη διαφανή μπάρα! Για να δουλέψεις στο desktop, θέλεις και κλικ και μεγαλύτερη διαδρομή του ποντικιού. Συγνώμη κιόλας, αλλά ποιό το νόημα του να εμφανίσει κάποιος το desktop αν δεν χρειάζεται να δουλέψει σε αυτό; Για να δει τον καιρό ή τις μετοχές στα widgets; Το καλύτερο για μένα θα ήταν κάτι αντίστοιχο του OS X. Δυνατότητα προσωρινού μαζέματος των παραθύρων στις γωνίες μέσω shortcut ή ακόμα καλύτερα ρυθμιζόμενου hot corner. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 edit: με την βοήθεια του φίλου GTX από άλλο φόρουμ βρήκα την παραπάνω πληροφορία σε αυτό το λινκ και φαίνεται να δουλεύει...θα το δοκιμάσω το απόγευμα στο σπίτι και θα ενημερώσω τελικά πρόκειται όντως για conflict με την language bar...αν την αφαιρέσετε από το task bar , το quick launch παίζει μια χαρά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ηλιθια ερωτηση! Εχω διαφορες εκδοσεις των Windows 7 σε dvd (beta, rc, τελικη, κτλ). Μπορω να βρω απο τα περιεχομενα των dvd ή ξεκινωντας να τα τρεχω ποιο περιεχει την τελικη εκδοση (γιατι για καποιο λογο δεν ειμαι και πολυ βεβαιος ποιο dvd περιεχει τι!); EDIT: Υποθετω οτι αν το cversion.ini περιεχει τα παρακατω, ειναι και η τελικη εκδοση: "MinClient=7233.0 MinServer=7100.0" :) 7600 είναι η τελευταία έκδοση Μπορείς να το δεις και από το Δεξι Κλικ στο My computer και μετά properties. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Για να δουλέψεις στο desktop, θέλεις και κλικ και μεγαλύτερη διαδρομή του ποντικιού. Συγνώμη κιόλας, αλλά ποιό το νόημα του να εμφανίσει κάποιος το desktop αν δεν χρειάζεται να δουλέψει σε αυτό; Για να δει τον καιρό ή τις μετοχές στα widgets; Το καλύτερο για μένα θα ήταν κάτι αντίστοιχο του OS X. Δυνατότητα προσωρινού μαζέματος των παραθύρων στις γωνίες μέσω shortcut ή ακόμα καλύτερα ρυθμιζόμενου hot corner. ακριβώς. gadgets ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 παιδια ξερετε κανενα καλο site με θεματα?? εψαξα λιγο στο γουγλι αλλα δεν βρηκα κατι καλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ακριβώς. gadgets ;) Γι' αυτό λέω πως είναι ανούσιο. Ο μέσος χρήστης δε χρησιμοποιεί τόσα πολλά gadgets και σε τέτοιο βαθμό που να είναι επιτακτική η προσθήκη του συγκεκριμένου feature με αυτή την υλοποίηση. Θα μπορούσαν να το κάνουν πιο χρηστικό έτσι ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά την επιφάνεια εργασίας. Ή απλά έστω πιο γρήγορο, γιατί έτσι όπως το έχουν κάνει, λιγότερο χρόνο χρειάζεται να πατήσεις το κουμπί, να δεις οτι θες και μετά να το ξαναπατήσεις, παρά να κάνεις hover και να περιμένεις να εμφανιστεί το desktop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 ακριβώς αυτό. κάνεις hover και βλέπεις τον καιρό, το ztrade, το παράθυρο του skype χωρίς να τα κρύβεις όλα κάθε φορά. δεν καταλαβαίνω που το πρόβλημα. κάτι τέτοιες αντιδράσεις πάντα θα υπάρχουν σε κάθε ένα major release. μου αρκεί που τα pre-order των 7 στο amazon πέρασαν και αυτά του Harry P. απλά πράγματα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι (όπως πχ το νέο start menu που έφεραν τα vista) τα 7 ήρθαν για να μείνουν με χιλιάδες μικροευκολίες (νάνε καλά το aero snap, peek etc). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Μιά άλλη χρησιμότητα του κουμπιού desktop είναι το drag'n'drop στην επιφάνεια εργασίας. Drag - hover στο εικονίδιο - drop στην επιφάνεια εργασίας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts