johnsot-1 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ανηλικος δεν είμαι, απλά η διεύθυνση του σπιτιού δεν είναι στο όνομα, ούτε οι λογαριασμοί. αν πάω και τους πω ότι μένω στην τάδε οδό, μπορούν να το εξακριβωσουν στο σύστημα τους ή πρέπει να πάει αυτός που είναι στο όνομα του το σπίτι(ο πατέρας μου δηλαδή) να κάνει τις δηλώσεις? Κι εγω σωγαμπρος :) ειμαι, η ΔΕΗ ειναι στο ονομα της συζυγου και το τηλ. μου ερχεται σε mail, οπότε εκανα μια υπευθυνη δηλωση που ελεγε οτι η διευθηνση μου ειναι η ταδε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Πράγματι πολύ δυνατό. 0-2 από το ημίχρονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αν ήταν εύκολα τα προγνωστικά δεν θα υπήρχαν τα στοιχήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Απλά δείτε πόσα παιχνίδια έχουν λήξει με 2-3 γκολ συνολικά(13 στα 17! Επίσης σε 5 παιχνίδια μπήκε το γκολ που χρειάζεται μετά το 90! Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό....Απόδοση?Από 1,97 έως 2,02..... Edited June 16, 2016 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Έγινε μεταφορά ποστ σε καινούργιο topic εδώ: Ελληνικές εφαρμογές Android Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vincent_bet Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο κάθε παίκτης να μάθει να βρίσκει σημεία με στοιχηματική αξία και να κάνει σωστή διαχείριση κεφαλαίου αν θέλει να βγαίνει μακροχρόνια κερδισμένος. Παράθεση Δωρεάν εφαρμογή με εργαλεία στοιχήματος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6842967#post6842967 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Αυτό που λες Vincent_bet, δεν είναι εφικτό σε γενικές γραμμές..... Όποια εταιρεία και να κοιτάξεις (για στρογγυλοποίηση ας πούμε απόδοση 1.95-2.05 => μέση τιμή 2 δηλαδή) τότε σε βάθος χρόνου θα δεις ότι τα παιχνίδια συγκεκριμένων διοργανώσεων (π.χ. 1η Ελλάδας, 2η Γαλλίας κλπ κλπ) λίγες φορές υπερβαίνουν το 50% που είναι η θεωρητική πιθανότητα. Κι ειδικά σε εταιρείες που έχουν μεγάλη γκανιότα. Το αν κάποιος έχει γραφτεί σε ένα σωρό διαδικτυακές εταιρείες και κοιτάζει π.χ. ποια εταιρεία έχει το under 2.1 και ποια το over 2.1 για το ίδιο παιχνίδι, θα βγάλει ένα μικρό κέρδος σε κάθε περίπτωση, αλλά και πάλι θες μεγάλο κεφάλαιο (άσε που δε θα σε αφήνουν - βάζουν όρια οι books) και πότε να περιμένεις να βγει τέτοιο παιχνίδι...... Για αυτούς λοιπόν τους λόγους αποφάσισα να παρακολουθώ πολλές εταιρείες (50 και τέλος, ξεκίνησα με 30) ταυτόχρονα και συγκρίνω αποδόσεις, πτώσεις, ανόδους κλπ στατιστικά στοιχεία προσπαθώντας να βγάλω μιαν άκρη. Αυτό το κάνω μέσω του Oddsportal (υπάρχουν κι άλλα ιστολόγια να παρακολουθείς αποδόσεις) έχοντας ένα πρόγραμμα που αλλάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση (όποιος θέλει ας δει προηγούμενα σχόλια μου σε τούτο θέμα για να μπει στο νόημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Τι λέτε για άσσο Μάντσεστερ-Παρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts