Jump to content

Πάμε Στοίχημα

caveman21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ανηλικος δεν είμαι, απλά η διεύθυνση του σπιτιού δεν είναι στο όνομα, ούτε οι λογαριασμοί. αν πάω και τους πω ότι μένω στην τάδε οδό, μπορούν να το εξακριβωσουν στο σύστημα τους ή πρέπει να πάει αυτός που είναι στο όνομα του το σπίτι(ο πατέρας μου δηλαδή) να κάνει τις δηλώσεις?

Κι εγω σωγαμπρος :) ειμαι, η ΔΕΗ ειναι στο ονομα της συζυγου και το τηλ. μου ερχεται σε mail, οπότε εκανα μια υπευθυνη δηλωση που ελεγε οτι η διευθηνση μου ειναι η ταδε

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλά δείτε πόσα παιχνίδια έχουν λήξει με 2-3 γκολ συνολικά(13 στα 17!

Επίσης σε 5 παιχνίδια μπήκε το γκολ που χρειάζεται μετά το 90!

Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό....Απόδοση?Από 1,97 έως 2,02.....

Edited by spirospatra

• 1 month later...
Έγινε μεταφορά ποστ σε καινούργιο topic εδώ: Ελληνικές εφαρμογές Android

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει ο κάθε παίκτης να μάθει να βρίσκει σημεία με στοιχηματική αξία και να κάνει σωστή διαχείριση κεφαλαίου αν θέλει να βγαίνει μακροχρόνια κερδισμένος.

Δωρεάν εφαρμογή με εργαλεία στοιχήματος:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6842967#post6842967

• 11 months later...

Αυτό που λες Vincent_bet, δεν είναι εφικτό σε γενικές γραμμές.....

Όποια εταιρεία και να κοιτάξεις (για στρογγυλοποίηση ας πούμε απόδοση 1.95-2.05 => μέση τιμή 2 δηλαδή) τότε σε βάθος χρόνου θα δεις ότι τα παιχνίδια συγκεκριμένων διοργανώσεων (π.χ. 1η Ελλάδας, 2η Γαλλίας κλπ κλπ) λίγες φορές υπερβαίνουν το 50% που είναι η θεωρητική πιθανότητα. Κι ειδικά σε εταιρείες που έχουν μεγάλη γκανιότα.

Το αν κάποιος έχει γραφτεί σε ένα σωρό διαδικτυακές εταιρείες και κοιτάζει π.χ. ποια εταιρεία έχει το under 2.1 και ποια το over 2.1 για το ίδιο παιχνίδι, θα βγάλει ένα μικρό κέρδος σε κάθε περίπτωση, αλλά και πάλι θες μεγάλο κεφάλαιο (άσε που δε θα σε αφήνουν - βάζουν όρια οι books) και πότε να περιμένεις να βγει τέτοιο παιχνίδι......

Για αυτούς λοιπόν τους λόγους αποφάσισα να παρακολουθώ πολλές εταιρείες (50 και τέλος, ξεκίνησα με 30) ταυτόχρονα και συγκρίνω αποδόσεις, πτώσεις, ανόδους κλπ στατιστικά στοιχεία προσπαθώντας να βγάλω μιαν άκρη. Αυτό το κάνω μέσω του Oddsportal (υπάρχουν κι άλλα ιστολόγια να παρακολουθείς αποδόσεις) έχοντας ένα πρόγραμμα που αλλάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση (όποιος θέλει ας δει προηγούμενα σχόλια μου σε τούτο θέμα για να μπει στο νόημα).

• 1 year later...