Jump to content

Θέλω να γίνω Dj

exosceleton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπάρμαν πιστευω ειναι κατι δυσκολο να γινεις.. πρεπει να μαθεις ολα τα ποτα, συνδιασμους κτλ. Αυτο μαλιστα! Δεν μπορει να το κανει ο καθενας..

Όντως. Μπάρμαν είναι δύσκολο. Dj είναι πανεύκολο. Αφού ξεφτυλιστηκε ο όρος πλέον..

• Απαντήσεις 200
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντως. Μπάρμαν είναι δύσκολο. Dj είναι πανεύκολο. Αφού ξεφτυλιστηκε ο όρος πλέον..

Έχουμε γεμίσει 16χρονα με ένα βαλιτσάκι εδώ πάνω, που το παίζουν dj's. ΟΚ, τι να πω.

Happiness resides not in possessions, and not in gold, happiness dwells in the soul.

• 4 months later...

Απλά χαίρομαι που έζησα και ασχολήθηκα επαγγελματικά με τη μουσική σε εποχές που ο κόσμος είχε την ευχέρεια να βγει έξω και να διασκεδάζει. Ο dj σαν τον αθλητή χρειάζεται κάποια εχέγγυα και άπειρη προπόνηση για να πάει μπροστά. Στην Ελλάδα μεταξύ πολλών άλλων δεν υπάρχει μουσική παιδεία. Γνώσεις υπάρχουν όχι όμως η αισθητική που επιτρέπει να τις εφαρμόσεις αρμονικά. Το κατάλαβα όταν αξιώθηκα και έπαιξα μουσική σε κορυφαίο club του εξωτερικού, υπό εξαιρετικά ψαγμένο και απαιτητικό κοινό.

Πλέον βετεράνος γαρ (αφού πρόλαβα να πάρω εφάπαξ και επικουρικό :) ) παρακολουθώ διακριτικά τις εξελίξεις. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που το έχουν. Η πραγματικότητα της μνημονιακής Ελλάδας δε θα τους αφήσει όμως να κάνουν και πολλά αφού σε καμία περίπτωση δε θα έχουν τις ευκαιρίες που είχαμε οι παλιότεροι.

Μην κακίζουμε την τεχνολογία. Η μουσική που αγαπάμε αρκετοί υπάρχει εξαιτίας της. Σε κάθε περίπτωση ισχύουν εξίσου τα «εργαλεία κάνουν το μάστορα» και «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά». Κατά τα άλλα συμφωνώ λίγο-πολύ με όσα έγραψε ο φίλος Moralas.

Στους επίδοξους dj, αν είναι να δώσω συμβουλές:

Αγαπήστε τη μουσική, ψάχτε την, πειραματιστείτε, βγάλτε της τα μάτια αλλά αποκτήστε το δικό σας στυλ και άποψη.

Διαβάστε και ακούστε την ιστορία. Μην περιορίζεστε σε ένα genre, ταξιδέψτε και προπάντων σεβαστείτε αυτούς που σας τιμούν με την παρουσία τους.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

• 5 months later...

καλησπερα,διαβαζοντας προσεκτικα ολο το αρθρο μπορω να πω οτι με βαλατε σε διλημμα...

ειμαι 19 χρονων και στα 16 μου και εγω σαν κλασικος εφηβος ειπα να δοκιμασω την τυχη μου στο djιλικι (ειχα αρκετα ερεθισματα μιας και ο πατερας μου εφτιαχνε ενισχυτες για χομπι και ασχολιοταν αρκετα με τα του ηχου...και μαθαινα ηδη ντραμς) ετσι αποφασισα να σκασω καποια λεφτα για ενα μικρο κοντρολερ και ενα προγραμμα(vdj)..μετα απο το πρωτο μου παρτυ (και απο πολλες ωρες καψιματος πανω απο την κονσολα-και απο μια παροσιαση για το προγραμμα της σαε για dj) καταλαβα οτι αυτο που κανω δεν ειχε νοημα...δεν ηθελα να ειμαι αλλος ενας 16χρονος που απλα νομιζει οτι ειναι καποιος επειδη παιζει μουσικη (φυσικα χωρις automix) :lol: και να λενε αα το παιζεις καποιος...ενιωσα πολυ καφρος εκει αναμεσα στα αλλα παιδια (no offense) σαν να ημασταν ολοι ψωνακια....

θεωρησα λοιπον οτι αμα ειναι να κανω κατι θα πρεπει να το κανω σωστα.Ετσι μια μερα πουλησα τη κοσνολα μου και ησυχασα...

και να μαι λοιπον πριν λιγες μερες να ξαναφουντωνει το μικροβιο μεσα μου....επειδη ειχα δωσει υποσχεση στον εαυτο μου οτι θα το χειριστω σωστα εχω στο νου μου αυτο ...για το οποιο ειμαι καλυμενος νομιζω (με εναν ενδιασμο στον μεικτη ακομη)

http://s12.postimg.org/tfh4e4kod/bitmap.png

και ετσι αρχισα διαβασμα....βιντεο how to ,review Κλπ και σε ενα απο τα ελληνικα φορουμς βρηκα αυτα που λετε εδω...προβληματιστηκα ....δεν ξερω αν παλι το ξεκινησω μην καταληξω να αισθανομαι παλι ενας dj σαν ολους τους αλλους...ενα μικρο ψωνακι....περα απο εναν καλο φιλο dj,μια καλη φιλη με γνωριμιες και την αδερφη μου που δουλευει σαν υποδοχη σε γνωστο κλαμπ της αθηνας ,δεν εχω αλλα κονε... οχι οτι θα ηθελα να γινω κατι με κονε αλλα οκκ......δεν μαρεσει που εχει γινει τοσο φιρμα το να εισαι dj,που ειχα φιλο16 χρονο που εβγαζε 150-200 τη βραδια μονο και μονο επειδη ειχε 2 400αρες και επαιζε ετοιμα μιξ....αυτο μου τη σπαει :mad::mad:

οποτε το ερωτημα μου ειναι το εξης ...αξιζει να δωσω τα 1600 ευρω περιπου για εναν αρχικο εξοπλισμο? (εστω και 1300 με μεταχειρισμενα πραγματα) η ειναι τοσο πολυ μοιρασμενη η πιτα που δεν αξιζει καν να ασχοληθω....

ευχαριστω για το χρονο σας....ελπιζω να βρεθει καποιος να απαντησει :p

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

ευχαριστω για το χρονο σας....ελπιζω να βρεθει καποιος να απαντησει :p

Εξαρτάται σε τι στάδιο είσαι σαν νέος dj. Πάντως σαν νοοτροποία είσαι στο σωστό δρόμο. Αλλά να ξέρεις ότι είσαι στην αρχή και δύσκολα θα αποφύγεις γραφικές ατάκες του στυλ "α νέος το παίζει dj" κτλ. Τα λεφτά που θες να δώσεις είναι αξιόλογα και σεβαστά, αλλά και πάλι σου λέω εξαρτάται σε τι στάδιο είσαι σαν dj. Για ξεκίνημα είναι καλύτερο να δώσεις λιγότερα λεφτά και να πας σε cdj 100άρια. Εκεί θα μάθεις να μιξάρεις με το αυτί σου και την αίσθησή σου. Φυσικά κλείνεις laptop κτλ.

Εδώ έχω γράψει ένα ωραίο άρθρο για ξεκίνημα dj. Αν θες ρίχνεις μια ματιά και με ρωτάς και ότι θέλεις. Admins δεν είναι ανταγωνιστικό site, αλλά αν δεν επιτρέπεται σβήστε το, κανένα πρόβλημα.

Ο φίλος σου δεν πήρε ποτέ αυτά τα λεφτά, σου λέει μπούρδες, εκτός αν πήγε 5-8 τραπέζια στο μαγαζί (ή τον αντίστοιχο κόσμο).

τεχνικα δεν ξερω να σε συμβουλεψω.απλα επειδη και εγω την μουσικη εχω χομπι,θα σου πω το εξης.αν αυτο που θελεις το κανεις πραγματικα γιατι το γουσταρεις ακομα και τζαμπα για την γκ@υλα σου,σαν χομπι και το κανεις καλα,τοτε θα πετυχεις.

αν ξεκινας να το κανεις για να βγαλεις φραγκα,αστο.γιατι θα φτασεις σε ενα σημειο και μετα θα απαγοητευτεις και θα πατωσεις.οι ανθρωποι που εβγαλαν χρηματα για να ζουν απο αυτο το εκαναν γιατι τους εβγαινε και θα το εκαναν ετσι κιαλλιως,δεν ηταν ερωτημα γιαυτους.

βασικα το μονο τεχνικα που ξερω ειναι οτι αν θες να γινεις μεγαλος ντι-τζει πρεπει να φτιαχνεις δικα σου κομματια.εκει ειναι σημερα η καταξιωση και οχι να παιζεις αλλων.καλη αρχη ελπιζω να σε βοηθησα!

βασικα το μονο τεχνικα που ξερω ειναι οτι αν θες να γινεις μεγαλος ντι-τζει πρεπει να φτιαχνεις δικα σου κομματια.εκει ειναι σημερα η καταξιωση και οχι να παιζεις αλλων.καλη αρχη ελπιζω να σε βοηθησα!

Φυσικά δε γίνεται κανείς dj με το να βγάλει δικά του κομμάτια. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που λες. Μη μπερδέυετε την παραγωγή μουσικής με τον dj.

Παιδιά για να βγάλετε χρήματα τώρα με την κρίση μονο με το κλαρίνο θα τα καταφέρετε.

Κλαρίνο και θα γεμίσουν τα πορτοφόλια σας

Βεζούβιος

Παιδιά για να βγάλετε χρήματα τώρα με την κρίση μονο με το κλαρίνο θα τα καταφέρετε.

Κλαρίνο και θα γεμίσουν τα πορτοφόλια σας

Είσαι τίποτα Σαρακατσανος;; :P

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

ημουν προσεκτικος σε οτι ειπα...μεγαλος ντι-τζει ,το διευκρινισα.και οι μεγαλοι ντι-τζει παραγουν και μουσικη,ειναι απολυτα συνυφασμενο .σκετος παραγωγος υπαρχει οπως λες π.χ ειναι ο τιμπαλαντ η' παλαιοτερα ο μπριαν ινο αλλα δεν ειναι και ντι-τζει.ειναι πισω απο τους φροντμεν.βεβαια μιλαμε για πολυ μακρια τωρα για τον φιλο... και μεγαλα ταλεντα,αλλα ποιος ξερει μπορει και το παιδι να το εχει.

αν θες να παιζεις στα διαφορα σαμερ μπαρ μουσικες αλλων,κ.λπ ειναι πολλοι.. και να βγαζεις χρηματα για ποσο θα το κανεις?ι

ημουν προσεκτικος σε οτι ειπα...μεγαλος ντι-τζει ,το διευκρινισα.και οι μεγαλοι ντι-τζει παραγουν και μουσικη,ειναι απολυτα συνυφασμενο .σκετος παραγωγος υπαρχει οπως λες π.χ ειναι ο τιμπαλαντ η' παλαιοτερα ο μπριαν ινο αλλα δεν ειναι και ντι-τζει.ειναι πισω απο τους φροντμεν.βεβαια μιλαμε για πολυ μακρια τωρα για τον φιλο... και μεγαλα ταλεντα,αλλα ποιος ξερει μπορει και το παιδι να το εχει.

αν θες να παιζεις στα διαφορα σαμερ μπαρ μουσικες αλλων,κ.λπ ειναι πολλοι.. και να βγαζεις χρηματα για ποσο θα το κανεις?ι

Έχουμε διαφορετική αντίληψη, δεν πειράζει. Αυτούς τους πολλούς δεν τους θεωρώ dj's. Επίσης ούτε τους wannabe "παραγωγούς" τους θεωρώ φυσικά dj. Οι παραγωγοί/dj στην Ελλάδα είναι έλαχιστοι. Αντιθέτως αυξάνονται πληθαίνουν όσοι "παράγουν" 5 ήχους στο λαπτοπ και αυτοαποκαλούνται παραγωγοί και επειδή αλλάζουν και 2 τραγούδια (νάναι καλά η τεχνολογία) αυτοαποκαλούνται και dj's. Ο guetta πχ που εσύ ίσως θεωρείς ότι είναι dj επειδή παίζει πίσω από decks, δεν είναι dj και δόξα το θεό το παληκάρι το έχει αποδείξει μόνος του άπειρες φορές στο youtube.

Αυτό που πρότεινες εσύ, προσωπικά το θεωρώ παραγωγή μουσικής (αν σπουδάσω και γίνω παραγωγός με τις απαραίτητες γνώσεις και αίσθηση-ταλέντο μουσικής), την οποία παρουσιάζω (όταν και αν γίνω γνωστός) πίσω από decks.

Συγνώμη που το πήγα πολύ μακριά αλλά έτσι είναι.

Εξαρτάται σε τι στάδιο είσαι σαν νέος dj. Πάντως σαν νοοτροποία είσαι στο σωστό δρόμο. Αλλά να ξέρεις ότι είσαι στην αρχή και δύσκολα θα αποφύγεις γραφικές ατάκες του στυλ "α νέος το παίζει dj" κτλ. Τα λεφτά που θες να δώσεις είναι αξιόλογα και σεβαστά, αλλά και πάλι σου λέω εξαρτάται σε τι στάδιο είσαι σαν dj. Για ξεκίνημα είναι καλύτερο να δώσεις λιγότερα λεφτά και να πας σε cdj 100άρια. Εκεί θα μάθεις να μιξάρεις με το αυτί σου και την αίσθησή σου. Φυσικά κλείνεις laptop κτλ.

Εδώ έχω γράψει ένα ωραίο άρθρο για ξεκίνημα dj. Αν θες ρίχνεις μια ματιά και με ρωτάς και ότι θέλεις. Admins δεν είναι ανταγωνιστικό site, αλλά αν δεν επιτρέπεται σβήστε το, κανένα πρόβλημα.

Ο φίλος σου δεν πήρε ποτέ αυτά τα λεφτά, σου λέει μπούρδες, εκτός αν πήγε 5-8 τραπέζια στο μαγαζί (ή τον αντίστοιχο κόσμο).

δεν θα ψωνιζομουν να σου πω οτι μαμαω και δερνω...θα ηταν και ψεμα... ,δεν ειμαι πολυ καλος αλλα ουτε και αρχαριος ... αν με βαλλεις να παιξω δεν θα βγουν ολες οι εναλλαγες καλες....και δεν ντρεπομαι (ακομη ) για αυτο(βεβαια επαιζα με bpm και screen που εβλεπες ποτε εμπαινε το κοματι...) :P ...αυτο που λες για την νοοτροπια...βασικα ειμαι μετριοφρων... :P

οσο για το λαπτοπ...για αυτο πουλησα την κονσολα μου....γιατι δεν θεωρω τον εαυτο μου dj αν παιζει απο ενα λαπτοπ (εδω θα φαω βρισιμο) η απλα δεν αρεσει σε μενα...και αποφευγεις και τις ατακες "μου πηρατε ενα λαπτοπ και το ειδατε τιεστο" ασε που πια δεν με ενθουσιαζει το λαπτοπ....αλλη φαση οι σιντιερες....

Ενιδαφερον το αρθρο σου,(παρεπιπτοντως ησουν ενα απο τα ατομα που ηθελα να μου απανταγαν σε αυτο το μηνυμα ),ο 'φιλος' μου τα πηρε απο παρτυ σε σπιτι...

τωρα για τις cdieres η αληθεια ειναι οτι τις θεωρουσα λιγο πεταμενα λεφτα με την εννοια οτι περνεις pioneer και δεν περνεις ουτε ενα καλο μοντελο...απλα με χαλαει η απουσια usb...μπορω να τα γραψω και σε cd αλλα θα ηταν ευκολια...οσο για το bpm νομιζα οτι θα ηταν χρησιμα εστω μελλοντικα...

τεχνικα δεν ξερω να σε συμβουλεψω.απλα επειδη και εγω την μουσικη εχω χομπι,θα σου πω το εξης.αν αυτο που θελεις το κανεις πραγματικα γιατι το γουσταρεις ακομα και τζαμπα για την γκ@υλα σου,σαν χομπι και το κανεις καλα,τοτε θα πετυχεις.

αν ξεκινας να το κανεις για να βγαλεις φραγκα,αστο.γιατι θα φτασεις σε ενα σημειο και μετα θα απαγοητευτεις και θα πατωσεις.οι ανθρωποι που εβγαλαν χρηματα για να ζουν απο αυτο το εκαναν γιατι τους εβγαινε και θα το εκαναν ετσι κιαλλιως,δεν ηταν ερωτημα γιαυτους.

ποιος δεν θα ηθελε να βγαλει καποια λεφτα απο αυτο που αγαπαει?οτι μελλοντικα θα ηθελα να εχω ενα χαρτζιλικι που και που ναι...αλλα με εξιταρει πιο πολυ το να παιζω μπροστα σε κοσμο και να του αρεσουν αυτα που παιζω παρα το 50 που θα παρω πχ....οσο για δικα μου κοματια...εχω ενα Midi controler(με πληκτρα) και αρκετα μικροφωνα με μεικτη...ρε λες να κανω μπιτακια με τη ντραμς μου? ;p ;P

οσο για το κλαρινο...ΕΓΩ ΝΑΙ ειμαι σαρακατσανος χαχα ΑΛΛΑ απο κλαρινο μακρυαα xD

Edited by georgePs

You can't sink a Rainbow

δεν θα ψωνιζομουν να σου πω οτι μαμαω και δερνω...θα ηταν και ψεμα... ,δεν ειμαι πολυ καλος αλλα ουτε και αρχαριος ... αν με βαλλεις να παιξω δεν θα βγουν ολες οι εναλλαγες καλες....

τωρα για τις cdieres η αληθεια ειναι οτι τις θεωρουσα λιγο πεταμενα λεφτα με την εννοια οτι περνεις pionner και δεν περνεις ουτε ενα καλο μοντελο...απλα με χαλαει η απουσια usb...μπορω να τα γραψω και σε cd αλλα θα ηταν ευκολια...οσο για το bpm νομιζα οτι θα ηταν χρησιμα εστω μελλοντικα...

Το όφελός σου από τις 100άρες είναι ακριβώς αυτό που σου έχω κάνει παράθεση. Αν μάθεις σε αυτές με κοινά cd στις 100άρες (που δε δείχνουν bpm), τότε δε θα σου φύγει ποτέ αλλαγή και αν σου φύγει για λίγο θα έχεις την αίσθηση και την εμπειρία να τη διορθώσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Επίσης θα είσαι beat-όμετρο από μόνος σου, θα ακούς ένα κομμάτι και θα ξέρεις +-2,3 bpm που βρίσκεται.

Οι 100άρες είναι επένδυση σε εσένα, στο να μάθεις απέξω και ανακατωτά τι που πως κτλ.

Υπάρχει τρόπος να το κάνεις και στα 350 αλλά θα σου φανεί αστείος. Τα αγοράζεις, παίζεις τη μουσική σου από το στικ αλλά χωρίς rekordbox και με μια κολητική ταινία κλείνεις το μέρος που φαίνονται τα bpm και παίζεις έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά θα το νιώσεις και μόνος σου.

Το όφελός σου από τις 100άρες είναι ακριβώς αυτό που σου έχω κάνει παράθεση. Αν μάθεις σε αυτές με κοινά cd στις 100άρες (που δε δείχνουν bpm), τότε δε θα σου φύγει ποτέ αλλαγή και αν σου φύγει για λίγο θα έχεις την αίσθηση και την εμπειρία να τη διορθώσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Επίσης θα είσαι beat-όμετρο από μόνος σου, θα ακούς ένα κομμάτι και θα ξέρεις +-2,3 bpm που βρίσκεται.

Οι 100άρες είναι επένδυση σε εσένα, στο να μάθεις απέξω και ανακατωτά τι που πως κτλ.

Υπάρχει τρόπος να το κάνεις και στα 350 αλλά θα σου φανεί αστείος. Τα αγοράζεις, παίζεις τη μουσική σου από το στικ αλλά χωρίς rekordbox και με μια κολητική ταινία κλείνεις το μέρος που φαίνονται τα bpm και παίζεις έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά θα το νιώσεις και μόνος σου.

πιστεψε με κατι τετοιο σκεφτομουν για τις 350,κολητικη ταινια και απλα μαθαινεις....απλα αν παρω 2 100αρες που θα ηθελα να τις βρω γυρω στα 100 την καθε μια :p το μελλον εχει 2 βασικες εναλλακτικες

α) πορωνομαι μαθαινω καλα και μετα θελω να προχωρησω σε κατι καλυτερο( εδω μπαινει η 350 )

β) τις βαριεμαι ,καταλαβαινω οτι τελικα εκανα βλακεια-δεν μου ταιριαζει και αυτο...

μειονεκτημα για α?

θα βρω σιγουρα καποιον να τις πουλησω σε παρομοια τιμη?

πλεονεκτηματα για β?

χαιρομαι που δεν εδωσα τσαμπα τοσα λεφτα ,και αν δεν καταφερω να τις πουλησω εχω μικροτερη ζημια...

επισης επειδη δεν τα εχω ακομη ολα τα λεφτα που απαιτουνται...με το σετακι με τις 100αρες θα το παρω πολυ πιο νωρις απο οτι το σετακι με τα "θυρια" :ninja: ..βρηκα σε διαφορες αγγελιες τον djm350 που μπορω να πω οτι μαρεσε για αυτα που εχει... αν και ο μεικτης ειναι σε δευτερη μοιρα :p

EDIT : η ελλειψη λουπας παντως με χαλαει

απλα δεν εχω καταληξει αν θα τις χρειαστω απο τωρα τις 350 και αν θα ειναι πεταμενα λεφτα οι 100αρες:happy::wacko::wacko:

Edited by georgePs

You can't sink a Rainbow

πιστεψε με κατι τετοιο σκεφτομουν για τις 350,κολητικη ταινια και απλα μαθαινεις....απλα αν παρω 2 100αρες που θα ηθελα να τις βρω γυρω στα 100 την καθε μια :p το μελλον εχει 2 βασικες εναλλακτικες

α) πορωνομαι μαθαινω καλα και μετα θελω να προχωρησω σε κατι καλυτερο( εδω μπαινει η 350 )

β) τις βαριεμαι ,καταλαβαινω οτι τελικα εκανα βλακεια-δεν μου ταιριαζει και αυτο...

μειονεκτημα για α?

θα βρω σιγουρα καποιον να τις πουλησω σε παρομοια τιμη?

πλεονεκτηματα για β?

χαιρομαι που δεν εδωσα τσαμπα τοσα λεφτα ,και αν δεν καταφερω να τις πουλησω εχω μικροτερη ζημια...

επισης επειδη δεν τα εχω ακομη ολα τα λεφτα που απαιτουνται...με το σετακι με τις 100αρες θα το παρω πολυ πιο νωρις απο οτι το σετακι με τα "θυρια" :ninja: ..βρηκα σε διαφορες αγγελιες τον djm350 που μπορω να πω οτι μαρεσε για αυτα που εχει... αν και ο μεικτης ειναι σε δευτερη μοιρα :p

EDIT : η ελλειψη λουπας παντως με χαλαει

απλα δεν εχω καταληξει αν θα τις χρειαστω απο τωρα τις 350 και αν θα ειναι πεταμενα λεφτα οι 100αρες:happy::wacko::wacko:

Μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς λίγο τι θέλεις? Το β για μένα πχ δεν υπήρχε ποτέ. Το α θα βρεις, γιατί οι 100άρες είναι για τέτοια δουλειά πλέον μόνο. Δεν κυκλοφορούν άλλο επίσημα από την pioneer και αν τις πάρεις σε καλή κατάσταση και τις διατηρήσεις έτσι δε θα έχεις πρόβλημα.

Μήπως θα έπρεπε να ξανασκεφτείς λίγο τι θέλεις? Το β για μένα πχ δεν υπήρχε ποτέ. Το α θα βρεις, γιατί οι 100άρες είναι για τέτοια δουλειά πλέον μόνο. Δεν κυκλοφορούν άλλο επίσημα από την pioneer και αν τις πάρεις σε καλή κατάσταση και τις διατηρήσεις έτσι δε θα έχεις πρόβλημα.

κοιτα για να πηγαινω σε cdιερες δεν το θεωρω πιθανο ενδεχομενο αλλα λεω αν...:P

τοτε εχεις ενα δικιο...απλα οπως ειπα η λουπα δεν το θεωρεις μειων?

You can't sink a Rainbow

κοιτα για να πηγαινω σε cdιερες δεν το θεωρω πιθανο ενδεχομενο αλλα λεω αν...:P

τοτε εχεις ενα δικιο...απλα οπως ειπα η λουπα δεν το θεωρεις μειων?

Σε σχέση με τις καινούριες cdιέρες μπορώ να σου βρω εκτός της "λούπας" άλλα 100 μειονεκτήματα. Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις.

Σε σχέση με τις καινούριες cdιέρες μπορώ να σου βρω εκτός της "λούπας" άλλα 100 μειονεκτήματα. Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις.

μιλαω για τα βασικα που θεωρω χρησιμα... απο μεικτη τι προτεινεις

You can't sink a Rainbow

μιλαω για τα βασικα που θεωρω χρησιμα... απο μεικτη τι προτεινεις

Τα βασικά φίλε μου είναι play, cue, pitch και ρόδα :)

Όπως σου είπα, με λίγο πείσμα θα κάνεις δουλειά και στα 350άρια. Αλλά εδώ λες ότι έχεις αμφιβολίες, γιαυτό σου λέω σκέψου το καλύτερα.

Από μίκτη αν και είμαι φανατικός pioneerάκιας, σε αυτό το στάδιο δεν είναι αναγκάιο κάτι τέτοιο. Ένας αξιοπρεπείς δικάναλος ή τετρακάναλος σου κάνει. Αν βρεις σε καλή τιμή κάποιον παλιότερο pioneer σίγουρα ναι. Ακόμα και με έναν 250 θα είσαι καλυμένος.

Επίσης στην Ελλάδα θα βρεις πιο φτηνά τιμές στα 350άρια από ότι έξω και γενικά σε cdj's.

Τα βασικά φίλε μου είναι play, cue, pitch και ρόδα :)

Όπως σου είπα, με λίγο πείσμα θα κάνεις δουλειά και στα 350άρια. Αλλά εδώ λες ότι έχεις αμφιβολίες, γιαυτό σου λέω σκέψου το καλύτερα.

Από μίκτη αν και είμαι φανατικός pioneerάκιας, σε αυτό το στάδιο δεν είναι αναγκάιο κάτι τέτοιο. Ένας αξιοπρεπείς δικάναλος ή τετρακάναλος σου κάνει. Αν βρεις σε καλή τιμή κάποιον παλιότερο pioneer σίγουρα ναι. Ακόμα και με έναν 250 θα είσαι καλυμένος.

Επίσης στην Ελλάδα θα βρεις πιο φτηνά τιμές στα 350άρια από ότι έξω και γενικά σε cdj's.

οι αμφιβολιες μου ειναι απλα τυπικες...με πιανει οταν παω να χαλασω ενα σεβαστο χρηματικο ποσο....δεν διαφωνω οτι δεν ειναι βασικα αλλα γουσταρω αρκετα λουπες

οσο για τις κονσολες ναι το προσεξα και σκαλωσα λιγο....μαλλον με βλεπω για ενα απλο σετ με 100αρια ....χρηματικα για 100αρια και μεικτη ποσο πιστευεις οτι πρπει ν ψαξω..:p

You can't sink a Rainbow

Μέχρι 300-350 ευρώ. Οπότε δεν είναι τόσο ρίσκο μήπως δε σου αρέσει μετά. Θα πρέπει να γράφεις cd όμως. Πάντως να ξέρεις ότι με αυτόν τον τρόπο με τον καιρό θα αποκτήσεις σεβασμό από άλλους συνομίλικους φίλους σου που ασχολούνται με το άθλημα και φυσικά θα παίζεις στα δάχτυλα τις αλλαγές και θα αναγνωρίζεις λάθη των άλλων (ακόμα και με λαπτοπ πανάθεμά τους....) από χιλιόμετρα.

θα παίζεις στα δάχτυλα τις αλλαγές

δεν χρειαζεσαι να πεις κατι αλλο...:p

σε ευχαριστω πολυ φιλε

You can't sink a Rainbow

• 1 month later...

Τα σεμινάρια σίγουρα βοηθάνε στο να μάθεις όλη την θεωρεία και την τέχνη του να μιξάρεις σωστά.Αλλά όχι μόνο αυτό......Να γνωρίσεις τον εξοπλισμό και τι πρέπει να προσέχεις όταν τον επιλέγεις, να μάθεις να οργανώνεις αποτελεσματικά και σωστά την δισκοθήκη σου, να μάθεις ακόμα και το τι πρέπει να παρατηρείς στον κόσμο σου όταν παίζεις.........Μήν ξεχνάς ότι στο εξωτερικό είναι αντικείμενο το οποίο διδάσκεται εδώ και χρόνια.Εγώ πρόσφατα παρακολούθησα τέτοια σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη (μένω Χαλκίδα), και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Βασικά η ύλη του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν δομημένη όπως αυτά που έβλεπα σε σχολές εξωτερικού.Αυτό με έκανε να πάω ως εκεί και να παρακοληθήσω.Εκανα και πρακτική σε κεντρικο και πολύ καλό μαγαζί εκει στη Θεσ/νίκη και η αλήθεια είναι οτι τότε καταλαβα οτι πραγματικά έμαθα να παίζω, γιατί ως τότε άν και έμαθα πάρα πολλά, είχα ανασφάλεια, παρά τις επισημάνσεις του δασκάλου μας οτι αυτά που μαθαίνουμε δεν τα γνωρίζουνε πολύ jockeys που παίζουν χρόνια.(παρεπιπτόντος έμαθα και beatmixing με το αυτί......oldschool καταστάσεις).Τώρα κάνω και ένα δεύτερο σεμινάριο σε προχωρημένες τεχνικές και έχω ενθουσιαστεί:D:D.Τα σεμινάρια αυτά τα βρήκα στο ιντερνετ για όποιον ενδιαφέρεται : http://www.facebook.com/Seminariadj

ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ DJs............just my opinion!!

• 9 months later...
Κοιτα ολοι η Πρακτικη γινοταν πανω σε 2xPioneer CDJ-100

και σε ενα DJM-800 οπου στην αρχη σε μαθενουν τα παντα γυρω απο τα

μηχανηματα και τις συνδεσεις και μετα ξεκινουν για τις μιξεις....

Πως κανεις μιξει, τυπους μιξεις κτλπ!!

Αν θες να μαθεις και αλλα στειλε μου το msn σου...

επειδη θελω και γω να αρχισω να ασχολουμε με το djing θα μπορουσες να μου μιλησεις και σε μενα για τα σεμιναρια?