isidorosr20595 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Μπορείτε να ανεβάσετε καμία φωτογραφία του Music Player;στο μπισκότο έχει ροζ φόντο!:X Το ράδιο είναι ίδιο και με τα άλλα μοντέλα ή 'εχει αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpo Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Εγώ και σήμερα το πρωί θα το αγόραζα αλλά είναι και ένα MacBook Pro 13.3" στην μέση! Τη σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε συ....? Αν θες να πάρεις laptop πάρε laptop, να θες να πάρεις κινητό πάρε κινητό. Δε βλέπω κανένα δίλημμα. Αν δεν ξέρεις τι θες ή δεν έχεις που να χαλάσεις τα λεφτά σου, τότε αυτό είναι άλλο θέμα. Για να μην μπερδεύεσαι, απλά σου λέω, ένα απλό κινητό είναι...... Μην τρελαίνεσαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Mini review Συσκευασία 8/10: Όλα τα βασικά και απαραίτητα, συν screen protector και πενάκι. Τα ακουστικά του φτηνιάρικα και φορτιστής usb (βάλε βγάλε το ένα και μοναδικό καλώδιο για φόρτιση και σύνδεση με PC). Εξωτερική εμφάνιση 9/10: Μαζεμένο, λιτό, σοβαρό, ελαφρύ, χωρίς τρίξιμο. Σήμα 10/10: Στο υπόγειο που δεν πιάνουν καθόλου τα SE, αυτό είχε σταθερά 2-3 γραμμές. Οθόνη 9/10: Φωτεινή, ευκρινής, με γρήγορη και ακριβή απόκριση. Κλήσεις 10/10: Σήμα καμπάνα (όπως είπα), ήχος κουδούνι. Λειτουργικό 9/10? : Είχα μόνο το secret από LG, οπότε δεν συγκρίνω. Απλώς μου άρεσε πολύ και σ' ένα τέταρτο το έμαθα. Ήχος 8/10: Ικανοποιητικός (όχι πολύ δυνατός σαν το C510, αλλά δυνατότερος από το NOKIA 6303) και σχετικά ποιοτικός. Συνδεσιμότητα 10/10: Έκανα όλες τις δυνατές συνδέσεις απροβλημάτιστα. Διαχείριση αρχείων και browsing 6/10: Με κάρτα 4 GB αργεί λίγο να διαβάσει τα αρχεία και με τον ενσωματωμένο internet browser αργεί πολύ να πλοηγηθεί στη σελίδα (σύνδεση με WiFi). Φωτογραφία 8/10: Ικανοποιητική με φως ημέρας, καλή με φλας. Βίντεο 6/10: Χαμηλή ανάλυση, αν και δεν είχε σπασίματα. Μπαταρία ? : Άντεξε αρχικά 3 ώρες με την εργοστασιακή και πλήρες ξεκοκάλισμα. VFM 10 με τόνο: Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει άλλο κινητό με τόσες δυνατότητες. Σύνοψη: 9/10 Υ.Γ. Δεν πρόλαβα να τεστάρω το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Αύριο ΙΣΩΣ πάω να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 μηπως ξερει κανεις ποτε το φερνει η wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Λογικά πρέπει να το έχει φέρει. Συμβόλαιο έχεις ε;Δεν εξηγήται αλλιώς το ότι θές να το πάρεις από το (φτερό στον)Άνεμο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Λογικά πρέπει να το έχει φέρει. Συμβόλαιο έχεις ε;Δεν εξηγήται αλλιώς το ότι θές να το πάρεις από το (φτερό στον)Άνεμο:lol: το εχω παραγειλει με νεα συνδεση αλλα μου ειπαν ακομη δεν ειναι διαθεσιμο.. οταν θα ερθει θα με ειδοποιησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Η απαντηση της LG σε ερωτημα μου για το GT505 Πολυ κατατοπιστικοι εεεεε? :lol::lol::lol::lol: -----------Reply to Customer Enquiry------------ Dear Sir In order to support your reguest and give you all the available information, please contact LGE Customer Information Center at : 801 11 200 900. Best Regards, Customer Information Center LG Electronics -----------Customer Details----------------------- Name :********** Street : City : State : Post Code : Tel : Country : Greece -----------Original Customer Inquiry------------ Received Date : 01/08/2009 10:05 24 The type of inquiry : New Products Product/Model No. : /GT 505 I want to buy this phone but I can't find any information about your product in your site. What I realy care is about the stamina of the batery. If I buy it will I have any support (updates etc) by you? Thanks Makis from Greece Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Mini review ............... Φωτογραφία 8/10: Ικανοποιητική με φως ημέρας, καλή με φλας. Αν σου είναι εύκολο ανέβασε μερικές φωτογραφίες εδώ. Sites για ανέβασμα imageshack και turboimagehost Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 To SAR του πόσο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 To SAR του πόσο είναι; SAR Head=0.56 Body=0.31 Measured in 1900 MHz Πηγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Αρκετα μικρο θα ελεγα... http://img40.imageshack.us/i/img006x.jpg Μια φωτο απο τον Teacher στο αντιστοιχο forum για φωτο απο LG κινητα Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Αν σου είναι εύκολο ανέβασε μερικές φωτογραφίες εδώ. Sites για ανέβασμα imageshack και turboimagehost Τις ανέβασα. To SAR του πόσο είναι; Από το manual: 0,941 στο αυτί και 1,17 στο σώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Από το manual: 0,941 στο αυτί και 1,17 στο σώμα. wtf? :X :confused: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 ´Αλλο βρήκα εγώ!:confused: Εμένα δεν με πειράζει. Όσοι το έχετε αγοράσει "ρίξτε μια ματιά" στους manuals.Ίσως λένε.Στα SE λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Για ανακεφαλαιώσουμε. Αξίζει να το αγοράσω;Θα πάω το απόγευμα.80% να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Για ανακεφαλαιώσουμε. Αξίζει να το αγοράσω;Θα πάω το απόγευμα.80% να το πάρω. Θα σου πρότεινα να το πάρεις. Τα έχει όλα και συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μειονεκτήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draganis Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Λοιπόν παιδιά.. μετά απο 5 μέρες χρήσης του κινητού... έχω να πω οτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος... Το μενού του είναι εκπληκτικό και ιδιαίτερα οι δυνατότητες με το touching Ενα μειονέκτημα είναι η μπαταρία το οποίο έχουν όλα τα κινητά αυτού του είδους η οποία κρατάει 2 μέρες περίπου. Βέβαια μπαίνω καθημερινά στο ιντερνετ μεσω του wifi και γενικότερα ασχολούμαι ώρες με αυτό. Πιστεύω όμως κανονικά θα κρατάει 4,5 μέρες. Ο ήχος είναι πολύ καλός για κάποιον που ρώτησε και τα ακουστικά του επίσης αν και δεν είναι κ τόσο χρηστικά. Απο θέμα εμφάνισης κ μενού το κινητό είναι άψογο αν και γεμίζει εύκολα δαχτυλιές. Το wifi είναι γρήγορο θα έλεγα. Το GPS μου φαίνεται όμως οτι δουλεύει μόνο αν είσαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ. η κάμερα είναι αρκετά καλή και έχει πολλά χαρακτηριστικά όπως οι ψηφιακές φωτ.μηχανές. Όταν τελειώνει η μπαταρία χτυπάει το κινητό δυνατα για να στο υπενθυμίσει αρκετές φορές μέχρι που κλείνει... Φορτιστής του είναι το usb οποίο συνδέεται στην πρίζα και επίσης όταν έχεις το κινητό στον υπολογιστή φορτίζει και απο κεί... Η γραφίδα εμένα μου φαίνεται άχρηστη γιατι και με τα δάχτυλα μπορείς άνετα να γράψεις μήνυμα να χειριστείς το κινητό... Ίσως για το ιντερνετ να σας χρειαστεί... Έχει 2 θέματα ένα άσπρο και ενα μαύρο αλλά δεν γνωρίζω αν μπορούμε να βάλουμε άλλο... Παιδιά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατι η τιμή του είναι φθηνή για αυτά που προσφέρει... :) Το μόνο που ίσως κάποτε εξασθενήσει είναι η μπαταρία... Ας ελπίσουμε οτι θα βγεί κάτι καλύτερο σε μπαταρία ωστε να την αντικαταστήσουμε... Αυτά απο μένα... ότι θέλετε στο giannarakis_th@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 καπου διαβασα οτι δεν υποστηριζει flash , αυτο σημαινει οτι videakia sto youtube δεν τα παιζει? κανα divx του περασες? δεν χρειαζεται μετατροπές ετσι? εμενα (αν και δεν το χω και μαλλον 8α το παρω ) με χαλαει το θεμα των θεματων, (βαριεμαι ευκολα) και δεν ξερω αν υποστηρίζει fun apps and games (με αξελερομετρο κτλπ) Με το app store της LG που ανοιξε 15 Ιουλιου τι γινεται? το έχει επισκεφτει κανεις? Τελος , απο το GPS να μην περιμένουμε και πολλα απο τα navigation S/W που υποστηρίζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WantedPre Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 εμφανιζει εικονικο πληκτρολογια qwerty? αν θυμαμαι καλα ετσι λεγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ναι.Στα μυνήματα εμφανίζεται όταν γυρνάς το κινητό στα πλάγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WantedPre Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 στο internet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilgeorg Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 λειτουργικό σύστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 To κλασικό της LG. Όχι(δυστυχώς)αυτό του R1:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts