chrisdental Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Βασικά απευθύνθηκες ήδη εδώ, που είναι και το κατάλληλο θέμα, οπότε φαντάζομαι ότι εκεί θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου ;) Ok, ευχαριστω φιλε. sent with tapatalk pro http://www.chrisdentalcare.blogspot.com http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Το δοκίμασα... δεν δείχνει να δουλεύει αλλά δεν είναι μόνο αυτό... o proximity sensor είναι διαρκώς ανοιχτός ακόμα και με σβηστή τη συσκευή. Φοβάμαι ότι αυτό θα καταβροχθίζει την μπαταρία. Νομίζω ότι αυτές οι λύσεις είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που ψάχνω. Θα ήθελα ας πούμε κάτι του τύπου shake and wake αλλά μάλλον ζητάω πολλά! :rolleyes: εισαι ρουτ; μπορεις να πειραξεις το αρχειο \system\usr\keylayout\xxx-keypad.kl και να εχεις μονιμα οποιο σχεδον κουμπι θες να κανει wake. βεβαια ισως το ξερεις αυτο αλλα οκ :p εγω το κανω παντα πριν φλασαρω μια ρομ, απενεργοποιω το wake απο το power και βαζω το menu. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ναι, ο music player της Motorola που βγάλανε στους XDA είναι τέλειος! Το (μικρό) κακό είναι ότι στο X10 mini που έχω, ΔΕΝ λειτουργεί το FM ραδιόφωνο… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Κανένα πρόγραμμα για σελιδοδείκτες για το Desire, πιο παραμετροποιήσιμο από το default; Ευχαριστώ. Κανείς?!?!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Το lithium δεν το βρήκα στο market... Ναι, ο music player της Motorola που βγάλανε στους XDA είναι τέλειος! Το (μικρό) κακό είναι ότι στο X10 mini που έχω, ΔΕΝ λειτουργεί το FM ραδιόφωνο… Σε ποιά κατηγορία είναι;Το ψάχνω πόση ώρα και δεν το βρίσκω:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Κανείς?!?!? Γιατί δεν βάζεις έναν άλλον browser; Σε ποιά κατηγορία είναι;Το ψάχνω πόση ώρα και δεν το βρίσκω:O Ψάξε στο google για "Motorola Music Player v1.0.179". Αλλά δεν θα το βρεις στους xda πια, η Motorola αποφάσισε πως δε θέλει να το μοιράζουν από εδώ και από εκεί. Βρες το "αλλού".:) http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βάζει τη συσκευή σε standby αντί να πατάμε το Power button; Επίσης υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος για να "ξυπνάει" η συσκευή εκτός του Power button; Lock screen button για να μπαινει στην αναμονη.για να το ξυπναω με ολα τα κουμπια χρησιμοποιω το no lock το οποιο απενεργοποιει το κλειδωμα και ανοιγει απο ολα τα κουμπια.αν και το λεο ετσι και αλλιως ανοιγει απο ολα τα κουμπια.με το no lock ανοιγει και απο τα κουμπια της φωνης Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Tap tap app. Για το πρωτο σκελος βρηκα την εφαρμογη Tap Tap App που κανει ακριβως αυτο. Υποτιθεται πως κανει και το δευτερο που ζητας μεσω του sensor αλλα δεν βρηκα πως λειτουργει. Προσεχε λιγο τις οδηγιες αν την απεγκαταστησεις, πρεπει πρωτα να την απενεργοποιησεις απο το μενου της. Πηρες android τελικα? :) ΕΝΤΙΤ: Με προλαβαν :) ΕΝΤΙΤ: βρηκα τελικα πως λειτουργει κανονικα και το wake up. Τα παραπανω ισχυουν για root συσκευες ή και για ...παρθενες ? Εγκατεστησα τις εφαρμογες lock screen , no lock screenκαι tap tap αλλα δεν καταλαβα πως "ξυπναμε" την συσκευη χωρις το power button. Εγω το καταφερνω με το κεντρικο στρογγυλο κουμπι κατω αλλα ειναι root η συσκευη μου. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Εγκατεστησα τις εφαρμογες lock screen , no lock screenκαι tap tap αλλα δεν καταλαβα πως "ξυπναμε" την συσκευη χωρις το power button. Με καμία εφαρμογή δεν το έχω καταφέρει. Το tap tap ίσως σου δουλέψει, το ενεργοποιείς να ανοίγει την οθόνη με διπλό tap πάνω στον proximity sensor. Σε εμένα δεν δούλεψε. Εντούτοις, όπως όμως προείπα ο proximity sensor είναι μονίμως ενεργός ακόμα και όταν κοιμάται η συσκευή και δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό για τη συσκευή (απ' όλες τις πλευρές). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 καλησπερα υπαρχει εφαρμογη για φωνητικη κληση??? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadgeterian Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να βάζει τη συσκευή σε standby αντί να πατάμε το Power button; Στο Lock screen button που είπε ο bbbb πάτα παρατεταμένα στην οθόνη για να σου βγεί το εικονίδιο. Πάτα συντόμευση και κατέβα προς τα κάτω μέχρι να βρεις την εφαρμογή και πάτα τη. Είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Στο Lock screen button που είπε ο bbbb πάτα παρατεταμένα στην οθόνη για να σου βγεί το εικονίδιο. Πάτα συντόμευση και κατέβα προς τα κάτω μέχρι να βρεις την εφαρμογή και πάτα τη. Είσαι ΟΚ. Σε αυτό το θέμα το έχω λύσει το πρόβλημά μου. Για το αντίθετο ψάχνω... να ενεργοποιείται η συσκευή με άλλο τρόπο εκτός του power button. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ποιο είναι το πρόβλημα με τις 2 σε 1 κάρτες; Χρησιμοποιώ μία με συμβόλαιο και whats up μαζί χωρίς καμία έξτρα ρύθμιση δέχομαι κλήσεις κανονικά και απο τις δύο, εναλλάσω όποτε θέλω. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν δέχομαι τα sms από την "προωθημένη" Το πρόβλημα είναι το εξής: όταν γυρίζεις γραμμή από το SIM menu (που στο Android εμφανίζεται σαν ξεχωριστή εφαρμογή), το κινητό αλλάζει γραμμή, το δίκτυο προωθεί τις κλήσεις από την κλειστή γραμμή στην ανοικτή και όλα εντάξει. Υπάρχει όμως το εξής πρόβλημα: κατά την αλλαγή της γραμμής δε βγάζει την εκτροπή από τη γραμμή που μόλις ενεργοποίησες... με αποτέλεσμα όλα τα εισερχόμενα τελικά να προωθούνται στο κλειστό νούμερο (fail του Android αυτό, προφανώς). Η λύση είναι απλή: πάμε κανονικά στο SIM Utilities, αλλάζουμε τη γραμμή μας από την κάρτα SIM, και μετά την αλλαγή μπαίνουμε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, κατηγορία ρυθμίσεων κλήσεων, και από εκεί εκτροπές, και απενεργοποιούμε την εκτροπή όλων των κλήσεων που έχει μείνει ενεργός. Αλλά θα ήθελα να βρω κάποιο πρόγραμμα δοκιμασμένο ώστε να κάνω την εναλλαγή πιο εύκολα... :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Τελικα εχει βγει καποιο προγραμμα το οποιο να μετραει κλησεις/χρεωσεις και να ειναι παραμετροποιησιμο ωστε να σεταριστει ακριβως με τις χρεωσεις των προγραμματων των εταιριων, για το Vodafone Unlimited για παραδειγμα. My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Με καμία εφαρμογή δεν το έχω καταφέρει. Το tap tap ίσως σου δουλέψει, το ενεργοποιείς να ανοίγει την οθόνη με διπλό tap πάνω στον proximity sensor. Σε εμένα δεν δούλεψε. Εντούτοις, όπως όμως προείπα ο proximity sensor είναι μονίμως ενεργός ακόμα και όταν κοιμάται η συσκευή και δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό για τη συσκευή (απ' όλες τις πλευρές). Γιατί το λες αυτό; Επιπροσθετως εγώ δεν έχω δει διαφορά στην καταναλωση μπαταρίας. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSAKALYPTOS Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπέρα, Ζητάω συγνώμη αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω 250 σελίδες. Δύο ερωτήσεις, Υπάρχει εφαρμογή να μεγαλώνει τα γράμματα στο desire hd, επαφές, sms, κλπ? Ποιό είναι τελικά το πιό ολοκληρωμένο πρόγραμμα πλοήγησης, θα ήθελα να είχα ήδη κατεβασμένους χάρτες και να με οδηγούσε στα ελληνικά προς κάποιο σημείο που θα βάλω εύκολα. Και κάτι κουφό.... ενώ κάνω ανανέωση στον καιρο στην αρχικη οθόνη έχει κολήσει στη πόλη Ναύπλιο που ήμουν πριν 1 μήνα....καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπέρα, Υπάρχει εφαρμογή να μεγαλώνει τα γράμματα στο desire hd, επαφές, sms, κλπ? Και κάτι κουφό.... ενώ κάνω ανανέωση στον καιρο στην αρχικη οθόνη έχει κολήσει στη πόλη Ναύπλιο που ήμουν πριν 1 μήνα....καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ Για το πρωτο πρεπει να ειναι root η συσκευη.Αλοιως δεν γινεται. Εχεις ενεργοποιησει απο την τοποθεσια το "μεσω ασυρματων δικτυων " ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπέρα, Ζητάω συγνώμη αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω 250 σελίδες. Ποιό είναι τελικά το πιό ολοκληρωμένο πρόγραμμα πλοήγησης, θα ήθελα να είχα ήδη κατεβασμένους χάρτες και να με οδηγούσε στα ελληνικά προς κάποιο σημείο που θα βάλω εύκολα. Ευχαριστώ δοκιμασε nDrive και Sygic Aura και επελεξε ποιο σου αρεσει. My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSAKALYPTOS Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Για το πρωτο πρεπει να ειναι root η συσκευη.Αλοιως δεν γινεται. Εχεις ενεργοποιησει απο την τοποθεσια το "μεσω ασυρματων δικτυων " ? Συγνώμη, τι ενοείς πρεπει να είναι root? και για πιο αν έχω εργοποιησει απο την τοποθεσια το "μεσω ασυρματων δικτυων " Αν εννοείς για τον καιρο, ναι....μα βρισκει για ένα sec το όνομα της τοποθεσίας που είμαι και μετα ξαναγυρνάει Ναύπλιο.... δοκιμασε nDrive και Sygic Aura και επελεξε ποιο σου αρεσει. Αναγκαστικά θα κατεβάσω και απο τις δύο εφαρμογες, χάρτες και πλοήγηση και μετά θα δω πιο μου αρέσει καλύτερα, έτσι δεν είναι? Κατά τη γνώμη σου πιο είναι καλύτερο? τι διαφορές έχουν ? Ευχαριστώ Edited January 29, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Συγνώμη, τι ενοείς πρεπει να είναι root? και για πιο αν έχω εργοποιησει απο την τοποθεσια το "μεσω ασυρματων δικτυων " Αν εννοείς για τον καιρο, ναι....μα βρισκει για ένα sec το όνομα της τοποθεσίας που είμαι και μετα ξαναγυρνάει Ναύπλιο.... Εννοω να περασεις αλλο λογισμικο απο το επισημο της HTC αλλα ετσι χανεις την εγγυηση εκτος και το επαναφερεις σε αρχικη κατασταση. Για τον καιρο εννοω αλλα δεν ηξερα οτι εστω για λιγο βρισκει που εισαι.. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSAKALYPTOS Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Εννοω να περασεις αλλο λογισμικο απο το επισημο της HTC αλλα ετσι χανεις την εγγυηση εκτος και το επαναφερεις σε αρχικη κατασταση. Για τον καιρο εννοω αλλα δεν ηξερα οτι εστω για λιγο βρισκει που εισαι.. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεγαλώνει απλα τα fonts? Την τοποθεσία τη βρήσκει για 1 sec μετα γράφει Ναύπλιο, μάλιστα δεν ξέρω αν γράφει μονο Ναυπλιο αλλα ο καιρός που δείχνει να είναι η τοποθεσία μου. Δεν γίνεται κάποιο reset? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεγαλώνει απλα τα fonts? Το ειχα ψαξαι και ειχα ρωτησει κι εδω αλλα η μονη που βρηκα ηθελε root συσκευη. Λεγεται fontsize υπαρχει στο market δωρεαν αλλα αν πας να την εγκαταστησεις το λεει οτι θελει συσκευη root. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 καλησπερα υπαρχει εφαρμογη για φωνητικη κληση??? καλησπερα εχουμε καμια απαντηση εδω?? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αναγκαστικά θα κατεβάσω και απο τις δύο εφαρμογες, χάρτες και πλοήγηση και μετά θα δω πιο μου αρέσει καλύτερα, έτσι δεν είναι? Ναι, αυτο νομιζω οτι ειναι το καλυτερο Κατά τη γνώμη σου πιο είναι καλύτερο? τι διαφορές έχουν ? Νομιζω το Sygic Aura. Μια διαφορα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι το Sygic εχει επιδειξη της διαδρομης ενω το nDrive οχι. Ευχαριστώ γενικα παντως αυτα τα δυο προγραμματα δεν εχουν μεγαλες διαφορες. επισης δες για την περιοχη στην οποια κινησαι ποιος χαρτης ειναι πληρεστερος My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Αναγκαστικά θα κατεβάσω και απο τις δύο εφαρμογες, χάρτες και πλοήγηση και μετά θα δω πιο μου αρέσει καλύτερα, έτσι δεν είναι? Κατά τη γνώμη σου πιο είναι καλύτερο? τι διαφορές έχουν ? Ευχαριστώμακρια απο το ndrive,ειναι για κλωτσιες στην πλοηγηση,κατεβασε το sygic aura και δοκιμασε το,ειναι πολυ καλο,εκτος αυτου παιζει και το igo το οποιο ειναι και αυτο παρα πολυ καλο. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Τελικα εχει βγει καποιο προγραμμα το οποιο να μετραει κλησεις/χρεωσεις και να ειναι παραμετροποιησιμο ωστε να σεταριστει ακριβως με τις χρεωσεις των προγραμματων των εταιριων, για το Vodafone Unlimited για παραδειγμα. Αν δεν κάνω λάθος νομίζω πως αυτό που ζητάς το κάνει το Call Meter NG από το μάρκετ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts