Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καντε αναβαθμιση το handcent, εχει διορθωθει.

στο market υπαρχει η 3.6.1 η οποια εχει και αυτη προβλημα. Περιμενουμε και αλλη ανβαθμιση

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

εχω τον launcherPro. κατα περιοδους χανει τα εικονιδια οσων εφαρμογων ειναι περασμενα ή εγκατεστημενα στην καρτα. υπαρχει καποια λυση για το θεμα? ειμαι σε unrooted legend 2.2

ευχαριστω και καλημερα!!

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

καλημερα. ψαχνω εναν calendar για να κανω το εξης:

να του περναω το προγραμμα μου, π.χ. δευτερα στις 4 γυμναστηριο τριτη στις 7 μαθημα αλλα να το περναει σε καθε δευτερα και τριτη. Και να μπορω αν θελω να προσθεσω εξτρα σημειωσεις στο καθενα. Αυτη τη συγκεκριμενη δευτερα μην ξεχασω να παρω μαζι μου το κινητο παραδειγμα.

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Τελικα ποια ειναι η πιο καλη εφαρμογη για αποθηκευση στην sd των επαφων μας και να μπορουν να περαστουν σε αλλο κινητο με android ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Myphone explorer

Sent from my U20i using Tapatalk

Αυτο δεν ειναι για SE ?

Φιλικά Γιάννης

υποστηριζει και αρκετα android τηλεφωνα...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Υπαρχει δυνατοτητα να δεχτει το wildfire live wallpapers με καποιο προγραμμα χωρις ομως να κανεις root? Αν κ με την 2.2 δεν γινεται ρουταρισμα.

Τα γουσταρω τοσο πολυ κ δεν τα δεχεται το ατιμο.Εχω περασει μεσα το live wallpaper picker.apk και ενω μου τα εμφανιζει μεσα στις ταπετσαριες δεν τις δεχεται:(

πως μπορω στο swype να προσθεσω δικες μου λεξεις; ειπαρχουν λεξεις που δεν τις εχει το λεξικο με αποτελεσμα να μην μπορω να τις γραψω

πως μπορω στο swype να προσθεσω δικες μου λεξεις; ειπαρχουν λεξεις που δεν τις εχει το λεξικο με αποτελεσμα να μην μπορω να τις γραψω

εκτος απο τον τροπο να συρεις το δαχτυλο απο γραμμα σε γραμμα στο swype, λειτουργει κανονικα και οπως ολα τα αλλα πληκτρολογια που μπορεις να πατας εναν ενα καθε γραμμα για να γραψεις μια λεξη.

οταν θελεις να προστεθει μια νεα λεξη που δεν την εχει, απλα πατησε ενα ενα τα γραμματα και γραψε την λεξη. μολις γραψεις την λεξη και πατησεις το κενο, αυτοματα το swype αποθηκευει την νεα λεξη.

μετα δοκιμασε να γραψεις την λεξη αυτη σερνοντας το δαχτυλο πανω απο τα γραμματα και θα δεις οτι θα στην βγαλει :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ευχαριστω πολυ. πλεον μπορω να πω οτι ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει για γραφη

Τελικα ποια ειναι η πιο καλη εφαρμογη για αποθηκευση στην sd των επαφων μας και να μπορουν να περαστουν σε αλλο κινητο με android ?
Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιείς google contacts. Αρκεί να έχεις ένα google account ώστε να μπορείς να διαχειριστείς τις επαφές σου και να περνάνε αυτόματα σε οποιοδήποτε android κινητό. Απλά και χωρίς να κάνεις τίποτα πέρα από το να περάσεις στο κινητό το google account σου.

Έχω στις επαφές μου ημ/νία γέννησης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγαίνουν αυτόματα υπενθυμίσεις γενεθλίων;

Έχω στις επαφές μου ημ/νία γέννησης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγαίνουν αυτόματα υπενθυμίσεις γενεθλίων;

κοιτα λιγο στην υπογραφη μου. εχω ενα Link που λεει για "γενεθλια επαφων στο galaxy". πατησε εκει να ριξεις μια ματια.

με λιγα λογια, πρεπει να εχεις τις επαφες σου στο gmail, και να περασεις τα γενεθλια απο εκει μεσω web.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιείς google contacts. Αρκεί να έχεις ένα google account ώστε να μπορείς να διαχειριστείς τις επαφές σου και να περνάνε αυτόματα σε οποιοδήποτε android κινητό. Απλά και χωρίς να κάνεις τίποτα πέρα από το να περάσεις στο κινητό το google account σου.

Ευχαριστω αλλα θα ηθελα μια εφαρμογη για την sd.

Στο market δεν υπαρχει κατι ?

Φιλικά Γιάννης

καλημερα. ψαχνω εναν calendar για να κανω το εξης:

να του περναω το προγραμμα μου, π.χ. δευτερα στις 4 γυμναστηριο τριτη στις 7 μαθημα αλλα να το περναει σε καθε δευτερα και τριτη. Και να μπορω αν θελω να προσθεσω εξτρα σημειωσεις στο καθενα. Αυτη τη συγκεκριμενη δευτερα μην ξεχασω να παρω μαζι μου το κινητο παραδειγμα.

Νομιζω πως αυτο που ψαχνεις δεν ειναι ακριβως ενα calendar αλλα μια ρυθμιση στον τροπο που θα εμφανιζονται τα συμβαντα. Αυτο που θελεις να κανεις λεγεται περιοδικοτητα. Μπορεις να βαλεις σε καθε συμβαν καθε ποτε θελεις να επαναλαμβανεται.

Ας πουμε εγω χρησιμοποιω το Pure Calendar Widget και δινει επιλογες καθε ποτε να εμφανιζεται το συμβαν που θελω να περασω. Καθε χρονο, καθε εβδομαδα, καθε μερα κλπ. Οπως φανταζομαι πως κανουν και πολλα αλλα Calendars...

.

Asteroshouse.gr ...................

Υπαρχει δυνατοτητα να δεχτει το wildfire live wallpapers με καποιο προγραμμα χωρις ομως να κανεις root? Αν κ με την 2.2 δεν γινεται ρουταρισμα.

Τα γουσταρω τοσο πολυ κ δεν τα δεχεται το ατιμο.Εχω περασει μεσα το live wallpaper picker.apk και ενω μου τα εμφανιζει μεσα στις ταπετσαριες δεν τις δεχεται:(

Η απάντηση σε αυτό είναι αρνητική... Χωρίς root και custom rom δεν μπορείς να κάνεις κάτι...
Τhe end of an era...

εχω τον launcherPro. κατα περιοδους χανει τα εικονιδια οσων εφαρμογων ειναι περασμενα ή εγκατεστημενα στην καρτα. υπαρχει καποια λυση για το θεμα? ειμαι σε unrooted legend 2.2

ευχαριστω και καλημερα!!

Η λύση που προτείνεται είναι να περαστούν οι εφαρμογές στην κύρι μνήμη.

Εγώ έχω κάνει αυτό ως «πλάγια» λύση

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το swype εχει ελληνικα η οχι ??? Ξερω οτι δεν εχει για τα windows mobile αλλα λεω μηπως εδω ειναι διαφορετικο.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Ευχαριστω αλλα θα ηθελα μια εφαρμογη για την sd.

Στο market δεν υπαρχει κατι ?

Το στοκ προγραμμα για επαφες εχει επιλογη εξαγωγη επαφων στην SD, οπως και εισαγωγη.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

Έχει και δουλεύει πολύ ωραία!!!

Πλακα μου κανεις !!!! Εφυγα για να το βρω.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Υπάρχει κάποια εφαρμογούλα που όταν σε παίρνει κάποιος να του βγαίνει προηχογραφημένο μνμ ότι π.χ. "Αυτή τη στιγμή έχω δουλειά και θα σας καλέσω αργότερα";;
Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...