Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ηχο εισερχομενου μηνυματος εννοεις αυτον ενος sms μια χαρα δουλευει.

Εμενα μου λεει "Εχετε μηνυμα" οταν εχω εισερχομενο sms.

Εντάξει Γιάννη τα κατάφερα με πολύ ψάξιμο. Το λάθος ήταν στην ονομασία του φακέλου που μου έδωσες.

Όχι Notification αλλά Notifications, δηλαδή ένα s διαφορά.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και χρόνια πολλά για την Γιορτή σου :shifty:

EDIT: Ευχαριστώ Villis

Edited by thant

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ξέρετε πως μπορούμε να λαμβάνουμε push mail στο Hotmail? Προσπάθησα στο desire, αλλά δεν μπόρεσα να δημιουργήσω λογαριασμό exchange activesync. Προσπάθησα και με την εφαρμογή Κ-9 mail, που είναι πολύ καλή, αλλά τίποτα.

Μια ερώτηση σχετική με το droidstats:

Σε περίπτωση κλήσης με διάρκεια μικρότερη των 3 λεπτών, ο χρόνος που αφαιρείται από το σύνολο του δωρεάν χρόνου ομιλίας είναι 3 λεπτά.

Μπορούμε να λύσουμε αυτό το θέμα, ή το υπόλοιπο αναγκαστικά θα "ξεφεύγει";

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εχει κατεβασει καποιος torrent με καποιο προγραμμα? και αν ναι με ποιο? γιατι εχω δοκιμασει κανα δυο αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα!!
theodoros

Εχει κατεβασει καποιος torrent με καποιο προγραμμα? και αν ναι με ποιο? γιατι εχω δοκιμασει κανα δυο αλλα δεν βλεπω να γινεται τιποτα!!

Θέλεις να κατεβάσεις torrent στο κινητό ή ελέγχεις το torrent client στο pc σου? Γιατί συνήθως το 2ο γίνεται δεν υπάρχει εφαρμογή που να κατεβάζει στο κινητό σου απευθείας (απ'όσο γνωρίζω).

Θέλεις να κατεβάσεις torrent στο κινητό ή ελέγχεις το torrent client στο pc σου? Γιατί συνήθως το 2ο γίνεται δεν υπάρχει εφαρμογή που να κατεβάζει στο κινητό σου απευθείας (απ'όσο γνωρίζω).

Προσπαθω να βρω αν υπαρχει εφαρμογη που να κατεβαζει απευθειας στο κινητο.

theodoros

Καλησπέρα προσπαθώ να κατεβάσω απο το market το google map 5.0 και μου λέει πως δεν υπάρχει.Συμβαίνει και σε άλλουσ?

σε ολους οσους το ψαχνουν στο ελληνικο μαρκετ

για τυχον αποριες παρακαλω ανατρεξτε σε προηγουμενες σελιδες μιας και εχει απαντηθει πολλακις

Προσπαθω να βρω αν υπαρχει εφαρμογη που να κατεβαζει απευθειας στο κινητο.

Φίλε μου δες αυτό

http://lh4.ggpht.com/pyHLBa3WiSwJJt85Pt0Tu3r9aPyrS7zS40aN77iqggxzeLh_vz5uEWyG_m_2JE_VDAdGxzdiAz_PfCZ-fg=s48tTorrent Lite

by tagsoft

10,000 downloads, 356 ratings (4.2 avg)

Free

http://www.appbrain.com/images/rating9.png

http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=150x150&chl=http://www.appbrain.com/app/hu.tagsoft.ttorrent.lite?install=web

مفاجأة

καποια εφαρμογη να βλεπω την βαθμολογια του ελληνικου πρωταθληματος.....???

Το Soccer Live Scores εκτός από live ενημέρωση σκορ έχει ακόμα και αποτελέσματα, βαθμολογίες κ.λπ. Είναι λίγο tricky μεν στο να ρυθμίσεις τα φίλτρα του ωστε να σου δείχνει μόνο τα πρωταθλήματα που θέλεις, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά :)

http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market%3A%2F%2Fdetails%3Fid%3Dcom.firstrowria.android.soccerlivescores%26referrer%3Dutm_source%253DAndrolib%2526utm_medium%253DPage%2526utm_campaign%253DAndrolib%2520Page

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Το Soccer Live Scores εκτός από live ενημέρωση σκορ έχει ακόμα και αποτελέσματα, βαθμολογίες κ.λπ. Είναι λίγο tricky μεν στο να ρυθμίσεις τα φίλτρα του ωστε να σου δείχνει μόνο τα πρωταθλήματα που θέλεις, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά :)

http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market%3A%2F%2Fdetails%3Fid%3Dcom.firstrowria.android.soccerlivescores%26referrer%3Dutm_source%253DAndrolib%2526utm_medium%253DPage%2526utm_campaign%253DAndrolib%2520Page

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..;)

LG G4

Με το soccer livescores μπορεις. Οταν σου δειχνει τα παιχνιδια που γινονται, απλα πατας πανω απο καθε πρωταθλημα, πχ εκει που λεει Greece Super League.

Με το soccer livescores μπορεις. Οταν σου δειχνει τα παιχνιδια που γινονται, απλα πατας πανω απο καθε πρωταθλημα, πχ εκει που λεει Greece Super League.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!!!:)

LG G4

παιδια εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο widget Που να δινει τη κινηση μηνιαιως σε 3G/gprs δικτυο?για να μην χρεωνωμαστε οταν τελειωνουν τα δωρεαν ΜΒ.

παιδια εχει κανεις να προτεινει καποιο καλο widget Που να δινει τη κινηση μηνιαιως σε 3G/gprs δικτυο?για να μην χρεωνωμαστε οταν τελειωνουν τα δωρεαν ΜΒ.

DroidStats

LG G4

3g watchdog, κορυφή!

FotMob 6.0

http://www.appbrain.com/app/superleague-mobile-2010-11/com.arcadewireless.superleague_mobile

FotMob 6.0

Your device has Android 2.2. However this app is for Android version up to 2.1...δεν πειραζει..!!

ΑΜΕΣΗ ανταποκριση ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...:heat::thanks:

Edited by cyberbop
LG G4

Θα ήθελα την βοήθεια σας . Πρίν 2 μέρες πήρα το desire. Δυστυχώς από την αρχή μετά από κάποια ώρα λειτουργίας και ενώ προσπαθούσα να τρέξω μια "βαριά" εφαρμογή π.χ. google maps,κάμερα με ανάλυση βίντεο hd κτλ . το κινητό έβγαζε μια άσπρη οθόνη που έγραφε με πράσινα γράμματα HTC και κόλλαγε . Ο μόνος τρόπος να επανέρθει ήταν με το να βγάλεις την μπαταρία. Έκανα τις 2 αναβαθμίσεις που μου έδωσε αλλά πάλι το ίδιο . Μπορεί κάποιος να καταλάβει τι παίζει; Sorry για την άσχετη δημοσίευση αλλά με καταλαβαίνετε....

Θα ήθελα την βοήθεια σας . Πρίν 2 μέρες πήρα το desire. Δυστυχώς από την αρχή μετά από κάποια ώρα λειτουργίας και ενώ προσπαθούσα να τρέξω μια "βαριά" εφαρμογή π.χ. google maps,κάμερα με ανάλυση βίντεο hd κτλ . το κινητό έβγαζε μια άσπρη οθόνη που έγραφε με πράσινα γράμματα HTC και κόλλαγε . Ο μόνος τρόπος να επανέρθει ήταν με το να βγάλεις την μπαταρία. Έκανα τις 2 αναβαθμίσεις που μου έδωσε αλλά πάλι το ίδιο . Μπορεί κάποιος να καταλάβει τι παίζει; Sorry για την άσχετη δημοσίευση αλλά με καταλαβαίνετε....

Μάλλον θα πρέπει να το ποστάρεις στο θέμα του Desire είναι ποιο αρμόδιοι να σε βοηθήσουν...

Ρε παιδια , το google maps ειναι χωρις συνδεση στο ιντερνετ????

Επειδη μπηκε τυχαια ενας φιλος , ενω εχω απενεργοποιησει τη "συνδεση δεδομενων" και ομως εδειχνε κανονικοτατα...

Ασε που μου εδειχνε και το συματακι του δεκτη του gps...

Ρε παιδια , το google maps ειναι χωρις συνδεση στο ιντερνετ????

Επειδη μπηκε τυχαια ενας φιλος , ενω εχω απενεργοποιησει τη "συνδεση δεδομενων" και ομως εδειχνε κανονικοτατα...

Ασε που μου εδειχνε και το συματακι του δεκτη του gps...

Από την έκδοση 5.0 και μετά μπορείς και χωρίς ίντερνετ ναι, αλλά προυποθέτει να έχει κάνει cache κάποιο μέρος του χάρτη τουλάχιστον!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...