Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ψάχνω εφαρμογή για να μαθαίνω πληροφορίες για τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στη δικιά μου (εννοώ σύνδεση μέσω hotspot).

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά δοκιμάστε το google maps 5.0

αυτό με τα 3D κτήρια.

δυστυχώς σε εμένα δεν δουλεύει το rotation με το χέρι.

Καλημέρα,

Δεν χρειάζεται το όνομα και ο κωδικός της adsl σου.

Χρειάζεται το όνομα του λογαριασμού σου στα windows και ο κωδικός σου.

Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή σου, πριν μπεις στα windows, πατάς πάνω στο εικονίδιο του λογαριασμού σου, δίνεις τον κωδικό και μπαίνεις. Αυτά θέλει. Το όνομα χρήστη και τον κωδικό.

Εγώ δεν εχω κωδικό, γιατί μου ζητάει;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδια επειδη κανω αναβαθμιση,πηρα backup με το titanium και τα εχει στην sd μπορω να τα κανω ολα μαζι η θελει επαναφορα 1-1....:(
android or ios or wm......who cares.....???

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εννοείς στο εικονίδιο του τηλ; ή στο εικονίδιο του pc; δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, το όνομα και τον κωδικό που βάζω στο pc για να ανοίξουν τα windows; Αυτό θα βάλω και στο τηλ; κι αν κάποιος δεν έχει κωδικό βάλει στο pc;

Το όνομα και τον κωδικό που βάζεις στο pc για να μπεις στα windows, αυτά πρέπει να βάλεις φίλε.

Εγώ δεν εχω κωδικό, γιατί μου ζητάει;

Αν δεν έχεις κωδικό άστο κενό να δείς αν μπει, αν και πιστεύω ότι δεν θα μπει.

Για να μπορέσεις να κάνεις απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σου, θα πρέπει να έχεις βάλει κωδικό απ' όσο γνωρίζω. Είναι θέμα ασφάλειας.

Επίσης πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης στον υπολογιστή σας.

Στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, κάντε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου", και επιλέξτε ιδιότητες. Εκεί έχει μία καρτέλα για την απομακρυσμένη σύνδεση και θα πρέπει να την έχετε τσεκαρισμένη.

Βάλτε και κωδικό για να μπαίνετε στα windows και μετά θα σας δουλέψει.

Παιδια επειδη κανω αναβαθμιση,πηρα backup με το titanium και τα εχει στην sd μπορω να τα κανω ολα μαζι η θελει επαναφορα 1-1....:(

Το titanium μπορεί να στα επαναφέρει όλα μαζί μία χαρά.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Το όνομα και τον κωδικό που βάζεις στο pc για να μπεις στα windows, αυτά πρέπει να βάλεις φίλε.

Αν δεν έχεις κωδικό άστο κενό να δείς αν μπει, αν και πιστεύω ότι δεν θα μπει.

Για να μπορέσεις να κάνεις απομακρυσμένη πρόσβαση στον υπολογιστή σου, θα πρέπει να έχεις βάλει κωδικό απ' όσο γνωρίζω. Είναι θέμα ασφάλειας.

Επίσης πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης στον υπολογιστή σας.

Στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, κάντε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου", και επιλέξτε ιδιότητες. Εκεί έχει μία καρτέλα για την απομακρυσμένη σύνδεση και θα πρέπει να την έχετε τσεκαρισμένη.

Βάλτε και κωδικό για να μπαίνετε στα windows και μετά θα σας δουλέψει.

.

Πάντως σε εμένα δεν μου δουλεύει με κανέναν τρόπο

ευχαριστουμε πολυ για τις απαντήσεις!! Παρεπιπτόντως και ασχετο βέβαια με τα εδω,πολύ ωραίο το blockspot σου και πολύ θετικό για όσους έχουν samsung. Πολύ ωραία και τα άρθρα σου, ειδικά τα 12 για το facebook, κατατοπιστικό και με χιουμορ!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αυτές τις μέρες θα ανεβάσω και το πρώτο μου video review και θα ακολουθήσουν κι' άλλα :).

Τελικά κατάφερες να συνδεθείς με τον υπολογιστή σου φίλε ?

Μήπως έχεις κάποιο firewall που δεν σε αφήνει να συνδεθείς?

Τι windows έχεις ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Αυτές τις μέρες θα ανεβάσω και το πρώτο μου video review και θα ακολουθήσουν κι' άλλα :).

Τελικά κατάφερες να συνδεθείς με τον υπολογιστή σου φίλε ?

Μήπως έχεις κάποιο firewall που δεν σε αφήνει να συνδεθείς?

Τι windows έχεις ?

7άρια,vista...

είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, και λογικά έχεις την free έκδοση. Η paid μπορεί να στα κάνει μαζικά!

Tubemate για το youtube. Για ξενα τραγουδια χρησιμοποιω το music junk, μπορει να χει κι ελληνικα.

Sent from my Samsung Galaxy Tab

Σε ευχαριστω φιλε μου. Οπως επισης ευχαριστω και τον eltsele.

Edited by chrisdental

για να λειτουργησει το titanium θελει root;

τις επαφες τις κραταει σε backup ή μονο τις εφαρμογες;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

εκτος απο την ενεργοποιηση της απομακρυσμενης συνδεσης πρεπει να κανεις shared τους φακελλους που θες να βλεπεις μεσω του es file explorer (τουλαχιστον στα ubuntu ετσι δουλευει)

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εμποδίζει την εμφάνιση των διαφημίσεων που συνοδεύουν μερικές εφαρμογές;
"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να εμποδίζει την εμφάνιση των διαφημίσεων που συνοδεύουν μερικές εφαρμογές;

Adfree. Πρεπει να εισαι rooted.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

υπαρχει καποιο widget που να σου γυρναει το σημα σε 2g και 3g;; εχω το apndroid αλλα αυτο δεν ξερω αν το γυρναει σε 2g ή απλα αν εμποδιζει να κατεβαζει.
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

υπαρχει καποιο widget που να σου γυρναει το σημα σε 2g και 3g;; εχω το apndroid αλλα αυτο δεν ξερω αν το γυρναει σε 2g ή απλα αν εμποδιζει να κατεβαζει.

2g-3g OnOff απο το market. Δεν κανει αμεσως την αλλαγη αλλα ειναι σαν shortcut που σε παει στις ρυθμισεις για να επιλεξεις GSM only η 3G.

Πιο αμεσος τροπος δεν υπαρχει.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

2g-3g OnOff απο το market. Δεν κανει αμεσως την αλλαγη αλλα ειναι σαν shortcut που σε παει στις ρυθμισεις για να επιλεξεις GSM only η 3G.

Πιο αμεσος τροπος δεν υπαρχει.

ευχαριστω φιλε μου. επειδη δεν το κατεχω και πολυ με τα gsm και αυτα. στο παλιο μου κινητο οταν εβγαζα το 3g το σημα ανεβαινε αμεσως στα υψη γιατι στο σπιτι μεσα δεν εχω καλο σημα 3g. Τωρα παω μεσα στο προγραμμα και παταω το "χρηση μονο δικτυων 2g'' αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη στο σημα. Παλι χαμηλο μενει. Μηπως ξερεις καποιον τροπο να δω αν οντως εχει αλλαξει σε 2g?

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

καποιο αλλο interface για το ραδιοφωνο δεν υπαρχει πουθενα;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

και εγώ ψάχνω να βρω εφαρμογή για το ραδιόφωνο, γιατί αυτό που έχει το htc wildfire δεν έχει επιλογή να αλλάζεις μεταξύ των σταθμών που έχεις αποθηκεύσει και είναι λίγο εκνευριστικό...

Adfree. Πρεπει να εισαι rooted.

Κάποια εφαρμογή για μη rooted συσκευές δεν υπάρχει δηλαδή; Ευχαριστώ πολύ. Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη. Άκουσα ότι υπάρχει μια εφαρμογή που εμποδίζει άλλες εφαρμογές να στέλνουν δεδομένα σε απομακρυσμένους servers. Ελπίζω να το έγραψα σωστά. Υπάρχει όντως κάτι τέτοιο ή δεν κατάλαβα καλά; Είμαι λίγο άσχετη με το θέμα. Thanks.

"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

και πως γίνεται αυτο; Γιατί ενώ το βρίσκει αμέσως δε λέει με τίποτα να δεχτεί όνομα και κωδικό προσβασης,αν και βάζω το ονομα και τον κωδικο που εμφανίζεται πριν ανοίξουν τα windows

Πήγαινε στον υπολογιστή σου και βρες έναν φάκελο που θέλεις να τον κάνεις κοινόχρηστο (shared).

Κάνε δεξί κλικ πάνω στον φάκελο, μετά ιδιότητες.

Εκεί θα βρεις μία καρτέλα που λέει "κοινή χρήση" ( αν θυμάμαι καλά). Από εκεί θα κάνεις τον φάκελο κοινόχρηστο.

LG G2 32GB D800 LTE

ευχαριστω φιλε μου. επειδη δεν το κατεχω και πολυ με τα gsm και αυτα. στο παλιο μου κινητο οταν εβγαζα το 3g το σημα ανεβαινε αμεσως στα υψη γιατι στο σπιτι μεσα δεν εχω καλο σημα 3g. Τωρα παω μεσα στο προγραμμα και παταω το "χρηση μονο δικτυων 2g'' αλλα δεν βλεπω καμια αλλαγη στο σημα. Παλι χαμηλο μενει. Μηπως ξερεις καποιον τροπο να δω αν οντως εχει αλλαξει σε 2g?

Μηπως εχει βελτιωθει η καλυψη στην περιοχη σου? :p

Για να δεις σιγουρα τι σημα εχεις εκεινη την στιγμη αλλα και με πιο πολλη λεπτομερεια οσον αφορα την ενταση, θα προτεινα αλλο ενα απλο και ομορφο widget.

Λεγεται Signal Strength Widget και σου δειχνει ενταση σηματος σε dbm, (οσο πιο μικρο το νουμερο τοσο πιο καλο το σημα) και δευτερον εχει ενα μικρο "κουτακι" οπου αναλογα με το τι σημα πιανει το κινητο δειχνει το αναλογο γραμμα. G για GPRS/GSM, Ε για EDGE, Η για HSDPA κλπ. Δοκιμασε το.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Ευχαριστω φιλε μου για τις απαντησεις σου. Θα το δοκιμασω.

Βάλε το Phono, είναι καταπληκτικό και δεν θα θέλεις να το βγάλεις!!!!!!!

Παιδια καλησπερα

Ψαχνω για μια εφαγμογη που θα μου δειχνει τηνδιαθεσιμη χωρητικοτητα της internal storage (data storage) του τηλεφωνου και ποια προγραμματα καταναλωνουν τι ποσοτητα μνημης. Ετσι θα μπορεσω να δω ποια προγραμματα ανα πασα στιγμη μπορω να κλεισω και τι δεδομενα απο αυτα τα προγραμματα να σβησω για να εξοικονομησω περισοτερη μνημη. Εχω δοκιμασει το android system που ειναι παρα πολυ καλο αλλα μου δινει μονο το ποσοστο της διαθεσιμης μνημης και οχι ποια προγραμματα την δεσμευουν. Θα ηθελα να ειχε ενα usage οπως εχει στην ενημερωση για την μπαταρια το android system. To να ανοιγω τις ρυθμισεις και να πηγαινω μια μια την εφαρμογη και να βλεπω τι ποσοστο μνημης δεσμευει δεν ειναι και πολυ αποτελεσματικο:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...