Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καποτε αντιμετωπισα το εξης προβλημα, ειχα ιντερνετ στο κινητο μου και καποια απο τις πολλες εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες συνδεοταν στο ιντερνετ χωρις να το εχω καταλαβει με αποτελεσμα να μου ερθει υπερογκος λογαριασμος.

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να επιλεξω εγω ποιες εφαρμογες θα συνδεονται στο ιντερνετ και ποιες οχι

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα!

Χρησιμοποιει κανεις το LogMeIn Ignition με επιτυχια? Προσπαθω το κανω να δουλεψει στο PC, αλλα μου λεει να του κανω Add This Computer. Οταν ομως παταω πανω του με πεταει στην ιστοσελιδα του απ'οπου μου λεει να κατεβασω το προγραμμα. Endless loop δηλαδη.

Ή τελος παντων αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για απομακρυσμενη διαχειριση του υπολογιστη πειτε μου ποιο ειναι. Το Teamviewer ειναι μια επιλογη, αλλα δεν με εξυπηρετησε ιδιαιτερα. Καποιο αλλο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλημερα!

Χρησιμοποιει κανεις το LogMeIn Ignition με επιτυχια? Προσπαθω το κανω να δουλεψει στο PC, αλλα μου λεει να του κανω Add This Computer. Οταν ομως παταω πανω του με πεταει στην ιστοσελιδα του απ'οπου μου λεει να κατεβασω το προγραμμα. Endless loop δηλαδη.

Ή τελος παντων αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για απομακρυσμενη διαχειριση του υπολογιστη πειτε μου ποιο ειναι. Το Teamviewer ειναι μια επιλογη, αλλα δεν με εξυπηρετησε ιδιαιτερα. Καποιο αλλο?

ποτέ δεν κατάφερα να το δουλέψω,

μετά πήγα στο teamviewer και έμεινα ευχαριστημένος

Το teamviewer λειτουργει κανονικα? Γιατι ελεγαν οτι μεχρι 31/12 θα μπορουσαμε να τη δοκιμασουμε ως beta αν δεν κανω λαθος.

Το teamviewer λειτουργει κανονικα? Γιατι ελεγαν οτι μεχρι 31/12 θα μπορουσαμε να τη δοκιμασουμε ως beta αν δεν κανω λαθος.

The beta version includes a time limit and can be used until the 31-Jan-2011. More information about licensing options will follow with the release of the final version.

Non-commercial users will also be able to use the final version of the TeamViewer App for Android for free!

Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει κανονικά το LogMeIn, χωρίς να προσέξω ιδιαίτερα, γι' αυτό δεν θυμάμαι τα βήματα. Απλά όπως λέει πρέπει να κάνεις add τον υπολογιστή σου στο account σου.

ποτέ δεν κατάφερα να το δουλέψω,

μετά πήγα στο teamviewer και έμεινα ευχαριστημένος

Δουλεύει υπερκομπλέ. Μέχρι και μέσα από browser μπορείς να συνδεθείς. Και είναι ακόμα free ναι....

Δεν θελει εφαρμογη. Παρατεταμενο πατημα πανω στην εικονα και "save picture as"

Τουλαχιστον στο οπερα ετσι γινεται. Ποιο χρησιμοποιεις?

Δεν χρησιμοποιώ κάποιο browser πέρα απ' αυτόν της συσκευής...Κάποια εφαρμογή,εκτός από τον Opera?

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Δεν χρησιμοποιώ κάποιο browser πέρα απ' αυτόν της συσκευής...Κάποια εφαρμογή,εκτός από τον Opera?

Μα δεν χρειαζεται browser για να αποθηκευσεις το περιεχομενο του mms....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει κανονικά το LogMeIn, χωρίς να προσέξω ιδιαίτερα, γι' αυτό δεν θυμάμαι τα βήματα. Απλά όπως λέει πρέπει να κάνεις add τον υπολογιστή σου στο account σου.

Δουλεύει υπερκομπλέ. Μέχρι και μέσα από browser μπορείς να συνδεθείς. Και είναι ακόμα free ναι....

Αυτο ειναι το θεμα, δεν μπορω να κανω add τον υπολογιστη μου. Οταν παταω την επιλογη μου ανοιγει τοv browser και μου λεει να κατεβασω το προγραμμα. Το οποιο το εχω ηδη κατεβασει προφανως αφου μεσω εκεινου επιλεγω να προσθεσω τον υπολογιστη :wacko::blink:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καποτε αντιμετωπισα το εξης προβλημα, ειχα ιντερνετ στο κινητο μου και καποια απο τις πολλες εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες συνδεοταν στο ιντερνετ χωρις να το εχω καταλαβει με αποτελεσμα να μου ερθει υπερογκος λογαριασμος.

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να επιλεξω εγω ποιες εφαρμογες θα συνδεονται στο ιντερνετ και ποιες οχι

Yπάρχει αυτό το πρόγραμμα (φαντάζομαι και άλλα θα υπάρχουν), το οποί κάνει αυτή τη δουλειά. Να ξέρεις θέλει root, κι επίσης δεν το έχω δοκιμάσει. Μπορείς ίσως να κλείσεις τελείως τις αυτόματες ενημερώσεις και το internet, και να το ανοίγεις κατά βούληση, οπότε να είσαι σίγουρος ;)

Τhe end of an era...

Καλησπέρα κι από μένα! Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα ελέγχου κάμερας ασφαλείας (IP Cam) ΜΕ ΗΧΟ; IP Cam Viewer Lite, δουλεύει μια χαρά αλλά απο ήχο δεν...

Super sms faker λέγετε.τώρα το αν έστειλε τα στοιχεία μου δεν το νομίζω γιατί ο παραλήπτης δεν μου είπε κάτι , αλλά όπως είπα και πιο πάνω τα έστειλε σε κινέζικα και ερωτηματικά λόγω δικού μου λάθους. Έχει δύο επιλογές μια send as receiver και μια as a sender. Στείλτε το δοκιμαστικά και σε άλλον δικό σας αριθμό και πείτε μας. Εγώ δεν το έκανα. Καλημέρα

Μαλλον δεν σου ειπε κατι φιλε μου γιατι δεν εστειλες μηνυμα.Δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα με αλλον αριθμο αποστολεα με την εφαρμογη αυτη.

Μαλλον δεν σου ειπε κατι φιλε μου γιατι δεν εστειλες μηνυμα.Δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα με αλλον αριθμο αποστολεα με την εφαρμογη αυτη.

Οντως και εγω που το τσεκαρα ειναι για να φαινεται πως ηρθε σε ΕΣΕΝΑ μηνυμα απο καποιον αποστολεα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Φανταστικός ο talking tom kai o taliking Larry. πολύ γέλιο!! Ειδικά στις pay εφαρμογες τους είναι απόλαυση! Τα παδιά εχουν τρελαθει

Φοβερό!!!

Και εγώ εχτές το κατέβασα και έχω κολλήσει....έχει πολύ γέλιο!!!:lol::lol:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παιδια υπαρχει καποια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη για να βλεπεις tv ελληνικων ή ξενων καναλιων;

Μα δεν χρειαζεται browser για να αποθηκευσεις το περιεχομενο του mms....

Μα δεν θέλω να αποθηκεύσω Mms...Φωτογραφίες από ιστοσελίδες θέλω να αποθηκεύω...

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Παιδια υπαρχει καποια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη για να βλεπεις tv ελληνικων ή ξενων καναλιων;

Δοκίμασε το SPB TV

Δοκίμασε το SPB TV

Οκ. Ευχαριστω πολυ. Θα το δοκιμασω. Αν ξερρι καποιος και καμια αλλη ας την πει, ευχαριστω.

Εψαχνα μια εφαρμογη διαχειρισης χρηματων και διαβασα καλα λογια για την financito.Την δοκιμασα λοιπον και απογοητευτηκα...πολυ χειροτερη απο μια αντιστοιχη μου ειχα στο μηλοφωνο.

Εψαξα λοιπον και βρηκα την expense manager.Ειναι παρα πολυ καλη και την συστηνω ανεπιφυλακτα!

Παίδες.. προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το ping chat ειδικά αν έχετε φίλους με smartphones (blackberry, ios). Στέλνεις τσάμπα μηνύματα, sound, video, location, contact details... όλα αυτά με χρήση wifi/2-3g.

Πρεπει να κανει εγκατασταση και το αλλο τηλεφωνο το ιδιο προγραμμα? γιατι τοτε δεν καναμε τιποτα.

Aν έχεις απεριόριστο ίντερνετ με 1 ευρώ το μήνα είναι :Ρ

Ακόμα και αν χρεώνεσαι.. σίγουρα ένα txt μήνυμα στο pingchat που είναι λίγα kilobyte δεν μπορεί να μην συμφέρει από τις χρεώσεις των τηλεφωνικών εταιρειών.

απεριόριστο ίντερνετ με 1 ευρώ το μήνα ?

Δεν μας λες και εμας το προγραμμα που εχεις?

Ξέρει κανείς καμία καλή εφαρμογή πιο αναλυτική από αυτή που έχει το κινητό που να ελέγχω αν κάποια εφαρμογή τρώει την μπαταρία; Ή μήπως δεν χρειάζεται;

Ξέρει κανείς καμία καλή εφαρμογή πιο αναλυτική από αυτή που έχει το κινητό που να ελέγχω αν κάποια εφαρμογή τρώει την μπαταρία; Ή μήπως δεν χρειάζεται;

Το Watchdog lite κανει την δουλεια που θες.Εγω αυτο χρησιμοποιω.

Πρεπει να κανει εγκατασταση και το αλλο τηλεφωνο το ιδιο προγραμμα? γιατι τοτε δεν καναμε τιποτα.

απεριόριστο ίντερνετ με 1 ευρώ το μήνα ?

Δεν μας λες και εμας το προγραμμα που εχεις?

1Ε με Q.. αλλά αργήσατε! Είναι μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Ήταν υποτίθεται 100Mb αλλά δεν σε χρέωνε όσο και να πήγαινες.. και ακόμα δηλαδή. ΜΑΚΑΡΙ να συνεχιστεί η προσφορά...

Ναι θέλει να το έχει και ο άλλος...

Εμένα όπως σου είπα το έχω βάλει σε 2-3 φίλους μου και με έχει βολέψει πολύ.

Power Tutor. Αλλά θα σου τρώει και αυτό πολύ μπαταρία.. οπότε το βάζεις για να δεις τι σου την τρώει και μετά το βγάζει από λίγες ώρες/μέρες..

systempanel

το Monitor του είναι εξαιρετικό!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

καλημέρα,

χρειάζομαι ενα ημερολόγιο που να κάνει sync με το outlook αλλά να εμγανίζει και τα ημερολόγια του google και τα events και birthdays του facebook.......

έχει κανείς καμιά ιδέα;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...