mafiagalou Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Caller ID Faker Δεν ξερω αν δουλευει ελλαδα αν γινοταν και για μηνυματα, οπως ζητησε ο φιλος θα ηταν τελειο My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 GOTO (έτσι λέγεται η εφαρμογή)! http://www.androidzoom.com/android_applications/entertainment/goto-lockscreen_hnxf.htmlΣε ευχαριστω φιλε μου,το εχω δοκιμασει ηδη,ειναι πολυ ωραιο αλλα αντιθετα με αλλα παρομοια μου το κραταει μονιμα ανοικτο στη μνημη και ειναι αρκετα μνημοβορο!!! Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Και η TIM στο παχνιδι μετα την Vodafone , προγραμμα για τους χρηστες καρτοκινητης να βλεπουν υπολοιπο χρονο ομιλιας κ.α. Ελπιζω αυτο να δουλεψει σε οποιον το χρειαζεται για το MY Vodafone δεν δουλευει σε κανεναν απο οτι ξερω. Για οποιον το 8ελει στο Market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Caller ID Faker Δεν ξερω αν δουλευει ελλαδα Λαθος εφαρμογη Edited January 8, 2011 by tyel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Και η TIM στο παχνιδι μετα την Vodafone , προγραμμα για τους χρηστες καρτοκινητης να βλεπουν υπολοιπο χρονο ομιλιας κ.α. Ελπιζω αυτο να δουλεψει σε οποιον το χρειαζεται για το MY Vodafone δεν δουλευει σε κανεναν απο οτι ξερω. Για οποιον το 8ελει στο Market. κάποιο λινκ, γιατί ψάχνω αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magifo Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Φοβερό γέλιο η εφαρμογή KittyTickle! Κατεβάστε την από το market οπωσδήποτε ή αν θέλετε δείτε πρώτα video sample εδώ: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Η πιο αρσεια που εχω δει ειναι ο .Υπαρχει στο market Φανταστκος !!! Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Τελικά βρήκα το fake sms αλλά δεν είχα ρυθμισμένη την αυτόματη εισαγωγή και του έστειλα ερωτηματικά και κινέζικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 θα πας στην εφαρμογη μηνυματων του κινητου στις ρυθμισεις, (οχι στις ρυθμισεις γενικα της συσκευης) και απο εκει θα επιλεξεις να μην σου ερχονται ειδοποιησεις. Φιλε μου αυτο εχω κανει και συνεχιζει να μου δειχνει ενδειξη μηνυματος :wacko: Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kajabas Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία δυο συσκευές με android 2.1 μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με wi-fi; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Και η TIM στο παχνιδι μετα την Vodafone , προγραμμα για τους χρηστες καρτοκινητης να βλεπουν υπολοιπο χρονο ομιλιας κ.α. Ελπιζω αυτο να δουλεψει σε οποιον το χρειαζεται για το MY Vodafone δεν δουλευει σε κανεναν απο οτι ξερω. Για οποιον το 8ελει στο Market. κάποιο λινκ, γιατί ψάχνω αλλά τίποτα. Aν δεν κάνω λάθος, την εφαρμογή αυτή την έφτιαξε ένα παιδί από το φόρουμ. Υπάρχει εδώ! Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία δυο συσκευές με android 2.1 μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με wi-fi; Nομίζω ότι τώρα βγήκε ένα νέο πρόυτπο (wifi direct λέγεται), το οποίο επιτρέπει αυτό το πράγμα. Από τα υπάρχοντα κινητά, μόνο η samsung για το galaxy S έχει δηλώσει ότι θα το υποστηρίξει. Γενικότερα απ'όσο γνωρίζω, πρέπει να περιλαμβάνεται κι ένα router. Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Κάποια εφαρμογή για αποθήκευση φωτογραφιών από ιστοσελίδες? :-) Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Κάποια εφαρμογή για αποθήκευση φωτογραφιών από ιστοσελίδες? :-) Δεν θελει εφαρμογη. Παρατεταμενο πατημα πανω στην εικονα και "save picture as" Τουλαχιστον στο οπερα ετσι γινεται. Ποιο χρησιμοποιεις? SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Rope cut!!! Απλά δοκιμάστε το Sent from my turbocharged galaxy using tapatalk Καλό αλλά δυστυχώς είναι μια πολύ μέτρια κλεψιά -με την καλή έννοια- της έκδοσης του iOS που δυστυχώς για εμάς, εκεί πραγματικά τα σπάει :( Είναι από διαφορετικούς developers.. όταν και αν γίνει Port από το iOS τότε θα τρελαθούμε. Παίζει να είναι από τα καλύτερα παιχνίδια. -Άσχετο.. αλλά το angry birds που είναι το πιό γνωστό παιχνίδι σε iOS + android νομίζω είναι απλά απαράδεκτο. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε γνωστό .. και για να απαντήσω.. λόγω μάρκετιν. οκ. Η σύνδεση gps φίλε μου δεν με ενοχλεί, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θέλω απλό χάρτη. υπάρχει? Δεν μπορείς με google maps να κάνεις δουλειά σου; Δηλαδή.. φορτώνεις στην cache μέσω wifi τους χάρτες που θες.. και μετά κλείνεις gps/wifi.. καποια καλη εφαρμογη για lock screen αλλα να φαινονται και οι αναπαντητες με τα μυνηματα σε αυτην? Όποια και να βάλεις λειψή θα είναι :/ Κλασσικά πατάς να κάνεις Lock και αν το ξαναπατήσεις δεύτερη φορά γρήγορα για unlock θα δεις πρώτα την default και μετά αυτή που έβαλες... Κάποια εφαρμογή για αποθήκευση φωτογραφιών από ιστοσελίδες? :-) Απαντήθηκε.. αλλά επι τις ευκαιρίας να πω για το blackmoon attach save που επιτρέπει να κάνεις save to sd τα attachments του gmail! Πολύ χρήσιμο... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Όποια και να βάλεις λειψή θα είναι :/ Κλασσικά πατάς να κάνεις Lock και αν το ξαναπατήσεις δεύτερη φορά γρήγορα για unlock θα δεις πρώτα την default και μετά αυτή που έβαλες... δυστυχως αυτο διαπιστωσα κι εγω αφου δοκιμασα σχεδον ολες οσες κυκλοφορουν και τελικα αφησα την default Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) κάποιο λινκ, γιατί ψάχνω αλλά τίποτα. MyF2G ψάξε στο μάρκετ. Δουλεύει μια χαρά. Βγάζει και υπόλοιπο για τον μπόνους χρόνο ομιλίας, αλλά και για τα ΜΒ του ίντερνετ! Edited January 8, 2011 by Frpix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Τελικά βρήκα το fake sms αλλά δεν είχα ρυθμισμένη την αυτόματη εισαγωγή και του έστειλα ερωτηματικά και κινέζικα. Ποια ακριβως ειναι αυτη η εφαρμογη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Παιδιά ψάχνω μια εφαρμογή για να βλέπω μόνο τις φωτογραφίες μου. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την συλλογή αλλά εκεί γίνετε χαμός γιατί έχει και τα videos μέσα. Edited January 8, 2011 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 (edited) Παιδιά ψάχνω μια εφαρμογή για να βλέπω μόνο τις φωτογραφίες μου. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ την συλλογή αλλά εκεί γίνετε χαμός γιατί έχει και τα videos μέσα. Just Pictures. Παρα πολυ καλη εφαρμογη κατα την γνωμη μου. Επισης το προγραμμα για τα sms με τον fake αποστολεα που το βρηκατε? Edited January 8, 2011 by zxr Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Just Pictures. Παρα πολυ καλη εφαρμογη κατα την γνωμη μου. Επισης το προγραμμα για τα sms με τον fake αποστολεα που το βρηκατε? Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Αυτες οι εφαρμογες του στυλ fake call, fake sms κτλ ειναι αξιοπιστες ή στον αναλυτικο πινακα κλησεων κσι sms του παραληπτη θα φαινεται κανονικα ο αριθμος σου; http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παίδες.. προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το ping chat ειδικά αν έχετε φίλους με smartphones (blackberry, ios). Στέλνεις τσάμπα μηνύματα, sound, video, location, contact details... όλα αυτά με χρήση wifi/2-3g. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Παίδες.. προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το ping chat ειδικά αν έχετε φίλους με smartphones (blackberry, ios). Στέλνεις τσάμπα μηνύματα, sound, video, location, contact details... όλα αυτά με χρήση wifi/2-3g. Με χρήση 2G/3G δεεεεεεεν είναι τζάμπααα :lol: “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ποια ακριβως ειναι αυτη η εφαρμογη? Super sms faker λέγετε.τώρα το αν έστειλε τα στοιχεία μου δεν το νομίζω γιατί ο παραλήπτης δεν μου είπε κάτι , αλλά όπως είπα και πιο πάνω τα έστειλε σε κινέζικα και ερωτηματικά λόγω δικού μου λάθους. Έχει δύο επιλογές μια send as receiver και μια as a sender. Στείλτε το δοκιμαστικά και σε άλλον δικό σας αριθμό και πείτε μας. Εγώ δεν το έκανα. Καλημέρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Με χρήση 2G/3G δεεεεεεεν είναι τζάμπααα :lol: Aν έχεις απεριόριστο ίντερνετ με 1 ευρώ το μήνα είναι :Ρ Ακόμα και αν χρεώνεσαι.. σίγουρα ένα txt μήνυμα στο pingchat που είναι λίγα kilobyte δεν μπορεί να μην συμφέρει από τις χρεώσεις των τηλεφωνικών εταιρειών. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts