holic Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καλημέρα παιδιά, θέλω να εγκαταστήσω το tapatalk, αλλά στο μαρκετ δεν το δείχνει πουθενά... είμαι με desire hd, den e;imai root, και γενικά εν μπορώ να βρω τις πληρωμένες εφαρμογεσ... πρεπει να είμαι οπσδήποτε root? επίσης κάτι που με καίει πολύ, θέλω να μπορώ να μπαίνω στο εταιρικό mail, απο ξεχωριστή εφαρμογή όπως η εφαρμογή gmail ,yahoo mail κτλπ γιατί από τον browser είναι κάπως λιγότερο παραγωγικό ας πούμε... δηλαδή outlook web access (owa) application θέλω, με το microsoft active sync όλο λάθη μου βγάζει, τι να κάνω? Help! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καλημέρα παιδιά, θέλω να εγκαταστήσω το tapatalk, αλλά στο μαρκετ δεν το δείχνει πουθενά... είμαι με desire hd, den e;imai root, και γενικά εν μπορώ να βρω τις πληρωμένες εφαρμογεσ... πρεπει να είμαι οπσδήποτε root? Για να βλεπεις τις πληρωμενες εφαρμογες πρέπει να εισαι root. Για να τις εγκαταστησεις ομως στο τηλεφωνο σου δεν ειναι απαραιτητο να εισαι root. Τσεκαρε τα pm σου. . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 δοκιμασε κανεις το google maps 5? μιλαμε ειναι η πρωτη φορα που λεω οτι μια android εφαρμογη παταει για πλακα την αντιστοιχη του ios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 δοκιμασε κανεις το google maps 5? μιλαμε ειναι η πρωτη φορα που λεω οτι μια android εφαρμογη παταει για πλακα την αντιστοιχη του ios τρομερό είναι ιδικά αυτό το street view σε πάει κατευθείαν ζωντανά στη χώρα που θες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Για να βλεπεις τις πληρωμενες εφαρμογες πρέπει να εισαι root. Για να τις εγκαταστησεις ομως στο τηλεφωνο σου δεν ειναι απαραιτητο να εισαι root. Τσεκαρε τα pm σου. Αυτο το π.μ. το στελνεις κ σε μένα φίλε μου? :) "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 δοκιμασε κανεις το google maps 5? μιλαμε ειναι η πρωτη φορα που λεω οτι μια android εφαρμογη παταει για πλακα την αντιστοιχη του ios τρομερό είναι ιδικά αυτό το street view σε πάει κατευθείαν ζωντανά στη χώρα που θες. Ρε παιδιά... έχω desire, έχω gingerbread rom (oxygen rc 2) και στα applications>settings>maps μου λέει έκδοση 5.0.0... Δεν βλέπω καμιά φοβερή διαφορά. Ούτε το street view... το μόνο που παρατήρησα είναι πως αν πατήσεις 2 ή 3 φορές το πάνω δεξιά κουμπί, στα κάνει 3d static και 3d dynamic.. αυτό είναι;; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Ρε παιδιά... έχω desire, έχω gingerbread rom (oxygen rc 2) και στα applications>settings>maps μου λέει έκδοση 5.0.0... Δεν βλέπω καμιά φοβερή διαφορά. Ούτε το street view... το μόνο που παρατήρησα είναι πως αν πατήσεις 2 ή 3 φορές το πάνω δεξιά κουμπί, στα κάνει 3d static και 3d dynamic.. αυτό είναι;; το street view είναι plugin για το google maps 5. γράψε στο μάρκετ google και καντο εγκατάσταση. αν δεν το βρεις μπες στο αμερικάνικο market. η έκδοση 5 εχει πολλές διαφορές. με 3D κτίρια κοκ πανοραμική θέα κοκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealthGR Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 ενα αντικατασταη για το πληκτρολογια υπαρχει, ειναι τερμα σπαστικο η ολη διαδικασια για να αλλαξεις γλωσσα. για wildfire μιλαω. ευχαριστω www.betfellas.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παιδιά κάποια εφαρμογή να αποθηκευω passwords από sites κωδικούς από πιστωτικές κτλ , υπάρχει ? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παιδιά κάποια εφαρμογή να αποθηκευω passwords από sites κωδικούς από πιστωτικές κτλ , υπάρχει ? Sent from my Desire HD using Tapatalk Εγω τα γράφω στο AK Notepad Που κλειδώνει κ με κωδικό κ τα κάνεις αντιγραφή απο εκει κ μετά paste εκει που θές. "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Guys, καμιά εφαρμογούλα τύπου gadget με rss feeds υπάρχει ? θα προτιμούσα να έποιανε όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη, ή και όλο το χώρο της οθόνης, και να κάνει update σε real time τα feeds. Υπάρχει τίποτα τέτοιο ή μπααααα ? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Το engadget έχει νομιζω Sent from my Milestone Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) παιδιά κάποια εφαρμογή να αποθηκευω passwords από sites κωδικούς από πιστωτικές κτλ , υπάρχει ? Sent from my Desire HD using Tapatalk To keeper (free στο market) είναι πολύ καλό. Να ρωτήσω κάτι: Αγόρασα μια κάρτα 8 γίγα και θέλω να βάλω μια ταινία 4.5 γίγα, αλλά η κάρτα είναι σε μορφή fat32. Αν την κάνω NTFS θα παίξει στο Desire HD? Αν όχι, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που τεμαχίζει (split) τις ταινίες και ποιο; Edited December 23, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 htc desire hd 1) google maps 5.0 εβαλε κανεις? ψαχνω στο μαρκετ και δε βγαζει τπτ! 2) για remote access για win xp υπαρχει καποια app? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 για το πως ειναι το google maps 5.0 βαλτε το στο youtube να δειτε τα 3D κτιρια, ειναι φανταστικα, αλλα δεν υποστηριζεται απο ολα τα τηλεφωνα. κατεβαστε το απο καπου και βαλτε το. @ref5412, γιατι να βαλεις τοσο μεγαλη ταινια μεσα; λογικα θα ειναι hd...δεν υπαρχει λογος να το κανεις αφου η οθονη ειναι 480χ800. εκτος αν θες απλα να τη μεταφερεις καπου αλλου. αν ειναι ετσι καντη split με το winrar για παραδειγμα. αν γινει ntfs μαλλον δε θα τη διαβαζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 σε απλο desire το ειδα το google maps5, στο HD δεν ειδα να εμφανιζεται ακομα! 2) για remote access για win xp υπαρχει καποια app? αν υπαρχει και καποιος οδηγος θα μουν ευγνωμων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Πρεπει η να το ψαξεις στον google η αλλιώς να βάλεις με το market enabled( US ) για να γυρίσεις στο αμερικανικό μάρκετ Sent from my HTC Desire using Tapatalk Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 το εβαλα! στο απλο desire ειχε και μια τρισδιαστατη απεικονιση που δε ξερω πως μπαινει...μονο το rotation του χαρτη μπορω να κανω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 το εβαλα! στο απλο desire ειχε και μια τρισδιαστατη απεικονιση που δε ξερω πως μπαινει...μονο το rotation του χαρτη μπορω να κανω από πάνω προς τα κάτω με παράλληλα τα δάχτυλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 λυση ευρεθη μαλλον, πατησα 2 φορες το κουμπι της θεσης και εγινε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 htc desire hd 1) google maps 5.0 εβαλε κανεις? ψαχνω στο μαρκετ και δε βγαζει τπτ! 2) για remote access για win xp υπαρχει καποια app? teamviewer! Πολύ καλό απλά πρέπει να κατεβάσεις το apk από την σελίδα τους, δεν υπάρχει στο μάρκετ. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Καλημέρα παιδιά. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει καποια εφαρμογή που να μπλοκάρει τις διαφημίσεις αλλων εφαρμογών σε unrooted συσκευές? Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή με την droidwall επίσης για μη rooted συσκευές? Ψάχνω στο market αλλά δσ βρίσκω κάτι και είναι πολύ χρήσιμες αυτές οι εφαρμογές. Ευχαριστώ πολύ. "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 teamviewer! Πολύ καλό απλά πρέπει να κατεβάσεις το apk από την σελίδα τους, δεν υπάρχει στο μάρκετ. Υπαρχει τροπος, ή αλλη εφαρμογη που να κανει remote access με κλειστο το pc? Το ξερω οτι μαλλον ειναι αδυνατο, αλλα αν μπορουσε πχ να το θεσει σε λειτουργεια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 @ref5412, γιατι να βαλεις τοσο μεγαλη ταινια μεσα; λογικα θα ειναι hd...δεν υπαρχει λογος να το κανεις αφου η οθονη ειναι 480χ800. εκτος αν θες απλα να τη μεταφερεις καπου αλλου. αν ειναι ετσι καντη split με το winrar για παραδειγμα. αν γινει ntfs μαλλον δε θα τη διαβαζει. Ναι, είναι ταινία 720p σε μορφή .mkv. Κανένα πρόγραμμα για split mkv? iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 kalhspera κ χρονια πολλα, εβαλα στο wildfire μια εφαρμογη (lockscreen) η οποια δεν απεγκατισταται με τιποτα, τι να κανω? υπαρχει καποιο προγραμμα για να την βγαλω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts