Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καποιος task manager ετσι ωστε να περναμε γρηγορα απο τη μια εφαρμογη στην αλλη χωρις να κλεινει η εφαρμογη υπαρχει;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

επειτα απο κοπων και βασανων καταφερα να λειτουργησω τον 2σε1 sim ανταπτορα μου

αλλα στην notification bar δεν μου βγαζει πια sim ειναι σε λειτουργια ,υπαρχει καποια εφαρμογη που να δειχνει π.χ sim1 η sim2 ?

βρηκα μια στο market, dual sim λεγετε, αλλα δειχνει παντα την μια :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειτα απο κοπων και βασανων καταφερα να λειτουργησω τον 2σε1 sim ανταπτορα μου

αλλα στην notification bar δεν μου βγαζει πια sim ειναι σε λειτουργια ,υπαρχει καποια εφαρμογη που να δειχνει π.χ sim1 η sim2 ?

βρηκα μια στο market, dual sim λεγετε, αλλα δειχνει παντα την μια :(

αυτο τον ανταπτορα που τον βρησκουμε;

Μπορουν να ειναι ανοιχτες ταυτοχρονα και οι δυο sim;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Τον καλυτερο ηχο για μουσικη ποιος player τον εχει;

My History:

υπάρχει εφαρμογή που να κάνει την αρχική σελίδα σαν του galaxy s? και το μενού το ίδιο;

Το βρήκα σαν touchwiz αλλά στο wildfire δεν το συνηστώ :lol::p:p:p

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το βρήκα σαν touchwiz αλλά στο wildfire δεν το συνηστώ :lol::p:p:p

που το βρηκες;πως το λενε;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

που το βρηκες;πως το λενε;

υπαρχει στο xda ;)

Τον καλυτερο ηχο για μουσικη ποιος player τον εχει;
o poweramp κατα τη γνωμη μου που ποσταρα στο θεμα για τη μουσικη.

υπαρχει στο xda ;)

το θεμα για τη μουσικη που βρησκεται;

εχουν ανοιξει διαφορα θεματα για εφαρμογες;

My History:

Αν και φαν για πολυ καιρο του mortplayer που ειναι και free :),οπως και το winamp, θα συμφωνησω με τον @nikoskat για το poweramp το οποιο εχει και equalizer και λειτουργια βασει folder που με βολευει αφανταστα. Επισης επιτελους ακουσα νορμαλ μουσικη απο το ηχειο στο magic(μεσω equalizer βεβαια),αλλα γενικα στο προτεινω

Απλα ειναι paid,οποτε ξες ;)

το θεμα για τη μουσικη που βρησκεται;

εχουν ανοιξει διαφορα θεματα για εφαρμογες;

Android - προτάσεις: Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο τον ανταπτορα που τον βρησκουμε;

Μπορουν να ειναι ανοιχτες ταυτοχρονα και οι δυο sim;

βριθει το ebay απο αυτα, με κανα 3-4 ευρω ,οχι αυτα ομως που κοβεις τις sim(μαλλον αυτον επρεπε να παρω) αλλα απο τους αλλους ανταπτορες που ειναι χωρισμενοι στα 2, εχει ενα θεματακι στο καπακι κανει μια μικρη καμπουρα απο το ζορι στο κλεισιμο,αλλα κλεινει καλα και σφιχτα

οχι δεν δουλευουν ταυτοχρονα αλλα κανεις την αλλαγη απο το sim toolkit με χρονο αλλαγης απο γραμμη σε γραμμη 3-4 δευτερολεπτα

επισης δεν σου δειχνει πουθενα πια γραμμη εχεις σε χρηση,καλα θα ηταν να εμφανιζονταν στην notification bar (ετος αν την κανεις scroll)κατι σε sim1 sim2 αλλα δεν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται quick κάτι και μπορείς να βάλεις επαφές, εφαρμογές κλπ. σε διάφορα πεδία ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι ακριβώς;

EDIT: To quick dial είναι.

Edited by Teacher

Η εφαρμογή για το ΚΙΝΟ αναβαθμίστηκε. Πρόσθεσα μερικές νέες επιλογές. Δείτε εδώ.

Και μερικά screenshots.

http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/11/kino1.png

http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/11/kino3.png?w=180&h=300

Το περασα αλλα μου κολλαει το κινητο

Sent from my HTC Legend using Tapatalk

My History:

Το περασα αλλα μου κολλαει το κινητο

Sent from my HTC Legend using Tapatalk

εμενα μου κολλησε την 1η φορα αλλα μετα ηταν οκ. για παιξε λιγο, δοκιμασε ξανα..

μηπως εχεις κανει OC;

Καποτε μου ειχατε προτεινει το missed call, ετσι ωστε να με ειδοποιει ανα καποιο χρονικο διαστημα για καποια αναπαντητη.

Το προγραμμα αυτο ομως δε δουλευει σωστα, εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο;

My History:

Καποτε μου ειχατε προτεινει το missed call, ετσι ωστε να με ειδοποιει ανα καποιο χρονικο διαστημα για καποια αναπαντητη.

Το προγραμμα αυτο ομως δε δουλευει σωστα, εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο;

Το χρησιμοποιώ πολλούς μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο.:worry:

Άλλο πρόγραμμα δεν ξέρω να σου πώ, αλλά γιατί δεν ψάχνεις λίγο το μάρκετ? Όλο και κάτι θα υπάρχει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το χρησιμοποιώ πολλούς μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο.:worry:

Άλλο πρόγραμμα δεν ξέρω να σου πώ, αλλά γιατί δεν ψάχνεις λίγο το μάρκετ? Όλο και κάτι θα υπάρχει.

Εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα κατι, εκτος και αν δεν ψαχνω σωστα

My History:

Εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα κατι, εκτος και αν δεν ψαχνω σωστα

Μήπως έχεις λάθος έκδοση ; Εκτιμώ πως έχεις eclair ή froyo , άρα πρέπει να εγκαταστήσεις το missed call for android 2.x

Υ.Γ. Δες και το "Easy Reminder" by Edges Labs μήπως και σου λύσει το πρόβλημα

Edited by voltaire

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Για το HTC Desire υπαρχει καποιο προγραμμα για αναφορες παραδοσης στα sms?
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...