gebus Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 προσπαθησα να αλλαξω τον ηχο ειδοποιησησ για το μερολογιο αλλα δεν γινεται με αυτον το τροπο αν υπαρχει καποιοσ αλλοσ τροποσ θα με βοηθουσατε πολυ γιατι ετσι δεν ακουγεται καθολου ευχαριστω galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Γνωρίζετε καμιά εφαρμογή που σου υπολογίζει ανάλογα την διαδρομή που δίνεις πόσα χιλιόμετρα είναι αυτή η διαδρομή και πόση βενζίνη χρειάζεται στο περίπου; Είχα βρεί κάτι παρόμοιο πριν μήνες σε iphone και τώρα ψάχνω για android εφαρμογή. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Γνωρίζετε καμιά εφαρμογή που σου υπολογίζει ανάλογα την διαδρομή που δίνεις πόσα χιλιόμετρα είναι αυτή η διαδρομή και πόση βενζίνη χρειάζεται στο περίπου; Είχα βρεί κάτι παρόμοιο πριν μήνες σε iphone και τώρα ψάχνω για android εφαρμογή. Φίλε μου δοκίμασε το race ace από το market. Είναι δωρεάν. Σου μετράει αρκετά πράγματα. Μπορείς να μετρήσεις πόση απόσταση έκανες και μετά να δεις στο αυτοκίνητο σου πόσα λίτρα στα 100 είχες καταναλώσει, οπότε μετά το υπολογίζεις πολύ εύκολα. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, θα το δοκιμάσω. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 παιδεια τελικα απο εδω http://appbucket.net/listapps.php εχει να μας πει καποιος τις εντυπωσεις του αν λεοτουργουν καλα οι εφαρμογες κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 παιδεια τελικα απο εδω http://appbucket.net/listapps.php εχει να μας πει καποιος τις εντυπωσεις του αν λεοτουργουν καλα οι εφαρμογες κτλ. εχω γραφει εγω Paid apps μονο και συνεχη ανανεωση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 μπορει να μου στειλει καποιοσ με π.μ. το παιχνίδι guns?εχω το μινι και λογο οθονης δεν μπορω να το κατεβασω.επισης μπορει καποιοσ να μου πει απο που να κατεβασω χαρτες για το ndrive, το εχω σπασει αλλα δεν μπορω να κατεβασω χαρτες μονο με πληρωμη πλεων ενω πριν ειχα κατεβασει κανονικα το ειχα σπασει μετα και ιμουνα οκ.τωρα επειδη εκανα επαναφορα δεν εχω επιλογη για τριαλ ωστε να κατεβασω τουσ χαρτες και μετα να την σπασω. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Γεια σας παιδια! Ψαχνω καποιες εφαρμογες για το xperia 10 mini 1.Υπάρχει καποιο προγραμμα για gps χωρις συνδεση στο internet? ειναι δυσκολο οταν το χρειαζεσαι να εχεις συνδεση στο inernet? 2.Υπάρχει καποια εφαρμογη για να συγκεντρώσω όλα τα γενεθλια των φιλων μου? 3.Υπάρχει κάποια εφαρμογή εορτολογίου χωρις σύνδεση στο internet ειχα βρει μια αλλα ήθελε σνδεση 4.Υπάρχει εφαρμογή που οταν χτυπάει κλήση αν το γυρισεις ανάποδα σταματαει να χτυπα? την έχω δει σε iphone... προσ το παρον αυτα.... ας με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί! ευχαριστώ Για το 2 ψάξε το eboBirthday. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 1)navigon 3) greek eortologio 4)flipi trial Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 εμενα καμοια βοηθεια?τι ζηταω να μου στειλει καποιος το guns και να μου πεις απο που να κατεβασω τουσ χαρτες please Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) εχω γραφει εγω Paid apps μονο και συνεχη ανανεωση σε ποια κατηγορια εισαι γραμενος γιατι εχει 4 εγω σκεφτομαι για αρχη στο Basic Monthly με 5 δολαρς για δοκιμη, ειναι για εναν μηνα.ειναι ασφαλες?και πως γινονται updates?πρεπει να ειναι root η συσκευη δωσε τα φωτα σου παρακαλω λιγο πιο αναλυτικα Edited September 30, 2010 by artemios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Όσον αφορά τον ΚΑΙΡΟ, πώς μπορώ να προσθέσω μια τοποθεσία την οποία δεν βρίσκει η αναζήτηση; Έχω το Desire. Ευχαριστώ. Edited October 1, 2010 by eleley Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορείς να ηχογραφήσεις μια συνομιλία ;; *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορείς να ηχογραφήσεις μια συνομιλία ;; recoroid ... Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 recoroid ... Σε ευχαριστώ πολύ *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 recoroid ... πατω recoroid και δεν μου βγαζει τιποτα, μηπως ονομαζετε καπος διαφορετικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 πατω recoroid και δεν μου βγαζει τιποτα, μηπως ονομαζετε καπος διαφορετικα? Είναι paid ,γι αυτό δεν φαίνεται. Για ψάξε στον γούγλη για recoroid apk. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Είναι paid ,γι αυτό δεν φαίνεται. Για ψάξε στον γούγλη για recoroid apk. ok σ ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 γνωριζει κανεις εαν το WidgetLocker Lockscreen v1.2.4 απαιτει root συσκευή...; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Αν και εχω πολλες εφαρμογες θα γραψω αυτες που χρησιμοποιω ποιο πολυ 1.FREEdi κατεβαζει τα βιντεο απο το youtube και τα τα μετατρεπει και σε mp3 ακομα 2.SleepTimer μπορεις να ρυθμισεις σε ποση ωρα θες να κλεισει το wifi η το bluetooth οπως και αλλες λειτουργιες του τηλεφωνου 3.Backgrounds αμετρητα και πανεμορφα wallpaper με πολυ καλη αναλυση 4.Ringroid κοβεις τα mp3 που εχεις στο κινητο σου στα σημεια που θελεις για να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σαν rigtone 5.Zougla η καλητερη εληνικη εφαρμογη ενημερωσης 6.SwiFTP ειναι εφαρμογη με την οποια μπορεις να συνδεσεις το κινητο με το pc χωρις καλωδιο αλλα χρειαζεται μονο συνδεση στο internet.Eδω ειναι (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103&highlight=swiftp) ενας πολυ καλος και πολυ απλος οδηγος για την διαδικασια της συνδεσης Αυτα προς το παρων! Edited October 1, 2010 by georbap Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 γνωριζει κανεις εαν το WidgetLocker Lockscreen v1.2.4 απαιτει root συσκευή...; Οχι δε θελει. Sending, sending... sent from my Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Οχι δε θελει. Sending, sending... sent from my Desire ευχαριστω πολυ...μαρεσει αρκετα η εφαρμογη αυτη...βεβαια τι επιδραση εχει στην μπαταρια δεν ξερω......:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για τον Η/Υ από εδώ http://www.fjsoft.at/en/downloads.php και τον client Myphone explorer από το market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Για τον καιρό, έχετε τίποτα καλό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Παιδια να ρωτησω κατι... υπαρχει καποια εφαρμογη στο μαρκετ που να κανει τον τηλεφωνικο καταλογο τρισδιαστατο σαν το 360 Η1 της vodafone ? Ακουγεται χαζο αλλα το ειχα και μου αρεσε αρκετα. Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts