Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς υπόψη του κάποια εφαρμογή ώστε να πάρω τα Password που έχουν αποθηκευτεί και σε συνδέει αυτόματα σε WiFi

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κανείς υπόψη του κάποια εφαρμογή ώστε να πάρω τα Password που έχουν αποθηκευτεί και σε συνδέει αυτόματα σε WiFi

Αν εχεις root δικαιωματα

/system/etc/wifi/wpa_supplicant.conf

Ανοιξε το σαν αρχειο κειμενου και θα δεις ολα τα κλειδια απο τα δυκτια που εχεις συνδεθει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Αν εχεις root δικαιωματα

/system/etc/wifi/wpa_supplicant.conf

Ανοιξε το σαν αρχειο κειμενου και θα δεις ολα τα κλειδια απο τα δυκτια που εχεις συνδεθει.

Το άνοιξα τόσο από το κινητό, όσο και από το pc αλλά δεν βλέπω τα κλειδιά. Μόνον κάτι κωδικές ονομασίες (πχ δεν εμφανίζει το password του δικού μου router).

Θέλω να κάνω backup ένα "image" του κινητού, να αποθηκεύσω σε ένα (1) αρχείο όλα τα αρχεία συστήματος, εφαρμογές (στη μνήμη και την κάρτα), passwords, settings κλπ. Ποιος θεωρείτε πως είναι ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος για backup? Μέσω εφαρμογής (πχ Titanium?) ή από το Nandroid backup μέσω Recovery?

Νομίζω πως το Nandroid + ext backup είναι το πληρέστερο αλλά δεν ξέρω αν η επιλογή "Nandroid restore" επαναφέρει και τα στοιχεία του .ext partition και αυτό είναι σημαντικό στο restore :worry:

Edited by OculatusAbis

Το ναντροιντ ειναι αυτο που θες,αλλα δεν ξερω να κανει αυτο με το παρτισιον που λες.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Το ναντροιντ ειναι αυτο που θες,αλλα δεν ξερω να κανει αυτο με το παρτισιον που λες.

Sent from my Milestone using Tapatalk

το κανει και με το partition, απλα πρεπει να βρεις τη recovery που το υποστηριζει και δουλευει. δυστυχως δεν ξερω ποια clockwork ειναι η σωστη, εχω κατεβασει πολλες και εχασα τη μπαλα. παντως το εχω κανει.

Εγώ χρησιμοποιώ την Amon-Ra. Κάνει Nandroid+ext backup αλλά στο restore αναφέρει μόνον το Nandroid restore. Συμπεριλαμβάνει και το ext?

ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για πληρες backup της συσκευης?

επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ το backup γίνεται στην κάρτα sd της συσκευής

ή στο ίντερνετ?

+1 (για non rooted συσκευές)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

+1 (για non rooted συσκευές)

MyBackup Pro από μένα. Κάνει backup τα πάντα, έχει επιλογή να τα κάνεις και στην SD και στο ίντερνετ (εγώ έχω κάνει μόνο στην SD) και ειναι για non-rooted συσκευές κανονικά.

* Δεν εχω κάνει επαναφορά backup πέραν νομιζω ενός call log για να σας πω επακριβώς τι παίζει αλλά άλλοι που έχουν κάνει δεν είχαν πρόβλημα.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Το άνοιξα τόσο από το κινητό, όσο και από το pc αλλά δεν βλέπω τα κλειδιά. Μόνον κάτι κωδικές ονομασίες (πχ δεν εμφανίζει το password του δικού μου router).

Δεν είναι εκεί, είναι στο /data/wifi/bcm_supp.conf ...

- Alex

Επιτέλους μετά από τη μαμά εφαρμογή για τα μηνύματα και το handset sms,μου φαίνεται βρήκα πως το chompsms είναι πιό χρηστικό για μένα και κυρίως στην αναφορά παράδοσης πιστεύω λειτουργεί καλύτερα.

Το πρόβλημά μου είναι πως στο μενού των ρυθμίσεων για τις ειδοποιήσεις όταν επιλέγω

οποιοδήποτε χρώμα λυχνίας να ανάβει ως ειδοποιήση π.χ μπλε ή κόκκινο,όταν μου έρχεται κάποιο μήνυμα αυτό πεισματικά ανάβει πράσινο όπως και με τη μαμά εφαρμογή.

τι μπορεί να φταίει?θα υπάρχει κάποια λύση..

Υ.Γ. Έχω απενεργοποιήσει απο το μενού των μηνυμάτων τις ειδοποιήσεις απο τη μαμά εφαρμογή

Edited by union
carpe diem

Για όσους ενδιαφέρονται, συγκέντρωσα μερικές από τις εφαρμογές που εγώ θεωρώ πιο χρήσιμες, σε ένα αρθράκι: http://www.fractalbit.gr/?p=451
Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

MyBackup Pro από μένα. Κάνει backup τα πάντα, έχει επιλογή να τα κάνεις και στην SD και στο ίντερνετ (εγώ έχω κάνει μόνο στην SD) και ειναι για non-rooted συσκευές κανονικά.

* Δεν εχω κάνει επαναφορά backup πέραν νομιζω ενός call log για να σας πω επακριβώς τι παίζει αλλά άλλοι που έχουν κάνει δεν είχαν πρόβλημα.

HTC Desire/Tapatalk

Έχω κάνει εγώ επαναφορά αλλά με το MyBackup (όχι το Pro). Έτσι κι έτσι θα έλεγα. Επαναφέρει τις εφαρμογές αλλά ότι ρυθμίσει είχα κάνει σ' αυτές αλλά και ότι στοιχείο είχα περάσει χάθηκε. Μου επανέφερε τις οθόνες έτσι όπως τις είχα αλλά τα widget δε δούλευαν. Χρειάστηκε να τα σβήσω και τα βάλω από την αρχή. Ο τηλεφωνικός κατάλογος απλά δεν υπήρχε μετά το Restore (ευτυχώς το συγχρόνισα με το Outlook και ούτε γάτα ούτε ζημιά). Το ίδιο και το ημερολόγιο. Βέβεια μου επανέφερε και δούλεψε σωστά το Ndrive (χάθηκαν όμως POI κλπ που είχα περάσει).

Συνοψίζοντας, επανέφερε όλες τις εφαρμογές -κάτι που γίνεται εύκολα και μέσα από το market αφού "θυμάται" τί έχεις εγκαταστήσει στο τηλέφωνο μόλις σετάρεις το mail- και από κει και πέρα είσαι στο έλεος της τύχης...

Για όσους ενδιαφέρονται, συγκέντρωσα μερικές από τις εφαρμογές που εγώ θεωρώ πιο χρήσιμες, σε ένα αρθράκι: http://www.fractalbit.gr/?p=451

πολυ καλη προσπαθεια !!!!

μπραβο φιλε μου :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

πολυ καλη προσπαθεια !!!!

μπραβο φιλε μου :).

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ!:)

Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Δεν είναι εκεί, είναι στο /data/wifi/bcm_supp.conf ...
Χμμ δεν βρίσκω τέτοια διεύθυνση στο δικό μου Desire...

παιδια μια εφαρμογη που ειχαμε στα symbian πιο παλια, που κατα την ωρα της κλησης μπορουσες να παιξεις καποιους ηχους μεσα στην κληση, π.χ κορναρισματα, βροχη κ.τ.λ, καπου την ειχα δει και ειχε αναφερθει.

μηπως γνωριζετε πως λεγεται να την ψαξω ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δες αν υπάρχει στο /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf
Όντως υπάρχει εκεί αλλά το αρχείο δείχνει κενό (0kb). Όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει "file not found"... Πάντως σίγουρα έχω καταχωρήσει 2 κωδικούς από WiFi router :worry:

Ψαχνω μια εφαρμογή για Android αναλογη με αυτή που έχω σε windows ήτοι:

http://www.mobiion.com/magicall.html

Εκτός των, πάρα πολλών, άλλων η εφαρμογή αυτή έχει ώρες και ημέρες που μπλοκάρει

κλήσεις και για όποιον αριθμό εσύ θέλεις.

Εχω δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές android αλλά καμμία δεν έχει κάτι τέτοιο.

Κάθε υπόδειξη δεκτή.

aFirewall η full έκδοση. Η free δεν ξέρω αν έχει scheduled rules.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...