Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά κρασιά... Έχουν πει αν ποτέ θα το ενεργοποιήσουν για την Ελλάδα; Το root είναι ότι είναι και το Jailbrake sto iphone απ ότι κατάλαβα, σωστά;

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά κρασιά... Έχουν πει αν ποτέ θα το ενεργοποιήσουν για την Ελλάδα; Το root είναι ότι είναι και το Jailbrake sto iphone απ ότι κατάλαβα, σωστά;

μπορείς να δείς εδώ

Η υπηρεσία φωνής της google δεν δουλέυει στην Ελλάδα να φανταστώ ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627582

Εγκατεστησε την 4η εφαρμογη που θα βρεις στο λινκ και θα εχεις σαν ξεχωριστη εφαρμογη το google maps με navigation - multitouch.Οι φωνητικες οδηγιες ειναι στα αγγλικα αλλα θελει δουλεια ακομα.

Οσο για offline gps το sygic ειναι παρα πολυ καλο οπως και το ''πειραγμενο'' igo .Για τους κατοχους nexus υπαρχει αντιστοιχα το motonav(πειραγμενο κι αυτο:))

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=627582

Εγκατεστησε την 4η εφαρμογη που θα βρεις στο λινκ και θα εχεις σαν ξεχωριστη εφαρμογη το google maps με navigation - multitouch.Οι φωνητικες οδηγιες ειναι στα αγγλικα αλλα θελει δουλεια ακομα.

Οσο για offline gps το sygic ειναι παρα πολυ καλο οπως και το ''πειραγμενο'' igo .Για τους κατοχους nexus υπαρχει αντιστοιχα το motonav(πειραγμενο κι αυτο:))

Aυτό εδώ εννοώ

Συγνώμη που δεν το ξεκαθάρησα και σε ευχαριστώ για αυτο που μου έδειξες. Είναι χρήσιμο αν και ίδη έχω βάλει iGO 8.. :)

geovass καταφερες να το βρεις?Δεν μου το βγαζει κι εχω ενεργοποιημενο το paid apps

edit:ειναι μονο για 2.1 (αμα αρχισει η google τα ''καλα'' της microsft θα με ξενερωσει στο τελος και το android μου φαινεται)

Edited by sardas

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Θελετε να φτιαξετε ενα εικονιδιο για reboot και για reboot recovery?

Ακολουθηστε τα παρακατω βηματα!

κατεβάστε το GScript.apk (google it) και στήστε το στο κινητο σας.

Μετα επιλεξτε ADD SCRIPT, δωστε του ονομα πχ" reboot", επιλεξτε NEED SU και γράψτε reboot στο χωρο απο κάτω.

Σωστε το και μετα με ενα πρόγραμμα για shortcuts (bettercut) το βάζετε στην οθόνη σας!

Ty για αυτό, το reboot είναι μόνο για recovery ή εννοείς και reboot γενικά της συσκευής; Το έκανα αλλά βγάζει το μπλέ του recovery, καλό θα ήταν να μπορούσες μέσω αυτού να κάνεις απλά ένα restart !

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

geovass καταφερες να το βρεις?Δεν μου το βγαζει κι εχω ενεργοποιημενο το paid apps

edit:ειναι μονο για 2.1 (αμα αρχισει η google τα ''καλα'' της microsft θα με ξενερωσει στο τελος και το android μου φαινεται)

το εχω βαλει και παιζει άψογα !!!:D

παιδιά κατέβασα το Google Earth το εγκατέστησα κανονικά απο το market αλλα οταν παω να το ανοίξω δεν ανοίγει. με τίποτα και μια φόρα που άνοιξε με έβγαλε σε μια μαύρη οθόνη και ως εκεί! σε εσάς δουλεύει κανονικά?

παιδιά κατέβασα το Google Earth το εγκατέστησα κανονικά απο το market αλλα οταν παω να το ανοίξω δεν ανοίγει. με τίποτα και μια φόρα που άνοιξε με έβγαλε σε μια μαύρη οθόνη και ως εκεί! σε εσάς δουλεύει κανονικά?

Τι έκδοση Android έχεις;

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

android 2.1

Απο'τι διαβασα στους xda δεν λειτουργει σε CUSTOM ROM 2.1 που αποτι φαινεται εχεις στο magic.Aκομη και σε καποια milestone δεν ανοιγει η εφαρμογη οποτε υπομονη μεχρι να το κανει καποιος ported και σε μη nexus συσκευες(γι'αυτο και το παραπανω σχολιο μου περι ξενερωματος)

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Υπαρχει κανενας καλος browser για να μπαινω σε σελιδες που χρειαζονται flash player 10.1 οπωσ ο skyfire στo symbian?

Ty για αυτό, το reboot είναι μόνο για recovery ή εννοείς και reboot γενικά της συσκευής; Το έκανα αλλά βγάζει το μπλέ του recovery, καλό θα ήταν να μπορούσες μέσω αυτού να κάνεις απλά ένα restart !

Παιζει και το απλο reboot. Απλα γραφεις στο command "reboot"

προσπαθω να κατεβασω απο το market το video safe το οποιο υαρχει στο androlib αλλα στο market δεν εμφανιζεται!!ξερει κανεις τι γινετε?η εφαρμογη πρεπει να ειναι paid

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...