impreza_sti Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 1)Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Πως κάνω format στο κινητό, στην μαζική μνήμη και στην κάρτα μνήμης; 2)Μπορείς να θέσεις σαν προτεραιότητα να συνδέεται πρώτα μέσω wlan ή να διαγράψεις το σημείο πρόσβασης της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. 3)Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.Έκανα μια εγγραφή στην σελίδα που αναφέρεσαι και μπορώ και κάνω login κανονικά. 4)Η τελευταία έκδοση λογισμικού που υπάρχει είναι η 50.0.005. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 2)Μπορείς να θέσεις σαν προτεραιότητα να συνδέεται πρώτα μέσω wlan ή να διαγράψεις το σημείο πρόσβασης της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο για το που πρέπει να παω για να θέσω την προτεραιότητα να είναι πρώτα από το wlan ? Διαγραφή του σημείου πρόσβασης της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας (voda σε μένα) πώς το κάνω? Ευχαριστώ. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Ρυθμίσεις-Συνδεσιμότητα-Προορισμοί-Διαδύκτιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με ορισμένα τραγούδια, δεν εμφανίζονται σωστά τα ελληνικά (τίτλο και τραγουδιστή). Ενώ σε πολλά άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα (στο τίτλο γιατί στο τραγουδιστή υπάρχει πρόβλημα σε όλα τα ελληνικά πλην του Άγνωστος). Παρακαλώ πείτε μου τι να προσέξω ώστε να λύσω το πρόβλημά μου. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. έκανα αναζήτηση, αλλά οι λέξεις κλειδιά έβγαλαν πάρα πολλά αποτελέσματα που δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα μου. Έψαξα πάνω από 10 λεπτά αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Υ.Γ.2 Τι θα λέγατε το συγκεκριμένο πρόβλημα και αντιμετώπιση να προστεθούν στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ? Ήταν το 1ο που έψαξα, αλλά τίποτα. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 1)S60 5th Edition Platform FAQ Πως κάνω format στο κινητό, στην μαζική μνήμη και στην κάρτα μνήμης; Διάβασα το FAQ και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: ενώ λέει σε μια από τις επεξηγήσεις για debrand, μέσα δε λέει πώς να το κάνουμε και το ερώτημά μου είναι το εξής: μέσω του Nokia Software Updater έβαλα την τελευταία εκδοση που μου βγάζει διαθέσιμη (την V31.0.101 και την 50.0.005) και μου εβγαλε κάτι βλακείες της νοκια (βελάκια δεξια, αριστερα και κάτω) που όταν τα παταω βγαινουν κατι μενου της Voda και γενικά όλο το μενου της αρχικής οθόνης αλλαξε σε τύπου vodafone, μάλλον επειδή είναι branded ετσι? Υπάρχει κάποιος οδηγός για να ξεφορτωθώ τα της Vodafone? 4)Η τελευταία έκδοση λογισμικού που υπάρχει είναι η 50.0.005. Εμένα μέσω του Software Updater ως τελευταία ενημέρωση μου βγάζει την 31.0.101 (την οποία και εγκατέστησα και τότε μου εβγαλε αυτά που αναφέρω από πάνω), γιατί δεν μου βγάζει αυτήν που λές ?? (εχω κανει και λογαριασμό στο ovi αν αυτό παιζει καποιο ρόλο). Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Όπως πολύ σωστά αναφέρεις η συσκευή σου είναι branded σε Vodafone.Για να μπορέσεις να έχεις την τελευταία έκδοση firmware θα πρέπει να αλλάξεις το product code.Στο FAQ υπάρχουν 2 οδηγοί με τους οποίους μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Όπως πολύ σωστά αναφέρεις η συσκευή σου είναι branded σε Vodafone.Για να μπορέσεις να έχεις την τελευταία έκδοση firmware θα πρέπει να αλλάξεις το product code.Στο FAQ υπάρχουν 2 οδηγοί με τους οποίους μπορείς να κάνεις την αλλαγή. Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code). Στο λινκ που μου εδωσες, εκανα το λάθος και εκανα τον "τροπο 2" που αναφέρει και μετά εκανα και τον "τροπο 1" ο οποίος μαλλον δεν χρειαζόταν αφου εκανα το 2. Το θέμα είναι ότι τώρα όποτε προσπαθώ να κάνω ενημέρωση λογισμικού είτε από το τηλεφωνο είτε απο το nokia software updater, μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης.. Τι πρέπει να κάνω? Αν εκανα hard reset και ξαναεκανα τον τροπο 2 θα λυνόταν το πρόβλημα? (επίσης πώς τσεκάρεις ότι οντως εκανες debrand το κινητό?) Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Στην εκθεση, στο μενου αναπαραγωγη προβολης διαφαν. δεν υπαρχει η δυνατοτητα ρυθμισης της ταχυτητας εναλλαγης των εικονων και την προσθηκη καποιου τραγουδιου κατα την αναπαραγωγη; οπως συμβαινει σε αλλα κινητα νοκια; π.χ n86; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Τελικά οκ, το αναγνώρισε το κινητό και τώρα κανω αναβάθμιση στο 50.0.005. Απλά το ερώτημά μου παραμένω σχετικά με το πώς ελέγχουμε αν εγινε debrand η συσκευή? (ναι οκ, μπορώ να βάλω την τελευταία εκδοση αλλά υπάρχει καποιος αλλος τρόπος?) Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Λογικα ,στο δικο μου τουλαχιστον,λεει κατω απτην οθονη vodafone και ειχε και 2-3 εφαρμογες και παιχνιδια.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Σχετικά με το internet, επειδή δεν εχω κάποιο πακέτο δεδομένων και δεν θέλω να εχω ανεπιθύμητες χρεώσεις, θέλω να ρωτήσω καποια πράγματα: 1) Εχω παει Ρυθμίσεις-> Συνδεσιμότητα -> Προορισμοί και εκεί εχω αφήσει: Στο Διαδίκτυο: μόνο το wlan δίκυο μου (είχε κι ενα της voda και το διέγραψα) Στο Υπηρεσίες WAP: μου εχει 7 επιλογές οι οποίες είναι ολες της voda (Vf live, prepay, gprs, gprs prepay, push services, vf pc modem κτλ). Όλα αυτά αν τα διαγράψω θα εχω κάποιο πρόβλημα?? γενικά το WAP που επεμβαίνει?? 2) Όσον αφορά το GPSαν εχω κάνει τα παραπάνω, υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με voda χωρίς να το καταλάβω και να με χρεώσει? Επίσης, το GPS σήμα του για να δουλεψει πρέπει να είναι σε εξωτερικό χώρο? το προσπάθησα μέσα στο σπίτι και πάτησα πλοήγηση από κάποιο σημείο στο σπίτι μου και μου βγάζει ενα μηνυμα Αναμονή GPS και κάτω ο δείκτης είναι στην 1 γραμμή κίτρινη που αναβοσβήνει.. υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί ?? Επιλογή του τύπου να απενεργοποιώ το a-gps δεν υπάρχει?? 3) Το ovi store αν εχω κάνει το (1) συνδέεται μέσω του wlan ετσι? Ρωτάω επειδή οταν μπαινεις μεσα στο ovi store, δεν φαίνονται τα εικονίδια του 3.5G και wlan κι ετσι δεν καταλαβαίνω από που γίνεται η σύνδεση. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) Τελικά οκ, το αναγνώρισε το κινητό και τώρα κανω αναβάθμιση στο 50.0.005. Απλά το ερώτημά μου παραμένω σχετικά με το πώς ελέγχουμε αν εγινε debrand η συσκευή? (ναι οκ, μπορώ να βάλω την τελευταία εκδοση αλλά υπάρχει καποιος αλλος τρόπος?) Αφού μπόρεσες να αναβαθμίσεις στη τελευταία έκδοση λογισμικού, η αλλαγή του product code και κατ' επέκταση το debrand επετεύχθη. Σχετικά με το internet, επειδή δεν εχω κάποιο πακέτο δεδομένων και δεν θέλω να εχω ανεπιθύμητες χρεώσεις, θέλω να ρωτήσω καποια πράγματα: 1) Εχω παει Ρυθμίσεις-> Συνδεσιμότητα -> Προορισμοί και εκεί εχω αφήσει:Στο Διαδίκτυο: μόνο το wlan δίκυο μου (είχε κι ενα της voda και το διέγραψα)Στο Υπηρεσίες WAP: μου εχει 7 επιλογές οι οποίες είναι ολες της voda (Vf live, prepay, gprs, gprs prepay, push services, vf pc modem κτλ). Όλα αυτά αν τα διαγράψω θα εχω κάποιο πρόβλημα?? γενικά το WAP που επεμβαίνει??2) Όσον αφορά το GPS αν εχω κάνει τα παραπάνω, υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με voda χωρίς να το καταλάβω και να με χρεώσει? Επίσης, το GPS σήμα του για να δουλεψει πρέπει να είναι σε εξωτερικό χώρο? το προσπάθησα μέσα στο σπίτι και πάτησα πλοήγηση από κάποιο σημείο στο σπίτι μου και μου βγάζει ενα μηνυμα Αναμονή GPS και κάτω ο δείκτης είναι στην 1 γραμμή κίτρινη που αναβοσβήνει.. υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί ?? Επιλογή του τύπου να απενεργοποιώ το a-gps δεν υπάρχει?? 3) Το ovi store αν εχω κάνει το (1) συνδέεται μέσω του wlan ετσι? Ρωτάω επειδή οταν μπαινεις μεσα στο ovi store, δεν φαίνονται τα εικονίδια του 3.5G και wlan κι ετσι δεν καταλαβαίνω από που γίνεται η σύνδεση. 1) α. Okay εδώ. Αλλά να ξέρεις πως εκεί θα εμφανίζονται ως σημεία πρόσβασης όλα τα WLan δίκτυα που θα συνδεθείς στο μέλλον. Σου το λέω για να μη ψάχνεσαι αργότερα. β. Αν τα διαγράψεις όλα δεν θα έχεις κανέναν τρόπο ασύρματης σύνδεσης δεδομένων με το δίκτυο σου (Vodafone). Δηλαδή τα GPRS, HSDPA, WAP τα ξεχνάς! 2) α. Χωρίς να το καταλάβεις, όχι. Πάντα το λειτουργικό εμφανίζει τις αντίστοιχες ενδείξεις όταν υπάρχει ενεργή σύνδεσης. Διάβασε το βιβλιαράκι των οδηγιών για να τις μάθεις. β. Προφανώς και πρέπει να είσαι σε εξωτερικό χώρο. Πιο πάνω σου δόθηκε link προς το S60 5th Edition FAQ. Εκεί υπάρχει αναλυτικό post για το GPS. Διάβασέ το και θα λυθούν οι απορίες σου. γ. Υπάρχει. Αναφέρεται και αυτό στο FAQ. 3) Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση (Ερώτηση πάντα). Έτσι πάντα όταν θα θέλει να συνδεθεί η συσκευή θα σε ρωτάει μέσω ποιου σημείου πρόσβασης επιθυμείς να το κάνεις. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις με άλλον τρόπο. Ωστόσο πρόσεξε διότι πολλές εφαρμογές έχουν και αυτές αντίστοιχη ρύθμιση, οπότε θα πρέπει να κάνεις κάτι αντίστοιχο και μέσα από τις ρυθμίσεις τους. Edited June 27, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 1) β. Αν τα διαγράψεις όλα δεν θα έχεις κανέναν τρόπο ασύρματης σύνδεσης δεδομένων με το δίκτυο σου (Vodafone). Δηλαδή τα GPRS, HSDPA, WAP τα ξεχνάς! Αν τα διαγράψω, επιρρεάζεται κάτι άλλο εκτός της σύνδεσής μου με το διαδίκτυο? Και αν τα διαγράψω μετά πού μπορώ να τα ξαναβρώ ώστε να τα εισάγω αν τυχόν τα χρειαστώ? 2) γ. Υπάρχει. Αναφέρεται και αυτό στο FAQ. Οκ το βρήκα και επειδή το path είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που αναφέρεται στο FAQ (μάλλον λόγο της εκδοσης 50.0.005) το γράφω για αν τυχόν το ψάχνει και κάποιος άλλος: Για απενεργοποίηση του A-GPS πάμε: Μενού -> Χάρτες (φάκελος) -> Τοποθεσία -> Εντοπισμ. θέσης -> Μέθοδοι εντοπ. θέσης -> και απεπιλέγουμε το "Υποβοηθούμενο GPS". Μία από τις υπόλοιπες επιλογές που έχει είναι η "Βάσει δικτύου", αυτό τι διαφορά εχει από το a-gps? Και κυρίως πρέπει να το απεπιλέξω και αυτό για να μην συνδέεται με την vodafone? (επειδή είναι επιλεγμένο τώρα). 3) Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Επιλογές > Προεπιλεγμένη σύνδεση (Ερώτηση πάντα). Έτσι πάντα όταν θα θέλει να συνδεθεί η συσκευή θα σε ρωτάει μέσω ποιου σημείου πρόσβασης επιθυμείς να το κάνεις. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις με άλλον τρόπο. Ωστόσο πρόσεξε διότι πολλές εφαρμογές έχουν και αυτές αντίστοιχη ρύθμιση, οπότε θα πρέπει να κάνεις κάτι αντίστοιχο και μέσα από τις ρυθμίσεις τους.Ευχαριστώ! Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Αν τα διαγράψω, επιρρεάζεται κάτι άλλο εκτός της σύνδεσής μου με το διαδίκτυο? Και αν τα διαγράψω μετά πού μπορώ να τα ξαναβρώ ώστε να τα εισάγω αν τυχόν τα χρειαστώ? Δεν θα έχεις το A-GPS με αποτέλεσμα να μην κλειδώνει τους δορυφόρους γρήγορα. Μέσω της εφαρμογής Οδηγός ρυθμίσεων μπορείς να δημιουργήσεις εκ νέου τα σημεία πρόσβασης. Μία από τις υπόλοιπες επιλογές που έχει είναι η "Βάσει δικτύου", αυτό τι διαφορά εχει από το a-gps? Και κυρίως πρέπει να το απεπιλέξω και αυτό για να μην συνδέεται με την vodafone? (επειδή είναι επιλεγμένο τώρα). Ευχαριστώ! Χρησιμοποιεί τη μέθοδο τριγωνισμού των κεραιών κινητής τηλεφωνίας για τον κατά προσέγγιση εντοπισμό της συσκευής. Δεν χρησιμοποιεί κάποιο σημείο πρόσβασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Παρατηρώ εξαιρετικά μεγάλο χρόνο σύνδεσης με το GPS με το νέο 5800 που πήρα. Πριν είχα ένα μπλε και συνδεόταν πάντα σε 4-5 δεύτερα. Τώρα πήρα ένα κόκκινο και κάνει μερικά λεπτά.Όλες οι ρυθμίσεις ίδιες. Τόση διαφορά από κινητό σε κινητό δικαιολογείται? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με ορισμένα τραγούδια, δεν εμφανίζονται σωστά τα ελληνικά (τίτλο και τραγουδιστή). Ενώ σε πολλά άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα (στο τίτλο γιατί στο τραγουδιστή υπάρχει πρόβλημα σε όλα τα ελληνικά πλην του Άγνωστος). Παρακαλώ πείτε μου τι να προσέξω ώστε να λύσω το πρόβλημά μου. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. έκανα αναζήτηση, αλλά οι λέξεις κλειδιά έβγαλαν πάρα πολλά αποτελέσματα που δεν είχαν καμία σχέση με το θέμα μου. Έψαξα πάνω από 10 λεπτά αλλά δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Υ.Γ.2 Τι θα λέγατε το συγκεκριμένο πρόβλημα και αντιμετώπιση να προστεθούν στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ? Ήταν το 1ο που έψαξα, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς? Πως λύσατε το συγκεκριμένο πρόβλημα εσείς? Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Κ μενα συμβαινει πολλες φορες..ειτε καντα greeklish απτον υπολογιστη ή ξανα γραψε τον ελληνικο τιτλο μεσα απτο τηλεφωνο...εγω τουλαχιστον αυτο κανω... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Δοκιμάστε αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_armodios Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Εχω την εντυπωση οτι οπου να ναι θα βγει η νεα εκδοση... Εκανα σημερα αναζητηση για νεα εκδοση και μου εβγαλε σφαλμα και εχω παρατηρησει οτι οποτε κανω αναζητηση εκδοσης και βγαζει σφαλμα μετα απο μια βδομαδα 10 μερες βγαινει νεα εκδοση. Ελπιζω να μην παισω εξω τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Εχω την εντυπωση οτι οπου να ναι θα βγει η νεα εκδοση... Εκανα σημερα αναζητηση για νεα εκδοση και μου εβγαλε σφαλμα και εχω παρατηρησει οτι οποτε κανω αναζητηση εκδοσης και βγαζει σφαλμα μετα απο μια βδομαδα 10 μερες βγαινει νεα εκδοση. Ελπιζω να μην παισω εξω τωρα.. H οποία νέα εκδοση, ξέρουμε τι αλλαγές/βελτιώσεις θα περιλαμβάνει?? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Eλπιζω παντως να ειναι χρησιμη αναβαθμιση...πιο παλια ομως καπου ειχαν ανακυνωθει καποιοα προσθετα που θα προσφερει... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 (edited) Εχω το εξής πρόβλημα με το GPS: Εσάς γενικά κλειδώνει γρήγορα δορυφορους κτλ χωρίς A-GPS ? Εγώ εχω απενεργοποιημένο το A-GPS (υποβοηθούμενο GPS) και επίσης από Ρυθμίσεις->Συνδεσιμότητα->Προορισμοί-> Διαδίκτυο: εχω διαγραψει αυτό της voda και εχω αφήσει μόνο το δικό μου wlan για να μην εχω ανεπιθυμητες χρεώσεις. Σήμερα που πηγαινα στη σχολή το εβαλα να λειτουργήσει το Ovi Maps και δεν μπορούσε να με κλειδώσει καθόλου, δεν με εβρισκε.. επίσης πάνω αριστερά αναβοσβήνει συνεχεια ενα τετραγωνάκι με μια κόκκινη βούλα και μου εγραφε αναμονή για δέκτη GPS.. Επίσης δοκίμασα και το trial ΝDrive από το ovi store και μου εκανε και εκει το ίδιο πρόβλημα "αναμονή για στίγμα GPS..." Τι κάνω λάθος ή τι πρέπει να κανω για να διορθωθεί? Δοκιμάζω (στην ταράτσα) και με A-GPS αλλά πάλι τζίφος.. Edited June 28, 2010 by Ariskos07 Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Είναι απόλυτα λογικό να αργεί να κλειδώσει δορυφόρους χωρίς τη βοήθεια του A-GPS. Άστο για κανά 10λεπτο-15λεπτο σε σημείο που να βλέπει ουρανό. Δε μπορεί, θα τα καταφέρει να κλειδώσει. ΥΓ: Τελικά διέγραψες όλα τα σημεία πρόσβασης της Vodafone? Αν ναι, τοτε το A-GPS δεν έχει που να συνδεθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Είναι απόλυτα λογικό να αργεί να κλειδώσει δορυφόρους χωρίς τη βοήθεια του A-GPS. Άστο για κανά 10λεπτο-15λεπτο σε σημείο που να βλέπει ουρανό. Δε μπορεί, θα τα καταφέρει να κλειδώσει. To αφήνω αλλά τπτ.. ελπίζω να μην είναι προβληματικός ο δεκτης του gps και απλά να αργεί να κλειδώσει.. ΥΓ: Τελικά διέγραψες όλα τα σημεία πρόσβασης της Vodafone? Αν ναι, τοτε το A-GPS δεν έχει που να συνδεθεί. Το μόνο που διέγραψα είναι από το "Συνδεσιμότητα"->"Προορισμοί"-> "Διαδίκτυο": ενα της vodafone που είχε εκει, νομίζω το έλεγε vf live (δεν ειμαι σίγουρος για την ακριβή ονομασία), μέσω αυτού δουλευει το A-Gps? Αν ναι, πώς το ξαναεπαναφέρω? Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jt24 Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Καμιά ιδέα κανείς? Πως λύσατε το συγκεκριμένο πρόβλημα εσείς? τα περνας με επιλογη στο κινητο "pc suite" και μετα τα περνατε μεσα στην καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts