stendor Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΕΛΠ, ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800 XPRESS MUSIC KAI XΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΚΑΝΑ PC SUITE, EBΓΑΛΑ ΚΑΡΤΕΣ, ΝΣΣ, ΜΟΝΟ JAF ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ,ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Καλό θα ήταν να διαβάσεις ολόκληρο το S60 5th Edition Platform FAQ Επίσης απαγορεύεται να γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι σαν να φωνάζεις, αλλά επιπλέον απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 παιδια μολις πηΡΑ το κινητο και εχω 2 προβληματα το 1ο και πιο σημαντικο για μενα ειναι το οτι για καποιο λογο δεν δειχνει την μπαρα μουσικης στην αρχικη οθονη και 2ο το οτι ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι χαμηλος ........ Και κατι αλλο τι προτεινεται για προστασια οθόνης ?????? :O:O Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_ Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 παιδια μολις πηΡΑ το κινητο και εχω 2 προβληματα το 1ο και πιο σημαντικο για μενα ειναι το οτι για καποιο λογο δεν δειχνει την μπαρα μουσικης στην αρχικη οθονη και 2ο το οτι ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι χαμηλος ........ Και κατι αλλο τι προτεινεται για προστασια οθόνης ?????? :O:O Στο 1) υπάρχουν 2 διαφορετικές μπάρες μουσικής, η μία είναι με επιλογή "PAUSE", "Μπροστά" και "Πίσω". Η άλλη σου εμφανίζει κάποια στοιχεία του τραγουδιού και πρέπει να πατάς πάνω για να κάνεις τη μετάβαση στο πρόγραμμα. Ίσως να είναι κάποιο bug που συμβαίνει στη μία απο τις 2. δες και τις 2 καλύτερα, επίσης για να τις δεις στην αρχική οθόνη πρέπει να παίζει είδη ο player απο πίσω. στο 2) Μου έχει συμβεί και σε εμένα αυτό πριν λίγες μέρες και έμεινα μακάκας. Κλείσε και άνοιξε τη συσκευή. αν το ξανά κάνει τότε δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία. κάνε το 2-3 φορές αμα δεν γίνει, ποτέ δεν ξέρεις. (αυτό το έπαθα σε γενικές γραμμές, ούτε η κλείση ακουγόταν αλλά ούτε και ο Player). ------ κάτι δικό μου τώρα παίδες. αύριο παρουσιάζομαι φαντάρος (Κοζάνη) και το 5800 θα το αφήσω σπίτι κλειστό και δεν θα το χρησιμοποιεί κανείς. τη μπαταρία καλύτερα να τη βγάλω ή να την αφήσω ? Παράθεση κινητό Nokia 5800 XpressMusic τύπος:RM-356, 0559395 (Blue) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Καλύτερα να τη βγάλεις και να την αποθηκεύσεις σε δροσερό σημείο. Καλός φαντάρος!:) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Στέλνω μύνημα σμσ στα ελληνικά και ο παραλήπτης το λαμβάνει στα κεφαλαία.. Ο παραλήπτης λαμβάνει μυνήματα από άλλους ΟΚ! Μόνο από το κινητό μου βλέπει αυτή την "αλλαγή". Μήπως ξέρει κανείς τον λόγο? (του παραλήπτη το κινητό είναι Nokia 8800 Sirocco) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Έτσι πρέπει να είναι ώστε να έχεις εσύ τη δυνατότητα να στέλνεις 160 χαρακτήρες. Αυτό συμβαίνει διότι έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων την περιορισμένη υποστήριξη χαρακτήρων. Αν επιλέξεις πλήρη θα στέλνεις σε πεζούς χαρακτήρες αλλά μόνο 70 ανα μήνυμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 τα προβληματα που δημιουργησε η 50 εκδοση θα βγαλει η νοκια αλλη εκδοση να το λυσει?μιλαω για το προβλημα με το landscape που για να ερθει σε portrait θελει να το εχεις καθετο σχεδον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_armodios Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 και τα προβληματα της ν50 συνεχιζονται, μετα την μη διορθωση του προβληματος με το rds χθες παρουσιαστηκε και αλλο προβλημα εκει που γραφω μνμ, αρχιζει ο κερσορας να μετακινειται μονος του δεξια και να μην σταματαει. βγηκα απο τα μνμ ξαναμπηκα και παλι τα ιδια...τελικα εκλεισα το κινητο για δευτερη φορα, φου την πρωτη εκανε παλι τα ιδια στο μνμ, εβγαλα την μπαταρια και ισιωσε..ειναι η 3η φορα που το παθαινω αυτο ν50 suckssss:down::down::down::rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Mετα την αναβαθμιση εκανες format στην συσκευη και καρτα? Εαν εχεις χρονο δοκιμασε το μπορει να στρωσει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια. Το 5800 μου δεν μπορεί να "ανοίξει", δηλαδή να ενεργοποιηθεί. Όποτε το ανοίγω ανοίγει η οθόνη, βγάζει το γνωστό λογότυπο ΝΟΚΙΑ με μπλε γράμματα και άσπρο φόντο, αλλά τίποτα... μένει κολλημένο εκεί... Έβγαλα μπαταρίες, το σύνδεσα στο Η/Υ, προσπάθησα να το φορτίσω αλλά τίποτα... Τι έπαθε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ ;-) Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια. Το 5800 μου δεν μπορεί να "ανοίξει", δηλαδή να ενεργοποιηθεί. Όποτε το ανοίγω ανοίγει η οθόνη, βγάζει το γνωστό λογότυπο ΝΟΚΙΑ με μπλε γράμματα και άσπρο φόντο, αλλά τίποτα... μένει κολλημένο εκεί... Έβγαλα μπαταρίες, το σύνδεσα στο Η/Υ, προσπάθησα να το φορτίσω αλλά τίποτα... Τι έπαθε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ ;-) Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς να έχεις την κάρτα μνήμης μέσα στην συσκευή. Αν ανοίγει κανονικά η συσκευή τότε κράτησε αντίγραφο των δεδομένων σου και κάνε format στην κάρτα μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Παιδιά χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια. Το 5800 μου δεν μπορεί να "ανοίξει", δηλαδή να ενεργοποιηθεί. Όποτε το ανοίγω ανοίγει η οθόνη, βγάζει το γνωστό λογότυπο ΝΟΚΙΑ με μπλε γράμματα και άσπρο φόντο, αλλά τίποτα... μένει κολλημένο εκεί... Έβγαλα μπαταρίες, το σύνδεσα στο Η/Υ, προσπάθησα να το φορτίσω αλλά τίποτα... Τι έπαθε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ ;-) με ενα χαρντ φορματ ειναι πολυ πιθανο να στρωσει και να ανοιξει η συσκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_armodios Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Παιδιά χρειάζομαι επιγόντως βοήθεια. Το 5800 μου δεν μπορεί να "ανοίξει", δηλαδή να ενεργοποιηθεί. Όποτε το ανοίγω ανοίγει η οθόνη, βγάζει το γνωστό λογότυπο ΝΟΚΙΑ με μπλε γράμματα και άσπρο φόντο, αλλά τίποτα... μένει κολλημένο εκεί... Έβγαλα μπαταρίες, το σύνδεσα στο Η/Υ, προσπάθησα να το φορτίσω αλλά τίποτα... Τι έπαθε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ ;-) βγαλε καρτα μνημης και ξαναπροσπαθησε, θα ανοιξει σιγουρα. μετα ξαναβαλτην χωρις να κλεισεις την συσκευη και κανε της μια μορφοποιηση. Mετα την αναβαθμιση εκανες format στην συσκευη και καρτα? Εαν εχεις χρονο δοκιμασε το μπορει να στρωσει.. εχω κανει και στην συσκευη και στην καρτα μνημης... Edited May 4, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ευχαριστώ για τις "γρήγορες" απαντήσεις σας. Πράγματι χωρίς την κάρτα μνήμης το κινητό άνοιξε. Τώρα τελικά τί να κάνω? Φορμάτ απ'τον υπολογιστή, να την βάλω χωρίς φορματ? Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Ευχαριστώ για τις "γρήγορες" απαντήσεις σας. Πράγματι χωρίς την κάρτα μνήμης το κινητό άνοιξε. Τώρα τελικά τί να κάνω? Φορμάτ απ'τον υπολογιστή, να την βάλω χωρίς φορματ? Ευχαριστώ Αφού άνοιξε χωρίς την κάρτα μνήμης τότε κράτα αντίγραφο των δεδομένων σου από την κάρτα μνήμης (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κτλ) και κάνε μοροφοποιήση της κάρτας μέσα από το κινητό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 4, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 εχω κανει και στην συσκευη και στην καρτα μνημης... Δεν γραφω πολλα sms αλλα δεν μου το εχει κανει ακομη για αυτο ειπα μηπως και.. εαν εχεις χρονο δοκιμασε το ποτε δεν ξερεις.. Ευχαριστώ για τις "γρήγορες" απαντήσεις σας. Πράγματι χωρίς την κάρτα μνήμης το κινητό άνοιξε. Τώρα τελικά τί να κάνω? Φορμάτ απ'τον υπολογιστή, να την βάλω χωρίς φορματ? Ευχαριστώ Mπορεις να την κανεις format στον υπολογιστη. Οταν την βαλεις στην συσκευη καλο ειναι να την κανεις ξανα μεσα απο εκει. Οταν κανουμε format την καρτα μεσα στην συσκευη αντιγραφονται σε αυτη καποια αρχεια και λειτουργει καλυτερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δηλαδή τις εφαρμογές, παιχνίδια κλπ που είχα εγκατεστημένα θα πρέπει να τα επανεγκαταστήσω? Επίσης, δεν μου εξηγήσατε... γιατί συνέβη αυτό? Τέλος μέσα απο τη συσκευή πώς θα κάνω φορμάτ? Θα χρειαστεί να το κάνω χειροκίνητα? Αν ναι, πώς? Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Δηλαδή τις εφαρμογές, παιχνίδια κλπ που είχα εγκατεστημένα θα πρέπει να τα επανεγκαταστήσω? Επίσης, δεν μου εξηγήσατε... γιατί συνέβη αυτό? Τέλος μέσα απο τη συσκευή πώς θα κάνω φορμάτ? Θα χρειαστεί να το κάνω χειροκίνητα? Αν ναι, πώς? Ευχαριστώ Για τον ίδιο λόγο που κάνεις φορμάτ και στο PC, χρειάζεται να γίνεται και στο κινητό. Προφανώς κάποια αρχεία δημιουργούν κάποιο παρενέργειες στη σωστή λειτουργία του κινητού. Πας στη Διαχείρηση Αρχείων, στις Εφαρμογλές, μετά μπαίνεις στην Κάρτα μνήμης, μετά πας Επιλογές και επιλογές κάρτας μνήμης και μετά Μορφοποίηση. Μη ξεχάσεις το backup!:) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 και τα προβληματα της ν50 συνεχιζονται, μετα την μη διορθωση του προβληματος με το rds χθες παρουσιαστηκε και αλλο προβλημα εκει που γραφω μνμ, αρχιζει ο κερσορας να μετακινειται μονος του δεξια και να μην σταματαει. βγηκα απο τα μνμ ξαναμπηκα και παλι τα ιδια...τελικα εκλεισα το κινητο για δευτερη φορα, φου την πρωτη εκανε παλι τα ιδια στο μνμ, εβγαλα την μπαταρια και ισιωσε..ειναι η 3η φορα που το παθαινω αυτο ν50 suckssss:down::down::down::rocket: Το ίδιο μου κάνει κι εμένα.... Αλλά στο δικό μου λύνεται ώς εξής... Αν κολλάει ο κέρσορας και πηγαίνει π.χ. δεξιά,πατάω το δεξί βελάκι και σταματάει... Αντίστοιχα με το αριστερά... Το θέμα είναι ότι καμιά φορά κολλάει και το backspace και μου σβήνει το μήνυμα... Η εγκατάσταση στην v50 έγινε με clean install σε μένα αφού προηγήθηκε hard format,και format της mmc μετά την αναβάθμιση....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Στο 1) υπάρχουν 2 διαφορετικές μπάρες μουσικής, η μία είναι με επιλογή "PAUSE", "Μπροστά" και "Πίσω". Η άλλη σου εμφανίζει κάποια στοιχεία του τραγουδιού και πρέπει να πατάς πάνω για να κάνεις τη μετάβαση στο πρόγραμμα. Ίσως να είναι κάποιο bug που συμβαίνει στη μία απο τις 2. δες και τις 2 καλύτερα, επίσης για να τις δεις στην αρχική οθόνη πρέπει να παίζει είδη ο player απο πίσω. στο 2) Μου έχει συμβεί και σε εμένα αυτό πριν λίγες μέρες και έμεινα μακάκας. Κλείσε και άνοιξε τη συσκευή. αν το ξανά κάνει τότε δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταρία. κάνε το 2-3 φορές αμα δεν γίνει, ποτέ δεν ξέρεις. (αυτό το έπαθα σε γενικές γραμμές, ούτε η κλείση ακουγόταν αλλά ούτε και ο Player) Καταρχας να πω οτι δεν εξηγησα καλα το προβλημα μου με τα ακουστικα αλλο εννοουσα :happy::happy: Ενοοω οτι εχει χαμηλο ηχο .... τα ακουστικα ειναι καλα γιατι τα δοκιμασα και σε αλλο κινητο ... Οσο για τις μπαρες μουσικης αυτη με την παυση , μπρος , πισω δεν μου δειχνει ... Στην αρχη μου την εδειχνε αλλα μετα κατι επαθε και καπουτ ..... Να κανω κανα χαρντ φορματ ??? Και κατι αλλο εκδοση λογισμικου εχω την V 40.0.005 αξιζει να κανω αναβαθμηση γιατι ολο για προβληματα ακουω ..... ------ Edited May 4, 2010 by anastas95 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Καταρχας να πω οτι δεν εξηγησα καλα το προβλημα μου με τα ακουστικα αλλο εννοουσα :happy::happy: Ενοοω οτι εχει χαμηλο ηχο .... τα ακουστικα ειναι καλα γιατι τα δοκιμασα και σε αλλο κινητο ... Οσο για τις μπαρες μουσικης αυτη με την παυση , μπρος , πισω δεν μου δειχνει ... Στην αρχη μου την εδειχνε αλλα μετα κατι επαθε και καπουτ ..... Να κανω κανα χαρντ φορματ ??? Και κατι αλλο εκδοση λογισμικου εχω την V 40.0.005 αξιζει να κανω αναβαθμηση γιατι ολο για προβληματα ακουω ..... ------ Και 'γω έχω την ίδια ερώτηση όσον αφορά την αναβάθμιση λογισμικού :\ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 θα σου προτεινα να περιμενεις μιας και θα κανουν Port την hs του ν97 και δεν δουλευει στην ν50.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 θα σου προτεινα να περιμενεις μιας και θα κανουν Port την hs του ν97 και δεν δουλευει στην ν50.. οταν λες hs εννοεις την home screen γινεται αυτο ??? πολυ τελειο θα ειναι !!!:) Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 οταν λες hs εννοεις την home screen γινεται αυτο ??? πολυ τελειο θα ειναι !!!:) Ναι εννοεί την οθόνη αναμονής του Ν97. Αν κοιτάξεις 2-3 σελίδες πίσω θα δεις ότι υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει ένα 5800 με την οθόνη αναμονής του Ν97. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 αυτο θα γινε απο νοκια η θα πρεπει εμεις να κανουμε κατι εκτος απο αναβαθμιση Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts