mike_armodios Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 καλησπερα παιδια εχω προβλημα προσπαθω να μπω στην εφαρμογη χαρτες για να χρησιμοποιησω το gps και ενω επιλεγω το εικονιδιο κια φενεται οτι εχει δουλευει ο επεξεργαστης δεν ανοιγει καν και απλως εμφανιζεται παλι το μενου.τι λετε να φταει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα για το πώς μπορούμε να δουλέψουμε το κινητό ως μόντεμ ώστε να παίρνει από αυτό ίντερνετ ένα notebook? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_o_n_g_o_r Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα για το πώς μπορούμε να δουλέψουμε το κινητό ως μόντεμ ώστε να παίρνει από αυτό ίντερνετ ένα notebook? Ναι αν το συνδεσεις με το Nokia PC Suite θα το βρεις σαν επιλογη "Συνδεση στο Internet" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Να συμπληρώσω πως μπορεί να σε βοηθήσει και αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ευχαριστώ παιδιά. Τελικά έβαλα το Joikuspot και συνδέθηκα στο λεπτό. Απίστευτο προγραμματάκι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ρε παιδιά...μια ερώτηση. Όταν βάζεις μια υπενθύμηση στο ημερολόγιο κι έρθει η στιγμή της, αν δεν ακούσεις το ήχο ή το έχεις αφήσει κάπου, δεν πρέπει αυτή να μείνει στην αρχική οθόνη μέχρι να κοιτάξεις το τηλέφωνό σου? Μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό, γιατί στο SE που είχα, δεν έφευγε μέχρι να το έβλεπα! Κάνω εγώ κάτι λάθος? Έχω Vodafone mobile με το τελευταίο firmware. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece_bill Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ρε παιδια όταν ανοίγω το gps και παω στην επιλογή η θέση μου με δείχνει συνεχώς στο ίδιο σημείο ..Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Ρε παιδια όταν ανοίγω το gps και παω στην επιλογή η θέση μου με δείχνει συνεχώς στο ίδιο σημείο ..Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ;; περιμενε 2-3 λεπτα να βρει δορυφορο. Και μην εισαι μεσα στο σπιτι. Καπου χωρις ταβανια και αλλου ειδους εμποδια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
espe Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Εγω παλι εχω προβλημα με (ορισμενα) ελληνικα ID tags σε αρχεια mp3. Μου εμφανιζονται κινεζικα. Μερικα ομως τα δειχνει κανονικα. Δεν εχω κανενα προβλημα με τα ονοματα των αρχειων (που ειναι επισης στα ελληνικα). Μπορω να αλλαξω καπως τη κωδικοποιηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Για δοκίμασε αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλημερα και απο εμενα. Εχω να κανω 2 ερωτησεις. 1)στην αρχικη οθονη οταν εχω ενεργοποιημενη την γραμμη επαφων, στην αρχη εχει εικονιδιο μονο για μια επαφη. Αν το γεμισω βγαινει εικονιδιο και για δευτερη επαφη, μετα για τριτη κ.ο.κ. Υπαρχει η δυνατοτητα να εχω μονο ενα γεματο εικονιδιο στη μεση χωρις να δημιουργουνται αλλα κενα; 2)πως μπορω να κανω callibration στην πυξιδα; οταν παταω το εικονιδιο της πυξιδας δεν κανει τιποτα. Το προβλημα ειναι εντονοτερο οταν χρησιμοποιω το προγραμμα χωρις πλοηγηση, οποι δειχνει σωστα δρομους και διευθυνσεις αλλα δειχει να κινουμε αναποδα, σα να ειναι αναποδα ο χαρτης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 1) Να μην εμφανίζεται το εικονίδιο προσθήκης επαφής δεν νομίζω πως γίνεται. 2) Ποια πυξίδα... Το 5800 δεν έχει πυξίδα.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 1) Να μην εμφανίζεται το εικονίδιο προσθήκης επαφής δεν νομίζω πως γίνεται. 2) Ποια πυξίδα... Το 5800 δεν έχει πυξίδα.:rolleyes: κατω αριστερα εχει δυο εικονιδια. Ενα σαν γραναζι που ειναι καποιες απλες ρυθμισεις και διπλα εχει ενα αλλο.νομιζα οτι αυτο ειναι πυξιδα. Ενα στρογγυλο ειναι και αυτο το εικονιδιο. Οταν ειμαι εκτος πλοηγησης, δηλαδη απλα ενεργο το προγραμμα, γιατι μου δειχνει αναποδα το χαρτη;ειναι δηλαδη σα να βλεπω την οθονη απο καθρεφτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 κατω αριστερα εχει δυο εικονιδια. Ενα σαν γραναζι που ειναι καποιες απλες ρυθμισεις και διπλα εχει ενα αλλο.νομιζα οτι αυτο ειναι πυξιδα. Ενα στρογγυλο ειναι και αυτο το εικονιδιο. Οταν ειμαι εκτος πλοηγησης, δηλαδη απλα ενεργο το προγραμμα, γιατι μου δειχνει αναποδα το χαρτη;ειναι δηλαδη σα να βλεπω την οθονη απο καθρεφτη. Έχω την εντύπωση ότι το ένα είναι για το μενού και το άλλο δείχνει μόνο το πού είναι ο βορράς για να καταλαβαίνεις κατά πού κινείσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 έχει καταφέρει κάποιος να λύσει το θέμα με τις αποσυνδέσεις bluetooth ακουστικού με το κινητό?μιλάμε για bt i-tech το οποίο κάποιες φορές δεν μπορεί να κρατήσει την σύνδεση.απότι είχα διαβάσει σε παλιοτερα posts υπήρχε θέμα με την έκδοση λογισμικού αλλά ήδη έχω την τελευταία. Το πρόβλημα είναι του itech και όχι του κινητού. Και εγώ που έχω ένα τέτοιο πολλές φορές αποσυνδέεται χωρίς λόγο Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis25 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Το πρόβλημα είναι του itech και όχι του κινητού. Και εγώ που έχω ένα τέτοιο πολλές φορές αποσυνδέεται χωρίς λόγο έχω καλέσει και την i-tech και περιμένω απάντηση.όταν έχω νεώτερα θα postάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakara Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλησπέρα παίδες, μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω στο nokia 5800 τη σύνδεση wifi με το router στο σπιτι μου! Υποψιάζομαι οτι έχω κολλήσει ιό από Υ/Η. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το τσεκάρω? Από Υ/Η δεν μου βγάζει τίποτα! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Αν κλείσεις το wifi δηλαδή δεν κλείνει ; Δεν μπορεί να κόλλησε ιό Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pshlos_25 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 παιδια οποιος ξερει ας βοηθησει. πηρα προσφατα ενα νοκια 5800 απο αγγλια μεταχειρισμενο. ενω ειπε οτι ειναι ξεκλειδωτο ειναι κλειδωμενο στην oxygen. ξερει κανεις καποιο τροπο να το ξεκλειδωσω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλησπέρα παίδες, μπορεί να σας φανεί παράξενο, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω στο nokia 5800 τη σύνδεση wifi με το router στο σπιτι μου! Υποψιάζομαι οτι έχω κολλήσει ιό από Υ/Η. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να το τσεκάρω? Από Υ/Η δεν μου βγάζει τίποτα! Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Μπορεί να τύχει μια στο τόσο.. Και μένα καμιά φορά κολλάει στο wi-fi και μόνο με restart επανέρχεται. Μην αγχώνεσαι.Δεν είναι ιός. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 η πυξίδα λειτουργεί όταν έχει βρει δορυφορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakara Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Μπορεί να τύχει μια στο τόσο.. Και μένα καμιά φορά κολλάει στο wi-fi και μόνο με restart επανέρχεται. Μην αγχώνεσαι.Δεν είναι ιός. Τελικά του έκανα την αναβάθμιση και ξεκόλλησε! Πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτήν, πατάς τους φακέλους,ρυθμίσεις ή εφαρμογή και αργει πολύ να ανοίξει! Υπάρχει κάτι να βάλω? Να γίνει πιο γρήγορο? Έχω χρησιμοποιώ μόνο το BlowRam. Πώς μπορούμε να ξαναβάλουμε τα εικονίδια: 'Τηλέφωνο' και 'Επαφές' στην αρχική οθονη? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις σας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Πώς μπορούμε να ξαναβάλουμε τα εικονίδια: 'Τηλέφωνο' και 'Επαφές' στην αρχική οθονη? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις και ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις σας!!!Ρυθμίσεις, προσωπικό, αρχική οθόνη, θέμα αρχικής οθόνης, γραμμή συντομεύσεων Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 παιδια οποιος ξερει ας βοηθησει. πηρα προσφατα ενα νοκια 5800 απο αγγλια μεταχειρισμενο. ενω ειπε οτι ειναι ξεκλειδωτο ειναι κλειδωμενο στην oxygen. ξερει κανεις καποιο τροπο να το ξεκλειδωσω? ευχαριστω Στο 9volto ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν. Αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός και αν απευθυνθείς στο δίκτυο στο οποίο είναι κλειδωμένο ώστε να σου δώσουν τους κωδικούς ξεκλειδώματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 (edited) Kαθομουνα προχθες για καφε στο Θησειο και καναμε ενα benchmark με ενα φιλο για το πιο κινητο θα βρει πιο γρηγορα δορυφορο.. Το δικο μου?(Ν95-2) ή το δικο του? (5800 XM). ...Με ξεσκισε... το 5800 βρηκε δορυφορο σε ενα λεπτο και εγω περιμενα ενα 5 λεπτο.... Edited March 31, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts